Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Sta bi ste radili da ste debela riba?

razbijala bih se od dopa da smrsam
5
19%
pila bih biomed
3
12%
jela bih jos vise
Nema glasova
0%
ubila bih nekoga
1
4%
vec jesam debela
5
19%
ubila bih se skokom na samu sebe
5
19%
crkla bih na ovoj vrucini
1
4%
bila bih vesela debeljuca
5
19%
hejtovala bih mrsavice iz ljubomore
1
4%
Korisnikov avatar
By unic0rn
pokrenula bih svoj TV SHOW, zvala sve zvezde i zvezdice u nj, a kada krenu da odbijaju pozive tuzhila bih ih sudu za diskriminaciju, zaradila milione, postala popularna...

ah, i naravno, rekla da je to hormonski poremecaj a ne manichno grickanje
Korisnikov avatar
By jukie
Mislim da bih ležao na dnu mora i čekao da mi nešto upliva u usta... a zbog čega je sve u ženskom rodu?
By Paris
Pa verovatno zato sto ja razmisljam u zenskom rodu :blenta:
By Paris
Originally posted by unic0rn
ah, i naravno, rekla da je to hormonski poremecaj a ne manichno grickanje
To se podrazumeva :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja bih crkla bih na ovoj vrućini. :cheer:
By Çâðê_DUP
bolelo bi me dupe. prihvatila bih sebe.
ako bi mi bilo stalo da smrsam, to bih uradila zbog sebe i nasla bih neki nacin da to uradim. a ako ne, furala bih svoj fazon i smejala se na svaki pokusaj ismejavanja, ne uzevsi to u obzir i pripisati ih neverovatnoj gluposti i prostakluku tih ljudi.:jbg:
Korisnikov avatar
By gari
Šta je sad sa ovim glasanjima protiv debeljuca? Jel to neka epidemija? Što nema nešto protiv onih "kostura" što se šeću ulicom i plaše se da ih košava ne oduva. U mom selu se uvek govorilo /U Vojvodini, jelte/-DEBELO PA LEPO.

Da sam nešto preterano debeo ne bih imao nikakve komplekse, isticao bih to kao vrlinu. Uostalom i Rubens je slikao samo debele žene a ne mršave. Bolje da ljulja nego da žulja.

:indijanac: :muzika: :novine:
By Paris
Originally posted by Angelina777
:klap:
Korisnikov avatar
By Val
ako bi mi bilo stalo da smrsam, to bih uradila zbog sebe i nasla bih neki nacin da to uradim. a ako ne, furala bih svoj fazon i smejala se na svaki pokusaj ismejavanja, ne uzevsi to u obzir i pripisati ih neverovatnoj gluposti i prostakluku tih ljudi. :jbg:
:yes:
Korisnikov avatar
By 2kune
Pa ja jesam debela riba... :ribica:
By Paris
Zar nisi riba od vrijednosti? :evilkiss:
Korisnikov avatar
By tramp
:klap:

e da ja po necijim standardima jesam debela i zabole me ... vrtim dupe na sceni, ne ometa mi seksualan zivot, imam more ljudi kojima sam privlacna a kad osetim da sam preterala sletim koju kilu i to je to :trampolina:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Paris
Zar nisi riba od vrijednosti? :evilkiss:
Viđe li ti šta žgoljavog da vrijedi? :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by tramp
e da ja po necijim standardima jesam debela i zabole me ...
po cijim, da mi je znati? :sveca:

OT, LM, sta vam je ljudi, pobogu, kakvo debelo, kakvo mrsavo? lepa sredina!
:molibogadamalosmrsaiakonijeriba:
By жњ
U slucaju da mi se ne dopada kako izgledam - otisla bi na dijetu i ako treba - skapavala bi od gladi, samo da se resim vishka i budem srecna u svom telu. Ne razumem ljude koji kukaju da su debeli, a prezderu se prvom prilikom.

Takodje ne razumem anoreksicare!

treba naci neku zlatnu sredinu i imati u vidu cinjenicu da prirodno mrsavi ljudi cesto zaborave da jedu, neki se cak primoravaju na klopu, a neko se ugoji sto jede samo supicu. jbg.. sve je to zapisano u genima
By жњ
apropo prve ponudjene opcije u odgovorima

Kada su pitali Iggy Popa kako ostaje fit, rekao je
Kada shvatim da sam se ugojio, uzimam heroin i radim sklekove.

Koji car :roflmao:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
гласао сам за "убила бих се скоком на саму себе" ал сад кад размислим требао сам за "убила бих некога"

:zongler:
By pčelica
Bilo bi me baš briga šta površni ljudi
pričaju jer meni je ionako bitna unutrašnja lepota.

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Hys.
ako mi smeta-nadjem nacin da smrsam
ako ne smeta-ne smeta:pegla:
Korisnikov avatar
By m..
Joj, videla sam identicnu temu na jednom drugom forumu...

Anyway, ja jesam debela riba, ok nisam debela al nisam ni mrsava, dakle average... Osim shlaufa sam nadasve ok, mada nesto nemam dupe, a i sta ce mi...

SMRSHALA BIH, tj jesam jedno 5 kg koje sam dobila hraneci se ispravno (3 obroka dnevno)...Posto sam zakljucila da mogu da imam liniju samo ako jedem jednom dnevno, imam flashove od gladi, spavam sto manje i pijem do granice delirijuma bar 4x nedeljno, onda se drzim toga. Kapiram da je jedini nacin da jos smrsam navlacenje na hors, al nisam spremna da idem dotle lepote radi :lol:

Jedino sto ne bih radila je teretanisanje i slicno, neka hvala ja idem min 2x nedeljno u diskoteku na aerobik, za sada se pokazalo kao dobar nacin borbe protiv atrofije. Jos samo da skontam kako Klitrie djuska da nabildujem onaj misic na dupetu.
By Çâðê_DUP
када бисте појма имале како изгледа кад из организма излази цеђена маст и нашта ТО личи, верујем да би свима дијета изгледала као једино разумно решенје. не питајте ме како ја то знам (није лизосукција, упс, липосукција у питанју. :gric:
By Paris
не питајте ме како ја то знам (није лизосукција, упс, липосукција у питанју. :gric:
А како ти то знаш? :блента:
By Paris
Originally posted by pčelica
Bilo bi me baš briga šta površni ljudi
pričaju jer meni je ionako bitna unutrašnja lepota.

:pucaodsmeha:
:mazi:
By Paris
Originally posted by Hephaestion
BILa BIh PUNa SeBE :lol:
:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Joj glasala sam za hejtovala bih mrsavice iz ljubomore, kurve male, prozderu pizzu pa sendvic prakticno ih ne zvacuci, a ja gledam i padam u onesvest od gladi, a njima stomak zalepljen za kicmu... Posle nocu sanjam pohovani kackavalj! :lol:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by m..
...Posto sam zakljucila da mogu da imam liniju samo ako jedem jednom dnevno, imam flashove od gladi, spavam sto manje i pijem do granice delirijuma bar 4x nedeljno, onda se drzim toga. Kapiram da je jedini nacin da jos smrsam navlacenje na hors, al nisam spremna da idem dotle lepote radi :lol:
tako nekako, ja sam mrsava samo kad sam anoreksicna a kako me je to prosli put skoro poslalo u bolnicu odlucila sam da se volim buckastu :smug:
Korisnikov avatar
By Delete
Nasla ribu k`o sto je ova moja :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!