Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
To me tek ceka...
Znam da cu ja kuvati, ne zato sto moram ili bilo sta, nego sto to stvarno volim.
Korisnikov avatar
By sofia
Ja kuvam kad sam raspolozena.
Ona uglavnom seta psa jer ja sljakam.
Sto se zajednickog zivota tice i nakon sedam godina :love: a smeta mi jedino sto nam je stan mali i nemam svoj kutak...
Korisnikov avatar
By Hys.
Kako rasporedjujete obaveze?

ja kuvam, perem, ribam,...on usisava, menja posteljinu, pere ves ponekad i pomera teske stvari...lol

Ko kuva vi ili vas partner, da li ponekad jedna drugi put druga ili mozda zajedno?

uvek ja, i obozavam da kuvam.

Da li radite, studirate i uopsteno kako ispunjavate dan?

ja radim (trenutno od kuce, inace ne), on radi, tako da nema problema sa ispunjavanjem dana.

Zivimo zajedno 6 i pol godina, u braku smo skoro pet, i mogu da kazem da se zaista odlicno slazemo, kao i da je to postignuto i raznim kompromisima, kao u svakoj vezi:deda:
Korisnikov avatar
By gorilica
Dok sam ziveo sa bivshim, uglavnom smo ravnopravno delili obaveze.
Ma super je zajednichki zivot! :love: Uvek imash sa kim da se svadjash! :lol:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
za sada to još uvek nije "zajednički život" u pravom smislu reči, ali naziru se neki šabloni ponašanja. mogu da pričam o tome šta bih želeo: da kuvamo naizmenično, kad je ko raspoložen. da delimo obaveze oko održavanja životnog prostora. i da smo obojica na neki način zaposleni, jer otpadanje čitav dan u stanu (makar i jedan dan) je užasno destruktivno za vezu.

da, takođe mi je bitno da imam svoj prostor gde se mogu osamiti po potrebi, da imamo svako svoju ekipu, ali i zajedničke prijatelje i da te neke poslove svako radi samostalno. najviše ne volim kad počnem nešto da radim, pa me se neko umeša na pola. kao da "pomogne". :mad:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!