Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Dnevni list "24 sata" je u petak 3.11. u rubrici Kratke vesti-Šou objavio kratak članak sledeće sadržine:

STAV - Dens zvezda Mobi nema vremena za rigidne heteroseksualce. On insistira na činjenici da su homoseksualci mnogo superiorniji od "strejtaša". Mobi se nada i da će mu deca biti homoseksualci jer će se tako manje tući i neće silovati na prvim sastancima. "Ako imate gej dete više je verovatno da ćete biti ponosan roditelj", izjavio je Mobi.

( http://www.24sata.co.yu/show.php?id=2305 )

Dohvatio sam juče na poslu to bajato izdanje i na poslednjoj strani pročitao, pa malopre nađoh i na njihovom sajtu... Simpatično, nema šta. :)
Korisnikov avatar
By Escobar
Evo ja se nudim da me usvoji.

Kad moze Madona dete iz Kakogodsezvalaafrickarepublika; moze i Moby iz Srbije :hvala:
By superfly
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... #pid613023

Nekonvencionalnom američkom glazbeniku gade se heteroseksualni i mačo muškarci. Iako on voli suprotni spol, gay muškarci su mu draži. I volio bi da njegovo dijete bude gay.

Grubi, napasni i izrazito-mačo heterosekualni muškarci gade se Mobyju, elekto glazbeniku nekonvencionalna izgleda i životnog stila. Njihov stil života, stavovi i ponašanje toliko ga ljuti da je rekao kako se nada da bi više volio da njegovo dijete bude gay jer "postoji puno manja vjerojatnost da će se s nekim potući ili silovati nekoga na prvom izlasku"

"Ja sam heteroseksualac, ali odrastao sam okružen gay ljudima i išao po gay-klubovima. Oni su superiorni heteroseksualcima. Ako vam je dijete homoseksualno, veća je vjerojatnost da ćete biti roditelj koji se ponosi svojim djetetom", rekao je Moby.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Cudna izjava,ali gledana samo iz jednog ugla.Ja sam je sagledala iz vise.Ne slazem se sa konstataciojom da bi deci bilo bolje da su homoseksualci iz razloga sto je to isuvise tesko breme za poneti,narocito u konzervativnim sredinama.Vise bih volela da su BI,da ako se ne snadju na jednoj,snacice se sigurno na drugoj.
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Frizerka
Cudna izjava,ali gledana samo iz jednog ugla.Ja sam je sagledala iz vise.Ne slazem se sa konstataciojom da bi deci bilo bolje da su homoseksualci iz razloga sto je to isuvise tesko breme za poneti,narocito u konzervativnim sredinama.Vise bih volela da su BI,da ako se ne snadju na jednoj,snacice se sigurno na drugoj.
:pucaodsmeha:

Nije Moby ni rekao da ce detetu biti tako lakse, nego da bi on voleo da mu je dete gay........

A da ce detetu da bude tesko, `oce........
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!