- 17 Avg 2006, 22:29
Vidim da na forumu ima puno zdangubica koji za 2 meseca imaju vise postova od mene nakon 2 god kuckanja, pa rekoh da pokrenem anketu da nabijem koji post.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Angelina777
bolelo bi me dupe. prihvatila bih sebe.
ako bi mi bilo stalo da smrsam, to bih uradila zbog sebe i nasla bih neki nacin da to uradim. a ako ne, furala bih svoj fazon i smejala se na svaki pokusaj ismejavanja, ne uzevsi to u obzir i pripisati ih neverovatnoj gluposti i prostakluku tih ljudi.
Originally posted by Angelina777
Originally posted by tramppo cijim, da mi je znati?Originally posted by Angelina777e da ja po necijim standardima jesam debela i zabole me ...
Originally posted by m..tako nekako, ja sam mrsava samo kad sam anoreksicna a kako me je to prosli put skoro poslalo u bolnicu odlucila sam da se volim buckastu
...Posto sam zakljucila da mogu da imam liniju samo ako jedem jednom dnevno, imam flashove od gladi, spavam sto manje i pijem do granice delirijuma bar 4x nedeljno, onda se drzim toga. Kapiram da je jedini nacin da jos smrsam navlacenje na hors, al nisam spremna da idem dotle lepote radi
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!