- 10 Maj 2006, 08:26
Na Iskrici je uvedena nova vrsta moderiranja, do sada nepoznata na netu... Evo jedan eklatantan primjer:
Eto, na tom i do sada homofobnom forumu vi�e niste sigurni. Tko ide na Iskricu bit ?e napadan i brisan od strane novih administratora i biti ?e mu stalno prigovarano zbog seksualne orijentacije (moje osobno iskustvo). Administratori ?e ?itati u2u poruke i sadr�aj selektivno objavljivati na forumu u osobnim obra?unima s vama i ne?e vam dati priliku da na to odgovorite. Savjetujem vam da izbjegavate Iskricu dok se administratorski tim ne promjeni.
foruma�ica:
To je onaj post "Kava s okusom gor?ine"...tamo se pi�e o tome.....
mislim odvratno je to �to se tako mo�e do?i do adresa, brojeva telefona, familije....a to onda vi�e nisu virtualne igre nego ne�to puno prljavije.....
foruma�:
Ako je ovo to?no, onda se povla?im, i to ne iz straha, nego mi se gadi!!!
Nato daj mi objasni, kako , i �to se "provaljuje"...)))
To je za skupnu prijavu, jer taj ?in predstavlja krivi?no djelo...
foruma�ica:
Izbrisane su mi sve primljene poruke......
molim vas, nek mi netko po�alje bilo kakvu poruku, da vidim jel mi se mo�e poslat ne�to i da ja to pro?itam......
ne mogu vjerovat �to se doga�a...
foruma�ica:
Kroz 1 sat su mi vra?ene poruke....
foruma�:
Ma nema tu nikakvih stra�nih stvari ni tema, ali ide mi na �ivce da nekom po�aljem privatnu poruku, i da neki deformirfani i nedojebani "debilni isprdak", kojeg otac od stresa nije do kraja istresao iz jaja ?ita tu�e prepiske i stvara neke bolesne arhive i
kartoteke...
foruma�ica:
Meni osobno je poni�avaju?e kad mi taj neki frustrirani kreten izvu?e priv. poruku (moje intimno razmi�ljanje) i pukne je na forum da je svi ?itaju....i pri tom dokazuje svoje nekakvo moralno pravo....postoje neka nepisana pravila o ne-diranju tu�e privatnosti i intime....
foruma�ica:
ebate sto se jos nece desavati ovdi...imaju li ti bolesnici pametnijeg posla nego svoje frustracije licit na takav nacin...ludilaaaaaa
foruma�:
Drage dame i po�tovana gospodo... jest' da ra?unam sa privatnosti, ali... ovo me ne mo�e bitno uzdrmat... ti retardirani koji zloupotrebljavaju poruke i diskreditiraju autore ne?e dobro pro?i... mogu napravit �tetu ali, definitivno vjerujem, ne fatalnu, u finalu im se to obije u glavu, jer naleti na opakije od sebe pa ga (ti potonji) stjeraju u.. hmmm... da budem pristojan i napi�em: mi�ju rupu...
U svakom �itu ima gamadi, �alosno je samo da ovako napravi �tetu... normalne ?lanove dovodi do zatvorenosti... kvalitetne ideje ostanu samom "autoru"... nije li cilj da ih podijelimo ("glasno razmi�ljamo"... svatko pone�to (na)u?i iz foruma... ( ne dajte se !
administrator:
STREPITEEEE !!!!!!!!!!!
Kaj se nesmije ?ovijek ni na�alit?
administrator:____________________________________________________
Foruma�ice (onoj kojoj su u2u poruke nestale pa se vratile; op. prev.) odr�avaj malo svoje poruke. Pobri�i jo� malo. Toliko si produktivna da svako malo server trokira. To vredi za svih. ?ast izuzecima koji stvarno pi�i-bri�u, ali malo je takvih. Mislite na to da ima kojekakvih zlo?esto?a me�u nama, koje si spremne na sva�ta ako im se ka�e NE ili GOODBYE ili GOODYEAR, ili namiri�u da bi mogli neku korist izvu?i iz saznanja proiza�lih iz tragova va�e telekomunikacije.
Eto, na tom i do sada homofobnom forumu vi�e niste sigurni. Tko ide na Iskricu bit ?e napadan i brisan od strane novih administratora i biti ?e mu stalno prigovarano zbog seksualne orijentacije (moje osobno iskustvo). Administratori ?e ?itati u2u poruke i sadr�aj selektivno objavljivati na forumu u osobnim obra?unima s vama i ne?e vam dati priliku da na to odgovorite. Savjetujem vam da izbjegavate Iskricu dok se administratorski tim ne promjeni.