- 13 Jul 2006, 12:53
U sedmom broju magazina Standard (od 07.07.2006 godine), na stranama od 68 do 75, nalazi se ekspoze erotskih misterija skrivenih u salonima za masažu. Ceo ?lanak, ako ga tako mogu nazvati, najblaže re?eno predstavlja udar na esnaf fizioterapeuta i masera. Sve maserke koje su opisane u ovom ?lanku su zapravo prostitkutke koje su oterane sa svojih lokacija za vrbovanje mušterija (park kod ekonomskog i plavi most). Prvih par dana reklamiranja ovog magazina na TV-u nisam obra?ao pažnju na te novine jer je akcenat stavljen na tajne erotske masaže, a ne na razotkrivanje lanca prostitucije. Ni u jednoj re?enici teksta o kome pišem se ne govori da postoje saloni koji zaista nude samo masažu, i to je zapravo moja najve?a zamerka. Jedna od mojih koleginica, i dobrih prijateljica, vlasnica manjeg salona za masažu (+pedikir i manikir i šta sve ne...) bila je šokirana brojem seksualnih ponuda tokom svog standardnog posla, kao i neo?ekivano velikim bakšišima koje su ostavljale redovne mušterije. Najotvoreniji je bio jedan dedica koji ju je s vrata pitao koliko košta da joj ga zabije u guzu. Želim da verujem da je ovaj slu?aj usamljen, ali šanse za to su male. Da li je Standard uradio medveðu uslugu pravim salonima za masažu i odradio fin marketing prostitutkama, preciziraju?i koje su klju?ne re?i koje otkrivaju šta masaža zapravo nudi?
P.S. Oni koji su duže prisutni na ovom forumu znaju da sam se svojevremeno zalagao za legalizaciju prostitucije kada je o tome bilo re?i. Nemam ništa protiv prostitucije kao profesije, ?ak šta više, poznajem momka koji je sasvim normalan a koji džeparac zaraðuje tako... da li ?e ostati normalan, pitanje je... Sve u svemu, voleo bih da se jednom razgrani?i šta je senzualna masaža a šta podmazivanje tela uljem za masažu kao uvertira za seks.
P.S. Oni koji su duže prisutni na ovom forumu znaju da sam se svojevremeno zalagao za legalizaciju prostitucije kada je o tome bilo re?i. Nemam ništa protiv prostitucije kao profesije, ?ak šta više, poznajem momka koji je sasvim normalan a koji džeparac zaraðuje tako... da li ?e ostati normalan, pitanje je... Sve u svemu, voleo bih da se jednom razgrani?i šta je senzualna masaža a šta podmazivanje tela uljem za masažu kao uvertira za seks.