Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Nil Armstrong i Baz Oldrin:

- prvi vrhunski pilot, se odrekao svoje daljnje karijere ukratko po povratku na nasu planeticu i kupio farmu sa kravama

- a drugi, genijalni naucnik, poceo da se drogira i ne izlazi iz bureta sa alkoholom..

how strange...
Korisnikov avatar
By m..
:tos: jel to objasnjenje za ovaj smajli?

Ima ih koji su isli na kraca puteshestvija a vise uneredili zivot.
Korisnikov avatar
By gorilica
Hmmm, a bash notjas sam na Cinenemanii gledao dokumentarac o KGB tajnim UFO fajlovima. LOL :)
Istina je negde napolju! ;)
Korisnikov avatar
By m..
I vozi harlija.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
americki snimak prvog stupanja na mesec je prevara
citao sam davno jos u politikinom zabavniku!

nema zvezda nigde!! :shocked: a oni kao u svemiru...

jel neko proverio?
Korisnikov avatar
By 2kune
:pokazuje: Како прозирно... Да су се збилја спустили знали би да је мјесец заправо од сира... :cita:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
I da na njemu zive svajcarci :durenje:
Korisnikov avatar
By Rei
Jel neko chitao u CKM-u o dobitnicima na lutriji? :giggle:
Korisnikov avatar
By gari
Da, da-Ameri se nikada nisu spustili na Mesec, sve je to inscenirano i snimljeno u nekoj pustinji, Nil Armstrong i Edvin Oldrin su pošandrcali jer su kroz prozor "Apola" videli NLO i tako to. Ma sve je to CIA izmislila. A ni Rusi /SSSR/ nisu bolji. I njihov Gargarin nije izlazio iz zemljine atmosfere a Leonov nije "leonovao" u svemiru. Ma, sve same leži.

:zmija: :pionir: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Boshko
Pa jer makar Lajka isla u taj svemir majku mu... :roll:
Korisnikov avatar
By 2kune
Што је више обједа и лажи Тито нам је милији и дражи :kada:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by 2kune
Што је више обједа и лажи Тито нам је милији и дражи :kada:
Izvini što sam neinformisan, da nije Drug umesto Lajke bio u svemiru? Verujem da bi kao ljubičica od sto kila teško ušao u onu kapsulu, ali ništa nije nemoguće za "najvećeg sina" bilo...Ne povratilo se.

:roflmao: :hail: :carica:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ma snimali su u vodi :lol:

Ne, jeste cudno sto se ne vide zvezde, al ono sto je meni uvek stvarno bilo cudno je zbog cega se to ne ponovi?

Sto sad neko ne bi otisao na Mesec? Nije vise interesantno?
Korisnikov avatar
By gari
Jok, nego nema više SSSR-a sa kojim bi se naterivali a i šta će im to, samo bacanje para. Šta ima interesantno na Mesecu? Oni koji su /kao/ bili doneli otuda neko kamenje koje /kao/ treba da objasni da li je Mesec nastao odvajanjem od Zemlje /dok je bila, jelte, usijana/ ili je nastao samoinicijativno, bez Zemljine dozvole. To je vrlo bitno i interesantno u teoriji o nastanku svemira /Big-Ben teorija, crna rupa, itd./.

:deda: :opacupa: :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa to koshta stotine miliona dolara, a oni su sa meseca vec uzeli kamenja koliko im treba. :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Mislis da jesu? Obisli par kilometara, a Mesec svuda isti?

Ne, prica se i o slanju ljudi na Mars, bar sam tako nacuo, a meni je logicnije prvo skoknuti opet do Meseca. Na malo duzu setnju. Da zamene zastavu, bar ;)
Korisnikov avatar
By gari
Ma nema ništa ni na Marsu. Onaj lik što su ga, kao, napravili marsovci da nas namame tamo pa da se usele alieni kao u Viverku i tako porobe naši plavu planetu je dobar vic. To duvao neki jak vetar na Marsu. Bolje bi bilo da te pare daju za onu decu u Africi što umiru bez vode i hrane. Mnoooogooooo pametnije. A mogli bi i nama nešto da daju.

:kafa: :hail: :farewell:
Korisnikov avatar
By svejedno
A tak ti je kad se radujes kad se drugi tamane;
Kad majmuna saljes u svemir cim je sis'o s grane

;)
Korisnikov avatar
By svejedno
A sto se tice novca, neka ulazu u svemirska istrazivanja a neka malo skrate za armiju.

Ali to se sve vise i preplice, jbg.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by amnesia
Nil Armstrong i Baz Oldrin:

- prvi vrhunski pilot, se odrekao svoje daljnje karijere ukratko po povratku na nasu planeticu i kupio farmu sa kravama

- a drugi, genijalni naucnik, poceo da se drogira i ne izlazi iz bureta sa alkoholom..

how strange...
osecam se kao da sam bio na mesecu
Korisnikov avatar
By gari
Ma jok, bosanci bili prvi na Mjesecu u onoj pesmi: Mujo kuje konja po Mjesecu. Ali, to Ameri još nisu saznali, kao što ni 2 kune još nije čuo da je Tilje /majku ti.../ umro. Tj i umro je i nije, jer i "posle Tita-Tito, pa posle Tita-dva Tita itd. Šteta, a baš je bio dobar čovjek, samo imo jednu manu-plašio se od koze.

:spank: :njanjanja: :superheroj:
Korisnikov avatar
By Pipin
Nadobijali se para kad su sišli, pa i mogu da kupuju farme i kupaju se u šampanjcu.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Jok, nego nema više SSSR-a sa kojim bi se naterivali a i šta će im to, samo bacanje para. Šta ima interesantno na Mesecu?
Ja sam u školi (lektira za prethodne generacije) čitao knjigu Zvezda Kec gde Rusi kao jurcaju po svemiru kao u Zvezdanim stazama, a jedan Rus dobije neki poremećaj ličnosti i postane ljubomoran i ugrozi celu misiju. Kad se setim kako na nekim mestima na mesecu ima kostiju mesečanskih dinosaurusa (posle sam sanjao da je kao moja šira familija na Mesecu i mama priča sa ujakom umesto da pazi na mene, koji sam kao mlađi/manji nego što jesam, i ja kao hodam nasumično naokolo i prolazim između tih koski)
Korisnikov avatar
By gari
Bože Jukie, otkud na Mesecu kosti? Ako je to tako, onda sam ja prvi viđen za turističko putovanje na Mesec /umesto u Kuša-dasi/ pa ću se javim s razglednicu kako sam se proveo na mesečevim plažama. A tvoj san znači da imaš želju da širu familiju onako familijarno pošalješ na Mesec i to bez rakete. Neko ti se od njih baš zamerio-izgleda ujak?

:tuc: :wtf: :dancing:
Korisnikov avatar
By unic0rn
jbt, gari...

de li je taj covek...:gatara:
Korisnikov avatar
By Mage
I ja sam često razmišljao da li je to iscenirano... :misli:

Ono što me muči je sletanje i poletanje sa meseca... kako to izvesti? Ali mi je nekako teško poverovati da je to sve iscenirano, a i čuo sam da je bilo još misija na mesec sa ljudima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!