Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ehm e ovako.Kako mozete kroz pogled da saznate jel neko gay, ili ne i oceli on sa vama da samo prica, prodje oko vas, ili sta drugo???Ovo je pitanje a ne da ja vama objasnjavam..hehehe

Ali mi se desilo, prije dan sam ja seto po Pragu sa drugaricom i udjem u prodavnicu sa odecom da pogledamo sta tu sve ima.Vec na vratima na nas doceko onako nasmijan decko(ehm..muskarac).Ja pdjem da nesta pogledam kad eto ti ga iz mene, ja idem dalje, psoto sam mislio da on misli da ja ocu nesta da ukradem.Kad on opet, i opet i ja ga pogledam kad on se smesi, i gledame kao samo sto me nije pojeo..hehe(nemogu reci da mi nije bilo drago).E Sada iz njegovog pogleda je se to videlo i bilo mi odma jasno.

Ali ima drugi probelm.Vec sedam dana svako jutro ispred skole kada jednu zadimim vidim jedno taaakoooo slaadkooog moooomka da vam oci stanu!!!!Jednom ovako obucen, jeno onako, jednom ima naocare, jednom mema, ali je uvek sladak, fin doteran, mirisljiv(to znak kad oko njega prolazim)!!!I ja danas za vreme casa iso na wc, kad vidim on sedi na stepenicama ispred razreda, nista ja sam proso i idem dalje svojim spotama(naravno da sam ga pogledo i pomislio da nece slucajno da mi dodje da pomogne..hehe).I kada sam izlazio onda je stajo ispred wc-a i telefonira.Ja sam ga opet pogledo i idem dalje, a ispred mene je na kraju sprata bilo ogledalo, gde sam vidio da on gleda u mom pravcu i sve dok nisam skereno u razred on je gledo(momenat prije nego sto sam uso u razred je se okreno).

Sada moje tacno pitanje je kako sledecih dana mogu ja da prepoznam jel, ili nije on gay/bisex. ??Mislim kad to budem znao onda cu se ja lako pobrinuti da on zna za mene..xexe.. :carica: ..ali postoji li neki univerzalni recept za to da prepoznam jel ili nije on??Ehm???Pls pomazite....presladak je a da ga ja neulovim a tek kasnije saznam da jeste gay/bisex. onda ima da uzmem strik i idem na tavan..hehe.. :elektro:

P.S.Izvinjavam se za greske, posto sam piso nabrzinu....:vestica:
Korisnikov avatar
By Zoe
:maljkovic: opusti se i pusti da se stvar sama razvije........Pa ovo je najsladje, kada si sav u slatkom iscekivanju! Uzivaj u tome :D
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ili mu trazi upaljac, pocni neku pricu :beba:
Korisnikov avatar
By Zoe
DA, da.........to moze :maljkovic:
Korisnikov avatar
By gari
Pitaj ga jel zna gde je "X". Ako zna, onda je to taj.

:roflmao: :sesir: :ves:
Korisnikov avatar
By Delete
Da, u svakom slucaju mu pridji sa nevinim pogledom i pitaj npr. koliko je sati, ima li upaljac, ili neku slicnu neobaveznu stvar...pa nas izvestavaj kako je proteklo to...i onda cemo ti dati dalja uputstva
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by gari

Samo ako u Pragu ima gay klub zvani X...

U svakom slucaju, nesto ga pitaj, trazi, pa se upoznate... :klap: Posle mozes svasta :D
Korisnikov avatar
By Stanley
Originally posted by Hybrid

Samo ako u Pragu ima gay klub zvani X...

U svakom slucaju, nesto ga pitaj, trazi, pa se upoznate... :klap: Posle mozes svasta :D
:lol: :lol: :lol: ..dobri ste, samo sto u Pragu nema gay klub zvani X.. :roflmao: ..xexe..ali oki, hvala za ideje..vidite meni nije palo ni na kraj pameti palo da mu pridjem i pitam ga za upaljac..hehe..soooper..ali danas ga bilo nije, nazalost.A ako budem u kojoj mogucnosti, ja cu vam ga slikati pa cu sliku postaviti.. :lol: ..ali sumnjam da cu ga zasada moci slikati..hehe..ali ko zna, ko zna sta ce se desavati..hehe..vec sada nemogu da se docekam kad sutra dodjem pred skolu.Samo se nadam, da tamo nece biti niko od drustva ko nepusi.. :cekam: ..ali za sada..sooper hvala.. :pinknaocari: :zvezda: :venchanje: :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Stanley
Originally posted by OneGirlArmy
:maljkovic: opusti se i pusti da se stvar sama razvije........Pa ovo je najsladje, kada si sav u slatkom iscekivanju! Uzivaj u tome :D
P.S.To bi me ubilo, ja ti nisam taj tip.Maximalno par dama, pa pocinjem da mislim samo na to i sve ostalo zapustam..xexe..radje nek to saznam, pa maximalno do 15 dana, to ce biti tamam na moj rodjenda..xexe.. :zastava: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Stanley
Ehm..dame i gospodo, prica ide dalje.

Danas ujtru ga opet nije bilo, i ja vec pocinjo u sebi da pevam Cecinu pesmu "Sto ga nema, sto ga nema...".Ali kad sam se vraco sa drugog sprata u razred, koji imamo u prizemlju, onda sam ga vidio kako sjedi za kompom.Nista, ja proso u razred.Spustio sam ruksak na klupu i odma kao da idem na wc, stalno je tamo sjednio i nije gledo oko sebe, kad najdenom vec zvono i pocetak novog casa.Iso sam u razred, ali odma kada je nastavnica rekla, da je kraj casa ja sam izletio van razreda da kofol vidim nesta na kompu, medju tim je on sjeo na na drugu stranu sparata u fotelju(to je nekih 5-6m).Bio je tamo sa dvije devojke i nesta su pricali, okrenut ledjima me nije vidio.Nista ja sjedim nesta radim na netu kad su dosle drugarice i ja ih pustio da i one nesta pogledaju, ali sam takticki osta da sedim pored njih, nespustajuci ga sa ociju(posto je imo kratku plavu majcu a kako je se naslonio laktovina na koljena majca se mu podigla, pa su se mu videla krsta a iza pantalona izvirivale su gace:love: ).Posle je se naslonio i poglede oko sebe i vido me.Ja sam se ljuljo na stolici tako da me 100% vidi.Pogledo me i nastavio da prica sa devojkama.Za neki minut je me opet pogledo u isti trenutak kada sam ja u njega buljiho(hihi:saint: ) i gledali smo se u oci jedno 15-20 sekundi, onda sam napravio najvecu glupost a to je da sam se okreno i gledo kroz prozor!!!Kasnije sam se hteo da se pojedem!!!Ali on je se onda razvalio u fotelji i poce kao da se proteze i tako to, sto je bilo maksimalno sladko!!Hehe..Mno idemo dalje.Opet pocinje cas i ja idem u razred, ali nastavnica nidje.Vrata su bila otvorena a posto ja sjedim u provoj klupi do vrata sve sam vido sta se desava ispred njih.Ja sam se razvalio na stolici i podigo noge na klupu stavljajuci slusalice(da pustim mix Ceca vs. JK) kad eto ti ga.Doso ispred razreda da pogleda neke papire na zidu, ja sam se odma zasijo ko nov.Gleda, gleda i onda pogleda u razred.Ja sam ga isto pogledo(to je trajalo nekih 5sekundi) i on se okrenu i otiso.To je se ponovilo jos jednom.Kada je ovaj cas zavrsen i ja sam izletio iz razreda, njega vise nije bilo...

aaaa...e sada, znam da je ovo glupost i verovatno(na VELIKUUUU zalost) nista(ustvari toga se bojim, ali nadam se da moozda..aa?) od toga nece biti, ali sta vi mislite??Tip je zgodan, visok, ima svetlo smedju kosu, i strasno simpaticno i medeno lice!!!Uh, kada bi sam imo naocare vec bi se mi parile..hehe..opet me je gledo i tako to a to bi moglo nesta da znaci.Sta vi mislite???A nisam mogo da mu pridjem kad je tamo sa nekim bio a i sta da ga pitam kad sam u zgradi a pusit se nesmije..??:no:
By just!N
Ne znam sta da ti kazem...postoje sanse...ali i sam kazes...mozda od toga nista ne bude...rekao bih ti da probas...tako ces biti siguran...ja sam par puta imao slicne situacije ali nisam hteo da rizikujem pa se posle pokajao...mozda je najbolje da mu pridjes prvi i da poslusas savete koje si dobio od ostalih...srecno...pa javi... :kiss: :mazi: :meda:
Korisnikov avatar
By Stanley
Oki, pric i pitat imali upaljac ili tako nesta i sta dalje ako kaze da nema??A kako trebam tumaciti ono gledanje????Cesto me neko gleda, ili ja nekog, ali nikada neznam kako tacno tumaciti te poglede???Skroz normalan i nevin pogled???Sta to znaci???Vi ste iskusniji, pa sam mislio da mozda vec znate kako prepoznati nekoga..??Hehe..:peace:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ja ti predlažem da prvo pokušaš da postaneš dobar prijatelj s njim. Dakle, nekako se "ubaci" u njegovo društvo i po?ni da pri?aš o školi. Dobar na?in je to sa upalja?em ili možeš da ga pitaš da li ima tu i tu knjigu iz tog i tog predmeta ili da li je imao taj i taj ispit i kakav je profesor i sli?no.
A kada jednom postaneš prijatelj s njim, lako ?eš zaklju?iti neke stvari o njemu; a možda ?e ti i on to sam re?i!
:zastava:
Korisnikov avatar
By Stanley
Originally posted by ForeverYoung
Ja ti predlažem da prvo pokušaš da postaneš dobar prijatelj s njim. Dakle, nekako se "ubaci" u njegovo društvo i po?ni da pri?aš o školi. Dobar na?in je to sa upalja?em ili možeš da ga pitaš da li ima tu i tu knjigu iz tog i tog predmeta ili da li je imao taj i taj ispit i kakav je profesor i sli?no.
A kada jednom postaneš prijatelj s njim, lako ?eš zaklju?iti neke stvari o njemu; a možda ?e ti i on to sam re?i!
:zastava:
Hehe...wow...cool plan, samo jos da to docekam.Problem je sto o njemu za sada nista neznam.Ali upravo to moram nekako promeniti, valja cu uspeti..hehe..proba cu da sjednam pored njega kada bude na stubistu sedeo kod kompa..ehm..vidicemo..samo se nadam da necu morati cekati da se ispuni taj plan sa drugarom, posto je to za duze vreme..hehe..xexe..a mozda se vec sutra nesta promeni..ehm..valjda..nadam se.Samo je mi zao sto nemogu da vam ga pokazem, kako je sladak!!!!!!!!!!!!!! :mljac: :trach: :volinevoli: :cigareta:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Slikaj ga mobilnim telefonom, pa pošalji :D
Korisnikov avatar
By Stanley
Pa da, to ga mogu odma pitati jel gay ili ne... :nokti: ...haha...ali je visok nekih 185(posto ja imam 180 a on je malo visi od mene), vidi se da verovatno radi neki sport, posto ima cool telo, neogavno fino lice, sladak pogled.Smedja kosa, siroka ramena...samo da padnes na dupe i gledas..hehe..:mljac:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by Stanley
vidi se da verovatno radi neki sport, posto ima cool telo, neogavno fino lice, sladak pogled.
:smeh: :smeh: :roflmao: izvini morala sam ;) :D
Korisnikov avatar
By Stanley
Originally posted by bisex-I-guess
vidi se da verovatno radi neki sport, posto ima cool telo, neogavno fino lice, sladak pogled.
:smeh: :smeh: :roflmao: izvini morala sam ;) :D
Oki nema problema, naviko sam.Pisam grozno, brzo a sa puno greskama..ehm..takav sam na svim forumima, zato me svi i pamte..:lol:
Korisnikov avatar
By colorado
a da malo manje vremena i paznje u pokusajima muvanja posvecujes Ceci i Jeci???
Korisnikov avatar
By Stanley
Originally posted by colorado
a da malo manje vremena i paznje u pokusajima muvanja posvecujes Ceci i Jeci???
Nerazumijem..:cigareta:
Korisnikov avatar
By gari
Ej, dosta sa tim gledanjem od 5-2o sekundi. Preduzmi nešto konkretno. To sa upalja?em je glupo jer posle ne znaš šta ?eš /a možda i ne puši/. Jednostavno priði i upoznaj se-ja sam taj i taj i pozovi ga na kafu /he,he/ u svoj stan ili neki kafi?, pa ?eš ve? videti šta ?eš dalje. Ina?e, nikome ne piše na ?elu da je gay.

:spank: :fist: :zev2:
Korisnikov avatar
By Stanley
Ej, dosta sa tim gledanjem od 5-2o sekundi. Preduzmi nešto konkretno. To sa upalja?em je glupo jer posle ne znaš šta ?eš /a možda i ne puši/. Jednostavno priði i upoznaj se-ja sam taj i taj i pozovi ga na kafu /he,he/ u svoj stan ili neki kafi?, pa ?eš ve? videti šta ?eš dalje. Ina?e, nikome ne piše na ?elu da je gay.

:spank: :fist: :zev2:
Ehm...pa to nece moci.Za mene niko nezna da sam gay i tako bi sam hteo da ostane(samo par nejboljih drugara) a kada bi sam to uradio a on bei bio gay, onda bi sam bio u PM.Inace ako bi mi bilo svedno jel to neko zna ili ne, onda nema sta da se resava, prosto pridjem i udvaram se..xexe..ali to bas nazalost nesmijem...hmmm..:slinavko:
Korisnikov avatar
By gari
Ma, ako ga pozoveš na kafu, ne zna?i da si mu rekao da si gay. U toku pijenja kafice ve? ?e on tebi dati do znanja šta misli. Možda te nagazi ispod stola, ili te kao slu?ajno dodirne ruku...Ko zna šta se sve ne dogaða dok se pije kafa? A tek posle kafe...

:hiphip: :sunce: :trampolina:
Korisnikov avatar
By Stanley
Ma, ako ga pozoveš na kafu, ne zna?i da si mu rekao da si gay. U toku pijenja kafice ve? ?e on tebi dati do znanja šta misli. Možda te nagazi ispod stola, ili te kao slu?ajno dodirne ruku...Ko zna šta se sve ne dogaða dok se pije kafa? A tek posle kafe...

:hiphip: :sunce: :trampolina:
Ehm....mozda ako bi bila neka dobra situacia, sta ja znam, da oba pokisnemo a sakriemo se nedje sami, ili tako, ali da ga samo tako pozovem na kafu???To odma mobi nakacit na skolu bilbord ja sam gay...tako bi se to svatilo ovde u Ceskoj, neznam kako kod tebe, ustvari neznam ni dje zivis.
Korisnikov avatar
By gari
Ovde se poziv na kafu smatra isto što i poziv na sex /kod heterosexualaca/. Pa, onda ga zamoli da ti pomogne u u?enju nekog od predmeta koji vam je zajedni?ki. Neka ti nešto pokaže...Bilo šta.

:yes: :alexis: :sunce:
Korisnikov avatar
By Stanley
Ovde se poziv na kafu smatra isto što i poziv na sex /kod heterosexualaca/. Pa, onda ga zamoli da ti pomogne u u?enju nekog od predmeta koji vam je zajedni?ki. Neka ti nešto pokaže...Bilo šta.

:yes: :alexis: :sunce:
EHm....to sam vec izmislio...muhahe...kompi na stubistu cu sve spasiti..hahaha:happysmoke:
Korisnikov avatar
By gari
Umirem od radoznalosti pade li lepi, plavi Chesh? Stanley, javljaj nam razvoj dogaðaja.

:foto: :obraz: :wtf:
Korisnikov avatar
By Stanley
Ehm....moraces da umirea joa celi vikend, posto ga nisam vidio...Aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! :indijanac:

Dje je? :puzzle:

Za sada mogu samo da o njemu sanjam, posto dok ga nevidim nista nemogu ni da ucinim.Ali moram opet da prokemenarisem da je toliko sladak da kada ga vidim jednom u sedmici, nemoram celih sedam dana nista sladko da jedem... :sunce: :sunce: :sunce:

P.S.Nebo jse ja cu odma javljat se novosti, ali sad dva dana ga nije bilo..joooj..bar imam dosta vremena da sve dobro razmislium..xexe :lol: xexe.. :trampolina: :trampolina: :sunce: :sunce: :dance: :dance: !!!!!!!!!! :cvetduga: :cvetduga: :mazi: :mazi: :dance: :dance: :tumble: :tumble: ;)
By just!N
Ali moram opet da prokemenarisem da je toliko sladak da kada ga vidim jednom u sedmici, nemoram celih sedam dana nista sladko da jedem...

Heheh...neko kao da se opasno... :love: :love: :love: :) :obraz: :bouncy:

:blush: :tumble:
Korisnikov avatar
By gari
Hmmmm...Zato se ja gojim, ne vidim nikako svoju voljenu osobu, pa umesto toga navaljujem na slatkiše...

:sweet: :hug: :angel:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!