Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ivanazuh
Pripiti stem ali ne dovljno. Imate potrebu da pijete još. Nemate kinte (ispraznio se nov?anik). šta dalje? :puzzle:
Ho?u pivo!!!!
Korisnikov avatar
By Zoe
Hehe, dodji do mene, pa cemo da pijemo.............ali wino, ako nemas nista protiv?! :zvezdice:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Pa jedomp belo, i to špricer. Teško varim vino... Ali dpšli bi do kompromisa, saiguran sam. :kiss:
By жњ
Podigni madrac sa kaucha, pogledaj ispod fotelje i pretrazi dzepove po jaknama.. kod mene se uvek skupi 300-400 kinti :sweet:
Korisnikov avatar
By m..
Ja imam oko 6000 u sitnom novcu, ubijte me.
Korisnikov avatar
By Draco
Iz iskustva --- trenutak kada se svima iz kolektiva pivopija isprazne dzepovi - ili smo vec ogovedani kao volovi, ili se pojavi neki lik/riba <uglavnom nepoznat/a> i ponudi se da nam kupi pivo. :)
Korisnikov avatar
By m..
Mislim ja ne znam kako je moguce da nestane para, uvek odnekud isplivavaju ti sitni novci, ja kako naletim strpam u teglu (tacnije tegle, pokusala sam da ih uvalujem ukucanima, medjutim nikom se ne nosi tegla u radnju), a i po orbi mi uvek pliva neki novac, osim kd se bash obogaljim pa tu sicu dam za pljuge.
By Tea
Ili podjes kao ona dvojica ispred SKC-a, pridjes nekom i iskreno pitas jel ima da ti da za pivo. (to nikad nisam radila)

Sto kaze m...uvek se nadje neka sica...

:mini:
Korisnikov avatar
By Delete
U poslednje vreme ne pijem pivo, ali se secam dana kada smo odlazili u park sa flasom piva, a kada smo odlazili iz parka, na mestu gde smo mi bili, ostajalo je brdo praznih flasa...ma za pivo se uvek nalazilo love. A i sreca nasa pa su nas svi prodavci znali kao redovne platise, pa su nam cesto izlazili u susret bez nadoknade.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Delete
na mestu gde smo mi bili, ostajalo je brdo praznih flasa...
Shame on you!

Ja sam u vise navrata kupila pikavce, za svo vece djubre sklanjanje istog se podrazumeva.

Anyway, poslednji put kad sam zickala za nesto imala sam 15 godina, radije bih umrla od gladi nego da zickam, ne zbog drugih, za to me zabole ono sto nemam, nego zato sto ne bih mogla da zivim s tim da imam 25 godina i nisam u stanju da zaradim za svoja zadovoljstva. :deda:
Korisnikov avatar
By gari
Ako ve? pijete pivo, pijte "Jagodinsko pivo" jer bez "?i?e" nema pri?e.

:oklagija: :odbij: :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Deksi
Pijem samo u drustvu,a pivo uglavnom po parkicima kad blejim tako negde sa ortakinjama i ortacima....inache mi je najbolje Apatinsko pivo :love:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ah, pivo i ja smo :hug: ko voda mi dodje, kad nam se zalihe u fridzu isprazne nastaje panika na gajbi.
Ja zickam samo cigare, jer inace ne pusim a nekad mi trebaju, pa mi se ne daje 3 i nesto € kad mi treba samo par komada.
Al pivo ima i za 30ak centi pa toga bude....
Korisnikov avatar
By gari
Ako pije, nek se ne napije

ako ljubi, nek se ne zaljubi...

Jagodinsko...Jeeee-MB.

:cul: :cvetduga: :zastava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!