Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

- Ceca (izgleda I peva kao I svaka druga pevaljka. Sto je bas ona prva dama Srbije – ako bas pevaljka mora da bude to?)
- Rieliti TV sou programi
- Hip-hop
- Madona od 2000. pa na dalje
- Evrovizija
- Novi Sad
- tema Moja fotka
- to sto se svi pederi preziru fem tipove
- macke (uvek je u pitanju jednosmerna veza)
- bebe poznatih licnosti (sve bebe izgledaju isto. jebe mi se)
- britanski humor

Ima verovatno jos, ali me mrzi da smisljam. Sta bi bilo na vasoj listi?

Navodite i diskutujte.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Nista me od navedenog ne zanima... no comment!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Britanski humor - jer je najjaci humor
Ceca - jer je okupila nesto vise od 100 000 ljudi na Uscu, sto nijednoj pevaljki pre nje nije poslo za rukom
Moja fotka - ljude je uvek zanimalo kako izgleda osoba sa druge strane ekrana

Ovo ostalo ni meni nije jasno, pogotovo bebe poznatih licnosti.
Korisnikov avatar
By Boshko
Ceca Zato sto je mogla da bude Jovanka Budisavljevic XXI veka a znamo sta Srbijancima znaci J.B.B. Plus, kad peva deluje kao da hoce neto da kaze za razliku od vecine ostalih pevaljki...

Rieliti TV sou programi Zato sto su rijeliti soui zapravo novi vid dokumettarnog programa i zato sto svako voli da zivi tudji zivot jer svoj nema

Hip-hop Satro socijalne teme...

Madona od 2000. pa na dalje Zato sto je mama na sve zvezde

Evrovizija Zato sto Srbijanci misle da je Evrovizija = Europa

Novi Sad Zato sto je mnogima muka od Beograda a Nis kao drugi grad u drzavi nije nista ponudio za razliku od levonavedene vojvodjanske palanke

tema Moja fotka Zato sto pederi vole tudje slike, neko samo da bi video sa kim razgovara, neko da bi drkao...

to sto se svi pederi preziru fem tipove Ne slazem se sa ovim, ja ne prezirem fem tipove, naprotiv...

macke (uvek je u pitanju jednosmerna veza) Ovo mi nije najjasnije pa ne bih da komentarisem

bebe poznatih licnosti (sve bebe izgledaju isto. jebe mi se) Recimo, mislim da vecina sa nestrpljenjem ocekuje da vidi svaku novu sliku Andjine i Bredove bebe i potajno se nada da ce dete biti ruzno..

britanski humor Ni sa ovim se ne slazem skroz, mislim da prolazi vreme britanskog humora...
Korisnikov avatar
By nEne
slazem se za macketine i britanski humor... :lood:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Boshko

Madona od 2000. pa na dalje Zato sto je mama na sve zvezde
:up: :peva: Zena zivi svoj zivot i zabole je za tudji. Retkost! Plus strava izgleda za svoje godine i ne zanima je shta drugi misle o njoj. :up:

I cemu tolika buka oko bilo cega?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by odskoraBI

Ceca - jer je okupila nesto vise od 100 000 ljudi na Uscu, sto nijednoj pevaljki pre nje nije poslo za rukom
Ma to stoji. Nego colorada zanima kako to nije poslo za rukom ni jednoj drugoj pevacici...koja isto tako izgleda i peva. Zasto je Ceca toliko popularna? :puzzle: Ima istih takvih, a i lepsih i sa lepsim glasom...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jebiga, imala je vece hitove od ostalih.
Ulozila je vise (ona, ili njen muz - ne ulazim u to) i kupila je najbolje pesme. Mozda te pesme i ne bi postale hitovi da ih je neko drugi otpevao, ko zna.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Dragi Colorado, ne kapiram ni ja :neznam:
Korisnikov avatar
By crawen
Ceca (izgleda i peva kao i svaka druga pevaljka. Sto je bas ona prva dama Srbije – ako bas pevaljka mora da bude to?) - Mislim da je svima vishe muka Cece... ne znam zbog chega je toliko popularna... Nervira me shto je zaista postala nacionalni simbol... koliko god to bilo teshko da se prizna... ali prepoznaju nas po Ceci u okolnim zemljama... :drama:
Rieliti TV sou programi - A kada je to uopshte kod nas bilo popularno? Ja chuo za dva, mozda tri i svi zvuchali maximalno debilno... sve su to rip off-ovi dobrih americhkih reality show-ova...
Hip-hop - Pa, mislim da je zapravo R 'n B popularan, ne bash Hip Hop...
Madona od 2000. pa na dalje - Eh, ko bi znao... proshle godine pila Britney, pretproshle Christina... mozda zato shto je Madonna pochela da fura disco fazon...
Evrovizija - Vrhunac kicha i neukusa... makar ove godine... jadna Anna Vissi... zasluzila da pobedi... jedina je zaista bila najbolja... :love:
Novi Sad - Ovo mi je bash nejasno... Koliko znam, ljudi iz NSa dolaze u BG da se provedu... NS je popularan samo dva, tri dana pre i posle Exit-a...
tema Moja fotka - Ljudi vole tudje fotke...
to sto se svi pederi preziru fem tipove - Ne preziru fem tipove, vec sami sebe... Vecina tih koji preziru fem su fem...
macke (uvek je u pitanju jednosmerna veza) - Eh, neki put mi je bash bedak shto sam plav.. ali ovo zaista ne razumem... :puzzle:
bebe poznatih licnosti (sve bebe izgledaju isto. jebe mi se) - Bebe su sve slatk i naduvene... :beba: Neko reche da se svi potajno nadaju da ce beba Angeline Jolie i Brad Pitt-a biti ruzna?! Ne znam koji idiot bi se nadao tako nechemu... zapravo, mislim da im svi zavide shto ce beba biti jako lepa kada poraste... :prst:
britanski humor - Britanski humor je prestao da bude zanimljiv nakon serije 'Allo 'Allo...
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by crawen
britanski humor - Britanski humor je prestao da bude zanimljiv nakon serije 'Allo 'Allo...

WTF??? Kakve veze imaju britanski humor i Alo Alo (koja je btw jedna od najglupljih serija ikad) ?

Britanski humor zapravo je jedna oblanda gorchine i smeha i vrlo je blizak nashem ...

Neko je spomenuo da prolazi vreme britanskog humora, sto je daleko od istine, jer aforizmi Oscara Wilda i dalje vazhe ...

humor se oslanja na ljudsku prirodu i narav ( sa posebnim akcentom na glupost) ... takvim temama nikad ne prolazi vreme ...

za Real TV, Cecu, jecu i decu me bash briga ....
nisam ni skontao da fura neka pompa oko toga ...
Korisnikov avatar
By sakis
Ne kapiram ljude za koje je Madonna vrhunska pevacica i umetnica , a sa druge strane Evrovizija toboze festival kicha i neukusa ... sta je tu neukusno, da mi je znati ??
Korisnikov avatar
By ::fy::
Šta fali Madonni i njenim pesmama? E ti si zaista prva, ali baš prva osoba, od koje čujem da je Madonna loša?

@Egon

Izvini, a zašto je "Alo, alo" loša serija?
Korisnikov avatar
By colorado
napomena: ne mislim da su sve stvari s moje liste lose. samo mi nije jasna tolika fama oko nekih od njih.

i mogao bi jos neko da napravi listu...
Korisnikov avatar
By Rei
Can't beat 'em, join 'em :P
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ne dirajte mi macke, mijauuuuuu! :smug:

Ni neke britanske humor shows-e kao:
Keeping up appearances, Alo, alo i slicno...
Korisnikov avatar
By sakis
Originally posted by ForeverYoung
Šta fali Madonni i njenim pesmama? E ti si zaista prva, ali baš prva osoba, od koje čujem da je Madonna loša?

Ne, ne, ne, ne ... naprotiv... ja je gotivm ... nego stavrno je cinjenica da ona ne spada u pevacice od kojih ces da se najezis kako peva, pa je opet u samom vrhu ... na njenim poslednjim albumima se izdvoje maximalno dve pesme kao hitovi ... ali zato ona stalno "sokira" publiku njenim koncertinma, nastupima, spotovima i zato je prva :)

Zasto bi bilo cudno da vlada pomama za Evrovizijom ... pa ja bih to uporedio sa svetskim prventstvom u fudbalu... slozi cete se, ove godine nisu bile dobre pesme na Evroviziji, ali isto tako su bile slabe i utakmice na ovogodisnjem SP :D pa je i dalje SP SP a Evrovizija Evrovizija ... i da, mislim da kod nas ne vlada pomama za Evrovizijom kao festivalom, nego je kod nas ESC postala popularna prvo posle Zeljkovog "Laneta" , a dozevelo usijanje scandalom sa crnogorcima... i vise su se ljudi bavili tim problemom da li ce SCG ici ove godine na ESC nego sto su pratili pesme drugih zemalja ...to je samo privid da je pomama za Evroviijom

Slika
Korisnikov avatar
By M M and I
Od svega sto si naveo opravdanu pompu izazivaju britanski humor i Ciccone...

ovo ostalo je sranje...pogotovo Ceca i bebe tzv. "poznatih"...
Korisnikov avatar
By Zibro
Dragi Colorado, ne kapiram ni ja :neznam:
Ni ja ...

pridodao bi josblejanje po kaficima ......

ukoliko nisi sa bliskim prijateljima ili sa nekim interesantnim sagovornikom vec si izasao da " vidis i da budes vidjen" to je tako dosadan nacin da se provede vece
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
To bi otprilike bila i moja pitanja. Imam odgovore, i nimalo mi se ne svidjaju.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Pa, mnogo bolji nego da gledas Evroviziju, u svakom slucaju. :D

Ali i dalje mi nije jasno kako ne volite britanski humor...
Ja nista bolje u zivotu nisam gledao od "Leteceg cirkusa Montija Pajtona".
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by colorado
- Ceca (izgleda I peva kao I svaka druga pevaljka. Sto je bas ona prva dama Srbije – ako bas pevaljka mora da bude to?)
- Hip-hop
- Madona od 2000. pa na dalje
- Evrovizija
Zato sto se nema vise kud. Ceca i Madonna su jedno isto, Reality show-i, opet isto, isti pattern, Hip-hop kao produkt svega po malo od prva tri a kruna svega je Evrovizija gde pevaju Cece, Madonne, desavaju se neki rieliti sou-i...u milion oblika jedno te isto.

Sta fali Novom Sadu i Engleskom humoru - ne znam, ja ih volim iz milion razloga.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Da odgovorim na jos neka.

Reality - Tudje dvoriste je uvek interesantnije.
Hip hop - Ja volim ovu muziku, tako da ne bih mogao da dam objektivan odgovor
Madona - Ma, izdala baba novi album, ali sad ce da se smiri frka oko nje, cim izadje nesto novo...
Evrovizija - Neko lepo napisa o Seljku i Crnogorcima
Novi Sad - Javicu ti kad budem video...
Fem tipovi -Ja ih ne prezirem, ali me ne privlace
Macke - Ne znam, stvarno mi nije jasno sta ljudi vide u macketinama.
Bebe poznatih licnosti - Isti odgovor kao za macke
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by odskoraBI
Macke - Ne znam, stvarno mi nije jasno sta ljudi vide u macketinama.

ja cu tebe da izgrebem ziva, mjamjamjamjamjaaaaaaaaaaaaauuuuuuu!
:njanja:
Korisnikov avatar
By Kupper
Evo ga jos jedan. Ona nije los cirkuzant i 'uzimalac' para, sta god sto nema veze s pevanjem moguce da nije losa.

Ustvari - Madonni ama bas nista ne fali, mnogo fali njenim pesmama, glasu....ma sta je briga, nasla pa zasla.
Korisnikov avatar
By Egon

@Egon

Izvini, a zašto je "Alo, alo" loša serija?
prosto, jer je to zloupotreba humora.
Repeticija ima svoju komichnost, to stoji

ali repeticija repeticije vodi pravo u sunovrat dobrog ukusa.

alo Alo nema apsolutno nikakve veze sa brit humorom jer osnova brit humora lezhi u "wit-u" tj domishljatosti. Dakle na odredjenu (normalnu) situaciju, odreagovati domishljato.

Alo Alo je zhanrovski blizhe S.F-u nego brit humoru.
Korisnikov avatar
By Egon
@ amnesia

a gde vidis "pompu" oko britanskog humora?
Korisnikov avatar
By Egon

- tema Moja fotka
... meni se chini da je ovde kljuch ...

ova tema mi uopste nije jasna ...
kao da je postalo stvar prestizha pojaviti se u toj temi ...

ok ima par slatkih dechaka i (tek po koje) devojche :lol:

ali generalno je potpuno nepotrebno i chak opasno
a objasnicju na drugoj temi i zashto.
Korisnikov avatar
By bigirl
- Novi Sad
- bebe poznatih licnosti (sve bebe izgledaju isto. jebe mi se)
+

Angelina Jolie & Brad Pitt... izluđuju me više kenjanja oko njihovog braka... kao i uopšte Angelina i njeno bivstvovanje po novinama...
Korisnikov avatar
By colorado
da objasnim zasto sam stavio na spisak temu Moja fotka. Ne zato sto mi ta tema smeta, vec zato sto se oko te teme vodi tolika polemika da li treba da postoji ili ne, pa da se onda vode silna nagadjana o profilu licnosti ljudi koji tu stavljaju svoju fotku... mislim, to je obicna fotka! zasto se ne diskutuje toliko o ljudima koji igraju kaladont koliko o ljudima koji nakace fotografiju sebe? Zasto je tako skandalozno ako neka zajednica ima svoj foto-album?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!