Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li pustate gasove(prdite :) ) pred partnerom?

Da
34
47%
Ne
38
53%
Posle koliko vremena u vezi se osecate dovoljno bliskim sa partnerom da vam ne bude blam ako prdnete pred njim?
Da li tako cinite odmah pri ulasku u vezi pa nek' pobegne ako moze ili vam je potrebna odredjena bliskost da bi to cinili?
Da li mozda to smatrate nekulturnim?
Da li vam se desilo da u toku seksa izleti koji golub?

Mi(Galateja i ja) smo posle 8 meseci dosli na temu (posle par 'incidenata') da stvarno nema smisla da zadrzavamo gasove kada smo bukvalno svo vreme zajedno a i nije zdravo zadrzavati. Posle tog razgovora-koje olaksanje... :D

A sad vi:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Da li mozda to smatrate nekulturnim? :yes: , veoma!
By Coyote
iiiiiiii, ne!

niti to radim, niti zelim da moj partner to radi predamnom....

ne znam, nekako mi je to disgusting i veliki turn-off....mislim ne moras da zadrzavas, ali idi u wc, ili na terasu ili vec negde...

sorry, just my view.....

druga je stvar ako tokom seksa se desi, pogotovo kod analnog seksa moze da se desi da .....mislim, ok, tipovi znaju o cemu pricam....to je onda ok....ali inace, jano NE!
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ForeverYoung
Da li mozda to smatrate nekulturnim? :yes: , veoma!
Korisnikov avatar
By gari
Pa, dobro, nije Freya ni rekla da je pristojno, nego da li to radite ili ne. Za nekoga je i sex nepristojan. Pa ovako, pošto sam oženje duže od decenije, sećam se da smo se ja i moja ženkica u početku smejali kada se to slučajno dogodi. Međutim, kasnije se sve češće dešavalo i ne više slučajno. No, kada si sa nekim toliko dugo i toliko blizak to je sasvim drugačijer nego kad bi se to desilo pred nepoznatom osobom. Dakle, smatram da je nepristojno /i zbog propratnih mirišljavih efekata/ ali nužno. Ja obično pravim viceve na račun toga. A dešava se svima...

:jezik: :pokazuje: :mazi:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Naravno da ne kazem da je pristojno, nego pitam se zasto bi svakih 5 min isao u wc ako si jeo nesto mahunasto itd.
Dtugacije je kada se upoznas sa nekim i kada malo vremena provodite zajedno. No kada vec spavas svaku noc sa nekim, ucis pored te osobe itd. onda nije zgodno svo vreme trckarati tamo-vamo.

I mi takodje pravimo od toga salu.
:tushe:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ako s nekim postanes veoma intiman, boze moj, pa to je potpuno normalna fizioloska pojava. moj bivsi je to stalno radio pod izgovorom da je ''tetka balkanka'' i nisam zamerao. ja to ne radim, ne da nemam slobodu, nego to obavim u wc-u...

dakle, ako se nekom prdi, izvol'te! ta necemo ko nekad kad su u srednjem veku zene prale noge svekru, iste bile proterivane iz braka zbog goluba... bas juce sam slusao za te slucajeve... negde u brdovitoj bosni...:dude:
Korisnikov avatar
By Dominion
da naravno,

trpamo se k'o stoke, intimni smo u ogromnoj meri, sve delimo, jedemo i spavamo zajedno, znamo sve jedan o drugom kao i sve moguce tajne a onda cu da se pravim fin i trckam u wc da prdnem. bash :zen:
Korisnikov avatar
By ns.happy
dominion, ko je taj baja na tvom avataru? sta mislis prdi li i on?:eya:
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by ns.happy
dominion, ko je taj baja na tvom avataru? sta mislis prdi li i on? :eya:
hehehe, jos nismo bliski da bi me to interesovalo :D :kasalj:

nego taj lik je iz nekog filma a stavljen je na avatar jer toliko lichimo, pitaj Kuppera :cool2:
Korisnikov avatar
By ns.happy
dominione, ozeni me! :avion: tip je k'o :avion:
By MR SEXO
Originally posted by Dominion

nego taj lik je iz nekog filma a stavljen je na avatar jer toliko lichimo, pitaj Kuppera :cool2:

Ti izgledas mnogo bolje engo ovaj baja na avataru.
Korisnikov avatar
By Mr Dee

a film je harry potter 4. :eya:
Korisnikov avatar
By Kupper

:vogue: Dominion je boljsi tip ali lice.
:hvala:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Koliko god da budem blizak sa nekim, to nikad ne bih uradio pred njim... Mogu da podrignem ko najgora stoka, ono iz pete (doduse to radim i na ulici), ali da "pustam gasove" nikad, zna se gde se to radi. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne mislim da je nekulturno, već neprijatno. to što nekoga znam jako dugo ne znači da ću zbog toga prestati da perem zube ili noge. kad smrdi dupe, šta ima veze što smrde i noge? stvar pristojnosti, eto to. a pristojnost mi ne pada teško, pa sad da mi treba nekakav odušak od pristojnosti.

kad se priča o ovome uvek se setim epizode Sex & The City kad je Carie prdnula u krevetu pred Mr. Big-om. kako je zezao... :smeh: mislim da bih ja to isto radio. :trep:
Korisnikov avatar
By gari
Dobro, od "gasova" smo stigli malo do udvaranja Dominionu, pa smo se lagano vratili u gasove. Samo, ima i u kulturnom nastupu /u WC-u/ problem. Naime, ovi stanovi u zgradama se tako prave da se čuje svaki šum i sad, ako ste u stanju da kontrolišete stepen decibela ispuštanja gasova OK, ali ako niste džabe što ste otišli u WC, opet će vas svi čuti i na sledećem spratu. Tako na jednom "svečanom skupu" jelte-venčanje neko, mladoženja prosi mladu, sve utišano jer u pitanju je "gospocko venčanje" bez naricaljki, mladoženja se izvinu i ode u WC odmah tu pored dnevne sobe, mi se nešto ućutali, kad odjednom...grom iz vedra neba. Mladoženja se opustio u WC-u...Mi svi kao nešto gledamo u plafon, kao niko ništa nije čuo, ali kad je izašao onako ozbiljan /jer je mislio da se ništa ne čuje/ svi smo popadali od smeha na čelu sa mladom. Od tada ga zovemo "prdko".

:vatrica: :dance: :elf:
Korisnikov avatar
By ns.happy
gari zloco!!

ama ljudi pa to je normalno!! nije pristojno ok, ali to je kao kijanje, nikog ne zezate kad kine!:doh:
Korisnikov avatar
By spliff
al su ovde svi fini, u p**** lepu materinu :snob:
ja sam glasao pod 1
Korisnikov avatar
By Dominion
dominione, ozeni me! :avion: tip je k'o :avion:
hehehe, sorry ali ja u braku :P tip se zove stanislav ianevski :wink:

Originally posted by MR SEXO
Ti izgledas mnogo bolje engo ovaj baja na avataru.
sexoooooo, pa tebe neeeema pa neeema :kiss: nedostajao si mi :(
a ja se sada stiiiidim :D :B

Originally posted by Kupper
:vogue: Dominion je boljsi tip ali lice.
:hvala:
bash ti hvala kuppy, evo sad sam crven kao cvekla :blush: :blush: :smilegrin: :lol: a znash kako sam stidlji v :zvizdi:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
prijatelj moga tate je jednom rekao:

Znas li kako ces znati da si potpuno intiman sa devojkom (momkom)?
Kad te nije blam da prdnes pred njom (njim).

naravno da je na pocetku svake veze to blam, ali nakon dooosta vremena zajedno bilo bi stvarno glupo trckarati u wc zbog toga...

da li vas je blam da prdite i pred roditeljima ili rodjenim bracama/sestrama?
Korisnikov avatar
By Galateja
Ranije sam mislila da nema sanse da to uradim pred partnerom, ali sa bliskoscu i vremenom neke stvari se spontano promene. Kao sto neki rekose neprtijatno je svaki cas trckarati u wc, a nije zdravo stalno zadrzavati. Nas dve zivimo zajedno (a i puno vremena provodimo skupa), tako da to menja stvar.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by gari
Dobro, od "gasova" smo stigli malo do udvaranja Dominionu, pa smo se lagano vratili u gasove. Samo, ima i u kulturnom nastupu /u WC-u/ problem. Naime, ovi stanovi u zgradama se tako prave da se čuje svaki šum i sad, ako ste u stanju da kontrolišete stepen decibela ispuštanja gasova OK, ali ako niste džabe što ste otišli u WC, opet će vas svi čuti i na sledećem spratu. Tako na jednom "svečanom skupu" jelte-venčanje neko, mladoženja prosi mladu, sve utišano jer u pitanju je "gospocko venčanje" bez naricaljki, mladoženja se izvinu i ode u WC odmah tu pored dnevne sobe, mi se nešto ućutali, kad odjednom...grom iz vedra neba. Mladoženja se opustio u WC-u...Mi svi kao nešto gledamo u plafon, kao niko ništa nije čuo, ali kad je izašao onako ozbiljan /jer je mislio da se ništa ne čuje/ svi smo popadali od smeha na čelu sa mladom. Od tada ga zovemo "prdko".

:vatrica: :dance: :elf:
:smeh:

Ja sam imala koleginicu koja je obozavala razgovore o prdenju. Posto u to vreme nismo imali nekog posla cim pocnemo da pricamo ona o tome. Navodila je sve ljude da pricaju o toj temi sem mene i jedne koleginice. Kad se jednom okomila na nas mi smo joj rekle da mi ne prdimo. Onda je trazila potvrdu i kod drugih da je to nemoguce ali oni joj rekli da dame na prde. :lol: Posto nijednu knjigu nije procitala u zivotu to je ona poverovala u to i bilo joj je porazavajuce sto sve ljude nije uspela da svede na prdenje... E pa da nisam videla ne bih verovala kakvih ljudi ima...

Sto se teme tice - necu se opustati pred partnerom u tom smislu, niti sam do sad. Za ovo sto Ogi ns pita - vazi isto i za roditelje i sestru i ostale bliske ljude. A za partnera pogotovo, on uvek moze da ode. Jeste to lepo - bliskost i tako to ali to mi je nekako mac sa dve ostrice. Postoji rizik da mu posle nekog vremena postanem neprivlacna pa me napusti zbog neke mladje koja ne prdi :wink:
Korisnikov avatar
By ns.happy
u ns je jedno vreme postojao grafit ''i devojke prdu''
uvek sam se latko nasmejao na<to....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
@Ogi: ne, ne udostojavam ni svoje roditelje, braće, sestru, rodbinu, komšije (...) svog prdenja. to je prosto neprihvatljivo, kao npr. (što sam već rekao) da mi pred njima smrde noge.

jasno mi je da biti intiman sa nekim između ostalog podrazumeva da taj neko bude prirodan, ali zar to sad znači da treba zapustiti sve civilizovane tekovine pa prestati se kupati, jesti rukama, prdeti, podrigivati, šta god. ja mislim da ne.
Korisnikov avatar
By Val
Naravno da me ne bi bilo sram. Samo, cini mi se da ja ne prdim. :nerd:

Evo smeje mi se devojka i kaze :"Joooook", prevrcuci ocima! :lol: Dakle, ipak prdim i to pred njom. Nije me blam, kao shto me nije blam ni da zevam pred njom, niti da kijam... :roll: A zamisli tek da svi mi svaki put pre nego prdnemo trcimo u wc. Dal' bi tada iko vishe jeo pasulj???

:wtf:
Korisnikov avatar
By gari
Meni se kao nešto čini da sam od nekoga čuo da je kod Švaba /Nemaca jelte/ sasvim pristojno prdeti i u toku jela tj. za obedom. Onako svi jedu i onda se "glava porodice" malo nakrene da oslobodi "auspuh" i onda opusti jedan duuuugiiii i gromoglasno gromovni prrrdežžžžž...E sad, ja sa Nemcima nisam bio za istim stolom, pa ne znam da li je to tačno, ali mi baba pričala, pošto su za vreme "okupacije" stanovali u našoj staroj kući.

:panker: :rock: :peva:
Korisnikov avatar
By ^goxy^
da naravno,

trpamo se k'o stoke, intimni smo u ogromnoj meri, sve delimo, jedemo i spavamo zajedno, znamo sve jedan o drugom kao i sve moguce tajne a onda cu da se pravim fin i trckam u wc da prdnem. bash :zen:

:hail: :hail:

mene je bilo sramota na pocetku pred njim da bilo sta uradim... naravno da nije preporucljivo, ali boze moj, ljudi smo, desava se. ne, ne mislim da smo sada svi nesto u picku materinu fini pa kao...
ako sam u mogucnosti, videcu da to naravno ne uradim bas pored njega, ali ako misam, pa jebi ga...

doduse, toliko smo intimni da se to vec dogodilo, i niti sam ja pobegao od njega , niti on od mene. A da zlo bude vece, zahvaljujuci njemu sam saznao da to radim i u snu... :) Doduse, tada mi je vec bilo malko glupo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!