Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Sedam smrtnih grehova

1. Prozdrljivost
6
8%
2. Pohlepa
5
7%
3. Lenjost
30
40%
4. Pozuda
9
12%
5. Gordost
12
16%
6. Zavist
6
8%
7. Gnev
7
9%
Korisnikov avatar
By *deni*
Hajde da vidimo koji je od sedam smrtnih grehova najrasprostranjeniji medju korisnicima ovog Foruma.
Sigurno je da svi imamo i vise od jednog ( ako ne i svih sedam odjednom ) , ali da vidimo koji je najucestaliji.
Glasajte za vas najizrazitiji smrtni greh.
:zmija: :evil: :giljotina:
Korisnikov avatar
By *deni*
Znao sam da ce Gordost od starta biti najradije priznavani smrtni greh.

:colorado:

Ja mislim da je i Lenjost prilicno rasprostranjena, a o Pozudi da i ne govorimo.
Sta vi mislite, tacnije sta osecate?
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam ovaj proždrljivi :palacinke:
Korisnikov avatar
By gari
Ne mogu da se odlučim-čini mi se da sam preterao u svim smrtnim grehovima i da ću sigurno umreti jednoga dana zbog toga /zato se valjda i zovu smrtni gresi/.
Ček, ček, pa zar ti Deni nisi ateista? Zašto te onda interesuju smertni gresi?

:kosach: :klap: :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
lenjost... mrzi me i da glasam...:zev2:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja sam 3., 4. & 5., pa glasah za srednju.
Korisnikov avatar
By bigirl
E jbg. Lenjost ne videh na vreme. A glasala sam za Zavist. Ponekad me uhvati tako neki green period, da pizdim sama sa sobom.
Korisnikov avatar
By ManToy
Vidim da sam u vecini ali ipak... lenjost. Ah ta lenjost...
Vidim ima vas i gnevnih? Iskreno simpaticniji su mi pohlepni nego gnevni ljudi... :uplasen:
Korisnikov avatar
By Kiborg
5. i 6. otprilike su kod mene podjednako ispoljeni, pa eci-peci-pec kaže neka bude zavist.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja imam svih sedam, a jedino odolevam Prozdrljivosti i to samo zbog Gordosti !

Kuku !!!

:rida:
By Swanheart
pokusavam da se opredelim izmedju 4 i 5...eci peci pec...
Korisnikov avatar
By Hys.
pozuda pobedjuje prednoscu kao u trci sprintera i puza u odnosu na ostale grehove....na poslednjem mestu zavist koju mislim da ni ne poznajem (za razliku od ljubomore, ali razlika je izuzetno bitna)
Mozda mi koji bi samo da se :krevet: smo stalno pod uticajem prirodnih droga pa nas zabole za ostalo:prst2:
Korisnikov avatar
By KiWi
To su smrtni grehovi? Pa mogu sebi da pridodam samo lenjost, a i na tome radim ... :) ...:redaljka:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Kriva za svih sedam...
Mada, pohlepa me drma tako cesto, izgleda da suvise robujem gordosti da bih tome mogla da se prepustim...
Korisnikov avatar
By Tot
Kolebao sam se izmedju zavisti i gordosti. Ne podnsim pakosne ljude, ali sam ipak glasao za gordost. Gordi su po meni oni ljudi koji moraju uvek biti u pravu i koji ne umeju da prastaju drugima.
Korisnikov avatar
By Dina
Gordost - najizrazitija. Mada nastojim da se promenim, nije me dovela do dobrog bas... Najmanje izrazena - zavist, to skoro i ne znam sta je. Mada mozda to i nije toliko dobro jer je razlog to sto ja uopste ne mogu da "premerim" sebe i druge ljude, pa ne mogu ni da im zavidim kad ih vidim skroz razlicitim od sebe. Zavist je razarajuce osecanje ali recimo kod nekih mojih prijateljica kod kojih je ima u manjoj meri mozda je i pomogla, imaju dobro organizovan zivot. Ja koja se ne poredim sa drugim ljudima samo lutam pa s vremena na vreme shvatim da i ne znam gde sam tj. da sam sasvim zalutala... ili sam stigla do neke tacke na kojoj nikoga nema.........
Korisnikov avatar
By Zoe
Jebi ga, ja se ne nadjoh bas nesto ni u jednom.....bar ne u `klasicnom` tumacenju ovih pojmova.............toliko sam daleko od svih, da mi dodje da glasam za PROZDRLJIVOST iako mi je stas besprekoran :alexis: :smeh:
Da si napisao nesto poput `infantilnosti`, `ambivalentnosti`, `anksioznosti`..............bila bi druga prica, potpuno druga....... :glupan: :nesiguran:
Ovako.....u meni kao da sujete nema, gordost me nikad nije krasila, pohlepa, zavist.......... :doh: pa za mene su to misaone imenice! :doh: Lenjost koje i ako ima, nije izrazena u vitalnim zilama mog zivota :neto: a gnev traje krace od trenutka.........
Tako da........:nokti:
Korisnikov avatar
By gari
OneGirlArmy, pa ti si apsolutno savršena? Da nisam oženjen sad bih te zaprašio.

:fuck: :roflmao: :kissing:
Korisnikov avatar
By Egon
... All Stars ...

da se ne lazhemo .. sve sam iskusio ...
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by gari
OneGirlArmy, pa ti si apsolutno savršena? Da nisam oženjen sad bih te zaprašio.

:fuck: :roflmao: :kissing:

Daleko, daleko od savrsenog, hvala :sesir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!