Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Niti morate da čupate obrve redovno. Niti morate da se patite sa depilacijama, te nogu, te ruku, te ispod ruke, te prepone (znate li vi koliko to boli uopšte???). A menstruacija tek... Huh. Pa trudnoća, porođaj... Aaaaa...

Jedino što vi kao TREBA da radite je da se brijete svako jutro. I i to vam je teško. Imali ste samo još jednu obavezu: vojska. A sad ni to ne morate... Makar smo mi uživale dok ste se vi valjali po blatu, a sad... Nosite ručak starim osobama i kao... "jeeee... odslužio sam i to".

Mis'im, stvarnoooooo... Blago vama muškima.

:rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal:
Korisnikov avatar
By bigirl
Sad se setih... Kad vam je vruće - skinete majčicu i obučete šorčić. I niko ne kaže da ste to uradili da biste "došli do boljeg položaja na poslu". :kosach:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
E, da imam vremena sad bih te tako iznapusavao!
Ali nemam. Ai slatka si mi, pa nemam srca. :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa... ne znam kako da ti olaksham... neumesna erekcija? :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
:cvece:

Ma, moram malo da vas hejtujem. (Bliži mi se D day u mesecu...)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Vidis sta je zensko.
Dve lepe reci, i odmah se smiri. Sta bi tek uradila da sma ti doneo ruze? :smeh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by unic0rn
I to rešite bez problema, samo obučete one uske gaćice i nema mrdanja.

Idemo dalje...
Izbor obuće i odeće za muške je veći. Zašto bre, majku mu??? Nas ima više na ovoj planeti!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by bigirl
Niti morate da čupate obrve redovno. Niti morate da se patite sa depilacijama, te nogu, te ruku, te ispod ruke, te prepone (znate li vi koliko to boli uopšte???)
Mislis? Evo ti na forumu koliko oces takvih. :lol:
Korisnikov avatar
By crawen
Oh, pogreshno si obaveshtena...
Ko kaze da ne chupamo obrve, ne depiliramo se i ostalo... :lol:

Izbor obuće i odeće za muške je veći. A gde to?! :puzzle:
Korisnikov avatar
By bigirl
A ono "češkanje" na sred uliceeeeeee... Kako me to izludi!

Mislite da nas nešto ne zasvrbi na sred ulice kad se uložak mrdne ili sl? Pa šta sad, treba da se vatam na sred ulice da "ga namestim kako treba"???

Strašno...

Grozni ste.

:povez:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Strašno...

Grozni ste.

To redovno radim. Narocito kad nosim trenerke. :lol:
Korisnikov avatar
By crawen

Mislite da nas nešto ne zasvrbi na sred ulice kad se uložak mrdne ili sl? Pa šta sad, treba da se vatam na sred ulice da "ga namestim kako treba"???

Strašno...

Grozni ste.

za ovo se slazem... i meni je to glupo i maximalno prostachki, ali ako nekog neshto svrbi i ne zna kako drugachije da reaguje... jbg...
ja bih trpeo da me neshto svrbi... ali do sada nije... :perezube:
By Çâðê_DUP
bigirl, jesi li se ti to napal'la?

:roll:

lezbejke, blago vama ....

:roflmao:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by unic0rn
I to rešite bez problema, samo obučete one uske gaćice i nema mrdanja.

Idemo dalje...
Izbor obuće i odeće za muške je veći. Zašto bre, majku mu??? Nas ima više na ovoj planeti!
U bre ali si ga sad usrala. :P
Pa jebt za ribe krpica na svakom cosku i do za bud zasto! obucete se (narocito leti) od glave do pete za jednog Vajferta!
Sem toga kod mene na poslu javno pise na ulaznim vratim kod portira "zabranjen ulazak sa shorcevima, papucama i mini suknjama. A koleginice ulaze u dopicnjaku sine pa ponekad mi se cini da su dosle na posao sa plaze. Muskarcima ne sme ni slucajno da se vidi gola noga. I gde je tu pravda. I jos mi se zalite! :P :lol:
By Çâðê_DUP
jbt, koliko ja uzivam u tim "zenskim stvarima" (doduse, ne cinim nijednu od njih .... :nokti:
By Çâðê_DUP
ah, sad kapiram vic: musko-zenski odnosi ;)

... odoh ja...

:sesir:
Korisnikov avatar
By ns.happy
prvo maco, da se razumemo, obrve cupaju i muskarci; noge depiliraju i muskarci; prepone i muskarci; + grudi, stomak... vi samo noge i jelte gospodjicu veneru... tako da tu nisi ni malo u pravu... + moramo da se brijemo, sto nam je dodatna obaveza, znaci imamo vise posla od vas u svakom slucaju...

vojska, ko nije bio nek' ne sudi o mukama koje mladi covek tamo trpi... kako bi se ti darling osecala da moras da se tusiras 'ladnom vodom sa coporom krmaka koji su sisli s' nekog brda i kojima je to vrh koji su postigli????
:nunchake:

vi vaginuse, samo morate da rasirite noge i dahceete, a nama... dok se digne... pa dok se njemu digne... pa da to stoji dok imas prilicno bolan analni sex...

mislim, OTKUD TI UOPSTE IDEJA DA JE NAMA LAKSE????? TI SI BRE, BESPOSLENA I ...I... I... IDI NADJI ZENU!:alikako:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ZvezdasBG
Pa jebt za ribe krpica na svakom cosku i do za bud zasto! obucete se (narocito leti) od glave do pete za jednog Vajferta!
Gde to??? Ja kad uđem u prodavnicu da kupim dres (i recimo, one majčice sa british zastavom i sl) - svi su samo za muške!
Kad uđem da kupim patike - sve brojevi preko 42! Ženskih modela eventualno 10 u svakoj prodavnici, a zato za vas... milioni rafova!
Majčice - osim onih fency kojih mi je pun k, ničeg normalnog za devojke.
Texas košulje - samo za muške.
A naći farmerke za žensko (koje nemaju šljokice!) - umetnost!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
To nas Bigirl navlaci! 'Ufatila je strejt faza. :lol: Oce da sajberise sa nama. :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Gde to??? Ja kad uđem u prodavnicu da kupim dres (i recimo, one majčice sa british zastavom i sl) - svi su samo za muške!
Kad uđem da kupim patike - sve brojevi preko 42! Ženskih modela eventualno 10 u svakoj prodavnici, a zato za vas... milioni rafova!
Majčice - osim onih fency kojih mi je pun k, ničeg normalnog za devojke.
Texas košulje - samo za muške.
A naći farmerke za žensko (koje nemaju šljokice!) - umetnost!
U je, pa ti se oblacis u Delta sportu a? :lol:
E pa tu ce te oderu, al nesam znao da ne nosis fensi krpice. :D
U tom slucaju te razumem. :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ns.happy
prvo maco, da se razumemo, obrve cupaju i muskarci; noge depiliraju i muskarci; prepone i muskarci; + grudi, stomak... vi samo noge i jelte gospodjicu veneru... tako da tu nisi ni malo u pravu... + moramo da se brijemo, sto nam je dodatna obaveza, znaci imamo vise posla od vas u svakom slucaju...
Sorry but, to možda rade samo gay tipovi i metrosexualci (kojih opet, u odnosu na ukupnu mušku populaciju, ima JAKO malo).
vojska, ko nije bio nek' ne sudi o mukama koje mladi covek tamo trpi... kako bi se ti darling osecala da moras da se tusiras 'ladnom vodom sa coporom krmaka koji su sisli s' nekog brda i kojima je to vrh koji su postigli????
:nunchake:
Ma nemoj! To je gore od trudnoće i porođaja, a? E ovo prvi put čujem!
vi vaginuse, samo morate da rasirite noge i dahceete, a nama... dok se digne... pa dok se njemu digne... pa da to stoji dok imas prilicno bolan analni sex...
A sex na relaciji tip-riba? Tu mi kao ništa ne radimo?! C c c... Kakva neobaveštenost.
mislim, OTKUD TI UOPSTE IDEJA DA JE NAMA LAKSE????? TI SI BRE, BESPOSLENA I ...I... I... IDI NADJI ZENU! :alikako:
Ne, nego besna na olakšice koje vama život nudi.
Imam ja ženu, nemoj samo ti da se brineš za mene.
Korisnikov avatar
By bigirl
To nas Bigirl navlaci! 'Ufatila je strejt faza. :lol: Oce da sajberise sa nama. :lol:
:jezik: :smilegrin: :kiss:
Korisnikov avatar
By ns.happy
maco kako god, porodjaj traje mnogo krace nego vojni rok. trudnoca je samo u pocetku neprijatna, ali blagodeti koje vam ista donese, promenite skroz krvnu i hormonalnu sliku prakticki se preporodite... mi iz vojske mozemo samo traume da ponesemo.
sto se tice relacije tip-riba na nju sam i mislio. sta vi to radite a da mi ne radimo + moramo da vas kresemo (mislim, ne ja, ja sam jel' peder)
olaksice? pa vi imat trudnicko, vi imate mesto u autobusu rezervisano... nigde nisam video da pise ''rezervisano za tate sa decom''

i da se razumemo, ne brinem se ja za tebe vise nego ti za mene baby... :kiss: :blush:

mislim da si ovo samo postavila da muvas zvezdasa... :hekla:
Korisnikov avatar
By blenta
jel neko spomenuo trenerku??? :p :iskusenje:

a jel moze da bude platnena siva :mljac:
Korisnikov avatar
By Zoe
@mladunac: i ja obozavam pamucnu, sivu :love:

@bigirl: meni je zbilja muka od cupanja obrva, nogu, venerice :kosa: i svega sto si gore navela........................radim to SVAKI JEBENI dan, i zimi i leti (znas, ima i onih koji ZIMI, zaboga smatraju da ne treba da briju noge i ostalo :shocked: ) a da ne pricam o porodjaju i menstruaciji! :evil:
Ali, sta cu..............ipak sam zadovoljna sto imam zensko telo.... :drama:

P.S. I volim kod decaka kada ne briju bradu svaki dan, nego kad se malo `zapuste`....:D
Korisnikov avatar
By bigirl
Nigde ja ne rekoh da nisam zadovoljna time što sam žensko, samo me nerviraju naši "vajni muškarci" kojima je SVE problem, pa koliko vidim gore, čak i sex. Zaboga, jebo te... Mora da mu se DIGNE!
Korisnikov avatar
By bigirl
maco kako god, porodjaj traje mnogo krace nego vojni rok. trudnoca je samo u pocetku neprijatna, ali blagodeti koje vam ista donese, promenite skroz krvnu i hormonalnu sliku prakticki se preporodite... mi iz vojske mozemo samo traume da ponesemo.
sto se tice relacije tip-riba na nju sam i mislio. sta vi to radite a da mi ne radimo + moramo da vas kresemo (mislim, ne ja, ja sam jel' peder)
olaksice? pa vi imat trudnicko, vi imate mesto u autobusu rezervisano... nigde nisam video da pise ''rezervisano za tate sa decom''
Mora da si mnogo trauma iz vojske pokupio kad uspevaš da sereš ovako bez prestanka.
Korisnikov avatar
By bigirl
Btw, glavna inspiracija za ovu zajebantsko-ozbiljnu temu mi je bila ona iritirajuća reklama za Jelen pivo sa onim debilizmom "muškarci znaju zašto". Žene ne piju Jelen? Ili piju, a ne znaju zašto. :misli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!