Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
evo, konsultovao sam maminu kuharicu:

6 soljica secera
6 soljica vode
6 soljica ulja
30 kasika brasna
3 kasike pekmeza
2 praska za pecivo

peci na 180*C

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
Samo inflacije, ne secam se kolacha. :neznam:
Korisnikov avatar
By Delete
Secam se inflacije, al` kolaca ne mogu da se setim, mislim da ga nisam ni jela, tad su mi jos uvek na nos izlazili inostrani slatkisi :)
Korisnikov avatar
By jukie
šest šoljica ulja? aman, to je bila misaona imenica...
Korisnikov avatar
By Kupper
Secam se putovanja u Makedoniju za kilograme duvana. To mi je bilo jedino vazno.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Secam se putovanja u Makedoniju za kilograme duvana. To mi je bilo jedino vazno.
I svercovanje benzina u Presevu. :lol:
Jebt al sam tad imao para ...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
I svercovanje benzina u Presevu. :lol:
Jebt al sam tad imao para ...
Jbt, da ali ja (mi) sam preko drugara iz Medvedje. Si lovljen neki put? Ja jednom.

Ali vise love sam imao baratanjem onim cekovima....
Korisnikov avatar
By Delete
Od cekova se mnogi obogatise, toga se dobro secam :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Cuti, bila si mala, 'apsila bi i Zvrleta i mene:lol: Ili ne bi:roll:?
Korisnikov avatar
By gari
Ja sam u to vreme švercovao benzin iz Bugarske. Najebasmo tvrdo kad neki Arapi ubiše nekoga u Sofiji, pa Bugari zatvoriše Gradinu /prelaz kod Dimitrograda/ i udariše da biju sve redom. Dobro sam zapamtio i njihovu pijacu "Ilinci" gde su išli neki njihovi mafijaši sa bejzbol palicama i svaki čas je neko od naših bio olešen od batina i opljačkan.

A u povratku em što te Bugari carine em te naši panduri čekaju na svakih deset kilometara i pljačkaju ono malo što uspeš da preneseš. Tada sam definitivno prezreo tzv Srbiju do Tokija a nije bila ni do Stalaća.

Jeo sam te embargo kolače u velikim količinama i pušio sirov duvan od koga sam dobio bol trbuha...

:uplasen: :protest: :zid:
Korisnikov avatar
By Egon
ja sam bio tad deprimirani teenager
i jedina kriminalna radnja u kojoj sam uchestvovao je
obijanje neke prodavnice ... bzvz ... malo me i stid ... maaa

a daaaa. :lol:
najsmeshnije od svega je shto smo uzeli picje i neke gluposti
a niko da se seti da otvori kasu i da pogleda
(iako verovatno nishta nije bilo u njoj jer je predat pazar)

amateri ....

glupe devedesete i teenage angst ...
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Kako da se ne secam.
Imala sam tada 17 godina i bas me je u tim ludim godinama zakacila inflacija.
Nemajuci kud, sedela sam kod kuce i ucila, pa sam na kraju cetvrtog razreda Gimnazije imala uspeh 5, 00.
U svakom zlu postoji i nesto dobro.
:diplomac:
Korisnikov avatar
By Zoe
Deni :nokti:
daj, vrati Dacu, jebes ovo!
Korisnikov avatar
By Egon
eto kako neko dobro iskoristi svoje kapacitete .....
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by OneGirlArmy
:up:
Korisnikov avatar
By Hys.
Najiskrenije, za vreme inflacije moji su jako dobro stajali posto su radili sa inostranstvom i dobijali platu u devizama.
Sto mene nije sprecilo da obrijana do pola glave, cokulama i esesovskim mantilom sa drugarima ispred "cvetka" (ako se neko seca dragstor kod Vuka blizu kst) cirkam pivo i delim pljuge...i niko od njih nije znao kako stojim, sem onih promocurnijih koji su povremeno provaljivali po skotskim suknjicama, vinatge kosuljama i koznim jaknama, koje sam dobijala iz Londona pa sam i to mogla da "opravdam" kao poklonom.
Ako sam bila dovoljno blesava da se brijem na korovku, farbam u zeleno i tuchem sa dizelima koji su "obozavali" moj "look" nisam zelela da se na "novcani" nacin izdvajam od ekipe koja mi je bila draga i da na bilo koji nacin se oni osete losije jer ne mogu nesto da priuste...
i za razliku od mnogih gradskih likova koje znam iz tog perioda, ta glavna ekipica su sve fini ljudi sa fakultetima sada koji povremeno zapale dzoint i popiju pivo...i nisam ni sumnjala da ce tako biti cak ni tada, jer iako smo bili "na margini" , svi smo bili jako zdravi u glavi:zen:
i da, embargo kolac sam jela kod drugara, i ponekad mi je bio sladji od reform ili sladoled torte koju sam imala kuci..ko razume shvatice:friends:
Korisnikov avatar
By gari
Eh, ti si folirala da osećaš inflaciju. Lako je bilo tebi, ja sam je dobro osetio zajedno sa svojom porodicom i zauvek namrzao režim koji nam je to doneo. Bilo ne povratilo se. Mada ni sada nije baš nešto sjajno.

:djavo: :kuvar: :rotflmao:
By srbija
secam sae,koje je drugo pitanje :povez:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by srbija
secam sae,koje je drugo pitanje :povez:
Embarko torte, one bez jajca, sa šest šoljica vide i tri kašike marmeljade. Jel si je jeo ili nisi-priznaj?

:deda: :superheroj: :kissing:
Korisnikov avatar
By mmiki
Eeeeeeeeee ja sam tad bio mali, sad imam 17.5god. Moji su bili puni ko' brodovi. Cale mi je primao 1000dm sto i nije toliko vazno koliko ja bitno da smo svasta kupovali cekovima, sta smo hteli i sta nismo. Jbg tako su to lepa vremena bila... :) :) :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Ludilo. Secam se. Ja sm imao 10ak god.

Tada je keva umesto plate dobijala jabuke & krompire, toga se secam isto. A zena arhitekta, u drazavnoj firmi radila.

Ma embargo kolac je dobar trip kao trip, ali sve ostalo nije.
Korisnikov avatar
By gari
Eto, nekom inflacija i sankcija a nekom brat. Svako je doživeo na neki svoj način. Lepo meni kaže jedan švercer iz tog doba da nikada bolje nije živeo. Zavisi kako se ko snašao. Ja znam da od plate nisam mogao da kupim ni jednu paklicu cigareta i da je benzin tada koštao 2,2 DM a i plata je bila otprilike ista. Neko se tada obogatio a neko izgubio zdravlje čekajući ujutro buđavi hleb na neke kupone i litar ulja. Jedna starija žena je tako i poginula, gurnuli je dok se gurali za litar ulja...Strašno.

:mazi: :avalon: :sveca:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Originally posted by OneGirlArmy
:up:

:drama:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Originally posted by gari
Eto, nekom inflacija i sankcija a nekom brat. Svako je doživeo na neki svoj način. Lepo meni kaže jedan švercer iz tog doba da nikada bolje nije živeo. Zavisi kako se ko snašao. Ja znam da od plate nisam mogao da kupim ni jednu paklicu cigareta i da je benzin tada koštao 2,2 DM a i plata je bila otprilike ista. Neko se tada obogatio a neko izgubio zdravlje čekajući ujutro buđavi hleb na neke kupone i litar ulja. Jedna starija žena je tako i poginula, gurnuli je dok se gurali za litar ulja...Strašno.

:mazi: :avalon: :sveca:

mislim, gari, salu na stranu sad...
rech je o embargo kolachu a ne o nekoj nesreci...
cela zamisao ove teme je bila da sam se ja odjednom setio embargo kolaca, a recepta nisam, pa sam otvorio temu... a colonia_boy je dodao recept...

mislim kakvo krvoprolice u redu za hleb?
mislim...

hevi....

:drama: :drama: :drama:
By Çâðê_DUP
... zalosno je bilo kupovati onaj duvan na buvljaku i zavijati u papir. "morava" je bila luksuz. secam se da hleb (kad ga je bilo)poskupi za 3 minuta, a i kuvanje kafe (kad je bilo) zbog stalnih restrikcija struje je bilo problem. kafa se kuvala u shpiritusu ili tako nekako.
svirala sam gitaru kako bi mi proslo vreme kad ne bi bilo struje (po 14-15 sati dnevno). nisam znala da je sviram, ali nije marilo. onda sam nasla nekog gitaristu i on je svirao, a ja sam pevala, pod svecama.
najteze mi je pala prodaja svih knjiga iz kucne biblioteke na zelenoj pijaci kako bi se kupovala hrana. a ja sam jos i dobro prosla ...
i posle ne daju kosovo patriote .. mrsh!i da nisam kriva, predala bih se tribunalu ako bih znala da bi to pomoglo mom narodu (da sam patriota, a nisam. ni malo. :)

inace, hranu smo nabavljali od svercera, a uzajmljivali od zelenasha :kletva:
By Çâðê_DUP
da, bilo je krvoprolica u redu za hleb, ali ok, govorimo o embargo kolachu. secam se. radije bih jela hranu za machke (ali je nije bilo)
:jutro:
By Çâðê_DUP
Originally posted by svejedno
Tada je keva umesto plate dobijala jabuke & krompire, toga se secam isto.
dobro si prosao, mojoj su uvaljivali brashno :lol:
(takodje drzavna firma)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!