Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Interesuje me imate li nekog druga ili drugaricu sa kojima ste nerazdvojni?
Sa kojima se vidjate svaki dan i znaju svaki segment vaseg zivota, neko sa kime zelite prvo da podelite i radost i tugu.
Ili zivite sami u svom svetu i nedate da tu iko zadje i druzite se sa samim sobom?

Koliko volite svog druga i drugaricu i koliko oni vas?
Da li to mogu ostati prijatelji za celi zivot?
Korisnikov avatar
By broX
ne bih mogao da zamislim zivot bez njih

stvarno ne mogu da zamislim ljude koji nemaju ni jednog prijatelja
:alikako:
kako li izgleda njihov zivot:nope:
Korisnikov avatar
By m..
Imam i druga i drugaricu s kojima delim skoro sve (iliti sve u kratkim crtama), medjutim obaveze i okolnosti ne dozvokjavaju da se vidjamo svaki dan.

Oh, i dva pitanja sa kraja posta:
I ja znam koliko oni vole mene, i oni koliko ja volim njih. S prijateljicom se znam gotovo citav zivot, s prijateljem citavu deceniju.

:mazi:
Korisnikov avatar
By HARP
Da zato sam i postavio temu, jer sam video jednu takvu osobu...
Mislim da im je zivot prazan...
A, ja ne bih preziveo da ne iscimam druga makar svaki dr., ako ne svaki dan :D
Korisnikov avatar
By Delete
Imam jednog druga sa kojim sam skoro svakog dana, i evo vec 8-9 meseci je upoznat sa svim mojim aktivnostima, nerazdvojni smo, ali...ipak nemam neograniceno poverenje ni u njega, neke stvari najradje zadrzim samo za sebe. A osim njega imam jednu najbolju drugaricu koja zivi u drugom gradu/drzavi pa je i ne vidjam tako cesto, ali znam da na nju mogu da racunam da ce biti uz mene kad god mi bude potrebna.
Zaista ne bih mogla zamisliti zivot bez prijatelja.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja imam divne prijatelje - bas sam srecna sto postoje u mom zivotu. Moji prijatelji dolaze takodje na ovaj forum i imamo i nas kafic tako da tu kafenisemo svaki dan, znaju uglavnom sve o meni... Van foruma imam prijateljice koje znam skoro ceo zivot, sa njima se ne cujem svaki dan, ali mi takodje puno znace. Pogotovo posebno mesto imaju dve prijateljice sa kojima sam sada i kuma. Ja toliko ludujem za mojim kumcicima da se nekad pitam gde cu da smestim ljubav prema sopstvenom detetu ako ga nekad budem imala.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nemam nekog ko bi potpuno odgovarao gornjem opisu. imam nekoliko prijatelja, ali ne izvodljivo je da ih viðam svakodnevno. svi imamo razne obaveze, ne živimo u istom gradu, itd. mada, ne bih ni voleo da ih viðam baš svaki dan... :)

za ceo život - hmm, ko ?e ga znati. ne pravim takve zavete, prosto nisam isklju?iv.
Korisnikov avatar
By colorado
Ni ja ne znam da li svi za ceo zivot, ali imam ih. Dve su cak ovde na forumu zbog mene. Dodao bih tu i Tramp. Jeste da nismo cesto u kontaktu, ali zato kad smo ziveli zajedno nije bilo teme o kojoj se nije pricalo.. dok smo na sebi imali samo gace. :)
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by FireGox
Interesuje me imate li nekog druga ili drugaricu sa kojima ste nerazdvojni?
Sa kojima se vidjate svaki dan i znaju svaki segment vaseg zivota, neko sa kime zelite prvo da podelite i radost i tugu.
Ili zivite sami u svom svetu i nedate da tu iko zadje i druzite se sa samim sobom?

Koliko volite svog druga i drugaricu i koliko oni vas?
Da li to mogu ostati prijatelji za celi zivot?
Interesantno, zivim u svom svetu a opet imam nekoliko bliskih prijatelja koji znaju neko vise neko manje o meni. Ne moze naravno uvek neko da se "podmetne" za sva moja stanja-radost, tugu itd. ali opstenje sa izvesnim ljudima mi mnogo znaci. Imam prijateljstva na kojima radim i koja su mi veoma vazna. Eto Dina npr. sms terapija i pomoc, a oko Dine ekipa odabranih.

Tu je i moj decko koji mi je velika podrska tako da se zapravo retko osecam stvarno samim. Od samoce ne bezim po svaku cenu a moji najdrazi su tu u bitnim trenucima. Tu ne mislim na porodicu nego na taj uzak krug prijatelja i decka.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by colorado
Ni ja ne znam da li svi za ceo zivot, ali imam ih. Dve su cak ovde na forumu zbog mene. Dodao bih tu i Tramp. Jeste da nismo cesto u kontaktu, ali zato kad smo ziveli zajedno nije bilo teme o kojoj se nije pricalo.. dok smo na sebi imali samo gace. :)
ju :colorado: kako tako u javnosti pa o gacama, inace imam neke tvoje gace i nesto sam mislila da ih obucem pre neki dan kad nisam mogla da pronadjem svoje :smeh:

meni je situacija slicna kao sa coloradom, tako imam recimo jako dragih i bliskih ljudi koji su rasejani po celom svetu i onda kad se vidimo mozemo bas o svemu ali sticajem okolnosti se ne vidjamo cesto

u NY imam isto par ljudi koji su mi bliski i koje vidjam cesce, pa onda onih koji su mi bliski ali ne stizemo da se vidimo ...

retko da imam samo jednu osobu koja mi je bliska, cini mi se da sam ja malo previse za bilo koju jednu osobu pa ako se podelim na vise njih niko ne poludi od mog zanovetanja sto se desi ako sam sa nekim/om svaki dan i non stop :cupakosu:

inace moj otac je jedan od tih ljudi bez prijatelja i nikad mi nije bio jasan, ono ima kolege, ima neke "porodicne" prijatelje ali koliko znam nema nikoga kome moze da se otvori
Korisnikov avatar
By demijan79
Imam jednog najboljeg prijatelja jos od detinjstva i najbolju drugaricu vise od 15 godina. Sa njima delim i dobro i zlo i vidjamo se skoro svakodnevno. Tu je jos par ljudi koje ne mogu smatrati pravim prijateljima ali su mi veoma dragi.
Jadan je zivot bez prijatelja. Ja imam komsiju koji ima oko 40 god. i nikad mu niko ne dolazi od kad ja pamtim za sebe a to je 26 godina. Jako je cudan i zatvoren. Pretpostavljam da mu je zivot uzasan i prazan.:vijaca:
Korisnikov avatar
By gari
Da. Prijatelje je teško ste?i ali lako izgubiti.

:zvizdi: :venchanje: :radosnice:
By High Maintenance
imam 2-3 bas prava drugara sa kojima sam otprilike svaki dan i na koje mogu da racunam u svakom trenutku (kao i oni na mene :D ) ....Drugaricu (pravu) samo jednu i sa njom se vidjam.. pa skoro svaki dan...Pored njih jos par osoba sa kojima sam dobar ali ovih troje-cetvoro su ljudi bez kojih u ovom trenutku ne bih mogao da zamislim svoj zivot
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Tot
Interesantno, zivim u svom svetu a opet imam nekoliko bliskih prijatelja koji znaju neko vise neko manje o meni. Ne moze naravno uvek neko da se "podmetne" za sva moja stanja-radost, tugu itd. ali opstenje sa izvesnim ljudima mi mnogo znaci.
I ja tako imam neki svoj unutrasnji svet a prisustvo prijatelja ga ne narusava. Naprotiv, komunikacija sa tobom i ostalim prijateljima se nadovezuje na moj razgovor same sa sobom. :)
Imam prijateljstva na kojima radim i koja su mi veoma vazna. Eto Dina npr. sms terapija i pomoc, a oko Dine ekipa odabranih.
:kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by FireGox
Da zato sam i postavio temu, jer sam video jednu takvu osobu...
Mislim da im je zivot prazan...
Zavisi, kako shvataju zivot. Ja znam vise ljudi koji jako mali znacaj pridaju prijateljstvu, zatim koji smatraju da muskarac i zena ne mogu biti prijatelji (heteroseksualci su)... mada je meni to nerazumljivo cini mi se da sam i ja njima nerazumljiva :wink: Cak i medju ovim prijateljicama iz detinjstva imam jednu koja zna da kaze da je prijateljstvo prolazna kategorija, cilj je ljubav. S njom se ne cujem cesto i na razlicitim smo talasnim duzinama ali na neki nacin volim tu njenu iskrenost - ne daje laznu nadu da ce mi se naci u ne znam kakvim situacijama, znam otprilike koliko od tog prijateljstva ocekujem i dajem, tako i ona od mene... i funkcionisemo...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
:blush: Kao prvo, mislila sam da je ovo neka tema o droZi :blush:

Lm, druzim se najboljom drugaricom vec 16 godina. Svaki dan smo zajedno, prakticno zivimo zajedno. Znamo sve jedna o drugoj.

Dovoljno?

I da, ne mogu da zamislim zivot bez nje!
Korisnikov avatar
By Laika
Jashta. Prosvirala bih da nema tih nekoliko ljudi.
By Bastet
Jednom davno sam imala najboljeg druga, pa smo se posvadjali...sada se druzim sa psima i svojim plisanim igrackama. Niko ne zna da mi se priblizi, svi oko mene su totalno neozbiljni i svako svakog ogovara...ne znam u kome bih mogla da nadjem prijatelja.
Korisnikov avatar
By Khons
dve najbolje ortakinje.
one mene zovu selja i vesa.
ja njih zovem chmarulja i govana.
By just!N
Imam par najboljih prijatelja koje poznajem vise od deset godina i bez njih nekad ne mogu da zamislim zivot...tu su i druge osobe koje su mi bliske i koje mi mnogo znace... :hug: :mazi:
Korisnikov avatar
By nEne
da, mislim da bi mog najboljeg druga zeleo za ceo zivot... cak i ako me ne bude vise voleo, ja bi se zadovoljavao mrvicama njegovog prijateljtva, imamo odnos koji meni jako prija i koji se jako plasim da izgubim...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by brotherxxx
ne bih mogao da zamislim zivot bez njih

stvarno ne mogu da zamislim ljude koji nemaju ni jednog prijatelja
:alikako:
kako li izgleda njihov zivot:nope:
Hm, kad se poznanici proglase za prijatelje nije zivot naravno. Prijatelj se gaji, zaliva, pazi, mazi i ne moze se steci za godinu-dve. Mnogo je to velika rec.

'Covek bez prijatelja je nedovrsen covek' - Emil Kue
By Paris
Originally posted by Bastet
Jednom davno sam imala najboljeg druga, pa smo se posvadjali...sada se druzim sa psima i svojim plisanim igrackama. Niko ne zna da mi se priblizi, svi oko mene su totalno neozbiljni i svako svakog ogovara...ne znam u kome bih mogla da nadjem prijatelja.
Mozda ih trazis na pogresnom mestu?
By fencysmurf
imam. dosta starijeg od mene - 13godina. ali da imam.

uopste... sad kad porazmislim, svi oko mene su barem 5 godina stariji od mene ...

hmmmm
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja imam jednu drugaricu sa kojom sam nerazdvojan. to je moja Breskwica, koja zna apsolutno sve o meni.
pored nje, tu je i moj bivsi decko, a sada odlican drug, sa kojim zivim.. to bi otprilike bilo sve, sto se tice takvih drugova
ima jos par ljudi sa kojima se zezam, idem na zureze and stuff, ali ni sa kim nisam previse blizak...ipak je ovo Crna Gora, a ja ne mogu sa nekim da budem previse blizak ako ne mogu da mu kazem za svoju sexualnu orjentaciju, tako da....
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Imam dve najbolje prijateljice, brata od tetke i prijatelja koji znaju SVE o meni kao i ja o njima i non-stop smo zajedno. Oni su mi potrebni kao vazduh koji disem i ne mogu da zamislim zivot bez njih. Delili smo sve sto smo imali i cak povremeno ziveli zajedno. Imam jos 3-4 odlicna prijatelja koje volim jaaako puno, ali nemam tu vrstu bliskosti sa njima kao sa ovima iz prve price.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Kupper

Hm, kad se poznanici proglase za prijatelje nije zivot naravno. Prijatelj se gaji, zaliva, pazi, mazi i ne moze se steci za godinu-dve. Mnogo je to velika rec.

pa ne znam bas da ne moze, ili mozda treba imati kategoriju za ljude koji su ti srodne duse i prepoznas ih odmah, ili one koji su ti prijatelji za 2 dana - ono dva dana intenzivno provedena, otvoris dusu nekome ali vam se putevi razdvoje ...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by tramp
Originally posted by Kupper

pa ne znam bas da ne moze, ili mozda treba imati kategoriju za ljude koji su ti srodne duse i prepoznas ih odmah, ili one koji su ti prijatelji za 2 dana - ono dva dana intenzivno provedena, otvoris dusu nekome ali vam se putevi razdvoje ...
Ne sporim. Drug da ( za mene). Prijatelj je mnogo jaka prica. OK, soulmate, sto da ne:):peace:
Korisnikov avatar
By gari
Bez pravih prijatelja život bi bio tako dosadan i siromašan.

:deda: :ccn: :potapsava:
Korisnikov avatar
By Stanley
Imam dvije soooper drugarice, koje o meni znaju i ono sto ja sam neznam!! :lol: :lol:

One dvije se bas i nevole izmedju sebe, ali nesmeta..hehe..i jos jednu, koja zna 98% svih detalja o meni.. :lizalica: :merlinka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!