Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
U sedmom broju magazina Standard (od 07.07.2006 godine), na stranama od 68 do 75, nalazi se ekspoze erotskih misterija skrivenih u salonima za masažu. Ceo ?lanak, ako ga tako mogu nazvati, najblaže re?eno predstavlja udar na esnaf fizioterapeuta i masera. Sve maserke koje su opisane u ovom ?lanku su zapravo prostitkutke koje su oterane sa svojih lokacija za vrbovanje mušterija (park kod ekonomskog i plavi most). Prvih par dana reklamiranja ovog magazina na TV-u nisam obra?ao pažnju na te novine jer je akcenat stavljen na tajne erotske masaže, a ne na razotkrivanje lanca prostitucije. Ni u jednoj re?enici teksta o kome pišem se ne govori da postoje saloni koji zaista nude samo masažu, i to je zapravo moja najve?a zamerka. Jedna od mojih koleginica, i dobrih prijateljica, vlasnica manjeg salona za masažu (+pedikir i manikir i šta sve ne...) bila je šokirana brojem seksualnih ponuda tokom svog standardnog posla, kao i neo?ekivano velikim bakšišima koje su ostavljale redovne mušterije. Najotvoreniji je bio jedan dedica koji ju je s vrata pitao koliko košta da joj ga zabije u guzu. Želim da verujem da je ovaj slu?aj usamljen, ali šanse za to su male. Da li je Standard uradio medveðu uslugu pravim salonima za masažu i odradio fin marketing prostitutkama, preciziraju?i koje su klju?ne re?i koje otkrivaju šta masaža zapravo nudi?

P.S. Oni koji su duže prisutni na ovom forumu znaju da sam se svojevremeno zalagao za legalizaciju prostitucije kada je o tome bilo re?i. Nemam ništa protiv prostitucije kao profesije, ?ak šta više, poznajem momka koji je sasvim normalan a koji džeparac zaraðuje tako... da li ?e ostati normalan, pitanje je... Sve u svemu, voleo bih da se jednom razgrani?i šta je senzualna masaža a šta podmazivanje tela uljem za masažu kao uvertira za seks.
Korisnikov avatar
By Delete
Treba tuziti Standard!
By жњ
a gde ima ta senzualna masaza za 30e? :trep:

da li "rade" i devojke? :smug:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by amnesia

Senzulana je generalno slobodnija od relax masaže, i masira sve miši?ne grupe (sa akcentom na butine i guzu). Ima dosta salona koji nude tu opciju, a naj?eš?e je rade devojke.
By жњ
Originally posted by Kiwi
Originally posted by amnesia

Senzulana je generalno slobodnija od relax masaže, i masira sve miši?ne grupe (sa akcentom na butine i guzu). Ima dosta salona koji nude tu opciju, a naj?eš?e je rade devojke.

pod "rade" mislila sam da li "obradjuju" i devojke? :smug:
Korisnikov avatar
By KiWi
ako su profi (a jesu) ne biraju klijentelu
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by andjela
Kiwi a koliko je kod tebe :)
Ne kažem da me ideja drolje koja prima lovu ne pali, ali ja to ne bih mogao da uradim .. Ne da ne bih želeo, ve? ne bih mogao ... Jednostavno, ne diže mi se na nekog ko me ne pali, ma koliko para da ponudi (passivna uloga me ne privla?i, novac tu nema pravo glasa).
By Pending-For-A-Bending
Cekaj... Meni nije jasno... Bas sam video na nekim slikama, a znas o kojim govorim gde pod slikom Erotic Masage tip drka drugom i gura prst u rupicu... Mislim, nije mi jasna razlika Erotske Masaze i placenog drkanja... Zar je razlika samo u tome sto se koristi ulje?
Korisnikov avatar
By gari
Pa, mislim da se za to da saloni za masažu služe u svrhu pružanja sexualnih usluga odavno zna i da taj ?asopis ništa novo nije otkrio. U 90% oglasa gde se nudi masaža naglašava se da se daju i dodatne usluge. Dakle, jeste sada ta profesija dosta isprofanisana ali šta da se radi kada je tako. U društvu lopova i pošten ?ovek ispada lopov /maser/.

:ozbiljan: :lol: :shrug:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by lthr_yu
Cekaj... Meni nije jasno... Bas sam video na nekim slikama, a znas o kojim govorim gde pod slikom Erotic Masage tip drka drugom i gura prst u rupicu... Mislim, nije mi jasna razlika Erotske Masaze i placenog drkanja... Zar je razlika samo u tome sto se koristi ulje?
To što ti nazivaš drkanje, drugi nazivaju stimulacija. Drkanju je cilj da tip svrši, a stimulaciji da podstakne normalan dotok krvi u organ (?ista terapeutska svrha, bez ikakvog popaljivanja). Što se masaže ''rupice'' ti?e, ona je još od 70tih godina postala popularna za str8 ljude (naro?ito u Rusiji i Ukrajini), jer daje veoma jak prijatan ose?aj, koji do tada nisu osetili .. Naravno, str8 muškarci tada traže maserke, a tada nema ni S od sexa ... Verovatno postoje svuda takvi 2-in-1 saloni, gde za jednu cenu dobijate dve usluge ... Ništa ja to ne sporim, samo me nervira jednostranost tog novinara ... Slike su extra, baja je stvarno do jaja, a ni mala nije za bacanje... ali je tekst totalno posve?en salonima koji su maska za prostituciju... Akcenat je na tome, a ne na usluzi koju pružaju...

P.S. Massage se piše sa dva s ;)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by andjela
Kiwi a koliko je kod tebe :)
:blush:

ko o ?emu, baba o uštipcima ...

mila, ako si zainteresovana, tebe ?u da odradim džabe
Korisnikov avatar
By andjela
znas kako bi mi prijala masaza...
Korisnikov avatar
By gorilica
jel mogu i ja?! :hyper: Jel mogu i ja?!!! :hyper: :hyper: :hyper: :D
Sav sam neshto u chvorovima u poslednje vreme! :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by gorilica
jel mogu i ja?! :hyper: Jel mogu i ja?!!! :hyper: :hyper: :hyper: :D
Sav sam neshto u chvorovima u poslednje vreme! :)
imas na gayromeu i gaydaru masaza na kilo, za manje pare :)
Korisnikov avatar
By gari
Ja masiram besplatno, ali ne svakoga i samo verbalno...Hmmm..Kh...Kh...

:djavo: :jumphug: :bye:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Kiwi
Sve u svemu, voleo bih da se jednom razgrani?i šta je senzualna masaža a šta podmazivanje tela uljem za masažu kao uvertira za seks.
Vidi, tesko...i to upravo, je li, zbog onih koji pod nazivom 'senzualna masaza' stvarno nude sex, jbg. Nisu novinari krivi, vec ti ljudi.

Sve dok se prostitucija ne legalizuje, za sta sam i ja. Mozda i vise nego za marihuanu.
By fencysmurf
jebes ti taj seks koji se moze kupiti za 30evra...

ja sam u UK upoznao decka koji se profi kurva za nekih 300 funti na sat... i imam osecaj da vredi svaki peni... from tip to toe...

kakav je to provajder koji sebe ceni 30 evra?
Korisnikov avatar
By svejedno
Off:

Jebes sex, je prvo, vrlo zanimljiva konstrukcija :) , drugo stvarno jebes sex koji moras da placas ako nisi invalid, po meni, ali ako se ima para, bas , je li, ima, kao jedan moj stari drug, iznajmi se za 1000 dolara devojka/decko andjeoskog izgleda koju ako ponudis jointom ili cak nekim fenomenalnim picem, kaze: 'radim samo koku' (ili tako neke gluposti) i pogleda te ko barabu, ubedjena nacisto u ispravnost svog nacina zivota. Zaista.

Zato, sto, kaze, dobro zaradjuje.

To je to sto se tice tih 'sto vrede svaki peni'.
Kaze i ortak (znaci samo njega znam da je bio sa tim profi slojem) da - vrede (sto se tice poznavanja materije svoje profesij) a da nisu sve u fazonu 'radim koku' vec su neke i vrlo, vrlo inteligentne & obrazovane.

Mislim, ne znam iz prve ruke, ocigledno, ali tako kaze ortak, a sto se njega tice, smesno je i pretpostavljati da li ima taj novac.

Pitanje je - da li to treba tako.
Da li je tim ribama ispran mozak ili su nasle nacin da ostvare svetski san koji se naziva jos i "AMERICKI" a i "IMATI NOVAC".
Korisnikov avatar
By gari
Ti koji pla?aju nekome za sex su nesigurni u sebe, pa kad nekoga plate onda imaju ose?aj da ga poseduju i tek tada mogu da imaju sex sa nekim. To spada u jednu vrstu neuroti?ne reakcije, baš kao i ono telefonaniranje preko pla?enih tel. linija a sada preko Interneta je postalo jako popularno razno masturbiranje tipa cam to cam, tako da sam isklju?io MSN jer sa kim god sam zapo?eo komunikaciju posle pet minuta je tražio da skinem gatje i pokažem mu atribute muškosti kako bi on to isto radio sa suprotne strane. Virtuelni sex. Dosadno brate a i moja lepša polovina se zgražava kad vidi sve te qrceve na mom monitoru. Obi?no se smeje kako su blesavi.

:tuc: :hiphip: :kralj:
By love_hunter
Ja imam vec 7 godina (od svoje 17.) kurs za masera, ali masiram samo prijatelje i de?ka (kad ga imam) :) :cowboy:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ta distinkcija javne ku?e od javnog salona za masažu bila je i u Hr. temom novinarskih pri?a ve? par puta... Uglavnom, fizioterapeuti i maseri se s pravom bune na balkaniše švajneraj pop kulturu koja danas izgleda rije? masaža percipira isklju?ivo kao predigru za pla?eni sex...
Korisnikov avatar
By kal zakath
Ma jak dinar je sasvim poremetio ekonomske odnose po pitanju seksa.
By love_hunter
"Dve drugarice pružaju usluge masaže u svom ili našem smeštaju" lol
"Potrebna devojka za poslove masaže u novootvorenom salonu za masažu na Ibarskoj magistrali - rad na procenat" :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By gari
A jel traži neko momka za masažu? Može i na ibarskoj...za procenat. He, he...Kako bih voleo da vidim 2 kune kako masira? To bi bio prizor za slikanje...?ista ap-strakcija.

:kralj: :ruzan: :leviathan:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
elem jedna moja tetka poznanica upecala pre par godina drugu tetku poznanicu na ushchu, te ova druga ponudila prvoj da joj uradi erotsku masazhu ( sa stimuacijom uda kako se gospodichna izvolela izraziti) te ova perva tetka legla i pustila da joj ova drka kurac te kad je perva teTka zheljela svrshit posao ova druga vrisnula-nikako danas je veliki petak...chisTo jedna vinjeta iz bgd zhivota::::::pop:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!