Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mary
"ELEN
18 epizoda sitkoma ?uvene komi?arke Elen Dedženeris!Elen Ri?mond odlu?uje da zameni svakodnevnu jurnjavu i strest koji sobom nosi život u Los Anðelesu, sa mirnom atmosferom malog grada u kome je odrasla. Zbog toga se vra?a u Klark, gradi? koji jedva da postoji na karti, ali mesto u kom je svi poznaju i vole. Meðutim, njen povratak i ponovni život sa ekscentri?nom majkom Dot i nesigurnom sestrom Katarinom, možda i nije bila najbolja odluka. Jer, Klark je mesto iz kog se niko nikada nije iselio, osim Elen, naravno, i u njemu se ama baš ništa nikad ne menja. Elen se zapošljava kao pedagog u svojoj staroj srednjoj školi i ponovo sre?e sarkasti?nog gospodina Muna, koji je i dalje direktor škole, a tu je i njena srednjoškolska ljubav Rasti - sada profesor, koji veruje da mogu da nastave tamo gde su stali, iako zna da je Elen gej. Iako je mnogo druga?ija od ljudi koji je vole, Elen po?inje da se prilagoðava svom novom- starom, u svakom slu?aju, potpuno druga?ijem na?inu života. uloge: Elen Dedženeris, Martin Mul
od srede 19. jula, svakog radnog dana u 17.30 i 23.30 "

:klap:
Korisnikov avatar
By anche
da nije ovo ispipavanje pulsa za konacno prikazivanje l-worda?! :kafa:
Korisnikov avatar
By colorado
Odlicno! Pocinju s prikazivanjem bas kad krecem na more, a zavrsice kad se vratim. GRRRRRRR!!!

OBOZAVAM Elen!!!
Korisnikov avatar
By nEne
da li to znaci da nema vise W&G? :rida:
By жњ
ahahahahahah

evo zasto volim b92 :love:

ne mere bez gay shoua :D weeeeeeeeeeeeeeeeee

:hail:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Odgledah...nisam odusevljena. Prosecan americki sitkom, sa svim svojim principima.
Ali, ako zaista jeste uvertira za L-W... dobro je.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by amnesia
ahahahahahah

evo zasto volim b92 :love:

ne mere bez gay shoua :D weeeeeeeeeeeeeeeeee

:hail:
potpuno se slazem!!!
zato je u mojoj kuci bio komentar: "eto opet mora o gejevima" :sigh:
valjda im dovoljno sto ih ja stalno podsecam na iste :smeh:
Korisnikov avatar
By jukie
Gore je od prose?nog ameri?kog sitkoma... evo da prepri?am:
Elen: idem malo kod rodbine na selo
žena iz dispe?er centra (sluša nekoliko sati Eleninu spiku dok se ova vozi kolima)
Elen: ja sam gej
Sabrinin cute direktor škole koji je o?igledno preba?en na drugo radno mesto: kul, imamo i gej nastavnicu fizi?kog
Osoba koja je glumila nastavnicu hemije u drugoj seriji a ovde glumi nastavnicu fizi?kog: kod mene ili kod tebe?
reklame
reklame
reklame
reklame
reklame
reklame
reklame
Elen uspeva da naðe mesto sa koga može da dobije signal za mobilni. To je uspravna vrteška. sa njom na vrteški je i apsolutno nezanimljivi bivši de?ko.
Elen drži govor
Elen pokušava da ode ku?i ali se iznenada predomisli i ostaje u selendri.
Sestra i majka je žeš?e ispale za izlazak na ve?eru.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Svaka ?ast za B92 !

Ina?e, Elen ima i svoj veoma gledan talk-show na ameri?koj nacionalnoj televiziji (NBC) i ne krije da je i u stvarnom životu gej...
Korisnikov avatar
By Hys.
zao mi je sto moram to da kazem ali JAKO bledo, kao sto je rekao jukie, cak je ispod proseka:cut:
iskreno se nadam da ce sledece epizode biti MNOGO bolje :molise:
Korisnikov avatar
By anche
ma suuupeeer je sto su odma' krenuli sa onom sezonom gde je aut... ja mislila da ce da udave kroz 2000 epizoda gde se ona premislja dal' da kaze ili ne!
bas je lepo sto srbiji ne treba kaming aut prica, nego je spremna za gotovu lezbachu :cvetduga:

dakle: b92 se definitivno ukljucuje u trku sa pinkom za najgej tv :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A sta ce biti sa "Vil i Grejs"?
Je l' ono bila poslednja epizoda, ili ima jos sezona?
Korisnikov avatar
By Egon
pa malkice za nijansu samo je intiligentniji i sofisticiraniji humor od W&G ako nista drugo onda nema "Just (I`m a retard) Jack" kojeg mi je preko glave ....
By жњ
dobro sto ima nesto gay, al brate mili mogli su nam dati nesto kvalitetnije.

oni snimljeni smehovi koji se ubacuju na svaki elenin prdezh me nagone na muchninu
Korisnikov avatar
By Egon
ja sam se na kec smorio chim sam chuo nahovan smeh
zaista sam mislio da je serija tipa "Judging Amy" ili sl.

no ... sta sad, jos jedna razonoda u 17:30
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Egon
pa malkice za nijansu samo je intiligentniji i sofisticiraniji humor od W&G ako nista drugo onda nema "Just (I`m a retard) Jack" kojeg mi je preko glave ....
Pa sama Elen zvu?i OK, ali ovi okolo likovi izgledaju grozno, ve? razmišljam da li te njene roðake (majku i sestru?) treba udaviti ili ne...

nadam se da ?e žena iz Kanade koja joj uteruje ose?aj krivice imati neku zapaženiju rolu...

da li se nastavnica fizi?kog pojavljuje dalje u seriji? Ona je u toj drugoj seriji imala jako lepu ulogu kao nastavnica hemije (tj inspirativnu :ugriz: kako je gnjavila de?icu :vudu: )

a sude?i po tv.com postoji samo 13? 16? epizoda... Elen ?e izmeðu ostalog da radi kao nastavnica vožnje i voza?ica školskog autobusa, tako da me ne ?udi što nastavnica hemije predaje fizi?ko... tamo ih prerasporeðuju na nova radna mesta samo tako...
Korisnikov avatar
By Ra
totalni smor.....humor :barf:

:kosach:
Korisnikov avatar
By jukie
Odgledao i drugu epizodu. Totalni shit.
hebote, koji glup zaplet, koji nedostatak bilo kakvih dešavanja i mentalnih stimulusa... i sada sam definitivno siguran da njenu majku i sestru treba udaviti...
Jako me interesuje kojoj je to ciljnoj populaciji namenjena ovako glupa serija...
e moj B92... nekada ste imali serije koje su vredele... :rida: :rida: :rida:
By Çâðê_DUP
Meni se jako dopada njen osmeh,
volim ljude sa blistavo belim lepim zubima.
By just!N
Ja sam juce odgledao prvi put i to samo zadnjih pet minuta....iskreno, ne znam ni sta sam ocekivao....tako da nisam ni odusevljen ni razocaran :P ...opet bolje nesto 'novo' nego reprizer serija koje su emitovane pre pet i vise godina! :teg2:
Korisnikov avatar
By Laika
skidam njene fore radnim danima, ko zna mozda jednog dana i ja smuvam portiu de rossi :evilwait:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!