- 10 Avg 2006, 17:32
Данас срео сусједа у дућану и видим ја трпа он велику саламу за мачке од 1,5кг у кошарицу. Ја га онако помало изненађен у шали питам што ће му толика салама када знам да има малу мачку дома. Каже он мени «па моја пуница поједе више од пола саламе» … ја онако скроз збуњен питам «ПУНИЦА??»… он: «па да, она нити не зна да је то салама за мачке», и насмије се (жена има око 80 година) Желудац ми се три пут окренуо и ту смо се некако раздвојили у самопослузи.
Јесте ли ви икада јели псечју/мачју или неку другу храну за животиње? Френд ми је једном причао да његов дјед када је дошао у Њемачку '60 - '70тих са својом женом није знао њемачки па су куповали неке псечје конзерве, и да нису биле уопће лоше ...
Дакле, тко је од вас пробао мачју саламу, псечје конзерве или неки други облик животињске хране?
Јесте ли ви икада јели псечју/мачју или неку другу храну за животиње? Френд ми је једном причао да његов дјед када је дошао у Њемачку '60 - '70тих са својом женом није знао њемачки па су куповали неке псечје конзерве, и да нису биле уопће лоше ...
Дакле, тко је од вас пробао мачју саламу, псечје конзерве или неки други облик животињске хране?