Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Slika

Rezultati istra�ivanja vezanih za problem globalnog zagrevanja su bili takvi da jedno od najdelotvornijih i trajnih re�enja mo�e biti promena zemljine orbite. Tako je nastao projekat "World Jump Day"

E sad, svi ste ?uli za onu foru o Kinezima koji ska?u sa stolice!? Poenta je da svi koji se nalazimo na po�eljnom podru?ju sko?imo ta?no u sekund 20. jula 2006. u 11.39.13 po grini?kom vremenu. Da bi cela stvar �atro uspela, treba da sko?i 600.000.000 ljudi i u tom slu?aju bi se pomerili dalje od sunca, pripitomili globalno zagrevanje, ohladili planetu, ubla�ili klimu i produ�ili dan.

WORLD JUMP DAY

Do sada se prijavilo 600.000 sigurnih skaka?a i te�i me �to je tako. Ne treba se zajebavati s tim stvarima :uplasen:
By Lemur
Ja sam se prijavio jos pre nekoliko godina. Obecalu su da ce me obavestiti kad treba da skocim.

Skroz sam zaboravio da je to ove godine.

:fige:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
upravo sam se prijavio ali nema sanse da se prijavi 600.000.000 skakacha. mada, ako svako od nas obavesti nekog....maybe
By just!N
Ja sam se prijavio pre vise od mesec dana... :)
Korisnikov avatar
By Rei
Prijavio se, prosledio na jedan forum... :)
By Director
ako se produzi dan, znaci da cemo svi biti mladji jer ce dani da prolaze sporije nego sad. Super, prijavicu se i ja. :)
Korisnikov avatar
By m..
jest, bolje da spalimoodredjeni broj tona cvrste materije, dobijemo energiju i cao, ko da ce ovo icem pomoci. Moj doprinos stvari je to sto ne koristim sprej dezodorans.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!