Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Razmišljao sam posmatrajući ljude sa strane da se sada dosta polaže pažnje na stajling i garderobu...
Ovo se ne odnosi na modu koliko na karakter ljudi.

Postali su popularni i svima interesantni i slatki likovi koji su moderno obučeni. Sada ima pantalona, dukseva, majčica, kapa, frizura, dosta sitnih detalja, kaiševa, torbica i čega ti sve ne... Dostupno većini.
Pojave se i ostanu svima u očima tako simpa, mnogi se i zaljube u taj njihov stil. Obično pričaju, interesantni su i privlače jako veliku pažnju.
Šta ćemo sa drugom grupom. Izlazi skromno obučena, što zbog mogućnosti, što zbog nekih opravdanih razloga...
Među njima ima jako lepih i pametnih dečaka...

Jednom sam pratio kako većina pribegava ovoj prvoj grupi...

Gde je nestala lepota?
Da li je sada to samo dobro upakovana loša roba, ili se još uvek mogu prepoznati prave vrednosti...

Mene iskreno prvo privuče nečija lepota, ne garderoba, a dečko postaje kompletno zanimljiv kada krene da priča...

Neću sada da budem prost pa da navodim primere kakvi su dečaci sada popularni i na koje trzaju...

Šta ćemo kada se svi skinemo, šta ima ispod naše garderobe. Koliko su nam stomaci zategnuti, koliko smo tada lepi... koliku ljubav smo spremni da pružimo. To se ne kupuje u butiku, to se ne pakuje... to je ono što smo svi mi ispod te garderobe i ono što govorimo.

Tema me je inspirisala komentarima na tuđ stajling i to upućeno za dečka koji je lep, pametan i jako veliki drug.
Onaj ko tako priča treba prvo sam da stane ispred ogledala i da vidi da jedne pantalone, duks i dobre patike ne čine lepotu čoveka...
Korisnikov avatar
By blenta
shtrokavi decaci sa fudbala u trenerkama sivim rulz :leviathan:

:lol: :lol: :lol:

on:
oni koji cene po spoljasnjosti bilo odetji ili fizickom izgledu
verovatno samo to i nishta mimo toga i sami imaju da ponude :astral2:
Korisnikov avatar
By Zoe
Slusaj da ti kazem.........(boli me glava, pa cu kratko)........ti koji pridaju znacaj ljudima po tome kako su odeveni.........e, o njima bre necu ni da pricam a kamoli razmisljam :ubise:
By Ulix
Originally posted by FireGox
Šta ćemo kada se svi skinemo, šta ima ispod naše garderobe. Koliko su nam stomaci zategnuti, koliko smo tada lepi...
:smeh:

taman sam pomislio da ces da pocnes da pricas o tome koliko je neko dobra osoba, a ti o trbusnjacima.

no i ja pricam gluposti; licnost... ne treba ici bas toliko daleko, jel da? :cigareta:
Korisnikov avatar
By blenta
ulix bre

psssttttt

ne josh

:muva:
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Ma sve je to u redu ali kada ugledas nekoga prvo sto ces primetiti jeste upravo njegov fizicki izgled. Izvini ali ne mozes primetiti da li je on dobar drug ili osoba. I nije to karakteristika ovog doba. To je oduvek bilo tako. Zbog toga i nastaju manje grupe. Uostalom u kulturi se mnogi ljudi dele upravo po oblacenju.

Ono sto je bitno prokomentarisati je da niko nece biti sa pocepanom i prljvom ili ne znam kakvom osobom. Nisam od onih ljudi kojim je bitno oblacenje ali moram priznati da mozes vrlo lepo da izgledas i sa jako malo para. Samo je vazno da imas stila.

I jos nesto - ne razumem ljude koji ne zele da izgledaju lepo. Koji namerno oblace no sto im ne stoji.

Dakle, kada vidite nekoga prv primetite fizicki izgled a od njegove psihe zavisi da li nastavljate ili ne
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by bilobilepo
niko nece biti sa pocepanom i prljvom ili ne znam kakvom osobom.
Ne pričamo o takvim osobama.
Pričam o ljudima koji su studenti, koji žive van roditelja, imaju malo para, čisti su i uredni, samo što nemaju veliki repertuar garderobe. Nisam rekao da nemaju stila, samo nemaju para za renomirane butike po gradu... I odlaske u šoping...
Korisnikov avatar
By one of the people
Pričam o ljudima koji su studenti, koji žive van roditelja, imaju malo para, čisti su i uredni, samo što nemaju veliki repertuar garderobe. Nisam rekao da nemaju stila, samo nemaju para za renomirane butike po gradu... I odlaske u šoping...
daj mi jednog takvog za pet onih sa frizuricama i ocupanim obrvicama...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
uspešne veze ostvaruju kompatibilni partneri, zar ne? savim je moguće da me privuče neko različit od mene, ali je ipak verovatnije da održim vezu sa osobama koje su mi sličnije.

ako se ja trudim da se dobro i lepo oblačim, to verovatno pokazuje moje interesovanje za modu, stil ili šta već. sasvim moguće pokazuje i moj materijalni status, jer ja sebi mogu da priuštim sve te krpice. i onda stavimo pored mene nekoga koga se loše oblači. izgledaće prilično neugledno, zar ne?

što bi rekla jedna moja prijateljica, "boli me briga što je dobar u duši, neću ga vodat naizvrat".
By Ulix
Originally posted by 2Q2Bstr8

ako se ja trudim da se dobro i lepo oblačim, to verovatno pokazuje moje interesovanje za modu, stil ili šta već. sasvim moguće pokazuje i moj materijalni status, jer ja sebi mogu da priuštim sve te krpice. i onda stavimo pored mene nekoga koga se loše oblači. izgledaće prilično neugledno, zar ne?
zar je bitno kako ce to da izgleda?
Korisnikov avatar
By blenta
nekima(velikoj vetjini) ocigledno jeste
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by one of the people
daj mi jednog takvog za pet onih sa frizuricama i ocupanim obrvicama...
:up:
By Melibea
Po meni odelo ne cini coveka... Moze neko da se oblaci fensi a da u glavi ima samo :vegi:
Korisnikov avatar
By colorado
A koje je pitanje? Gde je nestala lepota???

Oni su je uzeli samo za sebe!!

Slika
Korisnikov avatar
By Guzoljub
ja volim kad mi decko dodje sa kopanja, onako oznojan i pokriven zemljom i onda ga presavijem preko kade dok se umiva .. uf!

sta ce mu garderoba? a te sa kajscicima, majcicama, to ne volim

volim kad lepota isijava pod prasinom
Korisnikov avatar
By bigirl
offtopic: Who the fuck is Guzoljub????

ontopic: Volim kad je neko extra obučen. Ali opet, to nije povod za moje zaljubljivanje...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nesto ne gledam na odecu... Ali sumnjam da bih mogla biti u vezi sa muskarcem koji nema karijeru. Taj poslovni deo je meni bitan deo zivota i ne mogu nekako da zamislim da ga on nema, tesko da bi ta veza funkcionisala. A za druge ljude ne primecujem ja sta ih privlaci, valjda imam dovoljno svojih problema pa ne stizem :lol: Ali ako ih privlace dobro obuceni, ne znaci da i oni nemaju prave vrednosti, niti lose obuceni po pravilu imaju iste, a i pitanje je sta su za koga prave vrednosti. Pa nek tragaju za onim sto je njima bitno...
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne mogu da kazem da ne gledam na oblacenje ali ako najpre zgotivim osobu ako vidim neku unutrasnju lepotu,nesto sto me privuce...na to se nadovezuje i fizicka lepota a jedna od manje bitnih stvari je oblacenje :saint:
Korisnikov avatar
By Frizerka
"odelo ne cini coveka,ali mnogo govori o njemu"
Elem,nasa sredina tj,nas mentalitet je takav da cemo kuci mazati mesec dana hleb i pastetu,samo da na sebe nabacimo sto bolje krpe i na taj nacin skrenemo paznju na sebe.

U svemu tome imamo tri kategorije ljudi

*Prvu cine ljudi koji su prazni kao licnosti i jedini nacin da privuku druge je da na sebe nesto nabace.To im i polazi za rukom,jer je populacija slicnih brojnija i povrsnija u proceni ljudi.Dakle,gleda samo ono spolja i materijalnim se nadoknadjuju intelektulani i drugi nedostaci.

*Drugu grupu cine ljudi koji sarmantni,pametni,harizmaticni ali vole da se takodje picane i nabace neke krpice na sebe,ali s motivom,ne da posto poto privuku paznju na sebe,vec zato sto se tako bolje osecaju ili se krecu u krugovima u kojima im lezernija garderoba nije dopustena.

*Trecu grupu cine takodje pametne osobe koje garderobom ne skrecu paznju na sebe i njihovi kvaliteti dolaze do izrazaja kada komunicirate sa njima.U odevanju su skladni,ne nose neke drechave boje i amblemiranu garderobu.Najmanje opterecenje im je sta ce obuci.

Zakljucak...ne budite povrsni u proceni ljudi na osnovu spoljasnjeg izgleda,vec sliku upotpunite komunikacijom i donesite konacan sud.
:teg2:
By dureX
Pa sad, uopste mi nije bitno kako se ko oblaci...dzabe nekom cool garderoba ako ne ume da je 'nosi' tj. ako se jednostavno ne uklapa uz njega...njegovu licnost...opet, mnogi ne mogu uvek da priuste sebi bas sve stvari koje im se svidjaju ali to ne znaci da su manje vredni od nekog ko moze.... :meda:
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Nije stvar samo u skupoj odeci. Neko moze da obucen nesto veoma jeftino a da mu to dobro stoji. Bitno je brinuti o sebi. Jos jednom ponavljam, ne mora neko da bude uniformisan i da se oblaci po svetskim ili nasim trendovima, bitno je da bira sta ce da obuce. To sto je navukao na sebe bi trebalo lepo da mu stoji.

To odrazava karakter coveka - ne samo odeloali nacin nosenja i izbora..

A do unutrasnje lepote se dolazi vremenom!!!
Korisnikov avatar
By bgg
ma daj...sa tom kapom kako da te i mama voli!bar ne stvaljaj sranja na sebe i ne preseravaj se i neces biti tako odbojan
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by bigirl
offtopic: Who the fuck is Guzoljub????
Fenomen Guzoljuba okupira forum, pitam se ko je ovih dana bio dovoljno dokon da se registruje kao zemljoradnik iz Simanovaca.....:nokti:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
za mene sve je bitno!I garderoba i stayling i personality,i licna higijena...ne moze posmatrati sve to samo za sebe.Skup manjih elemenata cine celinu!
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Vidis pametan ovaj mali

Pozdrav Ray

Bar za sada
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Guzoljub
ja volim kad mi decko dodje sa kopanja, onako oznojan i pokriven zemljom i onda ga presavijem preko kade dok se umiva .. uf!

sta ce mu garderoba? a te sa kajscicima, majcicama, to ne volim

volim kad lepota isijava pod prasinom
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :smeh: :smeh: :smeh:

Presavije preko kade... Ne znam sta ce mu gardaroba ali znam da mu bar klistiranje svakako treba...

Inace, ja mozda malo i volim da eto kako-tako slozim naka stvarcice, ali zaista nemam neke materijalne zalihe i to ne smatram prioritetom... Nekada znam da se dobro sredim a nekada znam da se vizuelno odecom upropastim... Znaci ako hocu da bude kao neki nazovi stil, pazim malo na to, a ako mi nije do toga, izgledam ko' akrep...
Ne delim osobe na one koje patike kupuju u centru grada i na one koji ih kupuju na buvljaku. Elem ja sam obilazio ceo grad kad sam hteo da kupim patike, i pijace sam cak obilazio a kupio sam jako skupe patike samo zato sto mi se dopalo kako mi stoje, da sam neke tako lepe video i na pijaci, kupio bi i te pa makar za par meseci kupovao ponovo.
Korisnikov avatar
By blenta
e mmiki ae ne foliraj se
pa ti ostavish etiketu da visi s tebe da bi mi svi
primetili kako si brendiran

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

:skorpija:
By Simor
Originally posted by Ulix
no i ja pricam gluposti; licnost... ne treba ici bas toliko daleko, jel da? :cigareta:
Ulixandra, naravno da pričaš gluposti. I prestani da se baviš trivijalnim stvarima poput ličnosti.

:kada:

Sve je roba. Ljudi su roba. Što smo bolje upakovani, bolje se prodajemo na tržištu. I nemo' neko da se suprotstavi. Ko drukčije kaže, kleveće i laže.

:soping::
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by mladunac
e mmiki ae ne foliraj se
pa ti ostavish etiketu da visi s tebe da bi mi svi
primetili kako si brendiran

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

:skorpija:
A ne ne ne... To sam onda ostavio etiketu zbog moje gluposti... :praznoglavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!