Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Mozda pitanje i nije bas najbolje formulisano...mozda je bolje reci...

sta je to sto vam ne prija... jer je mnogo toga potrebno za nervozu....

:) :)

Mene nervira:

pedersko foliranje

tetkinsko oblacenje

arogantni pederi

lazovi

nervira me jedna grozna prodavacica u C marketu sa kojom se uvek posvadjam, ili mi ne da racun, ili me zezne za kusur, ili mi cekam 20 min na red za kackavalj... ma provalila je da sam u fazonu pa me ne voli...

telefonski kvizovi na tv-u gde se nude nagrade od preko 100 000 din oprema i studio im ne vrede toliko

nervira me jedan jako lep frajer za kojeg sumnjam da je u fazonu jer se folira kako mrzi pedere a ne propusti nijednu priliku kada me sretne, a gde cuda srece me jako cesto, da me pita kada cu vec jednom da nadjem neku dobru ribu

nerviraju me mnogo pederi koji sebe opisuju kao da su EXTRA, u SPORT fazonu, nabildovani i ostale gluposti koje dodaju opisu...

grozim se sponsorusa koje prodaju analni otvor za sladoled a takvih je jako puno, verujte mi na rec...

ne volim kada udjem u javni wc a iza mojih ledja se okupi deset matorih pedera koji drkaju i mole da im dam da me oralno zadovolje...

ne dopada mi se jedan tip koji je LEP KAO BOG i po mom misljenu najlepsi muskarac kojeg sam video..a zasto me nervira?pa zato sto nikako da pristane da sa mnom popije kafu a stalno me nesto proziva kao imam mnogo drugarica a nijednu ne kresem...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!