Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

1) Kako negujete Va�a stopala? Postoji li neki preparat koji vam je u tom poslu pod ''must have''?

2) Koju obu?u naj?e�?e nosite leti?

3) Da li bi vam bilo OK da Va�a voljena osoba posve?uje mnogo vi�e pa�nje stopalima nego ranije, i da ih favorizuje u odnosu na ostale delove tela, iako to nije obostrano?
Korisnikov avatar
By Rei
1. Nishta posebno. Isturpijam kamenom za pete ako treba. :) Sechem i nokte ponekad. :giggle:
2. Patike. Mrzim sandale i papuche! :bljak:
3. That would be kinda weird. :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
patike..

inache ovo mi dodje kao super tema da objavim gadjenje nad forumskom euforijom za stopalima propracena slikama koja je vrhunac gadosti dostigla kada su se u prichu ubacila neoprana i smrdljiva stopala na shta je nekolicina balavila...

jedan od razloga za ONU temu... :regan:
Korisnikov avatar
By spliff
1) seckam nokte (jednom u mesec dana). grickalica
2) kozzne sandale (i patike)
3) ma sve je ok... tolerancija!
Korisnikov avatar
By Kiborg
1. Klasi?no - pranje, seckanje noktiju...
Interesantan preparat je Lidera - dezodorantska krema za noge, kada znam da ?e mi noge biti dugo u patikama onda to namažem pre nego što se obujem i nema šanse da se oseti znoj (zgodno ako treba da se izuješ kod nekog kad odeš u goste, a ceo dan si proveo u patikama).
2. patike i sandale
3. ne bi mi bilo OK
Korisnikov avatar
By spliff
i ja ih perem, naravno :lol: :smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
1. seckam nokte grickalicom pred spavanje na 8 dana:)
2. patike (sandale ne podnosim, cak ni da vidim)
3. c.

Za razliku od spliffa, noge ne perem, odmaram u kadi punom morske soli (super je za opustanje a i same se operu:)) do ne popusim 3-4 cigarete.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by unic0rn
patike..

inache ovo mi dodje kao super tema da objavim gadjenje nad forumskom euforijom za stopalima propracena slikama koja je vrhunac gadosti dostigla kada su se u prichu ubacila neoprana i smrdljiva stopala na shta je nekolicina balavila...

jedan od razloga za ONU temu... :regan:
Mili, mašiš poentu... Mene nit loži miris stopala nit njihova higijena.. pale me ?ista, negovana, pravilno oblikovana stopala sa istaknutim ulegnu?em i izraženim risom ... ?ak me ni ne pali da ih ližem, ali me jako pali da ih pipkam, mazim, masiram a ponajviše slikam. Za ostale ne garantujem. Tolerancija. Kome je gadno, nek zaobiðe :)

Mislio sam jedini koji nosi patike preko leta ... svi oko mene obuvaju sandale pa onda zabazde najstrašnije ...
By fazza
Kako ih negujem? Nishta im ne fali, tako da je svakodnevno tushiranje,
svakodnevno menjanje charapica i shaputanje pred spavanje sasvim dovoljno
za njih. :lol:

Drugo pitanje: Uvek patike, ne podnosim sandale i papuche. Jezim se kada
vidim kako nekome iz sandala vire prsti! Nema nishta gore od prljavih prstiju na
nogama u kombinaciji sa sandalama!

3 pitanje: :sniff:
Korisnikov avatar
By Delete
ne vidim u stopalima nista sto bi moglo da me privuce. Osim patika ne volim nista drugo da nosim!
By Coyote
joj sto ste svi nesto cistunci....

ja, npr. volim lepa stopala, nista u fazonu prljavih carapa i takvih gluposti, nego lepa, negovana muska stopala....jednostavno mi se dopadaju i u pravim trenucima znaju i da pale.....

eto! pa sad nek krene osuda...
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ne vidim ama baš ništa napaljivo u muškim stopalima ... stopalo ko stopalo :nesiguran:

Kako ih njegujem? Ne njegujem ih :lol: ... svaki dan prilikom tuširanja ih operem, jednom tjedno odrežem nokte i to je to ...

A nosim tenisice (najviše) ili "casual" cipele (nešto izmeðu tenisica i cipela). Doma furam uglavnom natika?e ili samo ?arape :D
By White flower
1. Jednom nedeljno uzmem i pilingom operem stopala da bi bila meka, i naravno da secem nokte ali imam trip i da ih turpijam i onom turpijom za glancanje pa se malo vise sjaje...
2.Leti preko dana se trudim da budem sto vise bosa da bi mi noge disale, a nocu kada izadjem sam u patikama...
3.Dovoljno mi je da ima ciste noge, pete bez slojeva i postrickane nokte da me ne grebe...
P.S. Ja imam problem sa malim stopalima, na visinu od 175cm ja nosim br patika 37... Skroz su nekako mawa...
By Helikaon
Kiwi, sta je to ris?
obozavam da nosim japanke leti ... volim da sam bos, a primetio sam da moja sexy i negovana stopala privuku po neki znatizeljan/pohotan muski pogled :zvezda:
(freeman ima super preparate za negu stopala, a morska so u mlakoj vodi s vremena na vreme je vrlo preporucljiva) ... :potapsava:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by White flower
1. Jednom nedeljno uzmem i pilingom operem stopala da bi bila meka, i naravno da secem nokte ali imam trip i da ih turpijam i onom turpijom za glancanje pa se malo vise sjaje...
2.Leti preko dana se trudim da budem sto vise bosa da bi mi noge disale, a nocu kada izadjem sam u patikama...
3.Dovoljno mi je da ima ciste noge, pete bez slojeva i postrickane nokte da me ne grebe...
P.S. Ja imam problem sa malim stopalima, na visinu od 175cm ja nosim br patika 37... Skroz su nekako mawa...

moj novi idol :)
mavi idol:kasalj:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Helikaon
Kiwi, sta je to ris?
Hm... to ti je deo stopala koji krece iznad prstica i ide do zgloba... znaci, ne taban, donji deo, vec gornji.... visok ris ponekad pravi problem, posebno ako si zenskica i treba da nadjes cipelicu na shtiklicu.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
1) Kupanje, kamen za pete, makazice za nokte jer samo one mogu da naprave pravilan rez i skinu sve spiceve i masaza, najcesce dok se tusiram. Plus sto u negu uvrstavam i nosenje anatomski oblikovanih papuca po kuci da bih odmorio stopala i redovno menjanje obuce da se stopala odmore.

2) Nikakvu, ako moze. Ako ne moze onda papuce ili patike ili lagane cipele ili sandale.

3) Valjda.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!