Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Opet ja i moja machka. :drama: Obecavam* da je ovo poslednja tema o njoj. :sweet:

Ali ovog puta je ozbiljno. :ozbiljan:
Znachi osedecu koliko me plashi... Penje se na ogradu od terase!
Chim vidi neku pticu ili bilo shta shto leti odma' skache za tim. Bojim se da ce pasti... Na trecem sam spratu, a jedna machka mi je vec pala pre nekoliko godina, nakon shto je provela samo dve nedelje kod nas. Dodushe, nije pala preko ograde nego ispod nje, sada sam tu stavo neku mrezhicu pa ova ne mozhe, a pala bi jedno trideset puta da nema te mrezhice. I ograda je mrezhasta pa se ona lako penje, a kada oce da ubrza svoj suicidni napad na ptice nije joj teshko da skochi direktno na vrh. :cupakosu:
Ako pogreshno proceni skok, ili ako se oklizne... :uplasen:
Nocas sam sanjao da je pala...

Shta da joj radim da je nauchim da ne sme?? Da je tuchem kada se penje niti vredi niti zhelim da radim, mada mi se chini da je to i jedino shto mogu da radim. :(

*vazhi samo uz potpis i pechat. :P
Korisnikov avatar
By Zoe
Jaooooooooooo, potpuno te razumem :friends:
Meni je jedan machor pao 4 puta sa petog sprata i zadobio lakse ili teze povrede, ali je preziveo. Drugi je prilikom DRUGOG pada poginuo, tj., vrlo lagano meni na rukama umirao od povreda........ :placko: a treci je pao jednom i sve je bilo ok. Sve se to desilo zbog jurenja za leptiricama.............
Po mom iskustvu, vidis, cak i kad su jednom pali, nisu naucili da budu oprezniji, tako da ti ja savetujem da pod hitno to sankcionises. E, sad, ja ne bih primenjivala silu, osim uu krajnjoj nuzdi-mozda da mu sledeci put kad se popne povisenim glasom kazes da to ne sme, i da ga eventualno, malo sicnes...........stvarno ne znam, macke su svojeglave.........
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa, gledaj na to ovako: ako skochi manje cemo mi na forumu slushati o njoj :eevil:
:lol: :lol:

Em, il je ne pustaj na terasu ili stavi neshto uz shta nece moci da se popne...
By Thomas
Originally posted by superfly
što je ne vežeš?

:pucaodsmeha:
By Tea
Ovo sa vezivanjem je grozno :lol:

Nakaci po kuci razne visuljke, kupi joj igrackice, neka joj zaokupiraju paznju, pa mozda nece juriti ptice. Moj macor je x puta iskakao kroz prozor, nadjem ga posle par dana na ulici, donesem kuci, nahranim i sredim i on opet fijuuuuu i kroz prozor, i tako nekoliko puta.Na kraju sam odustala, delovalo mi je kao da mu je lepse na ulici. :flasher:

P.S.Ne znam sta da ti kazem sine Redzislave, mozda je pametno da joj kupis padobran. :cheer:
By Ulix
Originally posted by unic0rn
Pa, gledaj na to ovako: ako skochi manje cemo mi na forumu slushati o njoj :eevil:
Sram te bilo, stoko bezosecajna.

Evo, Rei, ja ne bih ni o cemu drugom radije slusao, do o tvojoj macki. Otvori, ako zelis, jos petnaest tema o njoj, srce nase brizno.
Korisnikov avatar
By taurus
Pokloni je dok nije vrisnula i nemoj vise uzimati macke kada nemas uslove tj. dvoriste.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
odvedi je do veterinara i neka je izvade jajnike ili testise, bez hormona smirice se...
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Morgan Le Faye
odvedi je do veterinara i neka je izvade jajnike ili testise, bez hormona smirice se...
Ovo nije humano.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by taurus
Ovo nije humano.
bash suprotno, sterilizacija zivotinja onemogucava, da iste imaju zelje koje mogu dovesti do oziljaka, povreda, nestanka i smrti....
machka zbog teranja pobegne da bi se parila... i pregaze je kola...
ili bolja solucija, samo se vrati izgrebana s inficiranim ranama..
Korisnikov avatar
By taurus
Ovo nije humano.
bash suprotno, sterilizacija zivotinja onemogucava, da iste imaju zelje koje mogu dovesti do oziljaka, povreda, nestanka i smrti....
'ajde sebi to uradi zato sto si gay i sto to ovde niko ne razume a mozes biti i pretucen ako naletis na grupicu nerazumnih i da ti slome kicmu i ostanes nepokretan...
Korisnikov avatar
By m..
Moja macka je pala samo jednom, i uredno cekala 2 sata kevu u dvoristu ispod (hvala bogu Doberman je bio na selu i da zivim na 1. spratu), valjda je zaspala pa ljosnula, videla sam je vec kako usnula pada sa fotelje. Anyway, moja se verala na ogradu neko vreme (cak je uspela i da zapisa saksiju koja je okacena na ogradu, pa je keva htela da je preparira), i onda je prestala. Jeste, stoji na prozoru i grakce i skljoca na vrapce, golubove i druge ptice, al nije dovoljno blesava da skace, valjda ako joj dovoljan broj puta kazes 'jebem ti sisu' (to joj je keva jednom iz ocaja rekla kad je cherupala tepih, pa se ispostavilo kao delotvorno) skapira da joj nije bas najpametnije da se time bavi.
Ne znam sta da ti kazem, kad je vidis na ogradi, ti je skloni, kad nisi u prilici da je naadzires, zatvoriterasu, ili joj nekako onemoguci da se penje na ogradu.
Btw, sad sam dosla kuci, i vidim macka zrobljena na terasi, valjda kako je krenula oluja, vrata se zalupila i zver ostala napolju, kako je tuzno mjauknula kad sam stigla kuci, mukica jedna, upalila sam joj grejalicu da uziva ispred. Nije mi jasno kako nije uspela sama da otvori vrata kad je povalila kako da pootvara sve ormane, fioke i slicno. :nerd:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ovo nije humano.
'ajde sebi to uradi zato sto si gay i sto to ovde niko ne razume a mozes biti i pretucen ako naletis na grupicu nerazumnih i da ti slome kicmu i ostanes nepokretan...
hajde nemoj se trpovati da si drama queen... vec sagledaj realno rizike...
i drugo, ako zelish da podrzish svoje mishljenje, onda koristi realnija poredjenja...
drugo, imam suvishe jaka ladja, da bi me bilo ko taknuo, a da ne razmili o mogucnosti da bi ga to skupo koshtalo, dok mace i kuce nemaju...
zatim ja do sada se nisam shetkao po ogradi stanova na trecem spratu, il sam se grebao s mojim sexualnim partnerima.... get real.

postoji neshto shto je realan rizik, i irealan....
smrt zbog loshe procene samih kucnih ljubimaca, kuchica, machica...etc.
je skoro 0% kod onih koji su sterilizovani, a verujem da svako ko je drzao zivotinje u kuci da mu je maca ili kuca pre ili kasnije poginula zbog svoje nepaznje... ja nikada necu zaboraviti kada mi je prvi pas poginuo jer je zeleo da jebe neshto i pobegao iz dvorishta.... nashli smo ga ubijenog od strane shintera, jer nisu videli ogrlicu od njegove dlake, da je bio sterilizovan ne bi imao zelju da ide iz dvorishta i sada bi dochekao duboku starost... i to nije jedini sluchaj....
Korisnikov avatar
By m..
U bre, ova moja se plasi da virne kroz vrata od stana... kakvo bezanje, ni ne pada joj na pamet. Kao mace je izlazila (posto je sa dva meseca usla sama kod nas u stan), i onda oj je cale davao da izlazi, al je ona vremenom prestala, sterilisali smo je tek sa 3 ipo godine.
Korisnikov avatar
By taurus
Ovo nije humano.
hajde nemoj se trpovati da si drama queen... vec sagledaj realno rizike...
i drugo, ako zelish da podrzish svoje mishljenje, onda koristi realnija poredjenja...
drugo, imam suvishe jaka ladja, da bi me bilo ko taknuo, a da ne razmili o mogucnosti da bi ga to skupo koshtalo, dok mace i kuce nemaju...
zatim ja do sada se nisam shetkao po ogradi stanova na trecem spratu, il sam se grebao s mojim sexualnim partnerima.... get real.

postoji neshto shto je realan rizik, i irealan....
smrt zbog loshe procene samih kucnih ljubimaca, kuchica, machica...etc.
je skoro 0% kod onih koji su sterilizovani, a verujem da svako ko je drzao zivotinje u kuci da mu je maca ili kuca pre ili kasnije poginula zbog svoje nepaznje... ja nikada necu zaboraviti kada mi je prvi pas poginuo jer je zeleo da jebe neshto i pobegao iz dvorishta.... nashli smo ga ubijenog od strane shintera, jer nisu videli ogrlicu od njegove dlake, da je bio sterilizovan ne bi imao zelju da ide iz dvorishta i sada bi dochekao duboku starost... i to nije jedini sluchaj....
Ok ,neka je onda kastrira pa ce se deformisati od debljine,zatim neka joj posece nokte kako ne bi grebala namestaj,u slucaju da ga nervira kad mjauce nocu neka joj izvadi glasne zice i to danas rade,ukoliko postane agresivna sto se moze desiti posle kastracije nek' joj povadi zube ako ujede da ne boli u slucaju da da se penje na sto i njuska hranu neka je lupi tiganjem po glavi kako bi joj poremetio centar za ravnotezu i nece se setiti vise da skoci.U slucaju da se jave jos neke smetnje istu pereparirati.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
sterilizacija je svakako humanija od toga da maca izvrši samoubistvo. ali to nije tema ovde. pitanje je koliko bi to stvarno uticalo na promenu njenog ponašanja, s obzirom da ma?ka lovi ptice radi lova, a ne radi jebanja.

anyway, ?uo sam da se ma?ke dok su male "u?e" ponašanju tako što ih ne razmaziš totales, ve? im vežbaš prirodne instinkte. npr. puštaš je sa male visine da se u?i da se do?eka na noge. treniraš je. znam jednog de?ka koji ima totalno ku?nog ma?ora, pa ne sme da ga pusti na ulicu, jer ne bi znao da se vrati. nije "obu?en" za život van stana.

možda je sli?no i sa tvojom ma?kom?
Korisnikov avatar
By mirth
Moja je macka, onako skroz neobucena za zivot van stana, lepo skocila sa cetvrtog sprata (proleteo neki zanimljiv golub, sta li) i nije joj bilo ama bas nista, ako zanemarimo cinjenicu da nije ni prisla prozoru neke dve nedelje nakon toga.

Srecom pa je dole bio neki ruzicnjak, sta li, pa se ukopala u zemlju, ali mislim da sam se vise ubila ja dok sam se smandrljala niz stepenice onako u totalnoj panici. Mislim cak da sam sletela brze nego ona....
By Paris
Ne brini ima 9 zivota, a jos nije ispucala ni jedan :rambo:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by PH. d
Ne brini ima 9 zivota, a jos nije ispucala ni jedan :rambo:
:lol: :lol: :lol:

posadi neko drvo ispod terase pa i ako padne, zaka?i?e se za neku granu i si?i ?e sama sa drveta, ali ipak mislim da ?e biti malo isprepadana posle toga ;)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kupi kanarinca u kavezu, pa neka se zabavlja njime... :zvezda:
Mada to moze lose da se zavrsi.. Mislite na Silvestera i Tweetija
Korisnikov avatar
By m..
Dzizs moja ume da me cima da joj lovim leptirove i muske komarce. To se zove razmazen stvor.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Držim fige da maca bude pametna i oprezna. Ljubi macu za mene! :love:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by unic0rn
:lol: :lol:
Not so fast! Ti cesh da mi budesh rame za plakanje ako do toga dodje :evil:
Korisnikov avatar
By Rei
Ovo nije humano.
Zapravo to se prilichno chesto radi i nije tako nehumano. Mada sam se ja frapirao kada sam prochitao da se zhenkama vade svi polni organi, sa sve matericom i tako... Muzhjaima se samo testisi izvade i to je to. A moja mala je zhenka.

Ali o tome se ne radi ovde. O tome cemo u nekoj drugoj temi. :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by 2Q2Bstr8
anyway, ?uo sam da se ma?ke dok su male "u?e" ponašanju tako što ih ne razmaziš totales, ve? im vežbaš prirodne instinkte. npr. puštaš je sa male visine da se u?i da se do?eka na noge. treniraš je. znam jednog de?ka koji ima totalno ku?nog ma?ora, pa ne sme da ga pusti na ulicu, jer ne bi znao da se vrati. nije "obu?en" za život van stana.

E bash sam nashao neki tekst u kojem pishe da bih trebao to sa bacanjem sa male visine da radim, i onda da je drzhim nad prozorom da bi stekla osecaj visine da bi znala pravilno da se docheka ako bude pala.
Tako da cu to da radim :)

A jednom sam je nosio napolje da vidi shta to ima preko ograde. Jadnica je bila tako prestrashena da samo je morao nositi kuci posle manje od 5 minuta...
Korisnikov avatar
By Zoe
Bez obzira na tu uplasenost, moze da padne..... :no: Cuvaj je.
Korisnikov avatar
By gari
Ipak bih ja postavio zaštitnu mrežu na jedno metar visine tako da ne može da se popne i da sko?i slu?ajno sa terase. Svi ostali saveti ovde su zajebancija. Ma?ke se teško dresiraju i vrlo drže do instikta a i tvrdoglave su.

:nazdravlje: :tegovi: :cookie:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by REI
Originally posted by 2Q2Bstr8

E bash sam nashao neki tekst u kojem pishe da bih trebao to sa bacanjem sa male visine da radim, i onda da je drzhim nad prozorom da bi stekla osecaj visine da bi znala pravilno da se docheka ako bude pala.
Tako da cu to da radim :)

A jednom sam je nosio napolje da vidi shta to ima preko ograde. Jadnica je bila tako prestrashena da samo je morao nositi kuci posle manje od 5 minuta...

rei brate tvoji postovi mi uvek ulepshaju dan hehehe:opacupa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!