Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Uzelo je vishe vremena, znoja, umora i psovki nego shto smo ochekivali :lol:

- povecan je limit za posecenost sa 256 na 20 000 tako da ne bi trebalo da glavi vishe sajt

- ukljucheno je keshiranje fajlova pa bi smajliji trebalo da vam se keshiraju od sada

- ispunjeno je staro obecanje: уведена је ћирилица :) )

Zbog promene encodinga na utf8 smo izgubili oko 1 000 postova od 200 000 (to su uglavnom bile stvari koje ste pastovali sa stranih sajtova i par nekih svadja) i 4-5 u2uova.

Zbog te promene ce slova jedno vreme biti 'shlogirana' tj ponegde ce se pojavljivati ? umesto slova, dok se to ne sredi...

Ukoliko nishta ne mozhete da vidite u svom browseru idite na View > Encoding > i izaberite Auto Select

Sve bugove mozhete prijaviti ovde...

p.s. ovde sam josh dan/dva i onda palim na odmor od ovoga a vala i vas pa se od recimo prekosutra obracajte avalonu koji ce privremeno vrshiti funkciju admina sa pravom da banuje na neodredjeno sve koji puste krilca ;)
Korisnikov avatar
By unic0rn
а да, пре свега овога су очишћене све теме с пуно порука, па ако приметите да неке нема - отворите је...
Korisnikov avatar
By anche
па потрајало је баш, али ето нама ћирилице! јупппииииееее :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
yay i booo....
najzad da se forumche vratilo...
shto se cirilice tiche.... pored iste zaista nam treba forum koji ce voditi neko sveshteno lice da nas uchi koliko smo greshni i da nas izvede na pravi put...
Korisnikov avatar
By Delete
Jbt, tek ovih dana sam shvatila koliko sam navucena na forum!
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by anche
па потрајало је баш, али ето нама ћирилице! јупппииииееее :D
:barf:
By Simor
Уникорну желим леп одмор и да нам што пре врати латинична ш, ђ, ж, ч, ћ.

А долазак ћирилице на геј форум свесрдно подржавам. Можда ће сада форумаши, који се издају за национално освешћене, коначно, на писму које је уписано у њихово колективно несвесно, успети да напишу (1) макар један сувисли пост и (2) макар један пост у коме има више од две реченице, а да су исте написане граматички исправно! Предоргазмично узбуђено ишчекујем... Преејакулат се већ појавио...

:srbin: :hiphip:
Korisnikov avatar
By iJazz
Ne kontam pomalo ironične komentare povodom ćirilice :nesiguran: . Neko hoće da piše ćirilicom, njegova stvar... Ja ponekad dobijem trip da pišem ćirilicom, a daleko sam od nekog nacionaliste ili sveštenog lica :) .

Ћирилица :D

Енихау, иц гуд ту би бек :)
By жњ
ЛАТИНИЦА KONAČNO :D
Korisnikov avatar
By 2kune
A meni je baš cakano vidit kirilicu... :opacupa:
I di ste vako dugo oca vam jebem???!!! :mad:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Јуху, ето напокон профункционирао форум, а са њиме и ћирилица. Напокон ћемо си моћи мало поведати и на том писму. Сад би било фора да се направи подфорум искључиво за ћирилицу, за све фанатике који воле то писмо, у којему би се сваки пост на латиници брисао ... :evilwait:

Што се тиче брисања одређених тема - јел се то мени чини да је тема о Еуросонгу избрисана? :placko:
By Simor
Originally posted by Jazzva
Neko hoće da piše ćirilicom, njegova stvar...
Ma, naravno.

Što se mene tiče, ja bih voleo da vidim i postove na svim jezicima koji se koriste u Srbiji.

Nego, ja sam samo pisao o predorgazmičnom stanju u iščekivanju da "Мара са три и", recimo, krene da piše kirilicom.
By Бреее!!!
Драго ми је да се ГС Форум иновира, да се не предаје и да напредује !!!

Уз све то, на жалост, и даље је потребно још више стрпљења и толеранције, мање заједљивости и непотребних жаока према корисницима који имају другачије политичке ставове, воле ћирилицу или су једноставно такви какви су !!!

Само тако ово место може и даље напредовати, бити добродошло за све геј особе !!!

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ovde pitanja za sve sto me zanima? OK, posto mi je potpis sad kao sifarnik uredno ne mogu da ga promenim jer, eto, 'parse error', ne mogu da editujem svoj profil???

Pitanje 2 - ono crveno 'sunce' ispred http:// - zanima me da li je to neki poznat, priznat znak ili je samo stavljen tako ruzan?
By жњ
ukrutili ste smajlije :bj:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ala ovde ima jos posla.....bas me zanima kako ce omiljena nam korisnica p?elica da se loguje? Na misice SA:saint2:?
By Paris
Izmena profila vidji error:rambo: :

Slika
Korisnikov avatar
By Kupper
Videcemo, obecalo da ce da sredi za 2-3 sata pre puta na Bali:drama:
By Paris
Obecalo? Ono ? It? :P
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa da, ono, it, IT, kako god - SA:D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Simor
Уникорну желим леп одмор и да нам што пре врати латинична ш, ђ, ж, ч, ћ.
Vidi amnesiin post - u isto vreme mozes i cirilicu i latinicu i hebrejski i grchki i .... ;)
2tune
I di ste vako dugo oca vam jebem???!!!
Vezhbali smo sedenje 9 sati za kompjuterom i blejanje u komandnu liniju along with kao shto gore rekoh psovke, tracharenje i zezanje... :) ))
Kupper
Ovde pitanja za sve sto me zanima? OK, posto mi je potpis sad kao sifarnik uredno ne mogu da ga promenim jer, eto, 'parse error', ne mogu da editujem svoj profil???

Pitanje 2 - ono crveno 'sunce' ispred http:// - zanima me da li je to neki poznat, priznat znak ili je samo stavljen tako ruzan?
Popravih profile i stavio sam UTF8 encoding i na English pa bi sad trebalo da ti je sve normalnije :)

Shto se tiche tog sunca - ja ga ne vidim :D
amnesia

ukrutili ste smajlije
meni mrdaju i u IEu i u FF
Kupper
bas me zanima kako ce omiljena nam korisnica p?elica da se loguje? Na misice SA?
hmmm.. ne bi trebalo da bude problema jer je ona u bazi kao pčelica i Dušan Maljković je kao takav, samo forum ga prikazuje loše.. Sad ću pogledati takve slučajeve da bi bili sigurni
Korisnikov avatar
By gari
Tja, dok ste se vi enkodirali ja sam se malo zabavljao na "Queeriji". Pa šta, sve isto, samo nas je bilo manje, ja, Jazzva i Adam i Vboy koji se "presekao" kada sam mu rekao da Foruma nema zbog nas dvojice kojima sada UniCorn briše postove jer smo ga preterali sa pisanjem. He, he

Ciaos Breee, volim što te ponovo vidim, nadam se da se vraćaš u borbu za LGHBT prava?

:usamljen: :rida: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Paki
Najpre, čestitam na obavljenom poslu! :klap: :hail:
Originally posted by unic0rn
Shto se tiche tog sunca - ja ga ne vidim :D
Ja ga vidim, kao i Kupper - pojavljuje se i u imenu tab-a (koristim Maxton browser, oslanja se na IE), kao i na početku adress bar-a (crveno sunce sa rupom u centru)...
Korisnikov avatar
By jukie
Јее, вратили сте се... хтео сам пар пута нешто да вас питам децо, али сам до сада заборавио шта... ево испробавам ћирилицу,
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Delete
I ja! :yay: I ja! :yay: I jaaaa!!!! :bouncy: :yay: :bouncy: :yay: :drama: :D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by gorilica
Originally posted by Delete
I ja! :yay: I ja! :yay: I jaaaa!!!! :bouncy: :yay: :bouncy: :yay: :drama: :D

Imam ideju...mozemo ti, ja i ostatak forumasa koji su bas bas navuceni na ovaj forum da iskreiramo neki svoj, pa kad ovaj napravi pauzu, da se prebacimo na taj alternativni :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
sklonjeno sunashce... to ga je ugradio control panel za server...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!