Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Kazu da je ova prva shatro zatrovana, pa sam se odlucila prebaciti na ovu drugu, ali mi je nekako tesko nadomestiti onaj osecaj podizanja/odvrtanja slavine i prskanje penusave vode u casu, sveze... mmmmm... :D

sad sam se setila i bunarske :love:
jao sto je ona tek lepa i hladna, mmmmmmmmm
Korisnikov avatar
By Rei
Iz pipe, shto kazhe nash Smith6000 :)

Sestra iz beograda svaki put kad dodje prigovara da joj je muka od nashe novosadske vode, ali meni je dobra :sluske:
Korisnikov avatar
By Pipin
A gde je opcija za one koji ne piju vodu? :D

Stavio sam flaširanu. Od ove naše ?esmova?e imam istu reakciju kao Reijeva sestra i zato je nikad je ne pijem.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by REI
Iz pipe, shto kazhe nash Smith6000 :)

Sestra iz beograda svaki put kad dodje prigovara da joj je muka od nashe novosadske vode, ali meni je dobra :sluske:
...nema ona pojma... Novosadskoj vodi nishta ne fali...:jutro:
By жњ
cula sam da je voda u zrenjaninu toliko hranljiva da kad popijes jednu casu, nisi gladan dve nedelje

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Pijem i flasiranu, i sa cesme, a desava se i da po 2, 3 dana ne pijem vodu... :lizalica:
Korisnikov avatar
By m..
Upravo nesto gadljivo pijem cesmovacu (pila bh kafu al je nestalo, a nisam u stanju da odem do radnje josh). Inace preferiram flashiranu, nekako barje dozirana pa znam koliko sam popila. Ma svejedno, vodu ionakopijem samo kad je iznad 25 stepeni.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
1+2.. volim i jednu i drugu, a kad sam napolju a pije mi se voda uglavnom uzmem rosu, voda vodu ili aqua vivu. Prolom mi je ruzna...
Korisnikov avatar
By nEne
pijem i flasiranu i cesmusu, mislim da cu preko leta da predjem u potpunosti na cesmusu (sveza je i hladna -- navodno je svezina te vode nekih desetak minuta, toliko treba da od bunara preko fabrike dodje do moje case), posto bi flasirana na sobnoj temperaturi bila vrela...
Korisnikov avatar
By Delete
Obicno ne pijem vodu, ali ako bas moram da se opredelim za nearomaticno pice, onda pijem flasirane vode, sve osim voda vode, ona mi je bas odvratna, kao i cesmusa.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Kao sto m.. kaze, vodu pijem samo kada je preko (ajde) 25 C ... inace ovako i nemam potrebu za vodom. Pijem i cesmovacu i Voda Vodu. Voda Voda bas zato sto se puni direktno sa izvora i sto nema nikakve arome i uzasne ukuse kao npr. Prolom, Rosa..:bljak:
Korisnikov avatar
By MARQUE
"cesmovaca" ? .. LOL, koji naziv .... prvi put cujem :lol:

Pijem vodu iz slavine (iliti iz pipe). Nema do zagrebacke vode... :klap: .. no nije svuda u HR voda tako dobra, na moru im je skroz bljutava i topla :bljak: ... ako je pijem, tri dana me kasnije boli trbuh od nje :cut: Stoga na moru pijem isklju?ivo flaširanu vodu, ?ak je i cucku dajem :D
Korisnikov avatar
By jenny
flasiranu, cesmovacu samo kad moram,ali sam se u zadnje vreme bas odvikla i uzasno me nervira onaj miris hlora i oni baloncici sto se skupe posle 5 min stajanja...ako kapirate na sta mislim...
Korisnikov avatar
By jukie
Meni je od Voda Vode loše*... i zato je ne pijem...
*uzorak iz dva puta
zimi pijem ?esmušu takvu kakva je, i jako mi prija, a leti je sipam u prazne flašice pa je držim u frižideru da se jako ohladi jer je ina?e bljak

ina?e na fakultetu smo imali vežbu iz mikrobiologije kada smo odredjivali koncentraciju ne?ega u ?esmenskoj vodi... pre toga smo na hemiji radili razne borove?, hlorove, bromove itd vode pa smo mislili da je i ovo neka hemikalija... prilazimo asistentkinji da je pitamo gde da nadjemo ?esmensku vodu (jer je nema na stolu) a ona zbunjeno kaže "Pa na ?esmi" a onda mi kažemo "aaa! pa ?esmenska voda je ustvari voda sa ?esme...."
Korisnikov avatar
By M M and I
Ovde uglavnom chesmovachu...a u BGD-u i NS-u samo flashiranu i to uglavnom Vada Vodu...
Ovde je voda u cesmama cista hladna i sveza...nezagadjena...Recna voda u BGD-u, ili josh gore u NS-u em mi je bljutava em ne verujem nesto ni da je bakterioloski ispravna...Zato tamo samo flashirana...
Korisnikov avatar
By unic0rn
70% flashu 20% sokovi 10% iz chesme
By High Maintenance
uglavnom flasiranu,mada nemam problem ni sa ovom cesmovacom...
po ovim vrucinama,uglavnom se nalivam sokovima
Korisnikov avatar
By Kiborg
?esmova?a uglavnom, ponekad Prolom voda da isperem bubrege.
Korisnikov avatar
By Val
Vittel, Evian, Voda Voda.

Pipusha je uzasno bljutava. :bljak:
Korisnikov avatar
By IriS
ako mogu da biram, onda VODA VODA ili Aqua-Viva... ne volim gaziranu vodu, a Rosa mi je bljutava...

?esmova?u pijem, ali je ne volim leti, jer nikad nije hladna... volim vodu sa izvora... tipa sa Hajdu?ke ?esme...
Korisnikov avatar
By bigirl
Od ?esmova?e me ubija želudac!!! Imam neki bokal sa filterom, pa to koristim... Tako da glasam za flaširanu. Aqua viva...
Korisnikov avatar
By ivanazuh
?esmova?u. Svejedno je. Od svake me boli želudac u poslednje vreme (bolje re?i od svega me boli želudac). Taman ispijem terapiju i ponovo... :cekam:
Korisnikov avatar
By Draco
Kakva god da je samo da je voda! Obozavam vodu. :love: Najvolim cemovacu a od flasiranih Vodax2 i eventualno neke od gaziranih. Ne volim one ciste planinske <rosa> koje su gorke do zla boga.
Korisnikov avatar
By reveal
ono belo-sivo cudo sto izlazi iz cesme i treba mu 5 minuta da se razbistri... sacuvaj boze
Korisnikov avatar
By gari
Pošto živim u zemlji nedoðiji pijem vodu isklju?ivo iz bara gde žive žabe jer su one najpouzdaniji znak da je voda zdrava /?im nisu pocrkale/.

:party: :shake: :tenis:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Uglavnom flasiranu, ovu obicnu samo ako bas moram. Mada, novosadska nije ni tako losa, koliko je odvratna onu koju piju na crnogorskom primorju.
Prolom, Minakva i to ona zelena, negazirana, Aqua Viva, Jazak, Jana, voda voda...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!