Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
kada ste poslednji put radikalno promenili fizicki izgled
ili preciznije imidz ...

ja sam vrlo konzervativan po tom pitanju
ali nekom chudnom igrom sudbine sam pustio bradu i brkove

ne znam koliko cje me to drzhati dugo ...

uzasno svrbi ....
Korisnikov avatar
By colorado
Ja to bas cesto radim. Sve mi jako brzo dosadi, pa i sam sebi. Trenutno pustam kosu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
u skladu sa raspolozenjem, a nesto bas radikalno, kad nesto radikalno i menjam u zivotu.... trenutno imam dugu kosu, kad dam uslov za fax, brijem se na 0...:brada:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Jednom sam posvetlio kosu 12%-nim hidrogenom, to je najradikalnije sto sam ikada uradio. Hteo sam da pustim kosu, ali sam jednom uzeo svoju fotku i nacrtao sebi dugu kosu, i odmah potom otisao na sisanje. Vrlo rado bih ispirsirao obrvu, ali to bi podrazumevalo i totalnu promenu imidza, a to me mrzi. Za sada mi se radikalne promene odnose jedino na telesnu tezinu, tu idem u krajnjosti, nakon sto sam posle pet godina aktivnog treniranja prestao da idem u teretanu, uvek sam na +/- 10kg :)
By жњ
svaka 3-4 meseca

kosa , odeca... smara me da budem ista :P
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kad sam bila mala... sad me to uzasno smara
Korisnikov avatar
By iJazz
Tu i tamo ponekad uradim nešto :shrug: .
Korisnikov avatar
By Tweety
poslednji pokusaj je bio sinoc, kada sam pokusao da se ofarbam u plavo iz tamno smedje, ali sam ispao svetlije smedj sa crvenim sjajem:cekam: uradio sam pirsing obrve jos davnih dana i to je za mene bila stvarno velika promena, mada ga danas ni ne primecujem... well, vec duze vremena zelim da se istetoviram...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by ok_decko
Jednom sam posvetlio kosu 12%-nim hidrogenom, to je najradikalnije sto sam ikada uradio. Hteo sam da pustim kosu, ali sam jednom uzeo svoju fotku i nacrtao sebi dugu kosu, i odmah potom otisao na sisanje. Vrlo rado bih ispirsirao obrvu, ali to bi podrazumevalo i totalnu promenu imidza, a to me mrzi. Za sada mi se radikalne promene odnose jedino na telesnu tezinu, tu idem u krajnjosti, nakon sto sam posle pet godina aktivnog treniranja prestao da idem u teretanu, uvek sam na +/- 10kg :)

+/- 10 kg?????? pa to nije bas najzdravije...

p.s. ja volim stomacic :flertuje:
Korisnikov avatar
By gari
Izgled menjam veoma često-zavisi od situacije i gde idem. Preko dana u kući sam recimo stalno u nekim trenerkama, bermudama, duksevima. Po gradu kako mi kad padne na pamet-čas sam u trenerkama sa bejzbol kapom, onda ponekada obučem klasično odelo kombinovano sa mantilom ili kaputom ili jaknom. Isto tako, čas pustim kosu, pa je odmah ošišam na 1 cm, onda puštam bradu i brkove pa sve to obrijam...Šta ću kad sam Blizanac i volim promene. Najležernije se osećam u trenerkama /što se odevanja tiče/. Ne volim bušenje /pirsing/ oduvek sam se užasavao igle i nekog bodenja a o tetovaži i ne razmišljam. Šta da istetoviram-majmuna? Pa to već vidim u ogledalu...

:predaja: :odbij: :dude:
By Çâðê_DUP
Sve zavisi od materijalnih sredstava ...
Ranije me nista ne bi sprecavalo da svakog meseca izgledam drugacije, sad ...
valjda sam omatorela.
:kopa:
dosadila mi je frizura, moram da uradim nesto po tom pitanju, ranije, kad bejah srecna i neobavestena, imadoh kratku, plavu kosu. sad, buduci da buch lezbe nose kratku kosu, bojim se da to ne bude pocetak mog postepenog pretvaranja u buchicu. :vatroslava:
mozda kad smrsam jedno stotinak kila.
sad idem na more, nebitno gde ... mislim da cu tamo formirati odluku o svom buducem stajlingu i da dovrsim pricu zbog koje ne mogu da spavam nocu.:uplasen:
Korisnikov avatar
By Dina
Ranije sam stalno menjala izgled... sada sam se bas smirila, da li su godine u pitanju :sigh: ili nesto drugo tek nedostaje mi ona moja nekadasnja energija... U novije vreme promena je sto sam se prefarbala bas u svetlo smedju boju, nisam nikad ranije imala tu nijansu. Takodje, nakon dugog nosenja nekih kratkih i cupavih frizura kosa mi je ispod usiju i "premetnula" se u neku paz frizuru.

Tweety,
Dobro je i ispalo kako je moglo da bude ;) Ja sam jednom farbala sebe u plavo pa ispala skroz sarena, pola se ofarbalo a pola tamno - poludela sam! Odjurila sam kod frizera i postala celokupna plavusa :kosa: :wink: Ali od tada nikad se vise sama nisam farbala... Mislim narocito za plavu boju da je najbolje otici kod frizera jer on odredi sta moze a sta ne i kako moze da se boja dobije a da se kosa najmanje osteti.
Korisnikov avatar
By weatherman
Definitivno ne volim neke radikalne promene na sebi...treba mi vremena da se naviknem na to cak mislim da mi treba mnogo vise vremena nego mojoj okolini da prihvatim sam sebe sa tim radikalnim promenama....zadnji put sam se osisao na nulu odn. obrijao glavu ali....hm...ne znam...
Korisnikov avatar
By m..
Pa, ja isgledam isto vec xyz godina, samo ubacujem i ubacujem girly elemante i sve bolje se sminkam. najradikalnija promena je sto sam smrsala dobrih 4-5 kg (mada to je diskutbilno, sad sam u pms-u i jedem ko obeliks)...mozda kad sam ubacila stikle i haljine kao relativno redovnu kombinaciju, medjutim tek treba da poradim na kupovini haljetaka i cipelica, nemam ih puno, a shopping me traumira. Second hande, eto me.
Korisnikov avatar
By bigirl
Pre jedno 5 godina... Kosu koja je bila preko dupeta sam skresala na kratko. Živeo dan kad sam to uradila!
Korisnikov avatar
By Laika
Joj, radikalno...
Pa, menjala sam se kao kameleon do pre koju godinu, frizure/boje kose su tu odigrale kljucnu ulogu. Jako sam ponosna sto me nikada nije bilo strah da eksperimentisem u tom smislu i sto sam stvrno bas sve probala, uz dva izuzetka:
1. nikad obrijana glava
2. nikad zelena kosa (malo mi je zao sto sam to propustila, al sta ces...).
Sada vec ne mogu zbog svojih godina+profesionalne orijentacije da izgledam kao totalni ludjak, tj. da imam onu jednu boju kose koja mi jako dobro stoji a koja mi se bas seta, ali sto se oblacenja tice, to je vec dinamicnija sfera.
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by Tweety
poslednji pokusaj je bio sinoc, kada sam pokusao da se ofarbam u plavo iz tamno smedje, ali sam ispao svetlije smedj sa crvenim sjajem:cekam: uradio sam pirsing obrve jos davnih dana i to je za mene bila stvarno velika promena, mada ga danas ni ne primecujem... well, vec duze vremena zelim da se istetoviram...
pre sat vremena sam se ofarbao u crno! jeste da je boja suvise intenzivna, ali nije lose:luda:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam veliki fan duge kose (i kod decaka i kod devojcica), ili bar malo duze, ali sam se nekoliko puta osisala na keca.......... :spin:

Image nisam radikalno menjala-moje odevanje i citav appereance je uvek bio polu-hipi, polu-grunge, polu-street.........mada je ranije bio mnogo vise, recimo hipi :zen: ali sam morala to malo da `ugusim` sa ova druga dva zbog posla.........niko nece da te primi `takvog` sa sve alkom u nosu i tetovazom........jebi ga. Prica mog zivota........
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by OneGirlArmy
Ja sam veliki fan duge kose (i kod decaka i kod devojcica), ili bar malo duze, ali sam se nekoliko puta osisala na keca.......... :spin:

;) :kiss:
Korisnikov avatar
By Delete
Cesto to radim, ali najradikalnije je bilo kad sam dugu kosu osisala na keca, i iz patika, koje obozavam, uskocila u martinke! Sad se menjam zavisno od raspolozenja, ali ne nesto pretano radikalno, prestalo mi je to biti zanimljivo.
Korisnikov avatar
By gari
Sinoć sam se radikalno promenio kad sam pao sa merdevina dok sam kačio zavesu. Hebem ga i ko ih izmisli, umal da padnem na kompjuter.

:smilegrin: :uljenavatru: :die:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Dok sam bio mljadi stalno sam nesto experimentisao sa svojim izgledom...Nema te boje koju nisam isprobao na svojoj kosi...Jedno vreme sam nosio i dugu kosu, a sad kad pogledam fotke iz tog perioda ne mogu, a da se ne zapitam gde mi je tad bilo ogledalo...
Kao tinejdzer bio sam uzasno debeo ali to sam u godinama posle uspesno resio, pa sad vecina ljudi ne moze da me poveze sa onim debelim klincem od pre desetak godina...
Poslednju radikalnu promenu u svom izgledu imao sam posle vojske i od tad sam manje vise isti...
Sisam se na keca vec godinama, a u zavisnosti od toga kako sam raspolozen u datom periodu, zavisi da li se brijem ili ne.U mom slucaju to je najveca i najprimetnija promena koju vrsim na sebi jer sa bradom i bez nje izgledam kao da nisam ista osoba...

:hvala: :hvala: :hvala:
Korisnikov avatar
By gari
Wadikalna pwomena: nema bwade nema bwka nema vise da se kwka...

:srbin: :protest: :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
PA, zadnje što sam uradio, kupio sam si jako jako šarene košulje :slika:
i to je to..
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by ganjarolla
PA, zadnje što sam uradio, kupio sam si jako jako šarene košulje :slika:
i to je to..
Miswiš da je to wadikawna pwomena?

:pas: :cekam: :tenis:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
eh, jako, jako davno... :sigh: ranije sam imao mnogo više entuzijazma oko tog eksperimentisanja sa svim i svačim. sad se to manje-više svodi na nerealizovane ideje u mojoj glavi. sram me bilo. :bic: :federi:
Korisnikov avatar
By gari
Hoće to-sa godinama. Naime, što je neko stariji to je manje sklon promenama bilo čega /a naročito režima tj. vlasti/. Bolje da ne pišem dalje, inače odoh u...offf...

:lood: :eu: :tehno:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!