Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koliko ste samokriticni ?

1.Veoma
12
86%
2.Malo
2
14%
3.Uopste
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By *deni*
Ponekad mi se cini da sam jedina samokriticna osoba na svetu.
Neosnovane samohvale na sve strane, a samokritike nigde.

O cemu se radi ?
Korisnikov avatar
By taurus
Ja sam samokritican,nisi jedini ako si se ponadao da si nesto posebno sorry :gitara:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by taurus
Ja sam samokritican,nisi jedini ako si se ponadao da si nesto posebno sorry :gitara:
Od kud ti ideja da izvlacis zakljucke da sam se ja "nesto ponadao " ?

Slabo ti se ja, duso, nadam u zivotu, nego gledam da sve ono sto bi moglo biti predmet nadanja, pretocim u stvarnost.

:yes:

Nadam se jedino dobrom zdravlju u zivotu. :yes:
By жњ
uf mnogo!

znam sve svoje mane i previse se osudjujem zbog stvari za koje bi trebalo da me boli dupe.. u svakom slucaju, dobro je drzati obe noge na zemlji, a samokritika upravo tome i sluzi..

koliko samo ima idiota koji je uopste nemaju, pa ispadaju predmeh podsmeha svojom samohvalom, bwahahah, geee, no tnx

ja sam skromnica i krajnje realna :sweet:
Korisnikov avatar
By nEne
hm... bas razmisljam -- kakva je to osobina samokriticnost? ovde si je "definisao" kao suprotni ekstrem od samohvale/isanja. zatim ju je amnesia odredila kao svesnost o svojim manama... ukoliko je to ta samokriticnost, voleo bi da mogu nekako da je razgranicim od deficita samopostovanja, koje ja, zasigurno, posedujem. :hmm:

hmm... sad mi pada na pamet, ukoliko te samokriticnost drzi na zemlji, deficit samopostovanja te verovatno jos malo ukopa u zemlju... a delimicno ukopan covek malo teze funkcionise....

dakle, da, samokritican sam, pa i vise od toga...
Korisnikov avatar
By Zoe
Uzasno sam samokriticna, i takodje mislim da sam medju retkima, ako ne i jedina takva.....:P
Korisnikov avatar
By svejedno
dovoljno, nadam se, zavisi od raspolozenja i trenutka, je li
Samokriticnost je losa rec. Sto kaze Demian, vuce na deficit samoposhtovanja.

Dok bi samokriticnost trebalo da bude neka vrsta savesti i svesnosti u vezi onoga sto cinis.
Korisnikov avatar
By jukie
Zavisi... nijedan od ekstrema nije dobar. Odlu?io sam da svesno ne?u imati komplekse što ne razmišljam, ne ose?am i ne ponašam se kao odreðene osobe (npr jedna bivša koleginica koja svoj posao radi apsolutno savršeno). Imao sam do sada grdne probleme jer ne smatram da sam dovoljno dobar za razne stvari. Sada kada sam prešao polovinu života, sve više mi postaje svejedno. Pokušava?u da sve radim što bolje mogu, pa šta uspe uspe, šta ne uspe ne uspe.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Pa ko bi drugi bio u stanju da me kritikuje. Zna?i jesam. E sad koliko? Pa teško kritikovati naj osobu. Zna?i malo.
Korisnikov avatar
By djo
trudim se maksimalno:ruzan:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by *deni*
Ponekad mi se cini da sam jedina samokriticna osoba na svetu.
Neosnovane samohvale na sve strane, a samokritike nigde.

O cemu se radi ?
Mislim da sa strane tesko mozes zakljuciti koliko je neko samokritican i sta mu je u glavi, narocito ako povrsno poznajes osobu... Ja izdvajam samokriticnost za mene licno i ono sto pokazujem drugim ljudima. Ako je rec o ovoj sopstvenoj - zavisi od raspolozenja, ali vise sam samokriticna nego sto to nisam. Ako je rec o drugim osobama, zavisi kako ih vidim i ko su oni u mom zivotu... Cesto nije pametno izreci bas sve sto mislis, pokazati bas sve strahove i nesigurnosti npr. kad je rec o partneru, poslu. Mislim da je tako (vecinom) i kod drugih ljudi, pa se mozda o tome radi :wink2: Naravno da tu mora da bude i realnog osnova, ali mislim da je u mnogim situacijama vezanim za druge ljude bolje preceniti se nego potceniti se u odnosu na realno misljenje koje imas o sebi. Npr. kad je rec o poslu neka osoba izjavi da je najbolja, niko to ne moze da uradi kao ona. A mozda bi neka osoba koja je kriticnija i nesigurnija bolje to uradila, ali nece je primetiti... Prva osoba dobija posao, stice sigurnost, kroz to ga i savladjuje, pa ga zaista sve bolje i zna... Druga osoba sve vise tone u nesigurnost.
By fencysmurf
dakle samokritike ko na sednici crnogorske KomPartije...

...lepo...
Korisnikov avatar
By svejedno
Jebote, koliko fancy-ju odgovara avatar, to je strasno.

Izvinite na off-u
Korisnikov avatar
By m..
Previse, sto ne cini neku uslugu mom samopouzdanju, ali ja stvarno preispitujem vecinu onog sto radim i cesto mislim da nije dovoljno dobro.
Korisnikov avatar
By someone
ja sam bash samokritichna i kao shto neki rekoshe mislim da je malo takwih ljudi koji su swesni onoga shto rade,kakwe posledice to ostawlja...koji su swesni swojih mana i wrlina...kojima je stalo da teze ka boljem
Korisnikov avatar
By EYA

nadam se i trudim VEOMA :panker:
Korisnikov avatar
By EYA

Korisnikov avatar
By EYA

Korisnikov avatar
By ok_decko
U dovoljnoj meri. Ne idem u krajnjosti ni kad je u pitanju samokritika, a isto tako i hvalospevi. Realno sagledavam stvari:zen:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by EYA

Eya je ?ak uspela da bude TROSTRUKO samokriti?na? Zašto se odmah ne spališ javno na nekom pogodonom Trgu? ?ini mi se da su se ovde pojavili svi oni koji uopšte nisu SAMO-KRITI?NI ve? su VEOMA KRITI?NI.

:D :kuca: :krava:
Korisnikov avatar
By Gost
Drzim da sam izuzetno samokriticna zena.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Živadinka Žiki?
Drzim da sam izuzetno samokriticna zena.
Držiš se ti za dršku...Od mopeda. Ti nisi žena nego baba /pola baba-pola deda nosiš suknju radi reda/. Da si samokriti?na ti bi sko?ila u Veliku Moravu sa sve mopedom.

:grom: :vestica: :dropdead:
Korisnikov avatar
By Draco
Uglavnom premalo ali se trudim da to korigujem..
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by gari
Da si samokriti?na ti bi sko?ila u Veliku Moravu sa sve mopedom.
E, zaista sam se glasno nasmejao. Fenomenalno.
Korisnikov avatar
By Paki
O tome najbolje mogu da sude oni koji su mi najbliži... ja mislim da jesam... Sre?o, šta ti misliš?

(... ne o?ekujem da ?e mi ovde na ovo pitanje odgovoriti majka ili sestra, pa od najbližih mogu samo de?ka svog da pitam, kao i možda još neke ljude bliske mi ... :D )
Korisnikov avatar
By ::fy::
Mislim da sam ponekada i previše samokriti?an (pogotovo što se ti?e mojih studija i posla). U principu, neuspeh na poslovnom (studentskom) planu me jako pogoða i pre bih rekao da imam jak ose?aj moralne odgovornosti.

[size=-1]A što se ti?e moje :love: do sada sam jasno mogao da zaklju?im da si samokriti?an (?inimi se najviše na "politi?kom planu") :kiss: [/size]
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!