Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Director
po cemu je specificno ovo leto? Po cemu cete ga pamtiti?

narandzasta boja
hladna nes kafa
disko obrade starih hitova
letovanje u Grckoj (Hrvatska je tako OUT)
...
Korisnikov avatar
By Zemunac
Hmmm...
* poceo da treniram, konachno
* konachno srecan, posle dve godine preboleo bivsheg
* napunio 21 godinu, americhki punoletan :D
* Ushce, 17. Jun !
* Cecin novi disk :D
* beogradska kupalishta, gotovo svaki dan, zajebavanje sa drustvom, plivanje, sunchanje, cirkanje
* hladan nes sa bejlisom na splavu
* izlasci, splavovi, klubovi, cetvrtkom, petkom i subotom... :)
Korisnikov avatar
By tramp
nasilje, nestanci struje, nestabilnost, neodlucnost, nepoverenje ...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
1. upisa fakulteta
2. priblizavanje figuri oca
3. citanje knjiga u parku
4. odsustvo orgazama
Korisnikov avatar
By colorado
Scissor Sisters
Kruce
dosada
dokolenice
Korisnikov avatar
By gari
Ladna kava, sladoled, vrućina, besparica...Kao i svako drugo leto.

:cobanica: :dude: :njanja:
Korisnikov avatar
By Insorcer
-par novih prijatelja
-kratka kosa
-HIM
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Kosova i prištinski big macchiato i icekaffe RULZ!!!
Korisnikov avatar
By bigiboy
Originally posted by Director

Prema National Geographicu, Sunday Timesu, Adventure, Lonely Planet (najveci svetski turisticki magazin) ... itd. .... cak i prema nekim stranim gay sajtovima (turističkim gay putovanjima) Hrvatska je ove godine No.1 svetska destinacija ...
… a Grčka je so '90 :hekla:

Leto jos nije proslo pa ne mogu da kazem sto ga je tocno obelezilo, ali za sada ovo –

+ diplomirao (napokon) :yay:

+ prekrasnih 20 dana letovanja u Puli i okolici, :love: gde je bilo kao u raju,… prekrasne plaze, cisto more, ciste kamene ulice prepune cveca, bozanstvena pulska Arena, ljubazni Istrijani – negativna strana: previše stranaca (80% turista su stranci), preskupo (2 do 3 puta više nego u BG)…

+ upoznavanje sa jednom predivnom osobom, forumašem - Marque-om :love: , koji mi je zajedno sa svojim dragim pokazao celi Zagreb :love: .. hvala ti puno, i jedva cekam da dođes u BG … :blush: imaš uvek free smeštaj kod mene :kissing: :fuck: :setnja:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by AngraMaina
Leto jos nije ni izbliza gotovo.
Proshao jul, za mene je proslo leto. :D
Korisnikov avatar
By Super Mario
izlazak iz zemlje i dva odlična letovanja (Ohrid i Rovinj) :saksofon:
By Director
Originally posted by bigiboy
Prema National Geographicu, Sunday Timesu, Adventure, Lonely Planet (najveci svetski turisticki magazin) ... itd. .... cak i prema nekim stranim gay sajtovima (turističkim gay putovanjima) Hrvatska je ove godine No.1 svetska destinacija ...
… a Grčka je so '90 :hekla:
to je mainstream i placeni PR, recimo da ce ovo leto da se pamti i po tome...po naporima Hrvatske da na najizvestaceniji moguci nacin napravi svoj Mykonos i dokopa se "pink Eura" (setite se onog nabudzenog teksta o Hvaru) ...zelim im puno uspeha i da budu jeftiniji od Mykonos-a!
Leto jos nije proslo pa ne mogu da kazem sto ga je tocno obelezilo...
znam, ali nisam mogao da cekam da postavim ovaj topic krajem avgusta ili u septembru... Hvatajte beleske sad, pa za mesec-dva dodajte sta god imate da dodate
By жњ
po pronalazenju sebe :alexis:
By Director
kako sam mogao da zaboravim Loud & Queer!!!
By Swanheart
upisala fax,odmor u Grckoj i Ohridu,ujed meduze,kratka kosa...a ovo je tek pocetak leta ...sta li ce tek biti kada se zavrsi:drama:
By SUNNY B
1. konacno oslobodjenje emotivnih lanaca posle godine i po....
2. ONA
3. avanzovanje na poslu...
4. postepeno materijalno i svako drugo osamostaljivanje...
5. par kg vise zalepljenih na trbusni predeo... (ovo mi bas nije trebalo)
6. letovanje u hrvatskoj posle vise od decenije...

nije lose za sada...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
konacno vise nisam brucos:)
3 friday parties :dj:
odsustvo ljubavi i avantura
Entrance
Porodicno okupljanje posle mnooogo vremena..
Korisnikov avatar
By MARQUE
+ upoznavanje sa jednom predivnom osobom, forumašem - Marque-om :love: , koji mi je zajedno sa svojim dragim pokazao celi Zagreb :love: .. hvala ti puno, i jedva cekam da dođes u BG … :blush: imaš uvek free smeštaj kod mene :kissing: :fuck: :setnja:
wитх плеасуре .. надам се да се видимо ускоро :kiss:

to je mainstream i placeni PR, recimo da ce ovo leto da se pamti i po tome...po naporima Hrvatske da na najizvestaceniji moguci nacin napravi svoj Mykonos i dokopa se "pink Eura" (setite se onog nabudzenog teksta o Hvaru) ...zelim im puno uspeha i da budu jeftiniji od Mykonos-a!
То нема везе са плаченим ПР-ом јер се такво што не може купити (једино илегално потплатити, али о томе није ријеч) ... можеш платити си рекламу у натионал геограпхицу за одређену земљу у којој излази тај часопис, али не можеш купити то да те тај часопис прогласи број један свјетском дестинацијом ... иста ствар је и са осталим часописима, туроператорима, туристичким заједницама који су прогласили ХР Но.1 за 2006 :D

што се Хвара тиче, долазак педера такођер нема превише везе са некаквом организацијом хрватске турустичке заједнице ... Хвар је одувијек био нај gay friendly оток у ХР, и педери су увијек долазили .. а за ове који долазе средином осомог се сазнало тек 6 дана НАКОН што су резервирали цијели хотел да су - педери :D ... стога поновно није никаква "намјештаљка" хрватске туристичке заједнице ...

али нечемо више оффтопичкарати, .... :protest:

ОТ:

Мени љето тек почиње почетком осмог (односно сада) тако да када прође будем јавио што га је обиљежило :marinac:
Korisnikov avatar
By gari
Eto, da sam malo ranije saznao pa da "pičnem" na Hvar? A gde ima najviše pedera u Jelsi ili Starom gradu?

:lezkiss: :bj: :eevil:
Korisnikov avatar
By anche
po prvom nudizmu, mozda... :stidise:
Korisnikov avatar
By Adam*
Meni je ova godina najdraza u zivotu jer sam upoznao nekoga koga sam mislio da necu upoznati nikada.....sve nade su mi pale u vodu kad ono......................NEVEROVATNO!!!!
Kao da sam je ja vajao i napunio Hard-disc........procesor ima najjaci na svetu a i rami su...HM..........ma najbrze razmislja od svih do sada koje sam upoznao a ne sa kojima sam bio!!!!
Blago receno ODUSEVLJAN SAM..........ovim letom i ovom godinom samo da mi se nespuva sve od 1-og do kraja Novembra kada mi je rodjendan jer sve lose stvari koje moraju da mi se dese u godini dese mi se oko rodjendana(19-dupla skorpija-Fuck)...MRZIM SVOJ RODJENDAN!!!!

Aj cao...........:love:
Korisnikov avatar
By gari
Adame-ili sam ja GLUP /što je opštepoznato/ ili si kupio nov kompjuter?

:happysmoke: :pilence: :deda:
Korisnikov avatar
By Adenim
po vama.... a sutra odlazim u Herceg Novi pa se nadam da mi necete mnogo faliti, a znam da hocete, ali psssssst!
Korisnikov avatar
By Escobar
Adenime, zelim ti srecan put i nezaboravan provod...! :roni:

Ovo leto je svojevrsna prekretnica za mene. Najupecatljivije je, naravno, to sto cu se preseliti u Francusku....

Cela ova godina je, zapravo, bila neverovatna, upoznao sam toliko novih, divnih ljudi, i toliko smo neponovljivih trenutaka proveli zajedno...

Ljubim vas sve..... :bj: ..ups, ne to nego :kiss:
Korisnikov avatar
By gari
Odlaziš u Francusku? Srećom da sam još bio ovde pa dobih i poljubac /rekao si da ljubiš SVE/. Adenimu želim da se ne ubode na ježa...Nek nosi papuče dok gaca plićakom.

:jutro: :njami: :setnja:
Korisnikov avatar
By Val
:mjuza: :party: :mjuza: :party: :mjuza: :party: :mjuza: :party: :mjuza: :party:

-Moja ljubav...
-Nakon vishe od 3 godine konacno opet popih kaficu sa Sven Väth-om
-Povecali nam platu
-...............................
-Mnoooooogo toga josh...

U stvari ova godina mi je do sada donela samo pozitivne dogadjaje. Nadam se da se ostatak godine ne izjalovi.
:zev2:
Korisnikov avatar
By Escobar
@Gari-nadam se da koristis prasak protiv buva:lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
U stvari ajde da vidim od ovoga sto je bilo do sad:

- oslobadjanje od demona zaostalih iz jedne davne veze
- neprekidna putovanja, stalna blizina mora
- prvi put otvaranje ociju pod vodom, izgorela ledja 1x
- kradja novcanika
- prvi predlog od izdavaca da napisem knjigu
- povratak u moj zivot jedne drage stare prijateljice
- Kavala, mesto u kome sam vervatno ubijen u proslom zivotu
- smuvavanje strejt tipa
- seks na plazi
- narovo drvo ispod mog prozora
- roze i drecavo zelene lakost majice, beli kaisevi i bele mokasine
- razocarenje u neke ljude
- premor
- prvi strike u kuglanju
- morska vlaga
- neki lepi gestovi koji su me dirnuli
- utisci, ljudi, muzika, boje, mirisi
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Escobar
@Gari-nadam se da koristis prasak protiv buva:lol:
Naravno-imam još, jel ti treba da ti pošaljem? Doduše, nije prašak nego neki šampon "Pedilin" /za kučeće pedere/. Al ti si maca mala, pa moraš još malo da porasteš da bi mogli da te oslobodimo buva. Zato se češi što više i onako ih malo grickaj, možda neku i uhvatiš.

Anga Manijo, lako je tebi da se grčiš u Grčkoj. Siđi ti malo niže da vidiš šta je doživljaj. Bez limunade...Knjigu piši pod pseudonimom da znamo ko si.

:alexis: :ogledalce: :angel:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!