Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwww :hug:
Korisnikov avatar
By colorado
Ali zato cu partijati do iznemoglosti kad Stripi dodje! Yessssssss!! :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
HOCU I JAAAAAAAAAAAAAAAA
samo da znas, opet imam nesanicu glupu i bolje da sam otisla u taj glupi grad nego sto sad blejim ovako!!!!!
Korisnikov avatar
By Delete
Pa bolje da idete u grad nego da ucite misleci o gradu :okret:
Korisnikov avatar
By colorado
I ja imao nesanicu! Onda sam zaspao i sanjao kako sam pao ispit, sta me je naravno probudilo!!!! aaaa!!

Delete, griza savesti je u pitanju.. A i treba cuvati snagu. Ipak ovih dana, do ispita, ucimo 10h dnevno. I zato, ne smem da padnem!!!!!
By Ulix
Mene ispitni rok uopste nije sprecio da idem u gradu. :pivce:
Korisnikov avatar
By gari
Šta ?e vam grad-idite u selo. Na selu je uvek lepo, zelenilo, blato, nema gradskog prevoza, stoka mu?e, pili?i piju?u...Na sve strane život buja, sex na sve strane.

:zvezda: :eu: :angel:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam danas bila u bioskopu i grize me savest zbog neucenja... Inace meni je tesko da ucim kad je lepo vreme, tada mislim da su svi na kupanju ili u setnji ili... samo ja ucim... Bas sam zadovoljna ovim vremenom, samo nek se nastavi :molise: Sto se izlazaka tice, to me vise ne vuce toliko. Sa prijateljima bih mogla mozda i vise da se vidim, ne ucim bas po ceo dan. Ali svi moji bliski prijatelji su u sasvim nekim drugim fazama tako da mene to dekoncentrise i za sledece dane jer pocnem sa razmisljanjima o mom zivotu. A nikakva takva razmisljanja mi ne trebaju u ispitnom roku. Tako da vise volim da malo smanjim vidjanja dok ispiti ne prodju... Narocito su mi motivisuce sms porukice sa koleginicama sa faxa - "Ucis? Kako ti ide?" "Lose... Tebi?" "Isto..." :lol: Ali bar znam da imam sapatnike... :wink:
Korisnikov avatar
By colorado
zato ja ucim s pacenicom. (citaj: hlaefdige) hahaha!

Ni meni se nije islo u grad zato sto mi se inace ide u grad pa eto sad ne mogu. Upravo mi se islo zato sto ne mogu. :loser:
Korisnikov avatar
By gari
a, kad niste u?ili kad je trebalo, nego sad nadoknaðujete propušteno. U?ite "kampanjski" pa sad tako morate i da patite. Ali, kada završite školu zato vas ?eka lepa budu?nost u-Ser-biiijiiii. He, he...

:bljak: :kuca: :ua:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Mrzim ispitne rokove, a najviše upravo junski ispitni rok. Ako položim sve što sam planirao, postavi?u novi sopstveni rekord izdržljivosti :molise: Ve? sam po?eo da brkam pojmove, ali bar je vreme kao stvoreno za u?enje... :smug:

P.S. Ah da, to me takoðe nije spre?ilo da izlazim u grad. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Ulix
Mene ispitni rok uopste nije sprecio da idem u gradu. :pivce:
E, vidi se da si se sino? odr'o od piva! :smeh:
Korisnikov avatar
By M M and I
Najbolje je u sred ucenja napraviti pauzu i otici u grad...Jer ako stalno strebas smoris se i mislis o izlasku...onda ni to nije neko efikasno ucenje...
Ja sam bio vani, iako sutra treba da oponiram na 3 razlicita istrazivcka rada a samo sam jedan procitao...danas mi zato preostaje da procitam i ova druga dva i da napisem oponentski raport...puuunooo posla...ali sam ipak bio vani jer znam da bih sinoc samo mislio na to kako mi se ide u grad i da od citanja ne bi bilo nista...
Korisnikov avatar
By colorado
nije bilo ni planirano da ucim u to vreme kad sam mislio o gradu. Do tad smo presli sve sto smo isplanirali za taj dan. Ali da sam izasao, mogao sam ceo sledeci dan da otpisem, jer znam da bih se izbacio iz "cramming mode" u koji bas tesko ulazim, a to ne mogu da priustim 3 dana pred ispit.
Korisnikov avatar
By m..
Di je Stripijela i kad NJKV planira da nas poseti?
Korisnikov avatar
By gari
Ma, šta ?e vam junski ispitni rok, bolje vam je da "idete u gradu" kako to neko lepo re?e. Ovde ionako nema nikakve koristi od znanja. Kako re?e Veliki Brat-Neznanje je znanje, a istina je laž...

:grouphug: :kuca: :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!