Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li se plasite mraka?

Da
12
22%
Ne
42
78%
Korisnikov avatar
By unic0rn
generalno ne, ali se tripujem ako sam pre toga gledao neki spooky film...
kao sto je bilo skoro... totalno sam smeshan sebi, stojim na sred mrachnog hodnika, i osecam se nelagodno s druge strane mi je totalno jasno da tu nema nishta itd itd

urodjeno?:)
Korisnikov avatar
By Hybrid
I ja ponekad. Strasni filmovi dopinose, ali tad zmurim u krevetu da ne bih video mrak oko mene. Ili da ne razmisljam sta je pod krevetom i slicno. Desilo mi se i da sam s nekim drustvom jednom ispred ulaza sedeo i pricali smo neke strasne price, pa smo ubacili i leptirice, drekavce i svasta... i ja posle nisam smeo da udjem u ulaz da bih se popeo do stana! A sto je najgore, to je bilo pre manje od godinu dana :D
:lizalica:
Korisnikov avatar
By jukie
Nije vampir što u mraku preti
ve? se može o štogod zapeti
Korisnikov avatar
By gari
Jok ja. Još se ponekada še?em posle pono?i po groblju, meðutim osim nekih pijanaca nikada ništa nisam video. Mada se jednom desilo nešto veoma ?udno, ali o tome ne bih ovde pisao jer nije ta tema.

:vestica: :molise: :peva:
By Bastet
Mrak...moja najveca fobija... :uplasen: :( :(
Korisnikov avatar
By Rei
Ne od kako sam promenio krevet pa sad ispod njega ne mozhe niko/nishta da se zavuche.

:smeh: :smeh:
By just!N
Ponekad... :blush: ...opet volim kad je mracno i strasno... :) ..tad uglavnom nesto pevusim u sebi...smesno je sto uvek idem mracnim ulicama i precicama pa ponekad isprepadam sam sebe... :P Pre neko vece sam ponovo gledao film "Magla" tako da mi sad mrak ne deluje strasno ali... :uplasen: :iskolacen: :)
By Bastet
Originally posted by REI
Ne od kako sam promenio krevet pa sad ispod njega ne mozhe niko/nishta da se zavuche.

:smeh: :smeh:
Meni je baba pricala da se ispod kreveta kriju lopovi...:kiwi:
Korisnikov avatar
By Dina
Mraka ne, ali se plasim napasnika i zlih ljudi. Tako da vec godinama ne idem kasno uvece sama ulicama.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dina
Mraka ne, ali se plasim napasnika i zlih ljudi. Tako da vec godinama ne idem kasno uvece sama ulicama.
isti slucaj:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by bisex-I-guess
nema opcija "ponekad" :durenje:

ali uglavnom "ne". :ninja:

Slazem se.......Kao i sa onim da se vise plasim da cu o nesto zapeti:smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Mraka se plašim samo kada sam-na svetlu. Kada sam u mraku ne plašim se-niko ne može da me vidi.

:sw: :ninja: :kesa:
Korisnikov avatar
By Delete
Mraka se ne plasim, ali se plasim onoga sto moze biti u tom mraku. Ali nekada znam da utripujem neke gluposti pa se plasim i otkucavanja zidnog sata.
By fazza
Samo ako sam prethodno gledao neki strashan film, a inache se ni najmanje
ne plashim. :)

Dodushe, jednom sam se za vreme bombardovanja probudio u mrklom mraku,
nije se video prst pred okom, i tada sam se stvarno uplashio jer nisam znao
gde sam. :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Pa, plasim se da cu da se sapletem, naletim na neki coskast predmet, zveknem glavom u nesto, al da li se plasim nekih nevidjivih kricrsa iz horrora ili bajki - jok. Jednom sam se otkljucavajuci vrata od podruma u hodniku koji je bio skroz spooky opsetila neke strahotne mrtve zene iz japanskog horora koja pushta neki heavy zvuk, i najezila ko macka, medjutim ostala sam pribrana.
A u mraku mi se svasta deshavalo, u tom istom hodniku sam naletela na nekog chcchicu koji se mrtav isprepadao od mene i prijateljice.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Plasim se podrumskog mraka. A tamo mi je ves-masina... Istrcavam odatle kao Abebe Bikila.
By Bastet
Najgore se osecam kada nema struje, a moram sama u kupatilo... :uplasen: :uplasen: :uplasen: :uplasen: :uplasen:
Korisnikov avatar
By Tweety
ne plasim se uopste, a tome verovatno doprinosi i podatak da obicno idem na spavanje oko 5,6 AM...
Korisnikov avatar
By Deksi
Uglavnom ne ali umem ponekad se istripujem da se u mraku svasta nalazi....
Korisnikov avatar
By gari
Baš nešto ve?eras proše?ah po nekom mraku..Romanti?no, sve što je lepo dešava se uglavnom u MRAKU. Tako da-volim mrak, ako ima neko da mi pravi društvo.

:shake: :cekam: :astral2:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:uplasen: jos kao klinka sam se tripovala da ce svakog trena nesto da me uhvati i uvuce...

i dan danas kada sam sama ne mogu da se uspavam a da ne radi tv :paki:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Glasah za drugu opciju! :)

Dakle,
ne plasim se mraka...
:snob:
Korisnikov avatar
By Mage
Kao klinac sam se strašno plašio mraka. Sada više ne :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!