Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Бреее!!!
Шта вам значи, на шта вас асоцира та реч, волите ли да лешкарите, са ким спавате, када мрзите лежај ...

Они који воле мало дуже да пајке, обично кажу да би дали Нобелову награду ономе ко је измислио кревет !!!

Ви можете додељивати, на пример, "Оскаре" за најдраже улоге кревета у вашем животу ... :oskar: :opacupa:
На пример, за спавање - три "Оскара", за дивну ноћ са вољеном особом - 10 итд ... Или обрнуто !?!

Покушајте да вреднујете кревет за бар три функције које вам се највише допадају ...

Наравно, можете га и кудити ... што га нема или је мали кад вам је најпотребнији (групњак), или што га мрзите када сте болесни ...

Ово су само нека, могућа, размишљања о кревету као теми за ћаскање у ГС Кафићу !!! :foto: :njami:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Jebi ga, krevet mi je omiljeno mesto u zivotu. :sleep:
Da sam bogata k`o Paris Hilton, mislim da ne bih ni izlazila iz kreveta, mame mi.
:opacupa:
Korisnikov avatar
By Deksi
Krevet...hmmm asocira me na mnogo toga,trenutno na lencarenje i izlezavanje....
Korisnikov avatar
By Zoe
Krevet-krevetac kazes..... :opacupa:

Ja volim krevet....na njemu volim da ima puno jastuka u koje mogu da utonem, i na koje mogu da se naslonim, dok citam ili razmisljam.....
Vidis, sad nekako uopste ne bih pomenula sex, a najvise ga i volim bas na krevetu.......
Krevetu bih dala veoma visoku ocenu, jer meni moj sluzi i za sedenje, i za lezanje, i za sex i za grljenje i gnjavljenje psa i drugih zivotinja........ma, za mnogo toga :up:
Jedino ne jedem u njemu, jer mi to nije zgodno.........:peace:
Korisnikov avatar
By tramp
mogla bih da zivim u krevetu.. jos samo da nabavim laptop i eto ... :D
Korisnikov avatar
By gari
Uglavnom sam u krevetu, ali ponekad dospem i ispod kreveta. Ne znam da li se i to računa?

:rotflmao: :rambo: :potapsava:
Korisnikov avatar
By Insorcer
krevet.. mene asocira na bolest :(

Iako kao i sav ostali svet spavam na krevetu, uvek se trudim da ga shto pre napustim, a dok chitam ili gledam TV... radje sedim u fotelji :D
..a sex?! ..pa ako bash mora na krevetu :fuckbed:
Korisnikov avatar
By Delete
mene krevet asocira na odmor
Volim da se izlezavam, ali mi je cesto premali...:)
Korisnikov avatar
By Zoe
Da, da, na bolest, na bolest, potpuno se slazem, ali samo kada je rec o dnevnom izlezavanju koje ne praktikujem.....
Preko dana samo sedim na njemu a lezim samo kada sam iznimno umorna, sto nije tako cesto.......
Tek uvece se razbaskarim-ili uzmem knjigu ili upalim TV da pogledam emisiju ili film.......
TV nikada ne palim u toku dana :neto:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa i sta ce ti kad imas komp?!
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa jes` i komp i literaturu :cita:
A imam i psa, pa ga shetam :pas: :kuca:

Ali volim sa njim i da se valjam po krevetu :love: :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Krevet... Pf... Bušan je. Ima rupu. Tačno na sredini. Ali ga volem. :) Zajedno smo svašta prošli (zato i ima rupu)... :D :bubblegum:
Korisnikov avatar
By gari
Ja više volim otoman /izmislila ga Otomanska imperija/. Turci su mnogo pametni, tako je udoban...

:lezkiss: :iskolacen: :sunce:
By just!N
Posto zevam i oci mi se zatvaraju, jedva cekam da legnem u krevet... :love:
Mada...nisam osoba koja puno spava ali volim da se ponekad izlezavam, pogotovo ako nisam sam na istom... :kissing: :mazi:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by tramp
mogla bih da zivim u krevetu.. jos samo da nabavim laptop i eto ... :D
:up:
Ali bukvalno isto. :)
By Бреее!!!
Јутрос ми је мимо обичаја, скоро до подне служио за лешкарење !!! :gitara:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Krevet koristim samo za spavanje, nikad se ne izležavam, niti mi prija tako da gledam filmove, ne mogu ni da čitam u ležećem položaju. I naravno kad sam bolestan tu provodim malo više vremena, ali ne previše.
Korisnikov avatar
By gari
Krevet je zakon za mene. Kada su pitali Čerčila koja je tajna dugačkog života on je rekao: "Kada možeš da sedneš nemoj da stojiš, a kada možeš da legneš nemoj da sediš."

Dakle, horizontala produžava život.

:friends: :friends: :redaljka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!