Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
[img=413x584]http://www.gay.hr/slike/attachmenti/metro3.jpg[/img]

Metroseksualci... Vaša iskustva, zapažanja, teorije... :cita: Jeste li možda jedan od njih? :trep:
Sviðaju li vam se uop?e metroseksualci? Tko su najviðeniji metroseksualci u Srbiji? [img=80x21]http://www.gay.hr/slike/attachmenti/tetkurace11.gif[/img]
Što treba u?initi da bi se postalo metroseksualac? [img=35x16]http://www.gay.hr/slike/attachmenti/peder.gif[/img]
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by 2kune
Sviðaju li vam se uop?e metroseksualci?
ne i nemoj slu?ajno da postaneš jedan od njih
Korisnikov avatar
By Hybrid
Sviðaju li vam se uopšte metroseksualci?
Da, neki... :sweet:
Korisnikov avatar
By bigirl
Da da da da da da da da da!!!! Predivni su! Ho?u metro-de?ka! Evo... David Beckham npr... Mmmm...
Korisnikov avatar
By unic0rn
a ko su ti? oni koji se jebu po metrou? :kopa:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by unic0rn
Onda kod nas nema metroseksualaca :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
a ko su ti? oni koji se jebu po metrou?
E tu se se?am citata iz Bitange i princeze kad jedan pita isto to, a dolazi glupa plavuša i ladno kaže: Ma ništa vi ne znate, metEroseksualci su muškarci koji vode ra?una o svom fizi?kom izgledu...
sad stojiš i gledaš i ne veruješ da ?e ona da kaže tako nešto
to me podse?a na drugu epizodu kad je gazda pokazivao kako se uklju?uje vibrator/dildo da radi dva puta brže
Korisnikov avatar
By sakis
To su ti kod nas : Zeljko Joksimovic, Bosko (City), skoro svi manekeni, neki fudbaleri npr. Bosko Jankovic itd.
Meni je to sasvim uredu, zasto bi mi smetalo da pored sebe imam negovanog muskarca. :tetka:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by sakis
To su ti kod nas : Zeljko Joksimovic, Bosko (City), skoro svi manekeni, neki fudbaleri npr. Bosko Jankovic itd.
Meni je to sasvim uredu, zasto bi mi smetalo da pored sebe imam negovanog muskarca. :tetka:
Sakis i ovaj sa tvog avatara mi deluje negovano.....mmmmmm, vidi mu kosicu, obrvice, usne...mmmm ;)

Posle mog avatara, najvise mi privlaci tvoj sa tim negovanim deckom
Korisnikov avatar
By M M and I

:lol: :smeh: :roflmao:
Korisnikov avatar
By sakis
Originally posted by FireGox
Sakis i ovaj sa tvog avatara mi deluje negovano.....mmmmmm, vidi mu kosicu, obrvice, usne...mmmm ;)

Posle mog avatara, najvise mi privlaci tvoj sa tim negovanim deckom
E da da, tip sa mog avatara je cist primer kako treba da izgleda jedan metrosexualac. :kralj:
Korisnikov avatar
By Delete
Ma ok su metrosexualci sve dok ne zapostave neke druge stvari u zivotu :tenis:
By Simor
Metroseksualci su strejt momci koji bi da budu po stajlingu "gej", a po društvenoj poziciji strejt?

Nein, danke!
Korisnikov avatar
By gari
Dakle, oni isuviše polažu na svoj spoljašnji izgled? A šta je sa intelektom? Da nisu oni malo narcisi? Koliko vremena provode pred ogledalom zagledaju?i da im neka dlaka nije izrasla na pogrešnom mestu? Da li briju guzu? Kako stoji stvar sa rutavim nogama i grudima i /ne daj Bože/ leðima? Da li sve to mora da bude depilirano i epilirano? Kada imaju sex da li prekidaju odnos /coitus interruptus/ da bi obrisali onu kapljicu znoja sa ?ela? Isuviše su komplikovani.

:zastava: :zongler: :pirat:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Da li briju guzu? Kako stoji stvar sa rutavim nogama i grudima i /ne daj Bože/ leðima? Da li sve to mora da bude depilirano i epilirano?
Koliko sam shvatio, da
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by Simor
Metroseksualci su strejt momci koji bi da budu po stajlingu "gej", a po društvenoj poziciji strejt?
Ne!

Metroseksualnost je osobina urbanog muškarca bilo koje seksualne orijentacije koji ulaže dosta vremena i novca u svoj izgled i na?in življenja. Taj naziv je prvi upotrebio britanski novinar Mark Simpson 1994. godine, opisuju?i uticaj potroša?kog doba i ekspanzije medija (naro?ito štampe namenjene muškarcima) na tradicionalnu muževnost.
By Simor
Izvinjavam se. Mada kada se promovišu metroseksualci, to su kao urbani heteroseksualni muškarci, koji su kao došli u kontakt sa svojim ose?anjima, i koji naravno koriste najpoznatije svetske marke da se obuku i da se "srede". U svakom slu?aju jedna problemati?na kategorija. Potroša?ko društvo ponovo generiše idiote, bilo heteroseksualne bilo homoseksualne, koji ne?e biti društveno svesni. Meni to izgleda kao muška verzija one nesre?ne Vesne Jugovi? - malo kineska filozofija, malo tlapnja o pop psihologiji, malo više novaca, a jadna, bedna i bezopasna za (nepravednu) društvenu strukturu...
Korisnikov avatar
By gari
Imaju li ti "metroseksualci" neke veze sa "japi" osobama? Ili su ovi drugi nalickani do perfekcije zbog poslovnih obaveza?

:psiholog: :placko: :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Tot
Potroša?ko društvo ponovo generiše idiote, bilo heteroseksualne bilo homoseksualne, koji ne?e biti društveno svesni.
Tako se potrosacko drustvo uvek iznova regenerise. I cesto razmisljam o "revolucionarnosti" gayeva koji su pristali na ovu rafiniranu farsu...o kakvoj se tu svesti pa jos drustvenoj moze pricati...
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Hybrid

Ne!

Metroseksualnost je osobina urbanog muškarca bilo koje seksualne orijentacije koji ulaže dosta vremena i novca u svoj izgled i na?in življenja. Taj naziv je prvi upotrebio britanski novinar Mark Simpson 1994. godine, opisuju?i uticaj potroša?kog doba i ekspanzije medija (naro?ito štampe namenjene muškarcima) na tradicionalnu muževnost.
Hmmmmmmmmmmmmmm.............................

Ja sam mislio da su to 1) oni koji vole da se seksaju u metrou

ili pak

2)oni koji se seksaju u odredjenim atmosferskim uslovima

3)bioritmicno podesavanje seksanja prema vremenskoj prognozi

Ali mi je najbliza bila verzija da su to 4) meteoropatski seksualci- cije je seksanje veoma zavisno od vremenskih uslova.

:nerd:
Korisnikov avatar
By 2kune
A zašto žene, bilo koje seksualne orijentacije, koje drže do sebe i svog izgleda, koje se šminkaju, koje se odjevaju u marke, koje se njeguju, itd. nemaju neko posebno ime kao metroseksualci? Zašto je to tako? Zašto ljudi moji? Zašto? :cheer:
Korisnikov avatar
By jukie
A zašto žene, bilo koje seksualne orijentacije, koje drže do sebe i svog izgleda, koje se šminkaju, koje se odjevaju u marke, koje se njeguju, itd. nemaju neko posebno ime kao metroseksualci? Zašto je to tako? Zašto ljudi moji? Zašto? :cheer:
Zanimljivo razmišljanje. Daklen, šta sam ja primetio. Poslovno uspešne žene se sve lickaju i pokušavaju da izgledaju na isti kalup (meni se ponekad dešava da ne znam ko je ko od nekih koleginica koje ne viðam ?esto, jer sve izgledaju isto; aman, bar da ne farbaju sve kosu u identi?nu nijansu plave i sa identi?nom frizurom... klonovke...)
... kod muškaraca je to ve? dihotomo. Imaš taj neki ma?o/bear/chub good look (posmatrano sensu lato) i metroseksualni look. Ne vredi da nekog kao Egmont Borisa pokušavaš da lickaš da izgleda kao npr. Pauli. Njegova telesna i konstitucija lica to ne dozvoljava. E sad, previše je veliki broj bear/chub uspešnih tipova da bi metroseksualci uspeli da ih potope svojim prisustvom i nametnu samo jedan na?in izgledanja (tj fenotipsku morfu).
Korisnikov avatar
By m..
Moj prijatelj koristi puder (zapravo vise njih kad bolje razmislim), jel on sad metrosexualac?
By Simor
Originally posted by Tot
Potroša?ko društvo ponovo generiše idiote, bilo heteroseksualne bilo homoseksualne, koji ne?e biti društveno svesni.
Tako se potrosacko drustvo uvek iznova regenerise. I cesto razmisljam o "revolucionarnosti" gayeva koji su pristali na ovu rafiniranu farsu...o kakvoj se tu svesti pa jos drustvenoj moze pricati...
Pa, o nikakvoj, naravno.

Mada je meni zanimljivo slede?e: ajd' još i da razumem na Zapadu takvo ponašanje, gde su nekakve standarde ljudskih prava gej muškarci koliko-toliko postigli, ali u Srbiji... Skineš dlake, super se obu?eš, i tako si spreman na tr?anje, a dok te pop Gavrilovi? i mladi studenti istorije i prava iz "Obraza" jure sa mo?ugama. Pa kada završiš u Urgentnom centru, u bolni?kim sobama kojima tr?e bubašvabe, a malter sa zidova otpada, bar si negovan.
By Lemur
Originally posted by m..
Moj prijatelj koristi puder (zapravo vise njih kad bolje razmislim), jel on sad metrosexualac?
Zasto se metroseksualac stalno vezuje za puder?
Ja ne kazem da metroseksualci ne kotiste puder, ali ako neka osoba koristi puder a ne vodi rucuna o svom celokupnom izgledu onda nije metroseksualac.

Meni su metroseksualci skroz simpaticni! :love: :kiss:

Zar vam nije lepo da vidite negovanog i zgodnog muskarca?! :gric:
Korisnikov avatar
By bakalar
Meni su totalno metro tipovi ako ne znaju gde da se zaustave...
Ako postavis neke granice i pocnes tako da zivis i sve to radis zarad toga da bi produbio neki stil i ukus onda je super.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Lemur
Originally posted by m..
Zasto se metroseksualac stalno vezuje za puder?
Ja ne kazem da metroseksualci ne kotiste puder, ali ako neka osoba koristi puder a ne vodi rucuna o svom celokupnom izgledu onda nije metroseksualac.

Meni su metroseksualci skroz simpaticni! :love: :kiss:

Zar vam nije lepo da vidite negovanog i zgodnog muskarca?! :gric:
Ovaj je def metrosexualac, bas se kindjuri i sredjuje..

pa nekako od sve te kozmetike (da ne kazem sminke) za tipa ima najvise smisla da koristi puder, tesko da ce iko metrosexualca da veze za hidratantnu kremu ili maskaru ili depilaciju grudi (za ova prethodna dva ce pre vezati trandzu i bildera)
Korisnikov avatar
By gari
Deni koristi puder-jel i on spada u merto-sexualce?

:pas: :hail: :maca:
By Lemur
Mozda najbolje da pitamo njega! Deniiii.... :bouncy: :kiss: :bye:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!