Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Pitanje se odnosi prvenstveno na zenske, jer sam primetila da vecina lezbejki koje sam upoznala sa foruma ne nosi brus. Nekima fantasticno"stoje", neke bi mogle i da ga nose, ali necemo sad o ukusima i o grudima, iako su upravo grudi te koje su me navele da uoblicim ovu temu i predstavim je kao fenomen !! Lezbejke ne nose bruseve? (bar one koje sam ja upoznala) Da li ste i vi nesto slicno primetili?

Pitam se da li je i zasto je to tako.:kosa:
Korisnikov avatar
By m..
Ja nosim brus, uglavnom. Nekad ga ne obucem, ali ga uglavnom nosim, necu da mi se sise otrombolje, narocito sad kad sam smrsala 5 kg. Anyway, ne mogu da nosim one bruseve sa korpama i zicama jer mi smetaju, zuljaju me, osecam ih, uglavnom setam neke mekane rastegljive i slicno, narocito sto cesto stavljam sise na displej, lol. (Ko je vid'o dudu neka lupi reckicu :roflmao: ). Druga stvar, bas necu da mi ceo svet bleji u bradavice, a to se deshava kad skinem brus, vidjam sagovornike kako se hipnotisu, i to precesto, a to je lejm...
Kad sam u PMS-u obavezno nosim brus, jer mi sise porastu za dva broj i imam osecaj da nosim 2 bundeve oko vrata, lol.
Anyway u protekle 2 nedelje sam 2x izasla bez brusa, a izasla sam bar 10 puta... To mu je neki odnos.
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
Ja nosim brus, uglavnom. Nekad ga ne obucem, ali ga uglavnom nosim,
Nisi nosila brus kad sam te ja upoznala. :nerd:
Korisnikov avatar
By m..
Mislis? Ne secam se, mozda sam nosila neki sportski, mozda nisam, mozda jesam. Nisam nosila brus sad na zurci, al to se ne racuna - bila sam u haljini na bretele, lol.

Btw, uopste ne smatram da imam neke killer sise, ali dobre su nije da nisu :)
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
Mislis? Ne secam se, mozda sam nosila neki sportski, mozda nisam, mozda jesam.
Cekaj, sad se secam, nosila si brus. :deda:

Ja ga, btw, nisam do sada nosila, ali sam kupila bas neke lepe i svidelo mi se kako stoje, tak' da cu mozda promeniti tu iracionalnu naviku nenoshenja brusa.

Idemo dalje .... :nokti:
Korisnikov avatar
By m..
Ko ce toga da se seti, nas dve smo se upoznale pre 100 godina u nekom drugom zivotu. :dude:
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
Ko ce toga da se seti, nas dve smo se upoznale pre 100 godina u nekom drugom zivotu. :dude:
sredinom 2004-te, dakle tachno pre 100 god, u mome stanu kod jevrejskog groblja. Imam fotografsko pamcenje, ne shvataj to previshe lichno. :serlok:
Korisnikov avatar
By m..
Lol, onda kad sam bila isprepadano dete (mada pitanje koliko sam prerasla te faze?), anyway:

Ima li iko na ovom forumu sise osim mene i Angeline777 (koja ima 2 fina primerka, btw)?
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
Lol, onda kad sam bila isprepadano dete (mada pitanje koliko sam prerasla te faze?), anyway:

Ima li iko na ovom forumu sise osim mene i Angeline777 (koja ima 2 fina primerka, btw)?
hah, toga se vec ne secam, pamtim samo datume i bruseve (polje rada mi je ograniceno)

:kosa:

ne vadi se na faze, znas da sam te zakljucala u ormar i drzala na 'lebu i vodi tri dana. nije da ne upozoravam ljude, al dzaba ... :offtopic:

brusevi, brusevi !! ima li bruseva, ko ih jos nosi, ko ih voli, ko ih pere, a ko ih ne mere bre? :fige:
Korisnikov avatar
By 2kune
Hvala na pitanju, nosim... :blush:
Korisnikov avatar
By gari
Još ne nosim, ali sa tendencijom da počnem /ako nastavim da se gojim/. A moja ženkica kaže da kada se goji rastu joj /s oproštenjem/ i sise? Ne znam da li i muškarcima nešto treba da poraste kada se goje? Nosim mudante umesto brusa.

:happysmoke: :shok2: :fuckbed:
Korisnikov avatar
By tramp
uglavnom nosim, ne nosim po kuci recimo ili kad izletim u radnju ili ako nosim nesto sto bas ne moze da ima brus ispod ali moje DDD nisu jako sretne ako su neubrusene :sise:
Korisnikov avatar
By greenwich
Originally posted by Angelina777
jer sam primetila da vecina lezbejki koje sam upoznala sa foruma ne nosi brus.
hmm nisam primetila ništa slično, s druge strane nisam mnogim forumašicama ni pogledala u sise. to je step 2.

a ja nosim brus.
By жњ
Prvo sto obucem ujutro je brus, pa tek onda cjega i sta vec ide...

poprilicnog su obima (100tka), pritom se cvrsto i lepo drze same od sebe i kad ga nemam na sebi (toples na morchetu) i to bas zahvaljujuci tome sto sam nosila brus cim sam kao dete shvatila da mi sisitji rastu! Jedino sto mi prave problem kada pozelim da potrcim, pa onda moram da nosim onaj sportski sto steze jbm ga ja!!

a da, sve devojke bi trebalo da ga nose. ima neceg magicnog u momentu kada se ritualno skida (drugoj osobi ;) )
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam primetila da amnesia nosi brus (kad sam je prvi put videla :giggle: a posle nešto i nisam zagledala ala lažeeeeem)

lm, i ja isto kao i amnesia nam draga, od kad su sisići krenuli da niču, združili se sa brusom i od tada im je on best friend :yes:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by m..
ja, ja, ja! :bye: čista priroda, ništa sintetika!
zimi se ne vidi od odeće, ali leti (kad nosim majice) me neke brke čudno gledaju :predsednik:
By Çâðê_DUP
Ja nemam potrebe da nosim brus! Zaista, odlicno stoje, bez tendencije da padnu, evo sad su mi i jos porasle,od trojke predjoh na cetvorku i cvrste su i uspravne kano klisurine i mogu da isteram nekome oba oka istovremeno !!! Anytime ! Anywhere !! :boxer: :roki:

Nije da se hvalim, ali stvarno sam prezadovoljna svojim grudima, smatram ih za nesto najsavrsenije na sebi kako u podrucju tela, tako i na podrucju onostranog ... :vatroslava:

Morala sam ovo da kazem. Grudi moje, volim vas!!
Ali, otkad sam skontala kako lepo izgledaju u brusu i brus sa njima(brus podizac, brus sastavljac, brus laznjak, dvogubi brusevi, brusevi na preklop, celicni brusevi, mehanicki,histerezisni, obrtachni, brusevi za i posle menstruacije, sportski, samosvlachni, ma svakakvi)
resila sam da pocnem da ih nosim, ali eto, nemam naviku da ga nosim. i sad sedim ispred kompa bez brusa !! :sise: :dude:
Korisnikov avatar
By mary
Leti, kada jedva izdrzavam i majcu na sebi, ne nosim brus po kući. Kada izlazim napolje, nosim ga tek reda radi(da ne bi mnogo buljili), iako nemam potrebe za istim. Kada sam na moru, na plaži - toples.
:lol:
ispada da sve imamo savrsene grudi. Ja ih zaista i imam ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
nosim...vel'ke su i lepe:cigareta:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Naravno,da se dudike ne razlete...:D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nosim, iako mi nije najpotrebniji, da se razumemo.
Prodavnica i spavanje se ne racunaju.
Korisnikov avatar
By m..
SlikaSlikaSlikaSlika

Lol....
Inace, kad izadjem bez brusa, startuju me neki grozni tipovi, od one vrste koju inace ni ne primetis jer se nekako stope sa zidovima, pretprosli put sam bas imala problem sa jednim od njih koji se nije dao odjebati, prosli put me startovala sedamnaestogodisnjakinja, lol...

Moracu cesce ipak...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!