Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Primetio sam da svi vise na net do ranih jutarnjih casova ;)
To je postala interna stvar
Mislim, ujutru vecina ima obavezu... kako se nosite sa tim. Idete li na fax, posao kao zombi...
Kako da se to resi, sto su svi online vecinom nocu...
Pocecu da mislim kada vidim nekog zombiranog ujutru sa podocnjacima da je gay :smeh: ili ide na forum, chat, ili :iskolacen:

Kako se vi organizujete?
Korisnikov avatar
By jukie
Pa kad nemaš radno mesto kao ja, lako ti je da se budiš u 11 i da ništa ne propustiš... ako ništa, bar garantovano preska?em doru?ak (ali imam duplu ve?eru pa se to poništi...). Moje forenzi?arske serije sve po?inju u 22.45-23.10 tako da napola kunjam dok po?nu a posle mi se baš i ne spava...

Zavisi i od koliko sati radiš kada radiš... npr. popodnevna smena. ?ini mi se da mnogo ljudi (npr zubari, nastavnici) ima naizmeni?ne smene tipa "danas popodne, sa vrata u krevet, iz kreveta na posao, a zato posle 24 sata slobodno" i onda tog praznog dana prvo odremaš poslepodne i posle moraš da tražiš ne?im da se zanimaš da ne umreš od dosade...

SBB ima jeftiniji internet posle dva ujutru... 0.8 x ono što si stvarno potrošio.
Korisnikov avatar
By Laika
Ja nisam primetila da se kasno leze. U dva ujutru je sablasno, kako na forumu, tako i na chatu. Samo, pitanje je, sta znaci kasno? :bubblegum:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ja uopšte ne uspevam da uskladim "obaveze" prema forumu i obaveze prema faxu. Forum mi zaista oduzima dosta vremena, jer je svakako zanimljiviji od u?enja :D
Zato sam rešio da svakog dana posle 11h ugasim kompjuter i ne uklju?ujem ga do kasnih ve?ernjih sati. Za sada mi uspevam da provedem 10-tak sati bez gay-serbia na desktopu, ali mislim da ne?u još dugo izdržati :grom:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja sam ranoranilac. Takav mi je valjda bioloski sat, da jednostavno, kad god legla, ja ustajem u devet, pola deset najkasnije. Postanem gladna, fizioloske potrebe, sunce koje mi pichi u facu... a onda sam ceo dan ili komirana ili strasno nervozna.
Iskreno, mnogo mi je lakse kada imam obaveze od osam sati na faxu, jer onda se sve zavrsi najkasnije do tri, a od tri sam slobodna. Ovako, ako pocinju u deset ili jedanaest, naspavam se, ali i ceo dan kampujem na faxu.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne mogu da legnem pre jedan.. tj. mogu, al ne mogu da lalam ... a nikad ne spavam duže od 8... naj?eš?e se budim izmeðu pola 8 i 8.
Korisnikov avatar
By spliff
nikad ne ustajem pre 12 (osim ako nemam neke obaveze)....
Korisnikov avatar
By colorado
Nemam jutarnjih obaveza (hvala bogu!) osim ucenja koje ne pocinje pre 11. Tako da, nije mi frka da legnem u 2-3. A i sve da moram da ustanem u 7, ne bih legao pre ponoci. Nisam zaspao pre ponoci od svoje 10 godine valjda. Ah ta nesanica...
Korisnikov avatar
By Egon
radim kao konj

od 9 am do skoro 10 pm

nisam imao dan odmora od negde januara

ipak nadjem vremena da posetim ove stranice during daytime
na poslu

dok slobodno vreme koristim vishe da provedem napolju
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by colorado
Nisam zaspao pre ponoci od svoje 10 godine valjda. Ah ta nesanica...
me 2
Korisnikov avatar
By M M and I
ovih dana visim i do 5 - 6 ujutro...zabog toga jer zavrsavam moje istrazivanje i deadline mi je u utorak...do tada mora svih 140 stranica da bude gotovo, sredjeno, odstampano uvezano i da se preda examinatorima na iscitavanje...a nekako najlakse mi da pisem navece i nocu...tad mi mnogo manje stvari odvlaci paznju...a u pauzama preletim preko teritorije GS-a...
Srecom ne moram da ustajem rano jer sam uzeo da radim od 13 do 19...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by spliff
Originally posted by colorado
Nisam zaspao pre ponoci od svoje 10 godine valjda. Ah ta nesanica...
me 2
Ah to...ma to je vec rutina...pre 00:00 ili pola jedan-jedan ne znam kad sam zaspao...just can´t remember...:zeva:
Korisnikov avatar
By m..
Kad spavam duze od 7 sati budem toliko pospana sutradan, kao da uopste nisam ni spavala (mozda mi se sretnu pritisci?!?! :lol: ), tako da ne moram da brinem oko toga, moj problem je kevin bioritam, a kako je komp u njenoj sobi tako ja moram da se oko 1 pozdravim s netom.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Prije 1 nikad nejdem spavat, ne zato što ne bih mogao zaspat ve? iz navike ali i obveza. A ujutro onda opet u 8h moram biti na nogama, pa onda šetuckam gradom baš kao zombi Slika A pošto sam na faxu/poslu/doma stalno vezan uz komp (negdje više-negdje manje) gay-serbia.com je vrlo ?esto upaljena... afrika-paprika Slika
Korisnikov avatar
By gari
Retko kada sam na Forumu posle 2 sata no?u. Osim toga tu je i Coca da pripomogne. A još nemam nikakvih obaveza /osim onih koje sam sebi nametnem/ tako da mogu da radima kad ho?u i šta ho?u. Slobodna kuca...

:bljak: :farewell: :meduza:
By жњ
vise spavam u prevozu nego ku?i..
Korisnikov avatar
By Egon
bilo je momenta do ksam koristio svaki dan gradski prevoz da kako
sednem u bus tako kljucnem .....
Korisnikov avatar
By Paki
:sigh: ... Sramota me da pišem u ovoj temi ... :maska:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by m..
mozda mi se sretnu pritisci?!?! :lol: )
luda si ko struja...:smeh:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Paki
shto bre paki ???
Korisnikov avatar
By Dina
Ja najcesce lezem oko jedan a ustajem oko sedam. Sest sati sna mi je sasvim dovoljno, a imam i ceo dan i dobar deo noci. Takodje i jutro volim, pa narocito leti to zna da bude i pre. Moja baba je govorila da ima vremena, spavace u grobu a dotle zeli da zivi. To mi se dopadalo kod nje, ne bih volela da vise provodim u spavanju, a i nemam neku potrebu za vise sna. Posto ja imam i posao i fax, kad idem na posao onda gledam da legnem oko jedan, nekad i pre, jer ipak moram da budem odmorna i jaka za sve sto me ceka... Ako sam u fazi spremanja ispita pa ne idem na posao onda ponekad ostajem i do 2-3 jer nisam obavezna bas da ujutru ustanem ako mi se bude spavalo... Mada ja uglavnom i kada tako legnem ustanem rano...
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by 2kune
Ja ne spavam... :hyper:
:hiphip: ni ja
Korisnikov avatar
By bigirl
Kako kad... Uglavnom legnem u 4, 5, pa ustanem do 11. A nekad bogami, ustanem i u 8, pa mrtva idem na fax... Kunjam u prevozu, stignem tamo, pa pravo do automata po bljutavu kafu, cigareta... E onda ve? sretnem nekog, pa krenem sa pri?om i om'a' se razbudim! :iskolacen: Meðutim, negde oko 15h me stigne umor i moram da se izvalim da otpajkim makar pola sata. ?isto da skupim snagu za ve?e i novu no?...

To sve, naravno, nikako nije zdravo... Al' jbg sad...
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Sto se tiche toga, spavanje je meni nepoznata stvar, osim kad se previshe napijem :)

:beba: :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Egon 25
Originally posted by Paki
shto bre paki ???
Pa zato što sam nebrojeno puta ostao na forumu do svitanja... pa i kasnije... Ovo je k'o droga ponekad, bukvalno... :hypno:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Dok nisam išao na posao po raznim forumima (ne na ovom jer sam nov) sam visio do pola no?i, ali sad kad se radi, sem vikendom posle 00:30 me nema na netu. Organizujem se tako što pogledam na sat, setim se da treba da ustanem u 06:15 i odmah se diskonektujem, obavim šta treba i strpam se u krevet.
Korisnikov avatar
By Kupper
Od 02.30 do 08.30 uglavnom i dovoljno mi je. Brzo spavam.
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Egon 25
radim kao konj

nisam imao dan odmora od negde januara
e sad mi je lakse,vec sam mislio da sam jedini :yay:

a spavam kad stignem, a ne stizem bas mnogo:meduza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!