Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Gledajuci strane i nase profile videh dosta lepsih momaka u inostranstvu, zgodnijih.
Ili se nasi zapuste i ugoje ili u inostranstvu vise polazu racuna na svoj izgled.
Sta vi mislite?:zongler:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
i kod jednih i kod drugih je primetno ubacivanje tudjih fotki u profile pa sam odavno prestao da ih gledam
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by colonia_boy
i kod jednih i kod drugih je primetno ubacivanje tudjih fotki u profile pa sam odavno prestao da ih gledam
Vidi se ko je stavio svoje fotke, to se primeti i kod nasih i kod starnih...

Pricam za ono sto sam video sto nije tudja slika :)
Korisnikov avatar
By IceBerg
mislim da su nashi momci... balkan boys puno bolji...nekako smo vatreniji i ima nas za svachiji ukus... a stranci naravno vishe polazu na sebe...
Korisnikov avatar
By M M and I
nesto ne znam...cini se da ipak frajeri u EU, USA, Kanadi, Australiji i ostalim zemljama "zapadne hemisfere" (stranci generalno je uzasno sirok pojam) vise vode racuna o izgledu i teze sebi dopuste da se zapuste...mada i takvih ima mnogo...to su ti koji stavljaju tudje fotke na svoj profil, ili ne stavljaju nikakve fotke na profil...ili pak ni nemaju profil.

Isto tako to da su "balkan boys", kako to neko rece, vatreniji i nesto kao bolji...i to je ovaj, jelte, stereotip...Licno moi je navrh glave isfrustriranih "balkan boys-a" sa 1001 problemom.

Znachi celo pitanje koje si postavio podrazumeva ogromnu kolicinu stereotipa da bi se na njega odgovorilo...
Korisnikov avatar
By gari
Mozda stranci imaju sponzore, pa imaju i više vremena da se lickaju. A mi, jadni, moramo da radimo od jutra do mraka pa nemamo vremena za "pomade".

:povez: :piski: :maji:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by gari
Mozda stranci imaju sponzore, pa imaju i više vremena da se lickaju. A mi, jadni, moramo da radimo od jutra do mraka pa nemamo vremena za "pomade".

:povez: :piski: :maji:
Pa nije dzabe nastala ona pesma, "ja sam Balkan-boj i smrdim na znoj", tako li bese?

Honestly, prodji me Balkanaca - oni su dobri samo za kauc, ali psihijatrijski. Tu stvarno ima mentalnog "zdravlja" u izobilju i za "svaciji ukus".

Hvala Bogu, pa su Pesta i Zagreb samo nekih stotinjak kilometara od Beograda.

A meni su purgeri potpuno dragi.
By Ulix
Sta mislimo?
Mislimo da pravis neopravdane generalizacije.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by Ulix
Sta mislimo?
Mislimo da pravis neopravdane generalizacije.
:up:

I ono gornje opisivanje balkanboj-a... Uopste ne vazi vec neko vreme...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nisam ziveo nit bio nigde napolju toliko dugo da se upustim u strani gay zivot, pa sam laichki stekao utisak da se kod njih fura neko standardizovanje izgleda -> nabildovan, fensi frajer i slichno, pa se samim tim dosta i polazhe u ispunjenju tih standarda.

I dok sam ovo pisao sam i potvrdio da to jeste generalizacija, da li zato shto su ti 'standardni' toliko transparentniji ili sto su u vecini to ne bum znal.

U svakom sluchaju, vishak slobodnog vremena, novca i slichno. :psst:

A onda, gledajuci 'nashe' shvatim da je pederaj zapravo u kurcu u celom svetu i da su isti psihichki problemi svuda dominantni.
Mislim da se, ama bash ni u chemu ne razlikujemo.
Korisnikov avatar
By gari
Vlado T, pa zar ne znaš da se u znoju kriju oni feromon?i?i koji izazivaju zaljubljenost? Možda smo mi zato toliko zaljubljivi što širimo prirodne mirise? Deodoranski samo ubijaju dušu. A šta, stranci se ne znoje u toku sex-a? Zna?i, slabo rade te stvari. Ja dok se ne preznojim ne ra?unam da sam imao sex.

:potapsava: :maji: :misici:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by taurus
Domace.
Budimo patriote- trošimo samo doma?u robu.

:kissing: :crveni: :beba:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa i Zagreb je na Balkanu. nisu ni oni nešto "druga?iji".

no, stranci furaju fizi?ki izgled, a Balkanci furaju nešto drugo. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa i Zagreb je na Balkanu. nisu ni oni nešto "druga?iji".

no, stranci furaju fizi?ki izgled, a Balkanci furaju nešto drugo. :smilegrin:

Ori Mile, al duboko :smeh:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by unic0rn
U svakom sluchaju, vishak slobodnog vremena, novca i slichno. :psst:
Sweetie, na "zapadu" se vishak novca i vishak slobodnog vremena najcesce medjusobno iskljucuju...
Korisnikov avatar
By KiWi
Zapad izraženo gaji kulturu vizuelne dopadljivosti ... tome doprinose i bratstva i sestrinstva kao i bliskost ljudi kada su na koledžu... Kod nas je pak izraženiji kult trbušnog hedonizma i ?injenice da je puna tiba uvek bolja od polu prazne ... Sa druge strane, mnogo smo bliže istoku, gde je podgojeno telo sinonim za imu?ne i sre?ne. Ne mislim da je takva situacija samo sa pederima. I st8 momci se tamo mnogo više paze ...

@Vlada T: Ne generalizuj!
Korisnikov avatar
By gari
Pa da-neka oni na zapadu razvijaju telo, mi razvijamo duh. Uostalom i sam Buda se prikazuje sa, onako, pozamašnom tibom a nije bio hedonista. Mi smo ti još narod nenajeden /neuhranjen/.

:happysmoke: :wtf: :zvezdice:
By Pending-For-A-Bending
Pa....
Ja se definitivno vise lozim na strane... Da li je to u pitanju "the grass is always greener on the other side" ili...
Mada, mnogo puta mi se dopadne lik i kad mu pridjem-on stranac i "i dont speak serbian".

U sustini, dok sam ziveo u Holandiji i Nemackoj sam primetio da nasi momci tamo mnogo bolje prolaze. Neki nas tip koji bi ovde bio ocenjen sa 4 (na skali od 1 do 10) tamo moze da bira koga hoce. I to oni ne znaju da je Srbin (tako da faktor EXOTIKE mozete da iskljucite). Verovatno ima nesto u nama:))
Korisnikov avatar
By gari
Pa ima-lepo ja kažem. Em duhovnost, em tiba...To ih jako privla?i, nisu navikli /kao oni sve mršavi/.

:pilence: :klap: :puzzle:
Korisnikov avatar
By IceBerg
ma neka kaze ko shat god hoce... balkanci su ipak temperamentniji od ostalih... meni su zapadnjaci jakoo dosadni... a balkanci su mi u globalu jakoo hoot i vatreni
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by usamljeni
ma neka kaze ko shat god hoce... balkanci su ipak temperamentniji od ostalih... meni su zapadnjaci jakoo dosadni... a balkanci su mi u globalu jakoo hoot i vatreni
Jao jeste i mnogo smo brate maštoviti. To što mi izmislimo niko ne može.

:hyper: :ccn: :peva:
By Ulix
Originally posted by Kiwi
Zapad izraženo gaji kulturu vizuelne dopadljivosti ... tome doprinose i bratstva i sestrinstva kao i bliskost ljudi kada su na koledžu... Kod nas je pak izraženiji kult trbušnog hedonizma i ?injenice da je puna tiba uvek bolja od polu prazne ... Sa druge strane, mnogo smo bliže istoku, gde je podgojeno telo sinonim za imu?ne i sre?ne. Ne mislim da je takva situacija samo sa pederima. I st8 momci se tamo mnogo više paze ...
I onda slag na torti:
:teletabisi: :kafa:
Korisnikov avatar
By IceBerg
pa jedino koga bi poredio sa nama to su latin america tachnije brazil i mogu italijani shpanci i libanonci
Korisnikov avatar
By M M and I
ha-ha-ha...a koliko tek dosadnih balkanaca ima...a ima ih i jako puno nevatrenih, umrtvljenih, iskompleksiranih, histericnih itd...Zar nije dovoljno proviriti u X i snimiti situaciju...

Opet se gadjate stereotipima...dokle vise?
Korisnikov avatar
By M M and I
pa jedino koga bi poredio sa nama to su latin america tachnije brazil i mogu italijani shpanci i libanonci

Barem sam u toj Italiji bio koliko god puta hoces, a i u Spaniji jako cesto...i opet ti tvrdim da je to uzasan stereotip...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Ulix
Originally posted by Kiwi
I onda slag na torti:
:teletabisi: :kafa:
Nije mi bila namera da generalizujem ...naravno da ima zgodin na istoku, naravno da ima debelih na zapadu ... govorio sam o na?inu življenja ve?ine, a ne o svima ...
Korisnikov avatar
By Vlada T
Za sve je kriva ona devizna udavaca F(rau)jer Goxiana, kad je odlucila da poredi domace i strane snage --- a kad smo generalizacija, to ti je k'o sa stereotipima, sto neko rece, zevnuvsi pritom, "najveci problem sa stereotipima je sto su uglavnom tacni" :slika:
Korisnikov avatar
By gari
Ma da-mo smo neuporedivi...Sa neprijateljskim stranim snagama.

:ves: :diplomac: :shake:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by Vlada T
Za sve je kriva ona devizna udavaca F(rau)jer Goxiana, kad je odlucila da poredi domace i strane snage --- a kad smo generalizacija, to ti je k'o sa stereotipima, sto neko rece, zevnuvsi pritom, "najveci problem sa stereotipima je sto su uglavnom tacni" :slika:
dobro volodja jel ima smisla biti udavacha a ne biti devizna? :tos: :teg:

enivej shto reche moja prijateljica ivana srpski kurac ni za kurac nije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!