Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

dakle, kao što piše u naslovu, u utorak će od 22.00 do 23.00 na RTS1 biti emisija Ključ sa temom Homoseksualci. Tako piše na sajtu RTS. Ne znam da li je repriza nečeg starog ili nešto sasvim novo.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Mislim da je repriza. Pre nekoliko dana vidim u programu Ključ sa temom "Smrtni strah od doktora" i nameračim se da gledam, a to je zapravo bilo već emitovano /sa onim sportskim komentatorom koji ima kvadriplegiju zbog greške u toku operacije/.
By superfly
da,
u toj emisiji smo poblize upoznali zenskog pahomija- aleksandru jankovic.

:kokice:
Korisnikov avatar
By bigirl
Utorak, utorak... Gleda mi se. A cenim da neću biti kod kuće...
Korisnikov avatar
By ::fy::
Da, radi se o reprizi...koncept emisije je sam po sebi "pijačni", tako da ne vredi gubiti živce na koje kakve debile....ova emisija definitivno nije edukativna, te ću odustati od ideje da je gledam sa roditeljima...
By superfly
@FY :up:

bleda kopija hrt latinice...
Korisnikov avatar
By gari
Gledao sam-dosadno do zla boga. Neki nešto pokušavaju da dokažu, drugi to pobijaju, dal je normalno, dal nije, jedan viče-pa i ja radim i plaćam porez kao i drugi...I sve tako.

:shake: :protest: :cekam:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
eeeee koji je danas datum:D elem,zna neko kad daju "kljuc" preko satelita za ove nas iz tri lepe:)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ona reciklirana barbika od voditeljke je prsla skroz. Mora da pomene Obraz u svakoj emisiji pa to ti je. Zadnji put kad sam je gledao, nabraja neki čiča NVO koje su mu, onako, gotivne, i ubaci ona doskočicu bez blama: "A Obraz?". Pogleda je čovek belo, samo što nije pao sa stolice! Urnebes! Dal se kreše sa njima, šta li je? A kako joj ide sa tom latentnom bandom nije mi jasno. :vezan:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
super je Nataša! odmerena je i nepristrasna, a pretpostavljam da joj to potonje ljudi ovde i zameraju. istini za volju i ja bih više voleo da navija za "nas", ali tako može da dođe i neka baba i kaže da bi više volela da je pro SPC.

btw, repriza je zbog letnje pauze.
By жњ
Originally posted by operativni kadar
Ona reciklirana barbika od voditeljke je prsla skroz. Mora da pomene Obraz u svakoj emisiji pa to ti je. Zadnji put kad sam je gledao, nabraja neki čiča NVO koje su mu, onako, gotivne, i ubaci ona doskočicu bez blama: "A Obraz?". Pogleda je čovek belo, samo što nije pao sa stolice! Urnebes! Dal se kreše sa njima, šta li je? A kako joj ide sa tom latentnom bandom nije mi jasno. :vezan:

Mislim da je u ovom kontekstu spomenula obraz cisto da bi malo bocnula. Nista pozitivno nije ocekivala na njihov pomen, bas naprotiv. Natasa :klap:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Moguće da sam stekao pogrešan utisak, izgleda da ste gledali više emisija od mene. Ali dalje mi se ne sviđa kao novinar/voditelj ili šta bi već trebalo da bude.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by 2Q2Bstr8
super je Nataša! odmerena je i nepristrasna....
To stoji. Jedino da nauci da malo slusa sagovornike i ne prekida ih posle dve reci posle postavljenog pitanja. Ali novinar od nje nikad nece biti.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Kupper
Originally posted by 2Q2Bstr8
super je Nataša! odmerena je i nepristrasna....
To stoji. Jedino da nauci da malo slusa sagovornike i ne prekida ih posle dve reci posle postavljenog pitanja. Ali novinar od nje nikad nece biti.

:up: Taman htedoh isto to da napishem. :)
Korisnikov avatar
By gari
Pa jeste onako-simpatična je, sva "barbikasta" ali ne ume da sasluša-nego još od početka emisije ponavlja: nemamo više vremena, nemamo više vremena...

:beba: :snob: :salut:
Korisnikov avatar
By ns.happy
meni je bio jako simpa onaj decko iz zagreba... kako je spustio onoj curki, he he, sto rece neko gore ''zenskom pahomiju''...:pop:
By Melibea
Originally posted by jukie
dakle, kao što piše u naslovu, u utorak će od 22.00 do 23.00 na RTS1 biti emisija Ključ sa temom Homoseksualci. Tako piše na sajtu RTS. Ne znam da li je repriza nečeg starog ili nešto sasvim novo.
Ako je to repriza (a mislim da jeste) necu gledati. Sve se vrti oko istog.Iste price,obecavanja itd itd nista new da se cuje....
Korisnikov avatar
By gari
Pa, čuće se. To je tek jedna od deset emisija posvećenih toj temi a koje će se emitovato u sledećih deset godina /jer naša država sada ima, jelte, preče probleme/. Tako, negde oko 2020.godine počeće da se pojavljuju intencije i predlozi da se poboljša stanje ljudskih i životinjskih prava /a među tim i prava diskriminisane gay populacije/. Još neku godinicu potrajaće diskusije da bi se tamo negde 2025. godine izglasao uz pomoć dva poslanika of-trt partije Zakon o zabrani maltretiranja gay osoba. Za početak-dosta je i to.

:vestica: :dvaprsta: :kakodane:
Korisnikov avatar
By Draco
Ma kakvi, takve emisije vise ni necu da gledam - samo se za dz nerviram
Korisnikov avatar
By Nestao
Ma,necu gledati!Necu da se nerviram.

P.S.Natasa je ok lik.Mada,zna da me istera iz takta.Nekad je jako nekulturna.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by ns.happy
meni je bio jako simpa onaj decko iz zagreba... kako je spustio onoj curki, he he, sto rece neko gore ''zenskom pahomiju''... :pop:
Jao, i meni, i meni! :eya: :eya: :eya:

Jedino mi je on od svih delovao normalno i realno sa svojim stavovima. A ruku na srce, i sladak je. :P :)
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by ns.happy
meni je bio jako simpa onaj decko iz zagreba...
ko je on?? :D

zaboravih mu ime.
Korisnikov avatar
By iJazz
@colorado: Dorino Manzin, predsednik Iskoraka
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Jazzva
@colorado: Dorino Manzin, predsednik Iskoraka
Bio momak pre neki dan na OBN-u. Po njemu i nj. nastupu (nehistericnom i neklimaktericnom) vidim koliko su u Cro ispred nas i koliko dugo ce biti tako.
By Paris
Apsurd i kontradikcija. Psiholog (psihologija=nauka) tumaci hriscanstvo (=religija), a religija i nauka zastupaju dijametralno suprotna stanovista, i sve to cini preko dijalektickog materijalizma koji porice postojanje Boga. Tesko da je Isus upotrebio termin "drustveno-koristan rad", pre bih rekla da datira iz Kapitala.
Korisnikov avatar
By gari
Emisija je bila konfuzna i ništa nije rečeno što bi doprinelo pomaku sa "mrtve tačke". U Srbiji izgleda da niko ne sme javno da kaže-da ja sam gay i ponosim se time, to je moje pravo. Nego svi nešto uvijeno, kao jao ja nisam taj ali eto tolerantan sam pa im priznajem pravo na to...Jedino ako ovu državu malo nategne EU da se priznaju ljudska prava.

:zen: :tetka: :zavera:
Korisnikov avatar
By ns.happy
@ jazzva
dorino... hvala na info... :radosnice:
@gorilica, pa ti i ja se mnogo lepo slazemo ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!