Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Meni se bas svidja ovo vreme.
Korisnikov avatar
By 2kune
Jebeš kišu, upotrebljavaj pišu... :crveni:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Ulix
Meni se bas svidja ovo vreme.
I meni :) )

Nadam se da ce ovako ostati celo leto.

Divan dan bez vrucine, sparine, kosmarnog gradskog prevoza koji leti greje i slicno. Znaci efekat staklene baste je i da se rashladjujemo?

:pickme:
Korisnikov avatar
By jukie
Mislim da su efekat ?eš?e padavine? a do rashlaðivanja dolazi zbog prirode vode da dovodi temperaturu na neku srednju vrednost a daleko od ekstrema... zato su oblasti uz more (npr Engleska) leti hladnije od okoline a zimi toplije, dok recimo u srednjoj Aziji temperature regularno variraju od -50 do +50 jer je to daleko od mora. Ima neka re?enica u onoj zelenoj knjizi iz fitoekologije, gde su poredili mesta sa istom prose?nom godišnjom temperaturom, i u Ukrajini leti normalno rastu lubenice i dinje, ali vinova loza ne može da preživi zimu, dok u nekom delu Irske palme mogu da prezime na otvorenom, ali zato su leta toliko hladna da ne može da sazri pšenica, i onda oni tamo gaje ovce po pašnjacima a ne sade žitarice...
Korisnikov avatar
By Tweety
neeee, vreme poprilicno utice na moje raspolozenje i kisa mi ni malo ne prija... razne destuktivne ideje mi padaju na pamet tokom kisnih perioda... :opatica:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
.. u stavri mi i ne smetqa toliko ali bi mi prijalo jedno dva meseca paklene vrucine!!! ne semta mi toliko kisa, koliko cinjenica da mi je hladno u stanu....
Korisnikov avatar
By svejedno
Strasno. I to bas sada, kad sam zavrsio sa raznim obavezama i bas sam planirao neki chill u prirodi ove nedelje. Ali, onda, sta da se radi, topla kafa, koji joint/kako vec kome po ukusu/ i chill kuci, prvo sa cyber drugarima, posle sa ne-cyber drugarima.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Mrzim kišu, ?ini me tako depresivnim :( A još kada je u junu 9 stepeni, doðemi da poludim od pesimizma
Korisnikov avatar
By Dominion
kako cu veceras na apocalypticu ?:shrug:
Korisnikov avatar
By unic0rn
bash to...
ali nek bude i hladno samo da ne bude kishurdache.. pa kako ce se odrzati noc muzeja? :snob:
By Swanheart
mrzim kisu:mad:... ali odgovara mi ovo vreme samo dok mi ne prodje prijemni...malo ce me naterati da sednem kuci i ucim...a posle :sunce:
By Simor
Ja obožavam kišu. Imao je Aleksandar svojevremeno lep post o ovakvom jesenjem vremenu (ako ga pronaðem, ?u ga citiram ovde).

Mada, kada su prakti?ne stvari u pitanju (poput No?i muzeja), slažem se, kiša može da ide na k...c.
Korisnikov avatar
By gari
Meni ne odgovaraju nagle promene vremena jer sam meteoropata i onda sam u autu par dana dok se ne adaptiram. Dakle, samo neka se vreme stabilizuje, ali najviše mi odgovara sun?ano vreme sa nekom temperaturom od oko 27 stepeni.

:pivce: :peca: :zev2:
Korisnikov avatar
By Kittrie
heBOte, aLL je hLLadnooooooooo !!
Korisnikov avatar
By Marvin
I meni odgovara. A mislio sam da sam jedini.

I šta- kako ?e Apocalyptica kako ?e No? muzeja... nije poplava ljudi. Pada kiša. Postoje kišobrani i druga ?uda.
A i niste od še?era, kako je to moja bakutanerka govorila.
Korisnikov avatar
By Kupper
Nije prokleta kisa, proklet je ovaj decembar.
Korisnikov avatar
By bigirl
Volim kišu, al' ne volim hladno?u...
Korisnikov avatar
By Rei
Vid' josh jedna prokleta tema, nisam primetio :P
Korisnikov avatar
By colorado
Kisu obozavam. Hladnocu mrzim! Hocu leto!! Hocu 40+ stepeni!! Hocu da se setam u gacama. Hocu da sedim na terasi i lezim na travi. Sve to mogu da radim i kad je kisa. Ali ne i kad je hladno kao sad. Grrrrr!!!
Korisnikov avatar
By Paki
'Bem ti i 'ladno?u i kišetinu i klimatske promene i poja?anu sun?evu elektromagnetnu aktivnost i sve drugo što ima veze sa tim! :vatrica:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ho?u sunce!!!!!! I barem 30 stepeni!!!!!! Mrzim kišu!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Delete
Mrzim kisu, mrzim kisobrane, mrzim bare, mrzim da idem pesice po kisi, a bez auta sam vec nekoliko dana...uh, `bem ti kisu!
By just!N
Originally posted by Delete
...mrzim kisobrane...
I ja! Nerviraju me! :) Dok ja kisnem bez kisobrana svi normalni oko mene... :kisa:
Korisnikov avatar
By Zoe
Volem Sunce :sunce: kisu samo ponekad, kada sam kuci i kada ne moram nikuda da idem, i kad nije hladno ;)
Korisnikov avatar
By unic0rn
da je prokunem i danas... mozda shvati da je nepozeljna pa ode :P

/me banuje kishu. shic!!
By Ulix
Danas je vreme divno.
Ide mi uz raspolozenje.
I uz Darka Rundeka.
Korisnikov avatar
By m..
Ako vreme nastavi ovako, ja cu stvarno da padnem u depresiju. Slusam kako klopara u oluku i tako mi treba jedan nezni topli zagrljaj da hocu da vrishtim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!