Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By glupan
Ne pravim0 se ludi!!!U temi "0bezbedjenje u Floydu" je deck0 p0stavi0 p0st da je nek0me sl0mljen slusni aparat i da je deck0 pretucen bez razl0ga.Hajde da se 0rganizujem0 i da 0tv0rim0 zir0 racun i decku p0m0gnem0 a ne sam0 da serem0...
By glupan
Originally posted by glupan
Ne pravim0 se ludi!!!U temi "0bezbedjenje u Floydu" je deck0 p0stavi0 p0st da je nek0me sl0mljen slusni aparat i da je deck0 pretucen bez razl0ga.Hajde da se 0rganizujem0 i da 0tv0rim0 zir0 racun i decku p0m0gnem0 a ne sam0 da serem0...
Znaci i da nas cetvrtina da p0 evr0 kupicem0!!!
Korisnikov avatar
By HARP
Objasnih se vec u temi obezbedjenje flojda

Aparat treba kupiti onaj ko ga je razbio, a i da plati svo telesno ostecenje, pretrpljen bol i strah x sve ostalo sto ide uz to...
By Director
FireGox:up:

Za ovo treba da se digne frka cisto zbog primera. Floyd treba da plati odstetu a ne mi. Nije problem da mi sakupimo pare, ali ovi ce ponovo da mu razbiju aparat... Treba izvrsiti pritisak na vlasnika Flojd-a.
Korisnikov avatar
By gari
A KO će izvršiti pritisak na vlasnika "Flojda"? Ima li nekoga takvog? Da se usudi? Pa da mu ne bude razbijen samo slušni aparat nego i vilica i rebra. Javite mi kad izvršite pritisak da znam kako je sve to prošlo. Ova priča se zove: "Trla baba lan-da joj prođe dan".

:cita: :mete: :sekirica:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ali nisam upoznat sa situacijom, pa jos ne znam.
Korisnikov avatar
By gari
А коме да дам евро? Немам појма? Нити има неки рачун, нити адреса? Коме да пошаљем евритје? Јавите нам одма.

:peace: :superheroj: :zen:
Korisnikov avatar
By jukie
šalji meni, danas sam išao da ponovo uplatim internet
Korisnikov avatar
By taurus
I ja sam za ziro-racun!Eh,evro dajem za razne gluposti vise...
Korisnikov avatar
By gari
Јукие, хтео сам да ти поклоним приручник "Активно учење" па ми се ниси ни јавио? Дакле, ниси озбиљан. Искључи вентилатор /за казну/.

:wtf: :bic: :wow:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Valjda neka NVo ima pravnu sluzbu koja ce na bazi seksualnosti zastupati tog klinca i izvuci preko institucija prava odshtetu.
Korisnikov avatar
By svejedno
A jel se nekom nesto desilo, sta je bilo?

Mislim, za sta mu treba novac?
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Morgan Le Faye
Valjda neka NVo ima pravnu sluzbu koja ce na bazi seksualnosti zastupati tog klinca i izvuci preko institucija prava odshtetu.
Tako nam savrseno dela pravna sluzba,pjah.Dajte taj evro bre i kraj!
Korisnikov avatar
By Delete
Slazem se da ih treba tuziti, ali posto je kod nas pravosudje jako sporo, ipak sam za to da svi damo bar po evro, a kad taj decko dobije odstetu, da nas sve zove na zurku, da to proslavimo!
Korisnikov avatar
By svejedno
Gde pise sta se tacno desilo?
Na nekoj od starnica "Obezzbedjenje u Floydu"?

Ili nek mi neko napise ukratko, pa cu izneti i potpuno misljenje.
Korisnikov avatar
By iJazz
Ako hoće da tuži klub, obezbeđenje ili koga već taj dečko bi trebao biti spreman da istupi pod punim imenom i prezimenom, da kaže šta se sve i gde se desilo... Nešto bi se i moglo uraditi, ali da li je on spreman na toliki coming out :shrug: ? Ako jeste, onda slobodno može da krene u ceo taj proces, verujem da bi ga neka NVO podržala.
Korisnikov avatar
By Delete
Sto se NVO sektora tice, poznajem neke jako uticajne ljude u Beogradu, a i mi odavde mozemo da ga podrzimo.
By glupan
Brig0 m0ja predji na drug0ga.
By just!N
Zasto se taj decko ne dodje na forum i sam ne kaze sta on zeli i da li hoce podrsku tj. sta planira dalje? :mini: ?
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by taurus
I ja sam za ziro-racun!Eh,evro dajem za razne gluposti vise...
Pa naravno. 'A sto mi, zasto ne oni koji su ga demolirali'...etc....pa mi jer smo valjda dobri ljudi? Ili nismo?

'Placam samo ako prebijem'...uzasni smo.

Da ga pitamo da li hoce podrsku? Fenomenalno. Idem sutra da pitam (jer dosad nisam) prijatelja hemofilicara da li mu treba podrska (uz mogucnost da dodje na forum i da se izjasni 'oce li da crkne ili bi mu neko pomogao (mozda)). A jel vaznije da se nadje tabadzija ili slusni aparat? Sta je tu starije?

F U J !!!
Korisnikov avatar
By svejedno
"Mog dobrog druga, inace veoma mirnog decka veceras (petak) je pretukao momak iz obezbedjenja i unistio mu slushni aparat vredan 1000evra!. Drug (zovimo ga Nikola) je zvao nekog mobilnim telefonom i u zurbi je slucajno zgazio chuvara (koji je sebi prosuo pice na duksericu). Nikola nije ni naslutio sta se desilo, i da bi cuo sagovornika izasao je napolje. tada mu je prisao taj momak iz obezbedjenja i sutirao ga nogom a pesnicama ga udarao po licu. Zatim ga je ubacio u diskoteku, drug je seo da se smiri a onda je ponovo dosao isti momak i izvukao ga napolje gde mu je pokazao smrvljen slushni aparat (1000evra)smejuci se. Ovo je neverovatno, da je samo dobio par udaraca chovek se ne bi bunio ali namerno unistiti toliko vredan slusni aparat je prevrsilo meru.
Vec sam kontaktirao Peruna, i nadam se da ce se o ovom nasilnom dogadjaju razgovarati sa vlasnikom Flojda.''

Znaci o ovome se radi?

Tuzba je dobrodosla stvar, svakako, a i vi mozete do tada da date po evro za slusni aparat.

A sto se tuzbe tice, decko mozda nece da se exponira, i tuzba bi ga inace kostala, a ako taj aparat toliko kosta, onda stvarno mora da skupi 1000 evra.

Ne vidim sto mu bar vi ne bi pomogli?

Evo i ja.
Korisnikov avatar
By Egon
pa vi idite posle u Floyd .... :roll:

I told you so!!!!

e, a ako svi skupe evro, Egon daje dva! :lol:
Korisnikov avatar
By taurus
Meni nije ovde nista smesno.A i ako se konacno dogovorimo oko tog racuna osacam da ce se otvoriti tema KO JE KOLIKO UPLATIO,pa i neka bude daj da znam gde da uplatim,bitan je cilj!!!
By fencysmurf
Zivele uranilovke !

Ajmo drugovi... O`ruk
Korisnikov avatar
By gorilica
Ma ljudi, hajde neka lik, chiji je drug u pitanju otvori ziro rachun i da prekinemo sa ovim proseravanjem vec jednom!!!
Dakle, ziro rachun na sunce, i svi po 100 dindzi.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ma to..

nista, ja se ponudio, sad, ne mogu nista ako lik nece pomoc.

Sa'ce neko da otvori ziro racun i da slaze da je to za tog lika :djavo:
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa, ako je toliki jadnik i primitivac, neka otvori. Netju umreti zbog jebenih 100 dindzi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!