Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

da li biste bili s nekim u vezi zbog para?

1. da
15
38%
2. ne
24
62%
By Çâðê_DUP
Ima nas raznih, pa i materijalista ...
Znam mnogo takvih slucajeva, secam se primera jedne devojke koja je ostavila svog dugogodisnjeg momka koga je jako volela, ali je bio siromasan, neperspektivan, izuzetno lep i "nepouzdan" i udala se za jednog ruznog tipa koji joj nije bio odvratan, ali joj je pruzao materijalnu sigurnost ...

sta mislite o tome? :smoke:
Korisnikov avatar
By Delete
Ako je samo zbog para, onda ne bih, ali ako osim novca ima i neke druge "kvalitete" zbog kojih bih tu osobu zavolela, onda da!
By Çâðê_DUP
Originally posted by Delete
Ako je samo zbog para, onda ne bih, ali ako osim novca ima i neke druge "kvalitete" zbog kojih bih tu osobu zavolela, onda da!
A ako ta prva osoba ima bez para ima vece kvalitete od te druge sa parama, da li to znaci da su ipak pare odlucile s kim ces biti? :sise:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ljudi koji imaju pare, u vecini slucajeva, imaju moc. Mocni ljudi svakoga privlace.
Korisnikov avatar
By gari
Ma svakako /meqiqi/ PARE su na prvom mestu, sve ostalo je nebitno. Ružni sa parama prolaze mnogo bolje nego lepotani bez para.

:cekam: :meda: :setnja:
By Çâðê_DUP
Khm. zaboravljate da je glasanje tajno :D

E bas ne verujem da su svi ovako ne-materijalni, a gde god se okrenem, lepota i pamet vise nemaju prodju. kad imas pare, onda si i lep i pametan i dobar. nego, idem ja preko da zaradim pare :sijalica:
Korisnikov avatar
By m..
Well zavisi, svasta se tu sabira, ne bih bila ni sa kim iskljucivo jer je obezbedjen wtf, ionako nemam u lanu da zavisim od nekog...Negde mi jete bitno to materijalno stanje osobe, ali je negde skroz medju poslednjim vagonima, ima mnogo mnogo stvari koje su bitnije...
By Lemur
Zbog para?! Nikako!

U vezi mogu da budem samo sa osobom do koje mi je baš stalo! :love:

Uostalom, ja planiram da dobro zarađujem! :lol:
By жњ
NIKAD!!

Grozim se i sponzorusa i jos vise sponzora, koji ostvaruju veze sa takvim ribama a ignorisu cinjenicu da su sa njima zbog kesha (jos gore ako su glupi pa zato ne kontaju)

mada mislim da same sponzoruse, nisu sad neke kuje koje odmah zinu na skupa kola i brdo kesha. njihove oci to vare kao sekundarno, a mozak kao primarno, tako da one u svojoj glavi nisu pohlepne zmijurine nego zaljubljive devojcice, a to sto im svaki tip ima vilu i dva dzipa je eto.. slucajna podudarnost. sirotice.. :sigh:
By жњ
Originally posted by Lemur

:up:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Angelina777
Originally posted by Delete
A ako ta prva osoba ima bez para ima vece kvalitete od te druge sa parama, da li to znaci da su ipak pare odlucile s kim ces biti? :sise:

Ne, jer da bih bila sa nekom osobom, prvenstveno ta osoba treba da mi odgovara gledajuci sa vise drugih aspekata, a materijalna strana moze biti samo +, ali samo i iskljucivo pod uslovom da me ta osoba privuce necim drugim, jer ne padam na "lovatore" i sponzore.
By Çâðê_DUP
onaj koji ima pare, a nema ljudske kvalilitete, niti fizichke, moze umnogome da se takmici u nasem drustvu, pa i da bude ispred onoga ko je siroma', a ima psihofizicke kvalitete. to je narocito izrazeno i u nasim drustvenim okolnostima, mi smo siromasna zemlja, u tranziciji sa dve strogo definisane klase skorojevica i sirotinje.

logicno je da je skorjevic (tzv homonovus) oseca zadovoljniji pride, oseca se sigurnije, moze i da se dotera koliko-toliko, zna svoju prednost, zna kako moze i sta novcem da kupi ... cak se bave i mecenarstvom.

samim tim, on je samo deo ljudskog bica koje u hedonizmu stagnira, dok sirotinja nasuprot tome moze i da se posveti izgradnji filozofskih sistema ....

za mene je homonovus djubre koje zaobilazim dostojnim pogledom sirotinje koja prezire, a koja u svakom trenutku moze da se obogati :kiss:
i zahvaljujuci razvijenom filozofskom sistemu iz perspektive bushnoga krova moze zaobici proces pretvaranja u homonovusa, pretvarajuci se u kompletnog coveka, sa bazom i nadgradnjom.
Korisnikov avatar
By tramp
na kratko vreme i trenutno i ako se razume da je to razmena - ne bih bila u vezi radi para u kojoj lazem toj osobi da sam tu zbog neceg drugog

dakle prostitucija mi je draza od sponzorstva - ako je vec posao nek je posao
By Çâðê_DUP
materijalista moze da zavoli osobu koja joj kupuje.
naravno, ljubav prestaje kad homonovus osiromashi.

dakle, i to je neka vrsta ljubavi, verujem. nije nacelno da se materijalista svesno bavi sponzorstvom. ono je i njegova mozebitna zivotna filozofija, koja ne mora nuzno da zaostaje za drugim, idealistichkijim sistemima, u smislu da je i sama SISTEM.
jedina mana mu je sto je sto nema nikakvih dodirnih tacaka sa svim onim sto se u ljudskoj istoriji smatralo za UNIVERZALNO lepo i dobro (dva platonisticka termina)

i druga mana mu je sto nije ni svesna da pravi bilo kakav sistem. svojstvena je za osobe koje su zaostale u duhovnom razvoju (pritom ih ja zaista ne obezvredjujem, ko kaze da je dusa vrednija od materije?)
Korisnikov avatar
By tramp
slazem se (moguce je moguce) ali za sebe licno znam da ne bih bila u stanju da budem sa nekim radi novaca a nesvesna toga jer sam uvek svesna zasto sam sa nekom osobom
Korisnikov avatar
By Escobar
Zbog para?! Nikako!

Ma daj, znas kako kaze srpska poslovica, dva puna novcanika garantuju bolji provod od jednog.:pilence:
Korisnikov avatar
By jukie
Znam mnogo takvih slucajeva, secam se primera jedne devojke koja je ostavila svog dugogodisnjeg momka koga je jako volela, ali je bio siromasan, neperspektivan, izuzetno lep i "nepouzdan" i udala se za jednog ruznog tipa koji joj nije bio odvratan, ali joj je pruzao materijalnu sigurnost ...
sta mislite o tome?
U suštini imaš dva pitanja, šta bih ja radio, i šta mislim o toj devojci.
Na prvo pitanje nemam šta da odgovaram jer je N/A a na drugo... ne znam kako joj je bilo... ne poznajem je, ne znam kako razmišlja... moguće je da se dugim noćima prevrtala po krevetu od stresa i cvilela i tresla glavom levo-desno što će umreti od gladi kao prosjakinja ako ne nađe neki način da dobije pare; i da je presekla i rekla JA SAM MRTVA, UMRLA SAM. Živela sam kako je trebalo i sada je kraj; a sada ću živeti kao druga osoba.
Korisnikov avatar
By Zibro
fasciniraju me ljudi koji su sposobni mocni i imucni ali koji su sami zasluzni za sve svoje uspehe ( narocito materijalne )
u tom smislu fascinira me harizma njihove licnosti
jer u mojim interpersonalnim relacijama novac nije od nikakvog znacaja niti sam zainteresovan za bilo kakve materijalne ustupke od bilo koga
upravo zato se gnusam skorojevica , bogatih naslednika/naslednica i mamine i tatine dece
By Çâðê_DUP
Originally posted by jukie
sta mislite o tome?
U suštini imaš dva pitanja, šta bih ja radio, i šta mislim o toj devojci.
Na prvo pitanje nemam šta da odgovaram jer je N/A a na drugo... ne znam kako joj je bilo... ne poznajem je, ne znam kako razmišlja... moguće je da se dugim noćima prevrtala po krevetu od stresa i cvilela i tresla glavom levo-desno što će umreti od gladi kao prosjakinja ako ne nađe neki način da dobije pare; i da je presekla i rekla JA SAM MRTVA, UMRLA SAM. Živela sam kako je trebalo i sada je kraj; a sada ću živeti kao druga osoba.
Ne, naprotiv. Ona i sama ima pare. Samo joj treba jos vise, jer je MATERIJALISTA.
By Çâðê_DUP
Originally posted by amnesia

:up:
planirati je jedno, a drugo je umnoziti i svoje i tudje. to je zivotna filozofija, nije potreba niti oskudica.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
Well zavisi, svasta se tu sabira, ne bih bila ni sa kim iskljucivo jer je obezbedjen wtf, ionako nemam u lanu da zavisim od nekog...Negde mi jete bitno to materijalno stanje osobe, ali je negde skroz medju poslednjim vagonima, ima mnogo mnogo stvari koje su bitnije...
onaj koji ima pare, a nema ljudske kvalilitete, niti fizichke, moze umnogome da se takmici u nasem drustvu, pa i da bude ispred onoga ko je siroma', a ima psihofizicke kvalitete. to je narocito izrazeno i u nasim drustvenim okolnostima, mi smo siromasna zemlja, u tranziciji sa dve strogo definisane klase skorojevica i sirotinje.

logicno je da je skorjevic (tzv homonovus) oseca zadovoljniji pride, oseca se sigurnije, moze i da se dotera koliko-toliko, zna svoju prednost, zna kako moze i sta novcem da kupi ... cak se bave i mecenarstvom.

samim tim, on je samo deo ljudskog bica koje u hedonizmu stagnira, dok sirotinja nasuprot tome moze i da se posveti izgradnji filozofskih sistema ....

za mene je homonovus djubre koje zaobilazim dostojnim pogledom sirotinje koja prezire, a koja u svakom trenutku moze da se obogati :kiss:
i zahvaljujuci razvijenom filozofskom sistemu iz perspektive bushnoga krova moze zaobici proces pretvaranja u homonovusa, pretvarajuci se u kompletnog coveka, sa bazom i nadgradnjom.
Daj izbrisi me s liste inteligentnih, nije mi jasno kakve veze ima tvoj post s mojim quoteom.
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
Originally posted by m..

Daj izbrisi me s liste inteligentnih, nije mi jasno kakve veze ima tvoj post s mojim quoteom.
Oh, bilo je sasvim slucajno ... kliknula sam na pogresno dugme, ispravicu malo kasnije .....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
čekaj, sestro, je l' pljujemo po skorojevićima, materijalistima ili sponzorima/šama?

odgovor na pitanje: da, mogao bih, ali na kratko. to bi mi brzo dosadilo, jer u takvoj vezi (šta god) nema izazova za mene.

a što se tiče devojke, ne usuđujem se da je osuđujem. ne poznajem je i čuo sam samo tvoju verziju priče. isto tako, koliko god da nekog volim ne bih ostao u vezi sa tom osobom ako shvatim da je neprespektivna. kako kaže Sam Jones: I love you, too, but I love myself more.
Korisnikov avatar
By Rei
Da. Odnosno, ne bih nekoga iskorishcavao za novac, ali ako bi me on svojom voljom finansirao da bih bio sa njim, bih, ne vidim nishta loshe u tome. Ne bih jedino u sluchaju da je bash bash fizichki odvratan...
Korisnikov avatar
By Egmont
Voleo bih ga do zadnje pare.
Korisnikov avatar
By gari
Jao, što je lepo biti siromašan! Da znate kako baš SVI obožavaju siromašne ljude? Pa čemu se cela zapadna civilizacija /kojoj valjda i mi pripadamo/ klanja? NOVCU, NOVCU I OPET NOVCU. Sve za novac, novac ni za šta. Ma hajte, pa nije pitanje da li ćete se PRODATI već samo KOLIKA VAM JE CENA.

:kafa: :hail2: :eevil:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa ne znam baš. Ukoliko je prihvatljiv fizički, a nema ničeg drugog na vidiku, što da ne. Ukoliko je blljak onda nizakakve pare.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!