Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by gariDa rasteš i porasteš, kada se pretvara u tigra (reklama koja ide pre Keba Krabe)
Primetjeno je da se povetjava broj avatara sa domatjim životjinama. Maca nema karijes jer pije mleko koje imaaaa...kalcijum. Umal da se ne setim.
Originally posted by MARQUEPostoji ako si mentalno zaostalo dete (zvani?no prijavljeno u ustanovi), to sam ?itao u novinama da im je obezbeðeno da im se zubi popravljaju pod totalnom anestezijom (valjda da ne bi gurali jezik pod zubarski pribor... ja se uvek plašim za jezik).
Postoji li negdje opcija da te zubar uspava pa da ti onda popravlja zube?
Originally posted by jukieAha zna?i ipak se može to izvesti ... .. a onda mora postojati na?in da se i nama "normalnima" poprave zubi na taj na?in (ne mislim kod lokalnog zubara ve? privatno, naravno...) Ja se užasno bojim zubara, možeš mi sve raditi ali zube ne diraj, mjesec dana prije nego što se naru?im kod zubara sam pod stresom i strahom ....a baš sam primijetio jedan zubi? koji bi trebao popraviti
Postoji ako si mentalno zaostalo dete (zvani?no prijavljeno u ustanovi), to sam ?itao u novinama da im je obezbeðeno da im se zubi popravljaju pod totalnom anestezijom (valjda da ne bi gurali jezik pod zubarski pribor... ja se uvek plašim za jezik).
Originally posted by m..Takva je i ova kuja kod koje ja idem, nije normalna ... ?uo sam od ljudi koji takoðer idu kod nje da im je popravljala zube bez anestezije (mene uspije jedva posjesti na stolac a kamoli da bi ih uspjela popravljati bez anestezije ) ...
Jednom me je zubar ubedjivao kako me nece boleti, na kraju mi je ipak dao anesteziju, jer se valjda uplasio da ce komsije pomisliti da nekog kolju, urlikala sam do nebesa, ja ne znam stvarno odakle coveku ideja da mi vadi zivac bez anestezije ....
Originally posted by m..
Ajao, takva je shveca mog zubara, nju uopste ne ljubim, mislim ok ona uradi posao, ali za razliku od cika zube ne daje mi ogledalo da vidim rupu i ne prica sta radi (ja sam od onih goznih kojima moras sve da pricas pa makar nista ne kuzili, ali ipak tu neko prcka po mojim ustima pa bih radije da sam upucena)... Da ne pricam o silnim protezama koje sam nosila pa mi nisu bog zna sta pomogle, to je bio totalni vashar (jednu sam frljnula kroz prozor u snu).
Originally posted by m..ja imala 4...jedan mi ishchupali (ne tako davno), sada ostaju tri...mada kako stvari stoje u poslednja dva dana...uskoro ce ostati dva...posto otichem polako...a rastu skroooz naopako...
Imam 3 umnjaka vishka! Js uvek, nikako mi ne odgovara da budem hrcak nedelju dana.
Originally posted by amnesiaimamo istog zubara izgleda mi. ovaj moj stavlja bele plombe u dvadeset razlicitih nijansi, tako da se uopste ne primecuju. covek je
inace, moj cika zuba kod koga idem skoro vec deceniju, ima bas tesku ruku i ne voli da daje anesteziju, al zato kad nesto zakrpi - to se vise nikad ne kvari
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!