Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Iako je za planiranje proslave Prvog maja jos uvek rano, za otvaranje teme o njemu je, smatram, bas pravo vreme.
Taman ce do samog Prvog maja da se, kroz ovu temu,a i sire, iskristalisu konkretni planovi i ostvare definitivni dogovori.
Ja sam uvek raspolozena da za Prvi maj odem u prirodu, uz rostilj, cebence, loptu, karte i mrezicu za hvatanje leptira.
Naime, strasno volim da trckaram po livadi i da hvatam leptire. :pas: Posle ih stavljam u teglu, a kad dodjem kuci pribadam ih iglom na plocu od stiropora i izlazem na zid.
Dakle, da cujemo, sta planirate ove godine za Prvi maj. :tenis: :vijaca: :njami:
Korisnikov avatar
By 2kune
Jel to organizira JUL? :trep:
Korisnikov avatar
By m..
Pa, izgleda da ce da me zahvati na putu kroz Sloveniju. Nemam nista protiv da slavim sa Janezima jugonostalgicarima ako to tamo praktikuju.
Korisnikov avatar
By radoznala
I za Uskrs i za 1. maj vodim "copor" kuci :radosnice:
Oni sve lepo isplaniraju i jave mi u poslednjem trenutku brojno stanje, a onda ja javim mami :cupakosu: i tako..... :D
Korisnikov avatar
By djo
dakle moj predlog kao i prošle godine : roštilj na avali + muzika iz automobila

nek napravi neko sign-up listu
Korisnikov avatar
By Zoe
Hmm....priroda, cebence-dva, rostilj, pas, lopta..........i najmiliji.......
Korisnikov avatar
By Boshko
Priroda + cebence + mesce + probadanje (ne leptirova...)
Korisnikov avatar
By KiWi
O?aj! Probadaš nedužne leptiri?e koji ionako žive kratko i bore se za opstanak! Prestani sa tom rabotom dok se leptiri ne okrenu protiv tebe, jer u tom slu?aju ima da ode ceo rod kupusa koji si uredno oplevila u povrtnjaku!
Korisnikov avatar
By vivaldi
za tetka Dacu :up: sa pripremama treba uvek poceti na vreme

moj prilog

Slika Slika Slika

:kiss:
Korisnikov avatar
By gari
Ha, teta-Ždraliborka u mahnitom trku sa svojih 100 kila x ubrzanje nizbrdo = 1 tona. Pazi da umesto leptirova ne pregaziš nekog nedužnog prvomajca sa sve odelcetom. Ne zaboravi ?varke na roštilju a mrežicu za leptirove slobodno ostavi, ?uo sam da ih ove godine ne?e biti, ?uli su da ti dolaziš. Ja ne slavim Pevi maj, jer je to praznik rada a ja sam veliki Neradnik /lenjivac/. Predlažem da po?e da se slavi Dan nerada.
:kesa: :grom: :venchanje:
Korisnikov avatar
By Delete
Moze zurka kod mene, ispred vikendice rostilj i ako nekom bude toplo, kupanje u Drini!
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Delete
Moze zurka kod mene, ispred vikendice rostilj i ako nekom bude toplo, kupanje u Drini!
Sve može osim kupanja u Drini, jer ne znam da plivam pa bi me pronašli /tj moj leš/ negde oko savskog mosta.
:njami: :zvezda: :zen:
Korisnikov avatar
By HARP
Roštilj mmmmmmmmmmmmmmmmmm... :mljac:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by bojandjo
dakle moj predlog kao i prošle godine : roštilj na avali + muzika iz automobila

nek napravi neko sign-up listu
Zvuci sjajno. :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
"Kad osvane praznika rada
deca klicu "Prvi maj !!! "

Evo ga iza kuce
ceka decu, sapuce... "

:klap: :tenis:
Korisnikov avatar
By m..
Meni ona Bosna zvuci zabavno, nego bas se i ne bih banjala u Drini...
Korisnikov avatar
By colorado
Ako nabavim rolere do tad i ako ne iskrsne bolja ponuda, verovatno cu se samo rolati po opustelom gradu.
Korisnikov avatar
By HARP
I dobro ho?e li neko pozvati na taj roštilj... :mljac:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Delete
:up: :up: :up:
By fazza
To djubre od praznika nikad nisam slavio niti cu.

edit: tetka Daco, ispale su ti sise.
By Sixto
Nemoj Daca macu da diras!
Eroticna ja do bola!(garant boli koliko su se otegle do kolena.prim.aut.) :smeh:
By Simor
Moj predlog:

Za Prvi maj analizirati kako i zasto je radnistvo doslo dovde dokle je doslo, i da li je bolje razgraditi drustveno vlasnistvo i transformisati ga u privatno, koje drzi par tajkuna, koji su svoje pare zaradili kriminalnim aktivnostima.

Nakon skromnog rucka, analizirati strategije otpora profiterskom kapitalizmu, recimo po ugledu na francuske studente (za razliku od francuskih, srpski studenti se bave drugim stvarima, npr. "oslobadjanjem" Srebrenice na beogradskom Pravnom fakultetu).

Pred spavanje odstojati uz Internacionalu, a zatim citati neku prigodnu literaturu (predlazem Frommovo "Bekstvo od slobode")...
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by fazza
To djubre od praznika nikad nisam slavio niti cu.
zašto ðubre? :puzzle:
By Simor
zašto ðubre?
Zato sto su, pretpostavljam, utripovali da je to komunisticki praznik, pa ga, valjda, zato ne treba slaviti. Ko haje sto je to medjunarodni praznik i sto je uspostavljen kao secanje na 1886. u Cikagu, kada su se stotine hiljada americkih radnika borili za svoja prava, i kada je policija ubila cetiri clana sindikata, a veliki broj radnika je bio povredjen.

Inace, ako se ne varam, rimokatolici su posvetili 01. maj Svetom Josifu, radniku (Josif je bio lokalni stolar u Nazaretu).
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Simor
zašto ðubre?
Zato sto su, pretpostavljam, utripovali da je to komunisticki praznik, pa ga, valjda, zato ne treba slaviti. Ko haje sto je to medjunarodni praznik i sto je uspostavljen kao secanje na 1886. u Cikagu, kada su se stotine hiljada americkih radnika borili za svoja prava, i kada je policija ubila cetiri clana sindikata, a veliki broj radnika je bio povredjen.

Inace, ako se ne varam, rimokatolici su posvetili 01. maj Svetom Josifu, radniku (Josif je bio lokalni stolar u Nazaretu).
Bravo! Mislim sta reci kada iz nekih seva samo mrznja prema svemu sto je iz "drugog vremena".

May 1st - I'm loving it.

Ne slavi se samo u SAD, Kanadi, Turskoj i jos nekoliko zemalja.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by BlueUnion

Ne slavi se samo u SAD, Kanadi, Turskoj i jos nekoliko zemalja.
možda ne zvani?no, ali sigurno se organizuju neke nezvani?ne proslave
By Simor
U Sjedinjenim Drzavama postoji Labor Day, koji se slavi svakog prvog ponedeljka u septembru.

"Labor Day is a creation of the labor movement and is dedicated to the social and economic achievements of American workers", pise na U.S. Department of Labor sajtu.
Korisnikov avatar
By Delete
Zar od svake opustene teme mozete napraviti tesku filozofiju?
Korisnikov avatar
By djo
hehe... pa i nije baš teška :cheer:
Korisnikov avatar
By HARP
Ljudi kome se više jebe za zna?aj 1. Maja, ljudi idu da se opuste, zezaju sa društvom, gricnu neki roštilj?i?, poigraju fudbal ili neki sport u prirodi, da popiju po nešto, da se druže... To može biti i svaki drugi dan, ali taj je ostao za to...
Kakva istorija, komunizam i politika... ljudi idu na piknik i radi sebe... Jer ve?ina i ne radi, pa ide...

Samo kiša može da bude razlog da nebi mnogi izašli, ina?e i?i ?e...

Manite filozofije, opustite se malo... a o ekonomiji, obrazovanju i na?inu organizovanja života razmišljajte svaki dan... a ne samo na 1. Maj kao sto Simor preporu?uje...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!