Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Sport "u fotelji" nosi mnoge opasnosti za srce, upozoravaju �vajcarski kardiolozi.

Od kako je po?elo Svetsko prvenstvo u fudbalu, �vajcarski kardiolozi proglasili su pravo vanredno stanje podse?aju?i da je broj smrtnih slu?ajeva izazvanih prestankom rada srca do�iveo veliki skok tokom �ampionata 1998. i 2002. godine.

Oni navode da je hitna slu�ba u pojedinim kantonima zbog sr?anih napada tada morala da interveni�e mnogo ?e�?e nego u nedeljama koje su prethodile sportskoj manifestaciji i u onima po njenom zavr�etku.

"Ve? od po?etnog udarca utakmice, srce televizijskog gledaoca po?inje mnogo ja?e da kuca. Dok gleda me? njegov puls naglo raste, kao kod bicikliste koji vozi velikom uzbrdicom", isti?u u �vajcarskoj fondaciji za kardiologiju, prenela je agencija AP.

Povodom Mundijala 2006 fondacija je objavila niz preporuka za pra?enje ove sportske manifestacije bez rizika.

Potrebno je pridr�avati se pet pravila tokom gledanja televizijskog prenosa utakmica.

U slu?aju bola u grudima, poreme?enog pulsa ili te�ko?a sa disanjem odmah pozvati lekara, smanjiti konzumiranje alkohola, duvana i te�ke hrane.

Oni koji prate od kardiovaskularnih bolesti ne treba da gledaju tv prenose sami i kao peta preporuka navodi se da najkasnije za vreme poluvremena treba "protegnuti noge".

Ono �to u fondaciji isti?u iznad svega je da Mundijal ne treba �uvi�e "uzimati k srcu", po�to je fudbal samo igra.

(Tanjug)
Korisnikov avatar
By Rei
Ukinuti prenose utakmica! :zastava:
Korisnikov avatar
By ::fy::
:smeh: Ma ?uti, da nema tih prenosa, TV stanice ne bi imale ništa drugo da ponude. Po ceo dan bi smo gledali sre?ne i nesre?ne ljude, bolje i gore živote, reklame, debilne kvizove, ....
Korisnikov avatar
By gari
Ma nisu Švice imale 77 dana bombardovanja da se pripreme za fudbal, pa se ne bi toliko uznemiravali. Izgleda da je za njih najve?e mogu?e uzbuðenje fudbal. Ne znaju oni šta su stresovi i uzbuðenja.

:snob: :napitak: :jumphug:
Korisnikov avatar
By m..
Jes posle one plejade lesheva i izbeglica tokom '90-ih, i kontinualnog ispiranja mozga, sad ce neko da dobije srcku zbog fudbala, lol. :zvizdi:
Korisnikov avatar
By gari
Mi smo imuni na te niske stresove /ako su to uopšte stresovi/. Ja, recimo, uopšte se ne uznemiravam bilo koji da je sport u pitanju. Malo više me uznemirava poskupljenje še?era i hleba.

:zvezdice: :drama: :zastita:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by ForeverYoung
:smeh: Ma ?uti, da nema tih prenosa, TV stanice ne bi imale ništa drugo da ponude. Po ceo dan bi smo gledali sre?ne i nesre?ne ljude, bolje i gore živote, reklame, debilne kvizove, ....
Kamo srece da ceo dan gledam to...
Korisnikov avatar
By ivanazuh
I sam fudbal je bolesna igra...
Daj me?etu mušicu i pusti ga da lovi... :nokti:
Korisnikov avatar
By Dina
Nije tim ljudima problem fudbal nego su verovatno sve stvari u zivotu pogresno postavili... Fudbalske utakmice ne gledam ali tenis volim :tenis: i kao zao mi kad neko za koga navijam izgubi ali da se nesto posebno nerviram oko toga - svasta! Valjda imam sopstvene neuspehe zbog kojih se nerviram ili uspehe zbog kojih se radujem a ne zbog tudjeg zivota i neuspeha/uspeha...
Korisnikov avatar
By gari
Evo, upravo nas Argentina razbija /trenutno je tri na prama nula za njih/ ali za divno ?udo to mene uopšte ne UZBUÐUJE? Da li sam ja normalan?

:lood: :rotflmao: :hiphip:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!