Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

znaci sokiran sam, koliko su pederi povrsni i nezainteresovani za istinsku umetnost!!! ovo sve baziram na porazavajucoj cinjenici da su teme o trash zvezdama ceci i jeleni karleusi neverovatno posecene i komentarisane, a da je tema koje govori o istinskoj umetnickoj ikoni sa ovih prostora belindi bedekovic potpuno zapostavljena!!! pa da li je moguce da je samo sedmoro forumasa prokomentarisalo neverovatan talenat i stvaralastvo umetnika koji se radja jednom u sto godina!!?!?!?!
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=20714
kuda ide ovaj svet!?!?!
Korisnikov avatar
By Paki
Na trenutak sam pomislio da si ozbiljan... :domino:

:lol:
By жњ
rekla sam ja to odmah! i ozbiljno mislila! :hvala:

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By m..
Roflmao. Ajde da skipnemo Belindu, nju sam otkrila pre godinu ipo kao svojevrsni trash fenomen, nego...
Pa, za ozbiljnu temu o ozbijnoj umetnosti, potreban je u uzvesnoj meri pojacan angazman mozga, a kako ja uglavnom silujem forum odmah po budjenju, nope, onda mi i najanalniji kviz predstavlja gimnastiku za ganglije, pa ne. Mislim ja sam sanjala do pre 13 minuta, i nije iskljuceno da sam stavila teglu sa nes kafom u frizider (to mi se desi bar 4 x mesecno). Anyway u svakom slucaju me mrzi, to iziskuje pretvaranje kojekakvih nepovezanih mozdanih signala u neko uobliceno stivo, analizu, googlanje slika i svega toga, a to trazi vreme i mozdani angazman, a ja sklonija da iskucam misao onako kako se javi, a i bojim se da se nikaom ne bi citala tirada na 2 strane, koja se svako malo raspline ka nekim internim asocijacijma moga mozga, u svakom slucaju na umetnost pre reagujem nekako iz stomaka, neka analiza i seciranje dodje posle, ako uopste dodje, tako da bas ne verujem da bih umela da budem koncizna... uostalom, upravo sam iskucala receod 8 redova..QQ. Sta sam uopste htela da kazem????
By SJH
Ti sto cene Cecu i Karleusu su dno pederskog sveta. Nemoj zbog njih osudjivati sve pedere samo zbog toga sto su doticni obozavatelji sljama najglasniji. Radi se o klincima tipa americkog "white trash". Pink generacija iz NBG blokova sa ispranim mozgom sa jedinom razlikom sto su pederi a ne STR8. Mene isto nervira sto svoje stavove namecu kao neku opstu sliku o pogledima na svet svih pedera ali to ne treba da cudi jer se tako ponasaju i njihovi STR8 vrsnjaci.
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Vlada T
Zato sto su trashevi. :murkan:
Ljudski rod je trash...:nazalost:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by SJH
Ti sto cene Cecu i Karleusu su dno pederskog sveta. Nemoj zbog njih osudjivati sve pedere samo zbog toga sto su doticni obozavatelji sljama najglasniji. Radi se o klincima tipa americkog "white trash". Pink generacija iz NBG blokova sa ispranim mozgom sa jedinom razlikom sto su pederi a ne STR8. Mene isto nervira sto svoje stavove namecu kao neku opstu sliku o pogledima na svet svih pedera ali to ne treba da cudi jer se tako ponasaju i njihovi STR8 vrsnjaci.
:lol: :doh: :up: Nije da nisi u pravu. Ali brateeee...gde ovako direktno? :smeh:
Korisnikov avatar
By ^goxy^
Originally posted by Tweety
znaci sokiran sam, koliko su pederi povrsni i nezainteresovani za istinsku umetnost!!! ovo sve baziram na porazavajucoj cinjenici da su teme o trash zvezdama ceci i jeleni karleusi neverovatno posecene i komentarisane, a da je tema koje govori o istinskoj umetnickoj ikoni sa ovih prostora belindi bedekovic potpuno zapostavljena!!! pa da li je moguce da je samo sedmoro forumasa prokomentarisalo neverovatan talenat i stvaralastvo umetnika koji se radja jednom u sto godina!!?!?!?!
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=20714
kuda ide ovaj svet!?!?!

Istinska zvezda? Belinda Bedekovic?

Ti mene zajebavas.... Ma ljudi on se sigurno samo sali....

Jebote devojka izgleda potpuno trash, cak sta vise podseca na Draganu Mirkovic devedesetih godina.....

A da se ne cene prave vrednosti.....
UH, nisi ni svestan koliko se slazem sa tobom!
Korisnikov avatar
By m..
Treba da skines spot, mene je bilo sramota u njeno ime dok sam gledala :roflmao:
By superfly
ma tweety se šali za belindu. :kokice:
m... , ðe da skinem taj spot?
Korisnikov avatar
By m..
Pa na sajtu, izguglaj Belinda Bedekovic pa prvi link...
By жњ
pederi koji izlaze u X svakako znaju da cene kvalitet :smug:
By Lemur
Originally posted by SJH
Nemoj ni ti da vredjas pink generaciju NBG blokova. Nismo ni mi svi takvi! :neto:
By Ulix
Originally posted by SJH
I o dnu dna i ukusu ili nedostatku ukusa prica neko sa TAKVIM avatarom.
:prst2:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Boze, Ulixe, pa kud se denu tvoj osecaj za filing, ovaj kemp?!!
:gatara:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Ulix
Originally posted by SJH
I o dnu dna i ukusu ili nedostatku ukusa prica neko sa TAKVIM avatarom.
:prst2:
TAKO JE ULIXICE!
Korisnikov avatar
By gari
He, kad se i ovde pri?a o dnu dna, onda je svet otišao u PM. Još Ulix sa svojim avatarom kritikuje druge. JBT zaljubi?u se u V.I.Lenina i njegovo delo.

:kletva: :vezan: :evilwait:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!