Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Данас срео сусједа у дућану и видим ја трпа он велику саламу за мачке од 1,5кг у кошарицу. Ја га онако помало изненађен у шали питам што ће му толика салама када знам да има малу мачку дома. Каже он мени «па моја пуница поједе више од пола саламе» … ја онако скроз збуњен питам «ПУНИЦА??»… :shocked: он: «па да, она нити не зна да је то салама за мачке», и насмије се (жена има око 80 година) :lol: Желудац ми се три пут окренуо и ту смо се некако раздвојили у самопослузи. :barf:

Јесте ли ви икада јели псечју/мачју или неку другу храну за животиње? Френд ми је једном причао да његов дјед када је дошао у Њемачку '60 - '70тих са својом женом није знао њемачки па су куповали неке псечје конзерве, и да нису биле уопће лоше ... :barf:

Дакле, тко је од вас пробао мачју саламу, псечје конзерве или неки други облик животињске хране? :cobanica:
Korisnikov avatar
By ::fy::
:shocked:

Užas! Smučio mi se ručak koji sam upravo pojeo....
Korisnikov avatar
By Mortis
Hmm...

Pseci keksici mogu da prodju. Previse su tvrdi, i nedovoljno slatki, ali mogu da prodju. Bese u smrtonosnom oruzju Mel Gibson gricka iste?
Korisnikov avatar
By Escobar
Jesam, posto odgovorno tvrdim da sam u nekoj skorijoj inkarnaciji bio macka, imao sam poriv da probam maciju hranu u granulicama. Nije mi se svidela jer je suvise pikantna.
Korisnikov avatar
By spliff
ovo me spark pitao pre neki dan... :lood:
Korisnikov avatar
By taurus
jedem i hranu i machke :smeh:
By жњ
ahahahahahh :roflmao:

i moja mama je tako greskom kupila veliku psecu kobasicu prilikom prvih shoping tura po austriji osamdesetih godina. medjutim, cim se vratila i iznela je na sto, skontali smo o cemu se radi. i dan danas pada sprdnja na taj racun :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Ne znam od čega se tačno pravi ta salama za pse i mačke, ali je
a) činjenica da većina ljudi ode i kupi običnu salamu kada hoće da nahrani neku macu koju su našli, dakle svi jedemo salame koje i mačka jede;
b) najverovatnije je unutra meso kengura, emua ili tako neke životinje koja se i inače nalazi na jelovniku najprestižnijih svetskih restorana;
c) paštete i salame koje mi jedemo sadrže mašinski otkošćeno meso i meso treće kategorije (tj mlevene kosti, oči, kljunove i kreste, materice, bešike itd) pa ne vidim šta toliko lošIJe od toga može da bude u salami namenjenoj psima i mačkama...
Korisnikov avatar
By m..
Moja macka ko da je ovo procitala, krenula da me smara da je nahranim... Anyway ne bih to probala, smrdi bre mnogo.
Korisnikov avatar
By m..
Btw sta mu tacno dodje punica?
Korisnikov avatar
By Rei
Mnogo me mame da ih probam one whiskas suve brikete :lol: mnogo mi lepo mirishu, ali ne mogu da skupim hrabrosti. :lol:
Korisnikov avatar
By Rei
A punica je hmm tashta? Mother in law ... ?
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by REI
Не знам што је ташта али мотхер ин лаw јест пуница ;) Углавном, од његове супруге мама .. нисам знао да ви имате другачији израз .... :smirk:
By Ulix
Probao sam one male biskvite u obliku kosti, ali se ne secam koje marke, bilo je to u Americi u stanju ekstremnog pijanstva. Secam se da je neki zut pas bio na dzaku, nalik garijevom avataru. I nije mi posle bilo lose od toga (ili bar ne puno lose: bilo mi je lose od alkohola), ali mi se nije narocito dopao ukus. A i ne mirisu previse lepo.
:mljac:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by MARQUE
Originally posted by REI
Не знам што је ташта али мотхер ин лаw јест пуница ;) Углавном, од његове супруге мама .. нисам знао да ви имате другачији израз .... :smirk:
Jest' to se kod nas zove tashta, mislio sam da ti izraz mozhda nece biti poznat pa sam napisao na engleskom. :)
Korisnikov avatar
By gari
Pa naravno da sam probao one granule. Kako bih se usudio da dam svojoj kučkici da jede nešto što ja nisam probao. Te granule kad se potope u vodu onako nabubre i još su obogaćene vitaminima i mineralima tako da sada i moj pas i ja imamo sjajnu dlaku. Wuf...Wuf...

:foto: :bundeva: :panker:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Pa naravno da sam probao one granule. Kako bih se usudio da dam svojoj kučkici da jede nešto što ja nisam probao. Te granule kad se potope u vodu onako nabubre i još su obogaćene vitaminima i mineralima tako da sada i moj pas i ja imamo sjajnu dlaku. Wuf...Wuf...
Koristiš li one nove žvakave ( "chewy" ) koje reklamiraju na National Geographicu?
:njami:
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam jednom u botaničkoj bašti uzeo jedan od briketa hrane za mačke ali je bio mnogo tvrd... imao je ukus kao one šumeće tablete sa jetrom.
Da li se splačine, koje je moja mama pokušavala da mi kao malom podmetne kao kupus čorbu, mogu svrstati u pomije pa samim tim i hranu za prasiće? To je i razlog zbog čega ne mogu da idem na kupus-dijetu... budi mi neprijatne uspomene...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by MARQUE
Јесте ли ви икада јели псечју/мачју или неку другу храну за животиње?
Redovno. Zaboga, neću dati mačkama da jedu nešto što prvo ja sama nisam probala.

Dakle, mačije konzerve su STRAVA! Malo su neslane, ali ukus... njam njam! Ponekad imam utisak da me mačke mrze kad im dajem klopu, pošto pojedem pola dok im sipam u tanjiriće.

Što se tiče onih krekerčića za mačke... Jbt, al' je to tvrdo! Nisam uspela da ga pregrizem. Međutim, kasnije sam otkrila foru: malo sisaš dok ne omekšaju, pa onda izgrickaš. Ukus - isto kao i opis sadržaja konzerve gore, ok, ali neslano.

Inače, mislim da su se na jednoj slavi gosti istripovali od neke mamine sarmice da je hrana za mačke... Na jednoj strani radne ploče, mama ređa te sarmice na tanjir, a na drugoj, ja sipam mačkama nešto slično iz konzerve, uzimam malo i mljackam (još i prste ližem koliko je ukusno bilo)... Kad u tom trenutku upada gost po čašu vode i onako zabezeknuto gleda šta ja to jedem, pa šta mama ređa... :shok: I ostade netaknut tanjir sa tim grčkim sarmicama posle slave...
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by jukie
Koristiš li one nove žvakave ( "chewy" ) koje reklamiraju na National Geographicu?
Jok, to još nije stiglo ovde. Pa, od Beograda do Tjuran-city je razdaljina 100-200 godina /a 135 km/. A od NY do BG razdaljina je 500 godina. Kad se rodim treći put/ reinkarniran naravno kao kuca/ probaću "žvakave chewy".

:crveni: :angel: :pivce:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by jukie
Жваке за животније? То још нисам видио ... један дан сам гледао на RTL-y нека баба из Истре има мало вијетнамско прасе у кући, и онда као награду када буде добро добије орбит жваку .. и то му даје тако да прими усницама пола жваке и онда оно само узме жваку са њезиних усана :barf: ... она то зове "пољупцем" :ubise: .. након пар минута прасе само испљуне жваку .... фреаксхоw :party:
Korisnikov avatar
By jukie
U toj reklami prvo pokažu "običan" taj briket ili kako se već zove i kako ga pritiskaju i on je onako tvrd i polaako se kao lomi, i onda pokažu ovaj koji je unutra gumast? i vraća se u prvobitni položaj pa je navodno dobar za zube, štagod.
Korisnikov avatar
By Draco
Jesam, ali samo suvu hranu. Ona 'prava' tj. kuvana, konzervirana, etc ne dolazi u obzir, takvu i ljudsku jedem retko. Probala sam i psecu i maciju suvu hranu, psece kosti <one jestive igracke iz pet shopa> a jednom prilikom smo drugarica i ja smazale njenom jorksirskom terijeru ispred nosa kesu cokolada za pse. Ehhh, to su bili dani.. :smirk: ..pre 13 godina :)

E da! I hranu za ribice sam probala <onaj mix racica beshe valjda>.. Sta cu kad mi se svidja miris.. :wtf:
Korisnikov avatar
By Escobar
Jukie, mlevene oci, kljunovi i kresta...

Molim te, reci da je to neslana sala :barf: ...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
jukie ti si od onih sto ne veruju u salame & virsle jel da?

Nisam probao, ali sam zeleo - jednu vrstu psece konzerve sa mesom u kockicama, kako to divno mirise :mljac:
Korisnikov avatar
By Rei
^^

Nije se shalio, shtavishe zaboravio je nekoliko drugih organa :jezik:
Korisnikov avatar
By Dominion
macje granule, funny aftertaste ali je jestivo :P
By жњ
u salami dobijete stvari tipa, mleveno debelo crevo svinje ili pak mlevenu kravlju pichku..

bon apetite :evilkiss:
Korisnikov avatar
By gari
Ipak ja mislim da je vrlo loše što se hranimo mesom. Zato i ima toliko oboljenja. Životinje se muče zatvorene u malom prostoru, često u kavezima gde ne mogu ni da se okrenu, krave provode ceo život vezane lancem za neku šipku, ne kreću se, svinje isto...Ubijanje je više nego okrutno, životinje predosećaju smrt-nivo adrenalina im se enormno povećava i posle smrti zadržava u mesu koje mi kasnije jedemo i onda je normalno da se povećava broj obolelih od hipertenzije, dijabetesa i ko zna još kakvih bolesti. Na žalost, svi smo od malena naučeni da se hranimo uglavnom mesom...A to što Jukie kaže, sve što je samleveno i ne može da se prepozna šta je /paštete, salame, kobasice/ tu se melje ama baš sve što ostane od životinje. Bukvalno sve, jer Fabrike mesa i mesnih prerađevina ništa ne bacaju:ni krv, ni iznutrice, ni kože, ni hrskavice, ni organe. Dakle, plediram za vegetarijansku ishranu. Soja ima više proteina nego meso i zdravija je za ishranu. Prestanimo da jedemo životinje, pređimo na životinjski hranu.

:cita: :placko:
By жњ
Soja ima više proteina nego meso i zdravija je za ishranu.

i prokancerogena :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!