Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Možda zvu?i sebi?no ali volim da spavam sam u krevetu :D

Sve je to lepo da se grlim i spavam pored de?ka (kada ga imam :D )... ali ?im krene spavanje, ja bih da se raširim...

Mislim uvek me bole leða kada s nekim spavam...
Zimi te otkrivaju... leti ti je vru?ina...
Navikao sam da se raširim preko celog kreveta i da se valjam, okre?em, ali sam...

Sa kim vi volite da spavate...?
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
I second that, ili da bude bas ogroman krevet ( pogotovo extra momenti, kada te odvale rukom ili nogom po licu pa brojis zvezde u krevetu )
Korisnikov avatar
By radoznala
Ni sa kim! :murkan: A uvek neko dobija zelju da se uvali :kletva:
Korisnikov avatar
By m..
Pa. Mogu da spavam na klupi, u autu, na stomaku, ledljima, stojeci (doduse to mi je samo jenom uspelo). Jednom sam spavala sa petoro u krevetu, jednom u hostelu sa vozacem koji hrce u sobi. Jedino sto me unistava su ona deca koja placu. Au da, i ortakinja mi je jednom bukvalno zaustavila dotok krvi u nogu kad smo zakuntale na kaucu.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by FireGox

Sve je to lepo da se grlim i spavam pored de?ka (kada ga imam :D )... ali ?im krene spavanje, ja bih da se raširim...

Navikao sam da se raširim preko celog kreveta i da se valjam, okre?em, ali sam...

potpuno se slazem :up: :rock:
Korisnikov avatar
By tinkerbell

Slazem se i ja :)
By fencysmurf
ja imam jedan jumbo krevetac... dokazano mogu 3 osobe da lagodno spavaju u njemu... a kad zaspim... parada me ne budi...

za sve sa lascivnim komentarima i insinuacijama ----->:dropdead:
Korisnikov avatar
By jukie
Zato je jastu?ko (tj pravi jukie) idealan :meda:
U kom položaju ga uve?e namestiš, u tom ga ujutru naðeš. Ne bacaka se i nema hladne noge (nema nikakve noge), a ugiba se pod glavom i ne ko?i se vrat... i ako ga priklještiš ne jau?e (važno za nas sa nešto više kg).
Korisnikov avatar
By IriS
volim da spavam pored my :love: nekako se uvek uklopimo gde god da zaspimo, zajedno se okre?emo u sred no?i, ne smetaju mi ni noge ni ruke preko mene ili kad su moje noge i ruke preko... :meda:
By Gost
Allein, isklju?ivo. Ne znam dal' sam se ikad pošteno naspavala s nekim u krevetu, pa i da se radi o najmirnijoj osobi na svetu.
Korisnikov avatar
By Kittrie
inAce sama, nO nocas mi nIkako ne poDZe za rukoM, qq
Korisnikov avatar
By Delete
Najvise volim spavati sa mojim plisanim zekom. A kad god mi se neko utrpa u krevet, ja se uvak probudim pored kreveta...valjda mi tako najbolje, ne mogu nikog izbaciti iz kreveta, a nemam snage da predjemu drugu sobu pa se zavalim pored kreveta.
Korisnikov avatar
By Zoe
Osecaj kada sam zagrljena prilikom spavanja mi uzasno prija, ali samo emocionalno.......za fizicku udobnost moram da spavam sama.....Obzirom da sam emotivno bice, cesto mi je neudobno! :D
Korisnikov avatar
By colorado
moze sa nekim, ali da me ne dodiruje. :D ne treba mi puno prostora u sirini, samo u duzini.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Ako ne hr?e i ako smo u bra?nom krevetu, no problemo :peace:
Korisnikov avatar
By colorado
DAAA!!! Nema sanse da mi hrce na uvo!!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Well ako mi nije stalo do osobe koja mi se ugurava u krevet drazhe mi je sam, a ako mi je stalo cu vam javim kad se desi :napitak:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
sve zavisi, kada sam premoren mogu da zaspim i na kloopi, spavanje u solo ili u duetu ima svoje chari...
vazno je da se magija dogodi
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by unic0rn
Well ako mi nije stalo do osobe koja mi se ugurava u krevet drazhe mi je sam, a ako mi je stalo cu vam javim kad se desi :napitak:
A u mom krevetu ti je bilo loshe??? A, pa da, nismo stigli da spavamo...
Korisnikov avatar
By zboO
meni je sasvim svejedno...i all alone i pored nekoga......uvek spavam uza zid, sklupchana....tak da mi niko smeta.....zimi je extra imati grejno telo pored sebe :trep: leti je vec malo zajebatoo.....ali uz klimu se i taj problem da reshiti.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Frey
da mi je bilo loshe ne bih toliko ostajao u njemu...
evo, sledeci put se opet troshimo pa spavamo :opacupa:
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Frey
da mi je bilo loshe ne bih toliko ostajao u njemu...
evo, sledeci put se opet troshimo pa spavamo :opacupa:
:B :kiss: :kiss: :kiss:
By fazza
Vala u zadnje vreme ne spavam nikako. Nekad sam na ovom mom Jogi dusheku
spavao kao beba, sad ne mogu. :( Inache ne shirim se mnogo po krevetu,
spavam ili skupljenih nogu ili sa strane, a nekako najvishe volim da spavam na
stomaku. :)

Ne bi mi bio problem da spavam sa nekim, jedino pod uslovom da nije kao moja
sestra koja se bije i lakta u krevetu. :) Tako je bilo kad smo bili mali, nikad joj
to necu zaboraviti. :) Dakle, ako niste nalik na nju onda su sve kombinacije
moguce. :D
Korisnikov avatar
By tramp
ako pokusavam da se naspavam volim da spavam sama, rekreativno (u svrhu vezbanja emocija) volim da spavam sa dragom mi osobom... ne mogu da zamislim da moram stalno da spavam sa nekom u krevetu tako da ako ikad dodje do sparivanja :trampoline: i jos neke u zajednicu :trampolina: hoce svoj krevet
Korisnikov avatar
By gari
U principu volim da spavam sam, ali...Ali, ponekada volim da osetim nekoga pored sebe /tek radi sigurnosti/. Ali, to se retko dešava i sve reðe.
:smokin: :zvezda: :njanja:
By spf 3000
definitivno sama. jedino najbolju drugaricu (koju volim vise od clanova porodice) kad ne vidim sest meseci i zazelim joj se lika i glasa mogu da istrpim (jednom u mesec dana) pored sebe u krevetu :neznam:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Isto najviše volim spavati sam ... :vudu:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!