Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by amnesiaTo se na inglišu zove bitch i being bitchy.
Prepoznajete li hejtere oko sebe? Zasto su takvi? Zasto bezzze iskaljuju svoj bes na nekome ko im nista nazao nije ucinio? Da li vam se desilo da vas neko ni kriva ni duzna napichka do bola?
To se nekada zvalo namcor I guess![]()
Originally posted by Draco
Ja sam prva hejter ali nisam nikada nikoga ni krivog ni duznog ispresecala. Uvek ima nesto sto je taj neko uradio, cim ga hejtujem. Inace, moj recept protiv 'iskaljavanja' na drugima je to sto lepo uzmem pa ishejtujem po forumu i svi srecni![]()
Originally posted by AngraMaina
Najbolji primer mi je gradski prevoz, Beograd, juna 2004. Paklena vru?ina, nervoza, nikom nije do života, a autobus pun i prepun, žanr-scena. Kondukterka me gura da proðe.
Ja: "Sad ?u si?i, ne morate da se gurate."
Ona [s izrazom gaðenja, lagano i pravo meni u lice]: "Idiote!"
:?:
Originally posted by AngraMainaBože, ima žena sre?e što ja nisam bio pored tebe kad ti je to rekla...tebe nazvat idiotom je jedan od smrtnih grijehova, da joj nanu njezinu.
Najbolji primer mi je gradski prevoz, Beograd, juna 2004. Paklena vru?ina, nervoza, nikom nije do života, a autobus pun i prepun, žanr-scena. Kondukterka me gura da proðe.
Ja: "Sad ?u si?i, ne morate da se gurate."
Ona [s izrazom gaðenja, lagano i pravo meni u lice]: "Idiote!"
:?:
Originally posted by jukiePokaz je nešto za pokazivanje a šta je to ja ne znam. Valjda neki hejter?Originally posted by StripiPadaju mi na pamet razli?ite asocijacije, zavisno od toga šta zna?i "pokaz" ?
Sljede?i put kad sam u BG, uzet ?u pokaz i ima da se po ?itav dan vozikamo po GSPu,
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!