Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By SlAtKa_MaLa
Cao ljudi!

Imam jednog ortaka i mislim da je homoseksualac. Problem je da ne znam dali ga mogu pitati dali je on gay ili nije. On je musliman i mislim da je to kod njih i ako zivimo vec u ovom veku velika sramota, sada ne znam dali ga mogu pitati dali je homoseksualac ili cekati dok mi ne kaze sam od sebe. Sta mislite vi? Predpostavljam da se oseca strasno, zato sto ne moze sa nikome o svojim osecajima pricati i htela bih mu pruziti pomoc.
Korisnikov avatar
By Stripi
Da, hvala bogu da je samo kod Muslimana na Balkanu velika sramota biti gej. Vid nas ostale kako smo napredni!
By Lemur
Moj savet je da ne budes napadna. Najbolje je da mu prvo stavis do znanja da ti nemas nista protiv gay osoba.

Moja drugarica je meni stalno pricala koliko je tolerantna i da ona nema nista protiv toga da se druzi sa homoseksualcima. Mada nikada nije imala hrabrosti da me to pita, jer se plasila moje reakcije (mislila je da cu se ja naljutiti :) ). Na kraju sam se ja njoj autovao, pa sam je spasao te muke! :lol:
By fencysmurf
zivo me zanima kojom metodom si dosla do ideje da bi decko mogao biti gay...
Korisnikov avatar
By unic0rn
mozda se negativno izjasnio po pitanju nezavisnosti Crne Gore?

(ovo je zarazno :smeh: )
By Simor
Ali... Valjda je njegovo pravo da kaže ili ne kaže koji ga spol interesuje. Isto, kao i da li je za nezavisnu Crnu Goru ili ne.

offtopic: posebno mi se sviða ono "kod njih", pošto je "kod nas" to, jel' da, ultra hiper prihva?eno.
Korisnikov avatar
By bigirl
Imam i ja jednog latentnog na faxu... I nije mi jasno zašto mi se ne outuje... Zna da sam bi i svašta pri?am pred njim... A i zvala sam na žurku, hteo je da doðe, ali nije bio u Bg-u taj vikend...
By SlAtKa_MaLa
Hvala puno na odgovorima. Vec duze vreme mislim da je gej, nekako se vidi po njemu da je homoseksualac, ponasanje, gestika, kako prica, nikada nije imao curu, stalno prica kako ga taj muskarac gleda i taj i taj, ali nikada kako ga gleda neka cura. Verujem da mu nije lako, kako bi mu moglo biti lako kada nonstop mora da glumi.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
možda de?ko ima problema da ?ak i sam pred sobom naglas pri?a o tome, a kamoli da to prevali preko usta ako bi ga pitala. možda da prosto budeš "around" i da ga lagano obraðuješ.

opet, ti najbolje znaš kakav je vaš odnos. kod nekih ljudi pomaže spika tipa: "?uj, meni je teško da gledam da se mu?iš, jer nemaš sa kim da pri?aš o svojoj seksualnosti. meni je to sve okej i volela bih ako bi želeo da pri?aš sa mnom o tome, jer si mi dobar drug i mnogo te volim. ali ako ti to ne želiš, ja ?u to poštovati." ovako pri?aš "iz sebe", zapravo o tome šta ti misliš i ose?aš, a ne o tome šta bi on trebao da radi, tj. ne ideš na njega direktno.

u ovom slu?aju ostavljaš otvorena vrata mogu?nosti da on o tome ipak ne progovori, ali pretpostavljam da je to rizik koji moraš preuzeti...
Korisnikov avatar
By Delete
Ne vidim kakve veze ima to sto je Musliman.
A da li ga trebas pitati, ili mu pak, nekako okolnim putem staviti do znanja da moze da ti se outuje zavisi i od njegove naravi, sta ako je on zaista gay, a uz sve to iskompleksiran, i nadasve homofobican, pa se jos i naljuti zbog tvog pitanja.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Ja mislim da je dobra opcija ono što je rekao Lemur. Nekom nevezanom pri?om re?i da ti je totalno sve jedno da li je neko gej ili str8, da imaš komšiju koji ima de?ka i da si bila kod njih u poseti jer su kre?ili stan :wink2: Daj mu vremena, ipak je njegov izbor da li ce to priznati. Imaj u vidu da mnogi pederi ni sebi ne mogu to priznati. Strpljivo.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Delete
Ne vidim kakve veze ima to sto je Musliman.

Vala bas... Ja imam nekoliko drugova koji su gay i Muslimani i zive u Beogradu :cookie:
By Ulix
Ako te bas toliko zanima, zasto ga prosto ne pitas?
Ako padne u nesvest zoves hitnu pomoc i gotova stvar.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Lemur
Moj savet je da ne budes napadna. Najbolje je da mu prvo stavis do znanja da ti nemas nista protiv gay osoba.

Moja drugarica je meni stalno pricala koliko je tolerantna i da ona nema nista protiv toga da se druzi sa homoseksualcima. Mada nikada nije imala hrabrosti da me to pita, jer se plasila moje reakcije (mislila je da cu se ja naljutiti :) ). Na kraju sam se ja njoj autovao, pa sam je spasao te muke! :lol:
Dopada mi se ovo sto je Lemur napisao i slazem se sa njim. Imam ja jednu prijateljicu o kojoj sam vise puta pisala na forumu i isto tako se postavljam kao Lemurova prijateljica. S tom razlikom sto u ovom slucaju nece mozda nikad doci do outovanja, ali to je jednostavno njeno pravo. Mislim da su sva pitanja neumesna, sacekaj da ti se prijatelj poveri ukoliko i kada to zeli. Inace, to sto je Musliman nema nikakve veze, jedan moj ranije bas dobar prijatelj je Musliman i to bas vernik a uvek je bio gay friendly i otvoren po tom pitanju...
Korisnikov avatar
By topsecret
Mislim da je najbolje da nekom pricom pomenes i tu temu, prosto da shvati da ti ne smeta ako je on gay. Pitati nekoga direktno da li je gay mislim da je glupo(?) i moguce je izazvati kontra efekat.
Korisnikov avatar
By Tot
Pa, bitno je kakav je kvalitet vašeg odnosa i nikako ne bi smela biti napadna. Ako je odnos nešto više nego formalan, ako razmenjujete intimnije pri?e onda bi mogla da ga pitaš na neki neupadljiv na?in, tipa..."jesu li ti se nekad dopadali mladici?" i izrasis svoju toleranciju po tom pitanju; ako eskivira odgovor ne insistiraj više- naprosto ne želi deliti s tobom tu vrstu intime i to je njegovo pravo.

Ja sam imao jednu prijateljicu s koja mi se poveravala po nekim pitanjima ali je bila previše napadna da sazna neke detalje mog intimnog života a meni se to ne sviða. Uz to mi se i nabacivala pa je bila frustrirana što nije dobila pozitivan odgovor.

Malo su njene karakterne osobine uticale da joj se ipak ne poverim po ovom pitanju. Ukratko: histeri?na mala. Posle toga je naš kontakt veoma oslabio.

Osim toga u to vreme nisam znao kako se izjašnjava po pitanju nezavisnosti Crnr Gore.
By Ulix
Originally posted by Tot
Osim toga u to vreme nisam znao kako se izjašnjava po pitanju nezavisnosti Crnr Gore.
I zasto se onda usudjujes uopste da komentarises nesto na ovoj temi kad ne znas informaciju od presudnog znacaja?
Korisnikov avatar
By Paki
:zacepi: :zacepi: DOSADNI STE UŽASNO SA TOM NEZAVISNOŠ?U CRNE GORE I FENCYSMURFOM !!!!!!!!![/b] :zacepi: :zacepi:
By жњ
Nije mi jasno zasto ti je toliko stalo da ti se autuje.

To sto ti neko deluje kao "gej" ne mora nuzno znaciti da i jeste. Ja bi ga na tvom mestu samo pustila na miru i ne bi ga pritiskala na ikakvo priznavanje. Ako ima sta da ti saopsti kada bude bio spreman, reci ce ti sam. Bilo kakav pritisak ga moze samo povrediti i jos vise uplasiti, a ako covek, ruku na srce, nije peder, onda se jos moze i naljutiti.

Znam jednog decka koji VRIIISHTI koliko je feminiziran, a non stop trabunja o ribama, zgrazava se kad cuje rech peder i baca nevidjeni hejt na homoseksualnu populaciju. Da mu samo kazem da mislim da je gay, dobila bih preko zuba. A kakve ja koristi imam sto ce neko da mi se autuje? No tnx.. Ionako ce to priznati samom sebi jednog dana ;)
Korisnikov avatar
By SouthSide
Jedan moj ortak je heteroseksualan :kosa:
By Simor
Originally posted by SouthSide
Jedan moj ortak je heteroseksualan :kosa:
Pa jel' ti priznao? Moraš da budeš pažljiv, ali mu pomozi da skine to teško breme sa sebe! Pristup je važan!
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Stripi
Da, hvala bogu da je samo kod Muslimana na Balkanu velika sramota biti gej. Vid nas ostale kako smo napredni!

Jao, ti i ta tvoja ironija...
...odlichna je...:hyper:
By fencysmurf
Originally posted by Paki
:zacepi: :zacepi: DOSADNI STE UŽASNO SA TOM NEZAVISNOŠ?U CRNE GORE I FENCYSMURFOM !!!!!!!!![/b] :zacepi: :zacepi:
sto? ne svidja ti se kad se neko pozitivno izjasni o nezavisnosti crne gore?
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by fencysmurf
Originally posted by Paki
sto? ne svidja ti se kad se neko pozitivno izjasni o nezavisnosti crne gore?
:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Deksi
Pa sta ako je musliman majke ti....kapiram da je kod njih to nedopustivo to ali i mnoge hriscanske porodice nimalo se ne razlikuju od nekih Islamskih fanatika sto se tice tolerancije....
Ja bar znam jer mi je cale musliman a keva pravoslavka,a imam i katolike i jevreje u porodici ali to sad nije bitno....celo ovo podrucje,ljudi... i situacija u svetu je uglavnom netolerantna prema gay populaciji....srecom to se menja na bolje iz dana u dan....pokusaj da mu pridjes i iskreno mu reci,to ti je moj savet....ali nemoj da budes napadna vec smisli neku taktiku....
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by SlAtKa_MaLa
Cao ljudi!

Imam jednog ortaka i mislim da je homoseksualac. Problem je da ne znam dali ga mogu pitati dali je on gay ili nije. On je musliman i mislim da je to kod njih i ako zivimo vec u ovom veku velika sramota, sada ne znam dali ga mogu pitati dali je homoseksualac ili cekati dok mi ne kaze sam od sebe. Sta mislite vi? Predpostavljam da se oseca strasno, zato sto ne moze sa nikome o svojim osecajima pricati i htela bih mu pruziti pomoc.
Pro?itaj PRIJATELJ(I) Slobodana Seleni?a.
By just!N
Originally posted by amnesia
Nije mi jasno zasto ti je toliko stalo da ti se autuje.

To sto ti neko deluje kao "gej" ne mora nuzno znaciti da i jeste. Ja bi ga na tvom mestu samo pustila na miru i ne bi ga pritiskala na ikakvo priznavanje. Ako ima sta da ti saopsti kada bude bio spreman, reci ce ti sam. Bilo kakav pritisak ga moze samo povrediti i jos vise uplasiti, a ako covek, ruku na srce, nije peder, onda se jos moze i naljutiti.

Znam jednog decka koji VRIIISHTI koliko je feminiziran, a non stop trabunja o ribama, zgrazava se kad cuje rech peder i baca nevidjeni hejt na homoseksualnu populaciju. Da mu samo kazem da mislim da je gay, dobila bih preko zuba. A kakve ja koristi imam sto ce neko da mi se autuje? No tnx.. Ionako ce to priznati samom sebi jednog dana ;)
:up: ....znam isto par njih koji nece prvo sebi da priznaju a kamoli da nekom kazu...kad bi neko i pokusao da pokrene temu pocela bi rasprava a isti bi se naljutili ili uvredili sto se o tome prica u njihovom prisustvu...i posle razmiljam...zasto da se trudis kad neko odbija da mu izadjes u susret? :meda: ?
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by just!N
....znam isto par njih koji nece prvo sebi da priznaju a kamoli da nekom kazu...kad bi neko i pokusao da pokrene temu pocela bi rasprava a isti bi se naljutili ili uvredili sto se o tome prica u njihovom prisustvu...i posle razmiljam...zasto da se trudis kad neko odbija da mu izadjes u susret? :meda: ?
hmmm, znachi da ne pokusavam da objasnim svom mladjanom kumu da je gejlija...
Korisnikov avatar
By Rei
Call me paranoid, ali meni se chini da postoje drugi, neki malo negativniji razlozi zbog kojeg zhelish da znsh da li je gay... I da ni nisi zhensko...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!