Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By taurus
Kako bi se odrzao neki smisao ovog foruma prvo i osnovno je da pre nego sto nesto napisemo procitamo predhodne postove kako se ne bi ponavljali i pisali cisto da bi nesto napisali.Pre svega ako nemamo pametno sta da napisemo bolje i ne napisati.Kome se kucka neka ide na chat.Besmislice i budalastine i teraju na to da vise niko ili retko ko uopste cita postove.U cemu je svrha foruma?
Primer:Kritika <goxy>- na moje zavrsavanje kaladonta da to nije svrha igre je svakako budalastina.Svaka igra ima cilj a tu je da se postavi kraj reci sto teze resiv ili ne resiv,to je osnovno pravilo igre,mislim ko ne zna sta je kaladont,nemam reci.

P.S.Ovo je banalan primer ne tako vredan paznje,znaci bitnije je porazmisliti o svrsi samog foruma koji, ako se nastavi ovako moze postati jako dosadan.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by taurus
Primer:Kritika <goxy>- na moje zavrsavanje kaladonta da to nije svrha igre je svakako budalastina.Svaka igra ima cilj a tu je da se postavi kraj reci sto teze resiv ili ne resiv,to je osnovno pravilo igre,mislim ko ne zna sta je kaladont,nemam reci.
Ccc...izgleda da nam se neko bas iznervirao dok je kuckao post, pa je usled toga isti izgubio svaki smisao...To nisu lepe stvari kad se dese...

Meni se cini da nije slucajno to sto se goxy nasao u navedenom primeru...ima tu neka prica u pozadini...ne zvao se ja Sofronije, a i ne zovem se tako...

Toliko o besmislenom kuckanju...u svakom slucaju ne moze da skodi...nikome ko svoju sujetu drzi pod kontrolom....

:happysmoke: :happysmoke: :happysmoke: :happysmoke: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By taurus
Ja kao sada trebam nesto da se pravdam :smeh: dada..
Korisnikov avatar
By gari
A ko TO kao besmisleno kucka? Da ne misliš na mene? Naučno i tehnički je dokazano da su svi moju postovi smisleni i vrlo pametni /mada ja sam nisam/. Dakle, povuci riječ.

:ostrisekiru: :cheer: :placko:
Korisnikov avatar
By unic0rn
skrol je tako divna stvar..

Slika
Korisnikov avatar
By gari
Misliš? A jel to ono na MIŠU?

:eureka: :hvala: :maca:
Korisnikov avatar
By Delete
Neki od nas dodju na forum da se zezaju, a ne da citaju sta su prethodnici napisali...evo, priznajem, vrlo cesto odgovorim na temu a ne procitm prethodne odgovore, verovano je pre mene nesto slicno neko napisao, ali jbg...nek` ispanem i plagijator, u ovoj drzavi ih mnogo ima.

Ali, slazem se sa Taurusom da je red na svakoj iole zanimljivoj temi procitati prethodne postove, ako ni zbog cega drugog, onda iz postovanja prema onima koji su napisali nesto vredno citanja, da ne bude da su ljudi bezze pisali, a gomila neozbiljnih "pametnjakovica" sjebala temu.
Korisnikov avatar
By taurus
Da ja sam sujetan,nesrecan,dokon,forum mi je izvor zivota,fakultet sam zavrsio zato sto su moji to hteli,u vezi sam zato sto se bojim samoce....
P.S.Nadam se da su zadovoljni "srecnici" ovim priznanjem a sada neka me isti ostave na miru da igram kaladont i asocijacije!Hvala.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako bi se odrzao neki smisao ovog foruma prvo i osnovno je da pre nego sto nesto napisemo procitamo predhodne postove kako se ne bi ponavljali i pisali cisto da bi nesto napisali.Pre svega ako nemamo pametno sta da napisemo bolje i ne napisati.Kome se kucka neka ide na chat.Besmislice i budalastine i teraju na to da vise niko ili retko ko uopste cita postove.U cemu je svrha foruma?

P.S.Ovo je banalan primer ne tako vredan paznje,znaci bitnije je porazmisliti o svrsi samog foruma koji, ako se nastavi ovako moze postati jako dosadan.

Zanimljiv elaborat. Lepo je videti da korisnici razmisljaju o unapredjenju kvaliteta i uredjenju ovog naseg sastajalista za diskusije.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
stvarno ne znam ko čita sve postove iz onih "ličnih" tema tipa "da li ste ikada...". tu postujem samo da dignem post count (koji više ne postoji). :smeh:

čitam samo na onim temama gde se diskutuje o nečemu, jer me zanima koliko se moje mišljenje podudara sa onim šta misle drugi, tj. gde se ja nalazim sa svojim idejama u ovom ludom svetu.

ah da, čitam i redom sve iz foldera pod mojom jurisdikcijom... :sigh:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Da ja sam sujetan,nesrecan,dokon,forum mi je izvor zivota,fakultet sam zavrsio zato sto su moji to hteli,u vezi sam zato sto se bojim samoce....
P.S.Nadam se da su zadovoljni "srecnici" ovim priznanjem a sada neka me isti ostave na miru da igram kaladont i asocijacije!Hvala.

Ccc...da si zensko, rekao bih da si u PMS-u...

Ovako nemam pojma sta te je snaslo....

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By gari
Šta u stvari Taurus hoće? Da pišemo ili da ne pišemo? Ili samo da se ne mešamo u "Kalodont"? Zašto ga Deni ljubi u čelenku? Meni ovde ništa nije jasno, verovatno opet neka "interna" svađa između Taurusa i Goxy-ja.

:dvaprsta: :trampolina: :sekirica:
Korisnikov avatar
By andjela
dkjlbsfjdsfhdshfdsfhkjhfh whfwehrfhwjeh gfir hf wheuihfrfhew fhrhf jrgf irhfjh rfiurgtrt greyag hr tgfuir gfire

e ovo je besmisleno kuckanje :smeh:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by andjela
dkjlbsfjdsfhdshfdsfhkjhfh whfwehrfhwjeh gfir hf wheuihfrfhew fhrhf jrgf irhfjh rfiurgtrt greyag hr tgfuir gfire

e ovo je besmisleno kuckanje :smeh:
Ti si carica !!!

:up: :up: :up: :up: :up: :up:

PS. Ne bih bio iznenadjen da nakon ovog Taurus pokrene peticiju da ti se zabrani pisanje na njegovim temama...

:zongler: :zongler: :zongler:
Korisnikov avatar
By andjela
taht rof serac kcuf eht ohw :smeh:

citaj od nazad :p
Korisnikov avatar
By gari
Htela si da kažeš: OD POZADI? Pa da, on i voli od pozadi...Kad nema od napred.

:sweet: :cekam: :hand:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by gari
Htela si da kažeš: OD POZADI? Pa da, on i voli od pozadi...Kad nema od napred.

:sweet: :cekam: :hand:
I ovo je jedan od razloga zasto je postavljena tema,sve se svodi na kurac i njegovu velicinu,za neke je sve ostalo besmisleno,tuga,jad i chemer...
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Dr. M

Ccc...da si zensko, rekao bih da si u PMS-u...

Ovako nemam pojma sta te je snaslo....

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Pa tvoj potpis ce ti reci sve ,nisam tetka pa zato i ne znas sta me je snaslo niti mi mozes pomoci!
Korisnikov avatar
By Delete
Pa dobro ljudi, koji je vama qrac?! Taurus je lepo postavio temu koju bi svaki forumas ili forumasica trebala postaviti ako iole dolazi na forum i zna sta je zapravo forum...a odjednom su dokoni pederi poceli da brinu o njegovom privatnom zivotu, koji on, za razliku od nekih ovde, svakako ima!
Korisnikov avatar
By Dr. M
Pa tvoj potpis ce ti reci sve ,nisam tetka pa zato i ne znas sta me je snaslo niti mi mozes pomoci!
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Mogao bih i ja sad da kazem da nisam peder ali ne verujem da bi to promenilo realno stanje stvari...

:tos: :tos: :tos:
Korisnikov avatar
By gari
Ja /ni/sam pe4der, ja sam samo mala, napuštena kuca, koja zna da tipka...I razumem Taurusa.

:cyborg: :fuck: :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Delete
Pa dobro ljudi, koji je vama qrac?! Taurus je lepo postavio temu koju bi svaki forumas ili forumasica trebala postaviti ako iole dolazi na forum i zna sta je zapravo forum...a odjednom su dokoni pederi poceli da brinu o njegovom privatnom zivotu, koji on, za razliku od nekih ovde, svakako ima!
Ma ako tako popunjavaju praznine u svom,neka.Drago mi je da indirektno nekome mogu pomoci. :zeva:
Korisnikov avatar
By gari
E meni Tauruse pomažeš baš onako DIREKTNO. Sad ću da počnem manje da kuckam i sve će biti, onako, sadržajno i jezgrovito kao kod D.M. /naravno ti znaš ko je to/. Ako ikada budem mogao da dostignem vrhunce tih genijalnih misli.

:skola: :elvis: :iskolacen:
Korisnikov avatar
By ^goxy^

ccc... pa šta reći? evo ovako, ja razumem poentu tvog izlaganja, ali mi nikako nije jasno zašto si "sukob" samnom uzeo kao primer...

prvo. navedi mi 3 osobe koje u temi KALADONT čitaju svačije postove. zaista ne shvatam poentu čitanja gomile nasumice nabacin reči čija je jedina povezanost u tome što su prva dva slova reči ujedno i poslednja dva predhodne. :wtf:
Za ostale teme, da,ok je pročitati, naravno ukoliko me zanima.

drugo. kritiku ti nisam uputio, već ti samo rekao (napisao) da ne vidim smisao toga da nakon druge reči u nizu ti završavaš krug. what's the point?
u svakom slučaju, čestitao sam ti na umeću da to uradiš! još jednom BRAVO!
Sa druge strane, slažem se u potpunosti sa tobom da si dao banalan primer, samo bih još uz to dodao i "nevezan za priču koju želim da ispričam".

P.S. na osnovu tvog P.S.-a ili kako je već rečeno, tvog PMS-a :
ovaj forum može brzo postati dosadan baš zbog otvaranja ovakvih tema, koje nisu baš interesantne, jer, složićeš se, nisi baš naišao na veliku zainteresovanost "publike", i da nisam sada napisao ovaj odgovor, tema bi ti ostala na drugoj strani...
I još nešto, ako već pričaš o tome da je poenta da ovo bude zanimljivo, malo si kontradiktoran s obzirom da si kao primer uzeo igru kaladont! tu i jeste poenta da se duže igra a ne da se završava nakon druge reči.
ako te moji postovi i dalje budu iritirali
Originally posted by unic0rn
skrol je tako divna stvar..

Slika
S poštovanjem, prema tebi i ostalima
goxy
Korisnikov avatar
By Kupper
Slazem se s Taurusom potpuno unapred ali ne zbog onog sto je napisao vec zbog Delete koja mi je (?).

Uvek cu da se slozim da Dr M.-om jer mi je super simpatican, ovako virtuelno.

Znaci, ako Delete staje na neciju stranu to i ja radim bez obzira sta i da li nesto pise u toj temi. Takodje, svaka tema koju otvori Dr. M. mi je unapred super i potpuno se slazem sa bilo cim sta je napisao iz gore navedenog, 'simpaticnog' razloga.

Eto malog primera kako forum funkcionise. I zasto ume da bude ocajno dosadan.

I sad bi trebalo da bude jasno sta sam 'teo? Nebitno, slazem se.
Korisnikov avatar
By gari
Izvini Kupper, ako DR M napiše nešto mnogo bezobrazno ti ćeš se složiti i sa tim? Da to nije malo imbecilno razmišljanje? Ja se ponekada ne slažem ni sa onim što sam ja sam napisao akamoli sa onim što pišu drugi. U stvari ja sam uvek protiv.

:angel: :kesa: :mad:
Korisnikov avatar
By Kupper
Izvini gari, procitaj post jos jednom-dvaput posto ga nisi razumeo.

Znaci, rekao sam - Eto malog primera kako forum funkcionise. I zasto ume da bude ocajno dosadan.
Korisnikov avatar
By gari
Ahaaaa...Tek sad ništa ne razumem? Izvini što sam glup, tj. manje pametan, tj. neinteligentan, tj. retardiran, tj...He, he...

:djavo: :potapsava: :klap:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!