Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Misljenja da li ih treba svakodnevno koristiti su podeljena. Pozitivne strane su dobro poznate svima onima koji ih koriste, a i na reklami su ih istakli :smilegrin: Jedini problem kod njih je nedovoljan protok vazduha i sve sto ide s` tim....... :regan: pa cak i kod onih sa oznakom `air`.....
Sta vi kazete i kakva su vasa iskustva?
Korisnikov avatar
By Val
U slucaju da neko ne zna o cemu pricash:

mod edit - mole se korisnici/ce da ne postavljaju prevelike slike jer ometaju citanje. Hvala, tramp. Za sliku kliknite na link.
slika ulozaka

Moj apsolutni favorit...cak i vazduh propushta. :bouncy:
Korisnikov avatar
By Rei
dobro nisi postavila neku ogromnu sliku :pas:
Korisnikov avatar
By jukie
ili neku koja zauzima dva ekrana ili tako nešto...
Korisnikov avatar
By Zoe
Mislim........i ja ih koristim........samo ne znam je l` zdravo! :nope: :smeh:
Koristila sam skoro od svih proizvodjaca, pa i Alldays.......malo su predebeli, zar ne mislis?! U stvari, ja kupujem ono sto nadjem u mojoj prodavnici........ovih dana su to Discreet..........Carefree........
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
prave dame koriste tampone, nisam znao da postoje josh devojke koje turaju presovanu vatu...kakav varvarluk
Korisnikov avatar
By Zoe
Nemas ti veze sa zivotom! :smeh: Dnevni ulosci su za DNEVNU UPOTREBU, cine te suvom i cistom, a tampone koristim za mesecnicu, iliti periodu, iliti menstruaciju! :hvala:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by OneGirlArmy
Nemas ti veze sa zivotom! :smeh: Dnevni ulosci su za DNEVNU UPOTREBU, cine te suvom i cistom, a tampone koristim za mesecnicu, iliti periodu, iliti menstruaciju! :hvala:
Za nekoga je pichka zivot, al ne i za mene.
Tako da uvazena koleginice molim vas ispravite se.
Rechenica "nemash ti veze sa pichkom" je mnogo adekvatnija.:minibounce:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by REI
dobro nisi postavila neku ogromnu sliku :pas:

Potrudila sam se istinski da nadjem najvecu, kako bih tebi dala podlogu za komentar. Shta bi ti bez mene? A kako vidim, bash volish da me "citash". :lol:

Nego, da se vratimo na temu...Koje ti koristish? :roni:
Korisnikov avatar
By Zoe
Btw, znam da si decak, u zenskom rodu sam pisala vise kao parodiju na reklamu :D

Val, trenutno su mi u kupatilu Discreet tanga.............:blush:
Korisnikov avatar
By bigirl
Koristim. Svaki dan. "Discreet" su u pitanju i to mislim "deo" ili tako nešto... Savršeno su tanki! (Moguće sve akcije. ;) )
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
ja sam to koristila jedno vreme, sad ne... Lepse mi je bez, osecam se 'slobodnije', koliko god da su tanki. Hvala bogu, imam dovoljno gaca koje redovno menjam. :blenta: :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Ima istine u tome da se i ja slobodnije osecam bez njih, pa ih nekad sa uzivanjem NE STAVIM! :hvala: :wink:
Korisnikov avatar
By coka
koristim discreet deo i ni ne osecam ih koliko su tanki. trudim se kad sam kuci da ih ne nosim a i praktikujem da spavam bez gacica iliti donjeg vesa jer je to zdravo. mislim svi imamo pravo da disemo slobodno pa tako i ona :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
discreet multiform...prakticno...i koristim dnevne uloske stalno
Korisnikov avatar
By colorado
Ja cim cujem za dnevne uloske, setim se Kruca u CG i prodavacice koja se sva zbunila kad smo joj to trazili jer nije znala sta su.
Korisnikov avatar
By gari
Jao, ala bih se ja obrukao da odem na neki bazen bez DNEVNIH ULOŽAKA i da me tamo spazi neki spasilac i smuči mu se od mene tako proste persone. Stvarno, ja sam do sada bio u zabludi da se ulošci nose samo kad je u pitanju "mesečnica". Što su muškarci glupi po pitanju žena?

:friends: :galerija: :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by mladunac
ne koristim :D
Ma će počneš kad ti nabubri VOLVA i počne da vlaži...

:kada: :hail: :kralj:
Korisnikov avatar
By m..
Ne mogu da koristim uloske ni obicne ni dnevne, meni to smeta, sheta se i osecam se kao da imam pelenu... Manje mi smetaju stikle posle 8 sati stajanja na njima nego to cudo.
Jedini put kad sam ih koristila bilo je kad sam putovala za Nicu (nagovorile me koleginice), te sam trebalo da provedem dan ipo u autobusu, i odustala sam na pola puta... uostalom te kratke pauzice sam koristila za pranje zuba (i ispijanje kafe), nekako mi je to bilo vise usefull s obzirom da smo konstantno zvakale nesto.
Korisnikov avatar
By Laika
Vrlo su retke prilike kada ne nosim, mada sam čula da to nije preterano zdravo. Uglavnom se radi o Carefree kolekciji jer mi se sviđa kako izgledaju oni cvetići :D , mada mi to nije ne znam kako bitno, uđem u parfimeriju-apoteku i kupim one koje imaju. Važno mi je samo da nisu neki unidentified treš koji se lista i raspada, dakle da imaju bar neki renome, a inače emam vremena da gulim đonove po gradu zbog uložaka.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by m..
... sheta se i osecam se kao da imam pelenu...
:lol: Meni ne, ja skoro uvek nosim dnevne uloske i ne primecujem ih. I ja obicno prve na koje naidjem - kupim, nesto nisam razmisljala o tome dok ne videh ovu temu. Ali videh u kupatilu da trenutno imam carefree i discreet.
Korisnikov avatar
By m..
Jebalo misha kako ih ne osecate? Ja sam htela da poludim tamo u tom autobusu s tim cudom (pazi, jos je bio onaj minijaturni za tange), tacno sam se jedva uzdrzala da ga ne isceprkam na sred autobusa (onda sam skontala da bus ima klonju)... Ne znam, meni ko da je neko zalepio flaster i to onaj veliki za prostrelne rane (ili cemu god da sluzi, valjda kad odfikarish prst sekuci luk), tacno poludim... Doduse, ne koristim ni obicne uloske iz istog razloga, i poprilicno sam se zlopatila dok nisam otkrila tampone.
Korisnikov avatar
By Zoe
A vidis, zanimljiva stvar-ja UOPSTE ne koristim `obicne` uloske, nego samo tampone.......Ubila bih za tampone......... :sw:

Kontradiktorna sam.

Valjda zato sto su ovi TOLIKO tanki, a i nosim samo `tanga` kolekciju.........:dancingfever:
Korisnikov avatar
By gari
Tamponi su pravo otkriće. Mogu da ih koriste i muškarci kad su pripremljeni za sex sa drugom, onda samo povučeš onaj končić, uđe ti, izađe i GOTOV SI.

:up: :serlok: :saksofon:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!