Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Imate li ...

1.da
8
38%
2.ne
7
33%
3.nemam vise
6
29%
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
naravno, bez toga vise ne znam ziveti. sredim jedan, stomatolog pronadje drugi i tako u krug. da nije toliko slatkoreciv i da ne daje bonu na kraju, ne bi me vishe video.
Korisnikov avatar
By m..
Imam 3 umnjaka vishka! Js uvek, nikako mi ne odgovara da budem hrcak nedelju dana.
Korisnikov avatar
By 2kune
Imam... :placko: Ali imam i zubi?-vilu! :bouncy:
Korisnikov avatar
By jukie
Naravno
Kada skupim neke pare i?i ?u da mi stave novu plombu (karijes je ispod plombe)
Korisnikov avatar
By Laika
neam pojma, tek treba da odem na ''sestomesecni'' pregled na kom nisam bila godinu dana. imam MNOGO dobrog zubara.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by unic0rn
nekoliko :zid:

nikako da odem
dodzi srce kod mene, ja ?u da te rešim te bede, rado :D
Korisnikov avatar
By gari
Ma kakav karijes, poznato je da kuce imaju dobre zube. Zato imam gingivitis. Ali, pored ovako dobrih pasti za zube koje se reklamiraju, verujem da uskoro ne?u više ni imati zube.

:jezik: :wink2: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nemam nijedan jedini :D
A nikada ih nisam ni imao!(pozajmljeno iz lord of the rings)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by kiss addict
Originally posted by unic0rn
nekoliko :zid:

nikako da odem
dodzi srce kod mene, ja ?u da te rešim te bede, rado :D
je l' dash i zeku? :D
Korisnikov avatar
By gari
Primetjeno je da se povetjava broj avatara sa domatjim životjinama. Maca nema karijes jer pije mleko koje imaaaa...kalcijum. Umal da se ne setim.

:zen: :durenje: :palacinke:
Korisnikov avatar
By MARQUE
imam, ali se bojim zubara :uplasen:

Postoji li negdje opcija da te zubar uspava pa da ti onda popravlja zube? :nerd:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by Mr.Ja
Nemam nijedan jedini :D
A nikada ih nisam ni imao!
Ni jaaaaaa :D
A bas volim one ordinacije, kao mali sam se igrao tu po celo pre podne, pravio figurice od smese za punjenje, igrao se sa borerima... Those were the days... :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Primetjeno je da se povetjava broj avatara sa domatjim životjinama. Maca nema karijes jer pije mleko koje imaaaa...kalcijum. Umal da se ne setim.
Da rasteš i porasteš, kada se pretvara u tigra (reklama koja ide pre Keba Krabe)
Originally posted by MARQUE
Postoji li negdje opcija da te zubar uspava pa da ti onda popravlja zube? :nerd:
Postoji ako si mentalno zaostalo dete (zvani?no prijavljeno u ustanovi), to sam ?itao u novinama da im je obezbeðeno da im se zubi popravljaju pod totalnom anestezijom (valjda da ne bi gurali jezik pod zubarski pribor... ja se uvek plašim za jezik).
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by jukie
Postoji ako si mentalno zaostalo dete (zvani?no prijavljeno u ustanovi), to sam ?itao u novinama da im je obezbeðeno da im se zubi popravljaju pod totalnom anestezijom (valjda da ne bi gurali jezik pod zubarski pribor... ja se uvek plašim za jezik).
Aha zna?i ipak se može to izvesti ... :lol: .. a onda mora postojati na?in da se i nama "normalnima" poprave zubi na taj na?in :nerd: (ne mislim kod lokalnog zubara ve? privatno, naravno...) Ja se užasno bojim zubara, možeš mi sve raditi ali zube ne diraj, mjesec dana prije nego što se naru?im kod zubara sam pod stresom i strahom :uplasen: ....a baš sam primijetio jedan zubi? koji bi trebao popraviti :misli:
Korisnikov avatar
By m..
Ja se ne bojim zubara, ali necu da zinem dok ne spremi spric. To je moja politika sto se zubara tice.

Jednom me je zubar (ne moj, nego neki s ovih prostora u Pragu - bilo bombardovanje, ja imala lek u zubu, stvari otisle u k... jer to nisam sredila na vreme, jerbo sam bila u zbegu i zub mi bio 9. rupa na svirali) ubedjivao kako me nece boleti, na kraju mi je ipak dao anesteziju, jer se valjda uplasio da ce komsije pomisliti da nekog kolju, urlikala sam do nebesa, ja ne znam stvarno odakle coveku ideja da mi vadi zivac bez anestezije (btw, nije mi jasno ni kako mi se deshavalo da me taj zub boli kada nema vise zivac, ali mora da je sindrom amputirane noge, inace se ne secam da me je ikad boleo zub osim tog).

Anyway dok ovi umnjaci nisu krenuli da me more, isla sam kod zubara u proseku svaka 4 meseca na pregled, pa posto se nista nije kvarilo poceh da izmisljam pa su mi menjali plombe (metalne u bele), pa polirali zube (tu je uspeo da me ubedi da mi ne treba anestezija - i nije trebala, to ne boli, osim ako si nemiran pa ti potkaci desni :smilegrin: )..
A sad nikako da se nateram da uradim taj ortopan i resim se prokletinja, toliko su me ljudi poplasili da su ovi zubi na kraju izrasli (hvala bogu, sad ne mora da mi sece desni), mada ja to zamisljam kao totalnu apokalipsu sa klestima papagajkama i kojekakvim gradjevinskim alatkama...
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by m..
Jednom me je zubar ubedjivao kako me nece boleti, na kraju mi je ipak dao anesteziju, jer se valjda uplasio da ce komsije pomisliti da nekog kolju, urlikala sam do nebesa, ja ne znam stvarno odakle coveku ideja da mi vadi zivac bez anestezije ....
Takva je i ova kuja kod koje ja idem, nije normalna ... ?uo sam od ljudi koji takoðer idu kod nje da im je popravljala zube bez anestezije (mene uspije jedva posjesti na stolac a kamoli da bi ih uspjela popravljati bez anestezije :shocked: ) ...

Uglavnom, ta zubarica ima "medicinskog brata" (valja je to pravilan naziv za mušku medicinsku sestru) i oni su ti skroz flegma. Kada doðeš kod njih oni se samo smješkaju i imaš osje?aj da su kilu marihuane popušili prije nego što si ušao u ordinaciju... ono, taj blaženi smiješak i njihovo tiho meðusobno pri?anje izgleda skoz scary :uplasen: ... još kada mi onako lagano kaže "neeee boj se, ne?e to boljeti" ja sam ve? u transu :hypno: , samo ?ekaš da nekog mrtvaca iz jednog od svojih ormari?a izvade, naravno sa popravljenim zubima :uplasen: ....
Korisnikov avatar
By m..
Ajao, takva je shveca mog zubara, nju uopste ne ljubim, mislim ok ona uradi posao, ali za razliku od cika zube ne daje mi ogledalo da vidim rupu i ne prica sta radi (ja sam od onih goznih kojima moras sve da pricas pa makar nista ne kuzili, ali ipak tu neko prcka po mojim ustima pa bih radije da sam upucena)... Da ne pricam o silnim protezama koje sam nosila pa mi nisu bog zna sta pomogle, to je bio totalni vashar (jednu sam frljnula kroz prozor u snu).
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Ajao, takva je shveca mog zubara, nju uopste ne ljubim, mislim ok ona uradi posao, ali za razliku od cika zube ne daje mi ogledalo da vidim rupu i ne prica sta radi (ja sam od onih goznih kojima moras sve da pricas pa makar nista ne kuzili, ali ipak tu neko prcka po mojim ustima pa bih radije da sam upucena)... Da ne pricam o silnim protezama koje sam nosila pa mi nisu bog zna sta pomogle, to je bio totalni vashar (jednu sam frljnula kroz prozor u snu).

:smeh: S tobom nikad nije dosadno...:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Covece, tj zeno, moja usta su u pitanju, ocu da vidim sa radi. Hocu da mi kaze koliko je strashno, da li ce da boli, da li namerava da stavi belu plombu ili metalushu, i ostalo, kao tice me se.
By жњ
poceo da mi reaguje kutnjak gore levo na hladniju vodu.. bice da nesto ne valja.. u svakom slucaju, lepo ste me podsetili da prosetam po novu cetkicu. sazvacem svaku u roku mesec dana :D

inace, moj cika zuba kod koga idem skoro vec deceniju, ima bas tesku ruku i ne voli da daje anesteziju, al zato kad nesto zakrpi - to se vise nikad ne kvari :D
Korisnikov avatar
By Delete
Ne, nemam karijes, a imam extra zubarku, pa je s vremena na vreme [psetim i bez nekog znacajnog razloga :)
Inace vise volim da mi poprave zub bez anestezije, najvise na svetu se plasim igala, tako da cu radije trpeti bol nego iglu...eto, to je moja mozda jedina mana.
Korisnikov avatar
By gari
Ljudi-zubari su najve?i lažovi na svetu! Svi kažu-ne?e vas boleti a UVEK boli. ?im zineš kod njih bol odmah po?ne, sa onom kukicom po?nu da ?eprkaju pa boli i ono ogledalce kojim gledaju zube. Sve što se ti?e zuba pod obavezno boli a naro?ito ono užasno STRUGANJE zuba. Jao...

:cekam: :spank: :piski:
Korisnikov avatar
By Deksi
nemam karijes,uvek su mi bili zdravi zubi tako da nikad nisam nista popravljao niti stavio ijednu plombu....:roll:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by m..
Imam 3 umnjaka vishka! Js uvek, nikako mi ne odgovara da budem hrcak nedelju dana.
ja imala 4...jedan mi ishchupali (ne tako davno), sada ostaju tri...mada kako stvari stoje u poslednja dva dana...uskoro ce ostati dva...posto otichem polako...a rastu skroooz naopako... :no:
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by amnesia
inace, moj cika zuba kod koga idem skoro vec deceniju, ima bas tesku ruku i ne voli da daje anesteziju, al zato kad nesto zakrpi - to se vise nikad ne kvari :D
imamo istog zubara izgleda mi. ovaj moj stavlja bele plombe u dvadeset razlicitih nijansi, tako da se uopste ne primecuju. covek je :kralj:
prvi u beogradu nabavio onaj laser tako da retko kad mi nesto burgija po ustima u poslednjih nekoliko godina. a anesteziju mi je dao samo jednom, ne znam zasto toliko ne voli da je daje. inace, nabije mi obe sake (ogromne sake) u usta kao da popravlja automobil, prilicno je grub, ali svaki posao zavrsi za bukvalno pet minuta i kad popravi-popravljeno je. nema ispadanja plombi i ostalih nesreca. :clap: za mog chika zubu!
Korisnikov avatar
By gari
I ja imam super zubu-sav je kao boži?na jelka. Kad god mi pregleda zube on me uzjaše-kao da sam ja konj.

:dvaprsta: :doh: :zvezdice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!