Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Kakvog vam je statusa partner?

Mislite da se oseca razlika statusa u odnosu dve osobe ako nisu u istom rangu...
Npr. Jedna strana ima fax i radi na nekom odgovornom i dobro placenom poslu, dok druga strana radi nesto za sitnu kuntu na ne tako atraktivnom mestu.
Neko zeli pored sebe da ima osobu koja ce imati crno na belo diplomom dokazano koliko je dobar da bi mu parirao, zasto bi ga predstavljao prijateljima: znate on radi na kasi u samoposluzi... i onda svi zinu :iskolacen:
Mislite li da se dosta znacaja pridodaje tome, pri samom upoznavanju, a i kasnije kroz odnos...
Citiram: Necu da moj decko nije ok finansijskog statusa, jer ce doci trenutak da kada ja zelim da odemo negde ili necu moci jer on nema ili cu morati da se uhvatim za novcanik.
Mislite da se ovo cesto desava i da je uzrok nerealizovanja, pa cak i opstanak nekih veza?
Ljudi ovo se desava, zato i pricam o tome...
Korisnikov avatar
By m..
Pa donekle mi je bitno, odnekle nije, nije fax ogledalo interesovanja, pozeljno je da studira, ali ne i obavezno, mislim sigurno ne bih bila s ovcom, ali, mhm. Slicna interesovanja su bitna, tj slican nacin zivota, dakle polupismene devojke koje rade na trafici su automatski iskljucene, a sto se drustva tice, ako je ja prihvaim, prihvatice je i oni...
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by m..
sigurno ne bih bila s ovcom, ali, mhm.
dakle polupismene devojke koje rade na trafici su automatski iskljucene
:smeh: jao luda si...
Ma upoznavao sam ja skolovane na polozaju koji su bili ovnovi... nema tu merenja, znaci ako ti se neko svidi on te osvoji na svaki nacin... neces valjda da prevrces po dokumentaciji za status i po dzepovima o stanju finansija...

Bas sam stalno dok sam ziveo na Vracaru kupovao kod jednog bistrog, pametnog, prelepog decka na trafici ... on je meni bio super... samo je str8 :D (navodim primer samo), a tako sam se sreo i poslovno sa jednim diplomiranim uspesnim dizajnerom u galeriji koji je bio lupnut u glavu... znaci nema pravila...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa, ima tu necega... Ne treba biti iskljuchiv po tom pitanju ali to ume da u mnogo chemu da optereti odnos...

Nije bitno ima li diplomu ili da li studira - bitno je da je zadovoljan i uspeshan u tome shto radi... shto automatski iskljuchuje dzabalebaroshe i lezilebovice..

Nije obavezno ali je pozeljno da je status isti ili slichan...
jasno je da te stvari ne govore potpuno o choveku ali mogu da poremete odnos i stvaraju probleme.
Korisnikov avatar
By m..
Pa nema pravila, tj ima previse izuzetaka, ali jednom sam izasla sa nekom cicom koja ima zavrsenu neku levu srednju i radi u kaficu, mislim da mi se tad iq nepovratno srozao za bar 20... Ono imam svoj neki zivotni stil, i ne bih bas mnogo da izlecem iz toga zarad ljubavi, jer nema smisla, samo ce krenuti frustra i razmirice, a nije da ne pravim kompromise glede veza, pravim i vise nego sto bi trebalo (na svoju shtetu narafski)... Ne nam moj generalni stav je da izmedju ljudi koji imaju isuvise razlicite zivote, ambicije etc stvari prosto ne mogu da uspeju na duze staze...
Korisnikov avatar
By spliff
@ uni: hotjesh recci da nema dzabalebarosha i lezilebovicca koji su studirali/zavrshili studije?
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa tu spadaju i oni koji su zavrsili i koji nisu :D

generalno svi ljudi koji nisu dinar stvorili i zive kao pijavice citav zivot, imali skolu ili ne :pegla:
Korisnikov avatar
By HARP
Naravno da ne mogu da me privuku blanko likovi, jednostavno nije bitna ista ambicija, vec intezitet.
Oni koji se bore za nesto u zivotu uvek pozdravljam, ko radi na sebi dobije neki rezultat...
Mozda nekog finansiraju roditelji dok studira, ali ima dosta i onih koji rade i studiraju, sve treba postovati... ali ako neko radi u trafici ili kaficu, a trudi se da usteka neku kintu kako bi nastavio studije, platio stan i ostalo sigurno da ne moze da parira onima kojima mama i tata daju za izlazak kada dobro poloze ispit...
Korisnikov avatar
By Dominion
komplikovano pitanje...

kompatibilnost je pozeljna kao i da si sa partnerom ravnopravan,

diploma manje-vise mada ne bi bilo lose da je poseduje, opet, kao sto neko rece, moze imati doktorat pa da je zesce opicen u tintaru (moze biti sposoban da nauci gradivo i reprodukuje ga ali da ne zna da razmislja), ili da nema diplomu a da bude i pametniji od partnera - nema pravila.

sto se para tice, apsolutno se slazem da i druga strana zaradjuje i doprinosi zajednickom zivotu. od najbanalnijih stvari kada odes do meka ili ides na more sa partnerom. ne mora imati platu kao moju (tesko me stici :lol: ) ali vazno je da je vredan i da se trudi.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Dominion
komplikovano pitanje...

diploma manje-vise mada ne bi bilo lose da je poseduje, opet, kao sto neko rece, moze imati doktorat pa da je zesce opicen u tintaru (moze biti sposoban da nauci gradivo i reprodukuje ga ali da ne zna da razmislja), ili da nema diplomu a da bude i pametniji od partnera - nema pravila.

sto se para tice, apsolutno se slazem da i druga strana zaradjuje i doprinosi zajednickom zivotu. od najbanalnijih stvari kada odes do meka ili ides na more sa partnerom. ne mora imati platu kao moju (tesko me stici :lol: ) ali vazno je da je vredan i da se trudi.
:up:
By жњ
uh, koliko god zeleli da ne bude tako, uvek ispadne tako.
By love_hunter
Originally posted by FireGox
Originally posted by Dominion
komplikovano pitanje...

:up:
Apro po finansijskog doprinošenja u zajednici...
Mislim da ste potpuno u pravu. Samo, nemojte zaboraviti da druga strana koja manje zaraðuje, a želi da doprinosi / bude ravnopravna, može da to uradi nekim angažovanjem, ukoliko dvojica žive zajedno i u vezi su. Ja sam imao situaciju gde sam imao cimerku, koja je samo studirala a ja studiram i radim i imam dovoljno za sebe, a ona, pošto nije radila, jer studira težak fakultet, i kojoj su samo roditelji slali pare, nastojala je npr. da skuva nešto, usisa, jednostavno, da nadomesti to što ona manje doprinosi finansijski toj vrsti zajednice. Ovo je lepo funkcionisalo, ali se odselila kod momka i tako....
Bitno je da se zna da mi živimo u ovakvoj Srbijici i da je NEMATI nešto sasvim normalno. Pare treba da doživimo kao sredstvo za život i ostvarenje sitnih zadovoljstava, dok jednom ne svane u ovoj zemlji, a GLAVU kao sredstvo da de?ku sa kojim smo bude što lepše sa nama. Tada nema tog ose?aja finansijske nejednakosti.
Korisnikov avatar
By deckonja
fakultetska diploma ne znaci previse;znam itekako puno ljudi koji su zavrsili fakultete,a ponasaju se i imaju stavove najgorih ovnova.
ipak,na osnovu sopstvenog i ,narocito,iskustva ljudi oko mene tvrdim da je najbolje kada su dve osobe slicnog statusa.to znaci da imaju priblizno isti nivo obrazovanja(ne samo u vidu diplome ,nego i opsteg obrazovanja),da su u slicnoj materijalnoj situaciji,da pripadaju istom drustvenom miljeu...moguce je ostvariti vezu i bez toga,ali kad tada ce nesto od nabrojanog iskrsnuti kao problem.
Korisnikov avatar
By gari
U ljubavi nema mnogo kalkulisanja. Ako neko sa digitronom po?ne da traži partnera, dobi?e digitron. Uopšte nije toliko važno da osobe budu kompatibilne, naprotiv suprotnosti se privla?e a što se fakulteta ti?e poznajem neke pastirice koje su obrazovanije i inteligentnije od ovih što /kao/ nešto studiraju. Šta ?eš-samoobrazovanje je sada hit. Dakle, ljubav ne priznaje status/e/.

:cupakosu: :maska: :novine:
By жњ
ljubav?? sta je to? :mete:
Korisnikov avatar
By m..
To je ono izmedju mene i mache, a da nije tepih i fotelja.
Korisnikov avatar
By Delete
Pa vazno mi je da osoba sa kojom se druzim, a pogotovu ona sa kojom sam, ili cu biti u vezi bue bar bribliznog statusa kao ja, nije na odmet da bude i boljeg, ali...
Bez obzira sto fakultetska diploma nije merilo znanja, pozeljno je da studira, ili da je zavrsila fax, takodje, vazno mi je i da bar jednom mesecno ima da plati pice, sve ostalo je relativno.
Korisnikov avatar
By Laika
Diploma nije merilo pameti, meðutim...
Vrlo su retki ljudi koji teže da razviju svoje intelektualne sposobnosti a da nikada nisu ni pokušali da studiraju, bar je tako u našoj zemlji gde svako može da studira.
Izuzeci su izuzeci, ako je pod pritiskom okolnosti onda je to druga pri?a..
Isto kao što nemam teme za razgovor sa svim studentima, u jos manjoj meri imam o ?emu sa ljudima koji ne studiraju.
Da se razumemo, pre svega mislim na one ljude kojima je studiranje smor i koji mrze školu i mrze da u?e a imaju taj neophodan minimum uslova.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Uzasno mnogo vazno.
I po intelektualnom, i po finansijskom (?!) odnosu.
Korisnikov avatar
By tramp
ja hocu da me se izdrzava, stvarno mi je dosta rada za pare, dakle hocu neku sa visim standardom od moga koja shvata koliko je bitno da se podrze umetnici - fakultet nije bitan ali je zato agilnost u krevetu jako bitna - razgovor ... za razgovor imam prijatelje tako da ne mora uopste da bude u stanju da razgovara sa mnom

:kosa:
Korisnikov avatar
By m..
Cim se obogatim zenim te.
Korisnikov avatar
By donquijote
Meni je bitno da tip sa kojim sam bude bar priblžno istog nivoa obrazovanja kao ja, dakle da ima bar završene osnovne studije, ako ne može baš da bude magistar kao ja. Ali bitno mi je da je ambiciozan kao ja, da imamo bar neka sli?na interesovanja. Što se finansijske strane ti?e, to mi nije toliko bitno, pošto imam dovoljno para da ne mora niko da me izdržava i da ne moram ni od koga da zavisim.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by m..
Cim se obogatim zenim te.
moze - znam da narucujem hranu na kucnu dostavu, odlicno se slazem sa kucnim pomocnicama, ne smeta mi ako me se vara sve dok je meni ugodjeno i tako, pruzam seksualne usluge kao i masazu udeljivanje komplimenata ... idealna sam za sponzorusu, doduse nisam bas u ranoj mladosti ali zato imam velike :sise:
Korisnikov avatar
By m..
Taman ono sto se trazi, e sad jos da nadjem nacin da dodjem do bogatstva.
Korisnikov avatar
By gari
M..., pa to je bar u Srbiji lako. Po?ni da sakupljaš gajbice i prenosiš ih sa mesta na mesto /kao poneki tamo/ i zaradi?eš na pošten na?in milion evra za godinu dana. Ako ti ovo sve nije jasno pitaj G-ðu UDOVICU.

:cupakosu: :friends: :kesa:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam bas pre neki dan cula za jedan razvod - 10 godina su bili u braku pri cemu su oboje radili u buticima, dvoje dece, slabe plate ali voleli se, ispomagali itd. I onda on dobije jako dobar posao, pare, promena sredine i umesto da im sada svima bude bolje on (naravno) nadje mladju zenu i za vrlo kratko vreme sve ono pre se zaboravilo... Nekako mi je bilo jako to tuzno iako su mi samo poznanici... Mislim da se nije desila nikakva sustinska promena nego je on samo umislio da je sad "nesto visi" od nje... Nesto ne zelim ljudima zlo ali nekako mislim da bi mi na neki nacin bilo drago kad bi "bupnuo" sa tih "iznenadnih visina" u vidu para...

Inace znam parove koji su sasvim razliciti po statusu a jako fino funkcionisu, pretpostavljam da ih vezuju neke druge za njih vaznije stvari... Mada meni licno su takve veze malo skripale... Vec sam to pisala na nekom drugom topicu da ja volim ili slicnog ili jaceg partnera i na duhovnom planu i na planu ambicija. Drugacija situacija mi ne smeta trenutno ili zbog drugih ljudi ali vremenom se nekako javljaju problemcici...
By Çâðê_DUP
Jao, gospode, boze, ali ali ....APSOLUTNO MI JE NEBITNO!
Korisnikov avatar
By Cruiser
Nije svejedno:

koji fakultet i/ili

koji posao.

Npr. meni su zanimljiviji oni koji izu?avaju ljude, nego re?i. Ili, prirodu, a manje društvo. Dakle, da budu sveobuhvatniji.

Ako rade, da li preživljavaju ili žive. Znam da nikad ne bih mogao da budem sa likom koji i sa 30 godina uzima pare od mame za cigare.
By fazza
Najbolje da cu sad svakoga, pre upoznavanja, da zamolim da mi pokaze
(da ne kazem izvadi) "onu stvar" (diplomu), da vidim da li je sluchajno zaobishao
faks! Da mnogo ne banalizujem, ali to bi bilo otprilike isto kao kada bih ga
zamolio da otkopcha shlic i izvadi qrac da bih proverio da li mi odgovara velichina!
Korisnikov avatar
By Draco
Bitno je, naravno da je bitno. Mora da postoji neki sklad i na intelektualnom i na *kah* materijalnom nivou.

Ni u ludilu ne bih bila sa nekim ko ne studira/nije studirao - ne zato sto sto sam ne-znam-ni-ja-kako isfolirana ili snob, nego o cemu da pricam sa tim nekim?!? Mislim i prijatelje biram tako, zasto ne bih devojku? U principu, nije toliko bitno to studiranje koliko da su nam slicna interesovanja, ali tesko da neko koga ne zanima intelektualni progres moze da se interesuje za stvari koje mene zanimaju. Pre neki dan sam Neljubaznoj < :P > u mailu bas rekla da mi je pun *khm* vise tema tipa 'sise, dupe i Exit'.

Triki part je ovaj sto se tice materijalnog statusa.. Ne bih volela da nekoga teglim na grbaci jer nisam od onih koji bi da se 'skrpe' i kad uzivam volim da je sve kako sam zamislila a ne neka low budget varijanta. Naravno, vazi u oba smera jer ne bih volela ni ja nekome da budem na grbaci i da se osecam inferiorno jer taj neko ima tonu kesa vise od mene i zeli nesto sto ja ne mogu da priustim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!