Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Prepoznajete li hejtere oko sebe? Zasto su takvi? Zasto bezzze iskaljuju svoj bes na nekome ko im nista nazao nije ucinio? Da li vam se desilo da vas neko ni kriva ni duzna napichka do bola?

To se nekada zvalo namcor I guess :yes:
Korisnikov avatar
By gari
Ima i takvih a možda sam i ja ponekada takav. Samo što nisam znao da se to tako naziva /hejteri/.

:pokazuje: :novine: :paradajz:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by amnesia
Prepoznajete li hejtere oko sebe? Zasto su takvi? Zasto bezzze iskaljuju svoj bes na nekome ko im nista nazao nije ucinio? Da li vam se desilo da vas neko ni kriva ni duzna napichka do bola?
To se nekada zvalo namcor I guess :yes:
To se na inglišu zove bitch i being bitchy.
Moje uverenje je da te osobe jutros nisu popile svoju dozu pilulica. Jednostavno im mozak radi uvrnuto i takvi su kao osobe. Jedino medikamentima mogu da se dovedu do normalnog fenotipa
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam prva hejter ali nisam nikada nikoga ni krivog ni duznog ispresecala. Uvek ima nesto sto je taj neko uradio, cim ga hejtujem. Inace, moj recept protiv 'iskaljavanja' na drugima je to sto lepo uzmem pa ishejtujem po forumu i svi srecni :)
By жњ
Originally posted by Draco
Ja sam prva hejter ali nisam nikada nikoga ni krivog ni duznog ispresecala. Uvek ima nesto sto je taj neko uradio, cim ga hejtujem. Inace, moj recept protiv 'iskaljavanja' na drugima je to sto lepo uzmem pa ishejtujem po forumu i svi srecni :)

der der... :mazi:
Korisnikov avatar
By Andjeo_slobode
Mene danas u GSP-u napao neki nesre?ni voditelj politi?kih talk show-ova na Studiju B. Sazna?u i ime tom bolesniku, pa ?u vam napisati:novine:
Korisnikov avatar
By Kupper
Zasto su takvi? Zasto bezzze iskaljuju svoj bes na nekome ko im nista nazao nije ucinio?
Zato sto su nedovrseni ljudi. Prosto.
Korisnikov avatar
By zboO
Da li vam se desilo da vas neko ni kriva ni duzna napichka do bola?
da, svaki dan...chari posla!!

:oklagija:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Za sve postoji razlog, samo shto neki nisu u stanju da ga vide....
Ogledalo ipak ima dve strane.
A opasku o nedovrshenosti... pa uvek su ljudi drugima delili ono shto su pojmili u lichnom ogledalu.
Korisnikov avatar
By gari
Svi mi doðemo kad-tad u situaciju da reagujemo nervozno i bezobrazno. Opasno je kada to preðe u naviku.

:djavo: :happysmoke: :meduza:
By superfly
frustracije draga moja, frustracije....

:nokti:
Korisnikov avatar
By Dina
Takve ljude smatram bezobraznim, nevaspitanim i netolerantnim. Sto god im fali nije moje da ulazim u to, niti osecam neku potrebu, svi mi imamo svojih problema pa kad bismo svi zbog toga napadali kako koga stignemo - ne bismo daleko stigli. U svim drugim odnosima takve eliminisem iz zivota, suvise je kratak za trosenje na takve osobe, jedino gde ne mogu bas je posao. Od vecine ljudi koje srecem ja imam vece porodicne probleme (po nekoj objektivnoj skali), time nikog ne opterecujem dok tom ne padne na pamet da ispoljava negativnu energiju, a onda mi bas dobro dodje za ispoljavanje nakupljenog besa koji inace ne bih ispoljavala prema drugim osobama :D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Najbolji primer mi je gradski prevoz, Beograd, juna 2004. Paklena vru?ina, nervoza, nikom nije do života, a autobus pun i prepun, žanr-scena. Kondukterka me gura da proðe.

Ja: "Sad ?u si?i, ne morate da se gurate."
Ona [s izrazom gaðenja, lagano i pravo meni u lice]: "Idiote!"

:?:
Korisnikov avatar
By gari
Ih-kakve sitnice ti pamtiš, pa još i mesec i godinu? Kada bih ja pamtio takve nevaspitanosti poludeo bih sigurno. Pa to je ovde postalo sasvim normalna stvar. Za ?uðenje je kad se naiðe na vaspitanog ?oveka.

:jumphug: :dancing: :peace:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Andjeo_slobode
Mene danas u GSP-u napao neki nesre?ni voditelj politi?kih talk show-ova na Studiju B. Sazna?u i ime tom bolesniku, pa ?u vam napisati:novine:
Mora da je Sarapa... On je tezi slucaj :lood:

:lol:
By жњ
Originally posted by AngraMaina
Najbolji primer mi je gradski prevoz, Beograd, juna 2004. Paklena vru?ina, nervoza, nikom nije do života, a autobus pun i prepun, žanr-scena. Kondukterka me gura da proðe.

:pucaodsmeha:

stvarno biser
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mislim da mi se ukupno desilo jednom i to bash u GSPu. Dodushe, we had it cummin' jer smo blokirali vrata na kratko :blush: , ali ne mora neko da ti odigra kan kan po celoj familiji zbog toga.. :D

Inache takvi ljudi mi uopce nisu zanimljivi. NESHTO jeste u pozadini takvog ponashanja i to NESHTO se lechi, na ovaj ili onaj nachin ili te zakljuchaju i bace kljuch ;)

Sem toga, extra su predvidivi, zbog toga se ponavljaju i zbog toga su extra dosadni.

Ima tog izdrkavanja i ovde na forumu, ali poshto je slogan 'narcis vene pored mene', pa dzabe da troshish rechi.

p.s. ako je Draco hater ja se ubijem :) )
Korisnikov avatar
By bigirl
Poznajem jednu koja je izrazito netolerantna, odjebavaju?a i negativna prema svojoj okolini. Naravno... Zaljubljena sam u nju... :bic:
Korisnikov avatar
By gari
Ja ne poznajem nikoga uživo ali slutim da ovde na ovom Forumu ima više takvih osoba i to sa više od pet zvezdica.

:vudu: :sveca: :hmm:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by avalon
neki nesre?ni voditelj politi?kih talk show-ova na Studiju B.
Mora da je Sarapa... On je tezi slucaj :lood:
Sarapa je valjda na Politici???
Korisnikov avatar
By gari
Hejter Sarapa je velika tajna i njegov identitet se kre?e od GSP-a do Politike. Sazna?emo uskoro kada se uhapse njegovi pomaga?i.

:luda: :jerry: :maji:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
povodom potpisa...

:klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
shvatila sam da u stvari jako retko dolazim u takve situacije sa ljudima...sta vise...gotovo nikad...jedino izgleda te salteruse na autobuskim i zeleznickim stanicama....njima nesto posebno nisam simpaticna...
...inace uglavnom prvo pocnem polu-histericno da se smejem kad mi se tako neko istrese....a onda prestanem da se smejem....
Korisnikov avatar
By gari
Svi koji su IZA šaltera su u principu nadrndani. Retko ko od njih ne pati od klaustrofobije i onda razvija odgovaraju?u samoodbranu od napadnih klijenata sa one strane stakla. Dakle, sve njih možemo svrstati u-hejtere.

:zid: :right: :comingout:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Mandy je hejterka....

Grim Adventures of Billy and Mandy???

Niko ne zna!?

oh shit!

:drama:

:njanjanja:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by AngraMaina

Bože, ima žena sre?e što ja nisam bio pored tebe kad ti je to rekla...tebe nazvat idiotom je jedan od smrtnih grijehova, da joj nanu njezinu.
Sljede?i put kad sam u BG, uzet ?u pokaz i ima da se po ?itav dan vozikamo po GSPu, samo da je naðemo i ubijemo boga u njoj! :rambo:
Korisnikov avatar
By gari
Iju-Stripi je baš onako HEJTER na kub. O?e da bije u GSP i to žene?

:roflmao: :molise: :skorpija:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Stripi
Sljede?i put kad sam u BG, uzet ?u pokaz i ima da se po ?itav dan vozikamo po GSPu,
Padaju mi na pamet razli?ite asocijacije, zavisno od toga šta zna?i "pokaz" ?
:tehno: :redaljka:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by jukie
Originally posted by Stripi
Sljede?i put kad sam u BG, uzet ?u pokaz i ima da se po ?itav dan vozikamo po GSPu,
Padaju mi na pamet razli?ite asocijacije, zavisno od toga šta zna?i "pokaz" ?
:tehno: :redaljka:
Pokaz je nešto za pokazivanje a šta je to ja ne znam. Valjda neki hejter?

:fuckbed: :tepih: :lezkiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!