Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Posto ne mogu da dobijem vojni odsek (ne postoje telefoni :zid: ) zna li neko sta treba od papira za odlaganje sluzenja i da li to mora da se nosi onog naznachenog dana na pozivu ili i pre toga?

thx
Korisnikov avatar
By ::fy::
Treba ti na primer potvrda sa faxa da si redovan student i to odneseš naznačenog dana u naznačeno vreme i to je to...
Korisnikov avatar
By unic0rn
ok.. znachi ne mora u roku od 8 dana od datuma prijema?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
treba ti potvrda da si promenio pol. :P i slika novih genitalija, za svaki slucaj. boljedve, da mogu da nose kuci da drkaju. :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
pfff.. pa nisam menjalo pol da bi delilo free slike... :tetka:
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa piše ti sigurno u pozivu.
Btw, ukoliko odložiš kojim slučajem ranije, obavezno, ali obavezno se pojavi i naznačenog datuma, ukoliko ne želiš da platiš prekršajnu kaznu (Znam iz iskustva.).
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pa kako to da su te pozvali..? zbog cega su toliko revnosni? moze biti da im fali jeftine radne.. pardon, vojne snage?
Korisnikov avatar
By Kiborg
1. Treba da podneseš zahtev za odlaganje vojnog roka. Kod nas u Kragujevcu to se piše jednostavno rukom, ali ako hoćeš da se praviš važan možeš i da odstampaš
2. Treba da platiš takse. Potrudi se da imaš pri ruci dve opšte uplatnice (mada kod vas možda daju popunjene, kod nas imaš oglasnu tablu sa brojevima žiro računa pa popunjavaš). U KGu je to 150 din. Plaćaš taksu za zahtev (50 din) i taksu za rešenje (100din)
3. Dokaz da postoje objektivni razlozi za odlaganje vojnog roka (u tvom slučaju uverenje da studiraš)

-------------------

Kada sve to predaš, samo sačekaš da ti stigne odgovor poštom u vidu Rešenja o odlaganju služenja vojnog roka.

I ovako je u KG ali procedura sigurno nije bitno drugačija kod vas tamo jer ti u svakom slučaju moraš napismeno da dobiješ rešenje zašto ti je odloženo služenje vojske i koliko.
Korisnikov avatar
By colorado
U Zreksu ne treba nikakva molba. Treba tih 150 dindzi i uverenje s faksa do odneses do 1. decembra (misim da je do sad bio taj rok ovde)

Ja krenuo u vojsku, btw. Otisao tamo, bio 5 minuta, i rekli mi da dodjem za nedelju dana... Ooooodlicno.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ok, thanx :)

uspeo sam da iskopam telefon u medjuvremenu i sve sto mi je zena rekla da donesem to s faxa, al cu spremiti pare just in case :)
Korisnikov avatar
By Vlada T
Ijuuuuu, Unikornuljo, zar smo te tako vospitali!!

Umesto da ides u vojsku sve pevajuci (i to u onu pravu, a ne u ovu parodiju od civilnog sluzenja), ti kao neka feminizirana pichkica hoces da izbegavas ono sto je izuzetna cast i duznost za svakog pravog muskarca i Srpkinju!

Samo da znas, tvoja majka i sve zenskinje s njene strane bile su velike ratnice i uzorne vojnikushe, stajale na braniku otadzbine i muski primile svaku tegobu na koju su naisle!

Dakle, trk u vojni odsek, pa da ja zakazujem ispracaj pod satrom!
Korisnikov avatar
By gari
Ma kakva vojska, to će za godinu-dve da bude sve profi do šrofija tako da ne moraš da se sekiraš, ukinuće se obavezno služenje vojnog roka. Ionako nemamo više sa kim da ratujemo-sve smo bitke časno izgubili.

:sweet: :salut: :srbin:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
a kod nas u CG je to ukinuto:dance:

otvaram konkurs za sklapanje braka u cilju dobijanja drzavljanstva:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Kiborg
1. Treba da podneseš zahtev za odlaganje vojnog roka. Kod nas u Kragujevcu to se piše jednostavno rukom, ali ako hoćeš da se praviš važan možeš i da odstampaš
2. Treba da platiš takse. Potrudi se da imaš pri ruci dve opšte uplatnice (mada kod vas možda daju popunjene, kod nas imaš oglasnu tablu sa brojevima žiro računa pa popunjavaš). U KGu je to 150 din. Plaćaš taksu za zahtev (50 din) i taksu za rešenje (100din)
3. Dokaz da postoje objektivni razlozi za odlaganje vojnog roka (u tvom slučaju uverenje da studiraš)

Ista stvar i u Pančevu. Isto košta, isti postupak.

@ČB: Gde se podnose prijave za taj konkurs?
Korisnikov avatar
By *deni*
U moje vreme se nikakve takse u vezi sa odlaganjem sluzenja vojnog roka nisu placale.
A odlagao sam ga do iznemoglosti, sve dok me zakon nije primorao da se odazovem ne bas preterano melodicnom zovu otadzbine.
:deda:
Korisnikov avatar
By gari
Moraš da platiš i kad odlažeš i kad ideš. Ali, kažem, za najviše godinu-dve prestaje obavezno služenje vojnog roka u Srbiji. Do tada će Junikorn to da odlaže. Još je mlad, ima vremena.

:durenje: :klavir: :bubbles:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Kiwi

@ČB: Gde se podnose prijave za taj konkurs?
Pa u spavaćoj sobi.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by CokoladnaBananica
a kod nas u CG je to ukinuto:dance:

otvaram konkurs za sklapanje braka u cilju dobijanja drzavljanstva:lol:

ja necu u vojsku, tako da banano, eto mene!:kralj:
Korisnikov avatar
By Escobar
Ja jedva cekam da dobijem ponudu da idem u vojsku. S ponosom cu nositi uniformu i dostojanstveno braniti otadzbinu.:machevi:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Escobar
Ja jedva cekam da dobijem ponudu da idem u vojsku. S ponosom cu nositi uniformu i dostojanstveno braniti otadzbinu. :machevi:
A mi cemo ti napraviti najbolji ispracaj na svetu!!!!
Korisnikov avatar
By gari
Ma od koga ćeš da je braniš /otadžbinu/? Pa mi nemamo više neprijatelja, svi su nas već pobedili. Osim Etiopije možda...

:tuc: :cut: :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Ra
Kakva zloupotreba funkcije.....sta nas boli kurac za tvoje papire...ovoj temi nije mesto u kaficu....

kakav profesionalizam administratora...:uzas:

:kosach:
Korisnikov avatar
By unic0rn
cokim i ja tebe puslice majushna :maji: :kiss: :meda:
Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by unic0rn

fujj.....usta ti otpala...... :barf:

Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by gari
Ma od koga ćeš da je braniš /otadžbinu/? Pa mi nemamo više neprijatelja, svi su nas već pobedili. Osim Etiopije možda...
Nemoj tako... Etiopska vojska ima slavnu tradiciju i odoljevala je talijanima kopljima i kremenjačama suprotiva tenkovima. Tek su ih avioni porazili...
Oni koplja još imaju. A imate li vi aviona? :lukavi:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Ra
Originally posted by unic0rn

fujj.....usta ti otpala...... :barf:

sreca mala, hoce da ih zadrzhi samo za sebe... bububububu milice mala :bisou:mazi::mini:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by 2kune
Originally posted by gari
Nemoj tako... Etiopska vojska ima slavnu tradiciju i odoljevala je talijanima kopljima i kremenjačama suprotiva tenkovima. Tek su ih avioni porazili...
Oni koplja još imaju. A imate li vi aviona? :lukavi:
To je vojna tajna, ali odaću ti je. Imamo još šest aviona MIG-29 ali trenutno nisu u voznom stanju-idu na remont. Kada to završe rasturićemo Caru H.S. dupe. A koliko vi u RH imate onih krševa od MIG-21 /godina proizvodnje 1959/?

:poklon: :venchanje: :lezkiss:
Korisnikov avatar
By gorilica
Nego, šta bi sa odlaganjem?
Završio?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!