- 02 Sep 2006, 02:47
Kako bi se odrzao neki smisao ovog foruma prvo i osnovno je da pre nego sto nesto napisemo procitamo predhodne postove kako se ne bi ponavljali i pisali cisto da bi nesto napisali.Pre svega ako nemamo pametno sta da napisemo bolje i ne napisati.Kome se kucka neka ide na chat.Besmislice i budalastine i teraju na to da vise niko ili retko ko uopste cita postove.U cemu je svrha foruma?
Primer:Kritika <goxy>- na moje zavrsavanje kaladonta da to nije svrha igre je svakako budalastina.Svaka igra ima cilj a tu je da se postavi kraj reci sto teze resiv ili ne resiv,to je osnovno pravilo igre,mislim ko ne zna sta je kaladont,nemam reci.
P.S.Ovo je banalan primer ne tako vredan paznje,znaci bitnije je porazmisliti o svrsi samog foruma koji, ako se nastavi ovako moze postati jako dosadan.
Primer:Kritika <goxy>- na moje zavrsavanje kaladonta da to nije svrha igre je svakako budalastina.Svaka igra ima cilj a tu je da se postavi kraj reci sto teze resiv ili ne resiv,to je osnovno pravilo igre,mislim ko ne zna sta je kaladont,nemam reci.
P.S.Ovo je banalan primer ne tako vredan paznje,znaci bitnije je porazmisliti o svrsi samog foruma koji, ako se nastavi ovako moze postati jako dosadan.