Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
Koliko vam je vazhan posao kojim se bavite??

i

koliko vam je vazhna karijera???
Korisnikov avatar
By Egon
i da li mislite da se to kosi sa sexualnom orijentacijom?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa, obzirom da nemam potrebe za poslom niti karijerom trenutno (student, je l`), trenutni posao iako ozbiljan mi dodje kao vannastavna aktivnost, oaza fizichkog vaspitanja u pustinji suvoparne nauke.

Em, ne kosi se... naprotiv... al, da ne pricham previshe, dovoljno je samo da je ovo na kraju ispala precutno extra gay friendly firma ... :) ))
A delatnost se ne kosi s pederlukom, ako je to bilo pitanje..
Korisnikov avatar
By Delete
Posao kojim se bavim mi u principu bitan samo sada, i u nekom relativno kratkom buducem periodu jer se ne nameravam u buducnosti baviti tim poslom, jednostavno, sluzi mi da upotpunim svoje slobodno vreme, a usput da nesto zaradim, jer i kada radim, i kada ne radim, imam mnogo slobodnog vremena.
Karijera...pa trenutno mi nije bitna, ali se vec sada trudim da ostavim dobar utisak na buduce saradnike, sa ciljem gradjenja uspesne karijere.
Korisnikov avatar
By Delete
A trece pitanje, molim te, zbog boljeg razumevanja, preformulisi, da li se termin "to" odnosi na karijeru, ili na delatnost ili na posao, tj. delatnost, kao sto Unicorn navede.
Korisnikov avatar
By Egon
ne nije ...

ajde malo da preciziram

sobzirom da kod nas i dalje ( u poslovnom svetu) vlada
machoistichka str8 filozofija
koliko je za gay zajednicu pogodno da autovani (ili ne)
ravnopravno uchestvuje
u svetu surovog biznisa i konkurencije ....

i da naravno pritom razvija svoju karijeru
Korisnikov avatar
By Delete
Mislim da je jako tesko outovanim osobama da:
1.) dobiju posao (zbog mnostva predrasuda)
2.) dobijeni posao zadrze
3.) posao obavljaju bez bojazni da ce ih jednog dana neko nazvati pogrdnim imenom, izvredjati, samo zato sto je drugacije sexualne orijentacije

Sve u svemu, mislim da je jako tesko da se jedna outovana gay osoba na nasim prostorima izgradi karijeru istu ili bolju nego da je ta ista osoba str8. Naravno, ovo ja sada malo globalizujem, ima izuzetaka, ali daleko smo mi jos uvek od toga da gay ljudi budu ravnopravni poslovni ljudi str8 ljudima po pitanju dskriminacije i uspeha.
Mozda se mnogi nece sloziti sa mnom, ali sam iznela iskljucivo moje licno misljenje i zapazanje.
Korisnikov avatar
By Egon
ne prosto ne mogu da skontam sledecje:

ako se cela filozofija biznisa svodi na
uslove ponude i potrazhnje
kakve veze ima ko je gay ili nije .... ???

a ispada u praxi da nije tako...

neko cje koristiti nechiji uslugu ili robu samo iz razloga jer je iste sexualne orijentacije bez obzira na cenu ili uslove poslovanja

to je iskustvo sa kojim sam se susreo recimo ...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pa, u mojoj struci je sve sto je muskog pola strejt iskljucivo po izuzetku... :rool:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja s obzirom da imam posao i fakultet tesko da mi je ista vazno sem karijere, tj. stizem da mi bude vazno :lol: Posao volim donekle ali je jako stresan i volela bih kada zavrsim fakultet da se bavim necim vezanim za to... Medjutim, posto to nije nista prakticno tesko je ostvarivo, ali bar kao nesto dopunsko da zaboravim na stresove iz ovog posla...

Ne znam za outovane gayeve, ali u mom poslu ima prilican broj neudatih i neozenjenih u tridesetim i cetrdesetim godinama i to uglavnom na rukovodecim i strucnim mestima. Pretpostavljam da je jedan broj gay a i ovako nije neki uobicajen nacin zivota u nasoj sredini. Sem toga gay ili ne, ako je zena nailazice na probleme i razne likove. Ali mislim da se na kraju ipak gleda rad i strucnost... Mada (to sam vec negde pisala) mene bar motivisu predrasude, najvise volim da u poslu "pobedim" te likove koji jako zale za vremenima u kojima su zene sedele u kuci. Ne bih bila toliko motivisana za posao da ih nema... :D
Korisnikov avatar
By Egon
Dina je moj heroj :B
Korisnikov avatar
By pazzaz
u mom poslu su sve same tetke i str8 likovima je zabranjen ulaz. :nope:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Karijera mi nije bitna, jer nema napredovanja u mom poslu, niti zelim da napredujem, volim ga i volim da ga radim kako valja za razliku od vecine kolega koje mi idu na k koliko ga loshe rade, a rade sa zivim ljudim :(
Korisnikov avatar
By Kupper
Karijera i ova zemlja? Pa nekako to ne ide zajedno. Elem, volim svoj posao, to sto radim hteo sam jos kao klinac tako da sam hepi. Ponekad me nervira vreme izmedju budjenja i odlaska u firmu. Kad bih mogao samo da se stvorim tamo? Mada, posto koliko para, toliko muzike, sve redje mi se to desava. Srecom, ogroman broj cine mladi tako da je zivo, zivo....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!