- 08 Jun 2006, 21:41
Originally posted by unic0rn
Odbanovan korisnik: Breee!!!
Malo je tezhe ovo objasniti.
S jedne strane, korisnik je upucivao teshke uvrede na rachun drugih korisnika foruma i za to bio banovan.
S druge strane, korisnik je takodje pretrpeo uvrede na svoj rachun a pre svega iznoshenje lichnih podataka u vidu radnog mesta i imena od strane korisnika koji nisu banovani.
I sve to pre godinu dana
Posto sam od strane istog tokom lichne i personalne svadje dobio izvode iz starih tema, pronashao sam ih na forumu i skontao da je tema u kojoj se desilo iznoshenje lichnih podataka premeshtena u poseban folder 'Smecara' u okviru foruma za moderatore chime je namerno izbegnuto kaznjavanje korisnika koji su krivi za to.
U logu moderatorskih akcija se vidi da je ovo obavio korisnik 'Gayten LGBT' tj. nalog tadashnje redakcije foruma bez upoznavanja sa tim chinom moderatora na sastanku na kome se odluchivalo ko ce biti banovan a ko ne.
Poshto nije na mestu kaznjavati nekoga godinu dana posle dogadjaja a isto tako nije na mestu da stvar ostane kakva je sada korisnik Breee!!! ce biti odbanovan, korisnik Gayten LGBT ce biti banovan i bice mu oduzete sve administratoske privilegije.
Mislim da bi bilo kakve radikalnije odluke samo doprinele novim frkama i da svima treba dati novu shansu.